blank
 
blank
19-07-2015 18:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Ιουλίου 2015

Ένα μήνυμα, μία συνάντηση, ένα χάδι ή και ένα φιλί μπορεί να είναι τα απλά καθημερινά πράγματα που μπορούν πραγματικά να τονώσουν την ψυχολογία μας και να φέρουν πάλι το χαμόγελο της ευτυχίας και την ανάγκη της δημιουργικότητας στην καθημερινότητάς μας. Τα δύσκολα φτάνουν στο τέλος τους και η εβδομάδα 20 ως 26 Ιουλίου 2015 δίνει σε όλους μας την υπόσχεση ότι ο έρωτας, η χαρά και η διασκέδαση θα είναι επιτέλους κοντά μας. Ποιες είναι όμως οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας και πώς θα επηρεάσουν τα ερωτικά μας; Ποιοι θα είναι οι τυχεροί και ποιοι πρέπει να σταθούν προσεχτικοί; Ας δούμε τις αστρολογικές εξελίξεις της εβδομάδας και την επιρροή τους στα ερωτικά των ζωδίων.

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Θετικές και ουσιαστικές συζητήσεις και αποφάσεις!

Ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε κάθε τι γνώριμο, οικείο και αγαπητό. Στις 21 και 22 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξουν γόνιμες συζητήσεις και αποφάσεις που θα φέρουν την σταθεροποίηση σε σχέσεις. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα ξεπεράσουν ένα σημαντικό ερωτικό εμπόδιο του παρελθόντος και θα μπορέσουν να βρουν τον δρόμο για το μέλλον μίας σχέσης που θα έχει θετική πορεία.

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο Λέοντα: Ο έρωτας και η διασκέδαση επιτέλους κοντά μας.

Την Πέμπτη στις 23 Ιουλίου, ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Λέοντα, χαρίζοντας την λάμψη της γοητείας, της δημιουργικότητας και του έρωτα και πάλι στη ζωή μας. Τα προβλήματα υποχωρούν, τα λόγια εκφράζονται πλέον χωρίς ανασφάλεια, φόβο και δισταγμό αλλά με πάθος, ενώ η ενέργεια που κυριαρχεί είναι αισιόδοξη και αναζωογονητική. Αυτή την εβδομάδα πολλοί θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα έχουν χαρούμενα ερωτικά μηνύματα ενώ θα υπάρξουν και αισθηματικές συναντήσεις που θα εξιτάρουν! Η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη και για νέα καλοκαιρινά φλερτ, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί σε ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Συγκράτησε το θυμό σου!

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου είναι εκρηκτικό, επαναστατικό, έντονο αλλά και παθιασμένο! Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, γεγονός που θα προκαλέσει καβγάδες, εντάσεις, ξεσπάσματα και χωρισμούς για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου! Στις 25 Ιουλίου θα υπάρξουν γεγονότα που θα δημιουργήσουν έντονο το συναίσθημα της οργής και της ανάγκης για ελευθερία!
 
Αφού είδαμε τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20-26 Ιουλίου 2015, πάμε αμέσως τώρα να δούμε τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων μέσα από τον στίχο γνωστών ερωτικών τραγουδιών! Άκουσε το τραγούδι που σε εκφράζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Καίγομαι - Χρήστος Μενιδιάτης»
«Είναι τα θαύματα του κόσμου εφτά μα ανακάλυψα άλλο ένα, τα δυο σου μάτια που θυμίζουν φωτιά όταν κοιτάζουνε εμένα. Τα καλύτερα έρχονται στα ξαφνικά και στο λέω ειλικρινά... Καίγομαι - καίγομαι έτσι απλά με μια ματιά σου χάνομαι - χάνομαι στο βυθό του έρωτα σου. Καίγομαι - καίγομαι ένα σου φιλί μου φτάνει άνω - κάτω να με κάνει και το μυαλό και το κορμί να τρελάνει...»
Καίγεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε Κριέ, από έρωτα αλλά και από διάθεση για ανατροπή! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή και σε κάνουν πιο επιρρεπή σε νέες ερωτικές περιπέτειες! Ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο… Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να μην βγεις έξω από τα ρούχα σου με κάποια γεγονότα που θα συμβούν!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Έχω χαρά και πάω – Βασίλης Μπατής»
«Έχω χαρά και πάω στ' αστέρια και πετάω στ' αστέρια και πετάω, μ' αγαπάς και σ' αγαπάω... Έχω αγάπη τόση, που θα με παλαβώσει που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση... Έχω τον έρωτά σου, τρελαίνομαι κοντά σου, τρελαίνομαι κοντά σου στο μεγάλο έρωτά σου... Έχω αγάπη τόση, που θα με παλαβώσει που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση ...»
Έχεις χαρά αυτή την εβδομάδα φίλε Ταύρε! Τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, σε βοηθούν να έχεις σταθερές και όμορφες εξελίξεις σε μία σχέση σου! Από την άλλη πλευρά ο Ήλιος και ο Ερμής από το Λέοντα, σε φέρνουν πιο κοντά με έναν άνθρωπο που είναι στην καρδιά σου εδώ και καιρό!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μία νύχτα γνωριστήκαμε – Κέλλυ Κελεκίδου»
«Μια νύχτα γνωριστήκαμε κι ερωτευθήκαμε, ήταν νύχτα μαγεμένη για μας τους δυο ερωτευμένοι! Νύχτα όλο με φιλιά μες στη δική σου αγκαλιά, πήραν τα στήθια μας φωτιά κι ερωτευθήκαμε τρελά, μια νύχτα γνωριστήκαμε κι ερωτευθήκαμε, ήταν νύχτα μαγεμένη για μας τους δυο ερωτευμένοι τι όμορφη νύχτα που ήτανε, Θεέ μου σε σένα προσευχόμουν, να μην τελείωνε ποτέ μου νύχτα όλο με φιλιά μες στη δική σου αγκαλιά! Πήραν τα στήθια μας φωτιά κι ερωτευθήκαμε τρελά!»
Περνάς καλά αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε, είσαι όλο μηνυματάκια, επικοινωνίες, άσε που σίγουρα ετοιμάζεις και κάποιο ταξιδάκι! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι την ευχάριστη, παιχνιδιάρικη, ερωτική διάθεσή σου, οπότε ποιος σε πιάνει... Πρόσεξε μονάχα στις συναισθηματικές υπερβολές, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Λένε – Αντώνης Ρέμος»
«Λένε πως βγαίνεις με γνωστούς μας, λένε πως καις τους εαυτούς μας μέσα στο συρφετό του κόσμου ζεις εσύ κι ο καημός δικός μου λίγη καρδιά να ‘ξερα να βάλω! Λίγη καρδιά στο κορμί σου απάνω. Λίγη καρδιά και μια σταλιά μνήμη λίγη, μήπως στη διαδρομή σου τύχει και θυμηθείς ποια ήσουν! Λένε πως είδαν να χορεύεις νύχτα με τη φωτιά να παίζεις, σπίρτο στα μάτια όλου του κόσμου, μα δε σε καίει ο πυρετός»!
Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιό σου να πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Κρόνο από το Σκορπιό, δημιουργώντας όμορφες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή! Το κλίμα γρήγορα όμως ανατρέπεται, αφού το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι οι ανατροπές δεν έχουν ακόμα σταματήσει…
 
 
ΛΕΩΝ
«Καταπληκτικά – Νίνο»
«Τα μάτια μου άνοιξα, εσένα κοίταξα, κοιμάσαι ήσυχα, σε σκέπασα απαλά, είναι απίστευτο, δεν κάνεις τίποτα, μα κάνεις τελικά τόσα πολλά! Ποτέ και πουθενά δε σκάλωνα εγώ σε εσένα έριξα άγκυρα και ζω το όνειρό μου… Σε έχω δίπλα μου και νιώθω καταπληκτικά κι η καρδιά μου σαν ροκ μπάντα, παίζει δυνατά κάθε χτύπος στ’ όνομα σου λέει στο ρυθμό, μόλις με φιλήσεις χάνω ανάσα και σφυγμό σ’ αγαπάω και όλα μοιάζουν πια ''καταπληκτικά''»!
Όλα μοιάζουν καταπληκτικά αυτή την εβδομάδα, αφού ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου και Ήλιος και Ερμής βρίσκονται τώρα στο ζώδιό σου! Το κέφι σου ανανεώνεται, ερωτοτροπείς, παίζεις, επιβεβαιώνεσαι και ανακουφίζεσαι από τα στραπάτσα του χτες! Γλέντησέ το και μην σκαλώνεις σε καταστάσεις που σου προκαλούν απογοήτευση!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ραβασάκι – Γιώργος Τσαλίκης»
«Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνο σου το όνομα το επίθετο σου! Έτσι γίνεται στα γλέντια, πάντοτε με κόλπα τέτοια, πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκια, ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνο σου, το όνομα το επίθετο σου! Περιμένω ραβασάκι, όμορφο μου κοριτσάκι, πρέπει να συναντηθούμε και οι δύο μας να τα πούμε»!
Εβδομάδα με ερωτικά κόλπα, μυστικά, πάθη, αλλά και εσένα να αναπτερώνεσαι συναισθηματικά, βάζοντας ως κίνητρό σου την επίτευξη ερωτικών στόχων, που σχετίζονται με το παρελθόν σου! Ραβασάκια, μηνύματα κρυφά ή ακόμα και μία μυστική ερωτική επανασύνδεση, είναι μέσα στο μενού της εβδομάδας για τα ερωτικά σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Μπικίνι – KINGS»
«Είσαι ένας πειρασμός, σκέτη αδρεναλίνη, σε κάθε βήμα σου σεισμός, καταστροφές αφήνει. Γυναίκες, άντρες προκαλεί και στο μυαλό μου δίνει μια φαντασίωση καυτή μέσα σε ένα μπικίνι! Τρέλα που για πάντα θα μείνει και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει. Το κορμί μου ανάβει και σβήνει μέσα στο καυτό σου μπικίνι»!
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη αλλά γίνεται και η αιτία για έντονους καβγάδες! Εσύ βάζεις το μαγιό σου, πας παραλία και αφήνεσαι σε νέες ερωτικές γνωριμίες και φλερτ που σε εξιτάρουν! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα κάνουν την καρδιά σου να παίρνει φωτιά!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Από αστέρι σε αστέρι – Πάνος Κιάμος»
«Πάρε με για να με πας, σαν παιδί απ’ το χέρι, απ’ αστέρι σε αστέρι, πάρε με για να με πας, να χαθώ είναι κρίμα, στο επόμενο βήμα να τα γκρεμίσεις για μας τα τείχη της μοναξιάς! Να ‘σαι μαζί μου καλή, γιατί μ’ έχουν πληγώσει και νιώθω πάλι την απειλή να ‘σαι μαζί μου καλή, την μοναξιά έχω νιώσει απ’ τους άλλους διπλή!»
Μία ευχάριστη εβδομάδα με στόχους, όνειρα, προσδοκίες, αλλά και υλοποίηση ευχάριστων προσδοκιών στα αισθηματικά σου! Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, βρίσκεις λύσεις σε ερωτικά προβλήματα, ικανοποιείς ερωτικές επιθυμίες του παρελθόντος και βάζεις σε μία πιο σταθερή τροχιά μία σχέση που πραγματικά έχει αξία και μέλλον!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Νύχτες καυτές – Ελευθερία Ελευθερίου»
«Για νύχτες καυτές, καλοκαιρινές μαζί μου έλα, σε θέλω με θες, κουβέντα μη λες και χαμογέλα, για νύχτες καυτές, καλοκαιρινές, μαζί μου έλα, σε θέλω με θες, σταμάτα να λες πως είναι τρέλα. Μην το κουράζουμε αφού ταιριάζουμε, πες μου τι θέλεις να σε πείσω, κοίτα πως μοιάζουμε κι ας μη διστάζουμε…»
Νύχτες καυτές, καλοκαιρινές και παιχνιδιάρικες θα ζήσεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Λέοντα σου δίνουν την διέξοδο για να περάσεις καλά και για να ξεφύγεις από την μουντή ρουτίνα που υπήρχε στα αισθηματικά σου! Το Τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό εξιτάρει τον ερωτικό σου πόθο!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δεν σου ανήκω – STAN»
«Δε θα στο παίξω παραπάνω, υπεράνω απ’ ό,τι θέλεις, να μ’ ακούσεις τελικά, πόσο βαριέμαι να μου λες πως κάνω λάθη κάθε μέρα, όλη την ώρα στη σειρά είμαι παλιόπαιδο το ξέρω τι να κάνω, έτσι ήμουν έτσι θα ‘μαι πάντα εγώ, μια γκρινιάζεις μια φωνάζεις, μου γυρνάει το κεφάλι, δεν αντέχω δε μπορώ, δε σου ανήκω πώς να σου το πω. Δεν ξέρω τι είναι λάθος τι σωστό, μεγάλωσα μέσα στην αλητεία, δε θα αλλάξω, δε μπορώ!»
Αυτή την εβδομάδα δεν το παίζεις υπεράνω, αλλά θέτεις τους όρους και τους κανόνες σου, προκειμένου μία σχέση να πάρει τη μορφή που εσύ θέλεις. Θα συναντήσεις αντιστάσεις και προκλήσεις, θα υπάρξουν γκρίνιες και εντασούλες, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που ο Άρης συγκρούεται με τον Ουρανό! Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις τις ημέρες που ακολουθούν.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Εσύ με συμπληρώνεις – Χρήστος Χολίδης»
«Απ’ έξω απ’ την καρδιά σου με κλειδώνεις, δυο λεπτά μετά μ’ απογειώνεις, μονάχα εσύ με συμπληρώνεις στον απόλυτο βαθμό. Ας κάνεις σαν παιδί, ας με πληγώνεις, ξέρω πως το μετανιώνεις, σου το ‘χω ξαναπεί μ’ αρέσει όταν θυμώνεις, εσύ με άλλαξες, εσύ με συμπληρώνεις…Το άλλο μισό είναι κάτι σαν ένα χαμένο κομμάτι, το ψάχνουνε όλοι μα το βρήκα μόνο εγώ!»
Βρίσκεις αυτό που σε συμπληρώνει, το άλλο σου μισό που σε καλύπτει και γεμίζει τα κενά της καρδιάς σου! Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στη σχέση και σε φέρνουν πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάς! Υπάρχουν οι προοπτικές να έρθουν τα πράγματα ακριβώς όπως θέλεις, αρκεί να περιορίσεις το πείσμα και τα ξεσπάσματά σου!
 
 
ΙΧΘEIΣ
«Μην σταματάς – Δημήτρης Καραδήμος»
«Χιλιάδες τρόπους ψάχνω αισθήματα να εκφράσω, όταν μιλάν τα ματιά τα λόγια είναι περιττά! Η νύχτα είναι δικιά μας, έλα να πάρουμε φωτιά! Μη σταματάς να με φιλάς τρελαίνομαι, ναι, παιδεύομαι το παραδέχομαι, τα χείλη μου όταν ακουμπάς ναι καίγομαι, ναι μαγεύομαι, το παραδέχομαι»
Βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό και εκφράζεις όλα αυτά που αισθάνεσαι με τρόπο έντονο! Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεις και την ανάλογη ανταπόκριση, ιδιαίτερα προς το ξεκίνημα της εβδομάδας που ο Ήλιος και ο Ερμής πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Κρόνο! Στην συνέχεια ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το ερωτικό σου πάθος και εσύ αρχίζεις να πονηρεύεις και να απολαμβάνεις καυτές, μυστικές ερωτικές νύχτες... Καλή απόλαυση!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2015 18:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 12
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι