Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια και οι προβλέψεις 21 έως 27 Απριλίου 2014, μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

 
Τα ζώδια και οι προβλέψεις 21 έως 27 Απριλίου 2014, μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Απριλίου 2014

Νιώθεις σαν να είσαι ένας απλός θεατής των μεγάλων αλλαγών και των εξελίξεων που σου συμβαίνουν γύρω σου και οι οποίες μεταμορφώνουν τα πάντα γύρω σου, τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου… και προπάντων τις σχέσεις σου! Οι ημέρες του Πάσχα μπορεί να σε βοήθησαν να κάνεις τον απολογισμό σου, να συγχωρέσεις και να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς και έχεις στην καρδιά σου, το πλανητικό σκηνικό όμως όλων αυτών των ημερών όμως σου μεταδίδει μία και μοναδική ενέργεια, που δεν είναι άλλη από την ένταση…
 
Η εβδομάδα μας ξεκινά ενώ βρισκόμαστε ήδη κάτω από την επιρροή των δύο εκλείψεων του Απριλίου. Η σεληνιακή Έκλειψη πραγματοποιήθηκε στις 15 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού (εξακολουθεί να δημιουργεί τριγμούς στις σχέσεις μας ), ενώ αναμένουμε και την Ηλιακή Έκλειψη στις 29 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, που έχει αρχίσει ήδη να ταρακουνά για τα καλά τις σταθερές μας. Το σημαντικότερο γεγονός όμως της εβδομάδας δεν είναι άλλο από τον μεγάλο σταυρό που δημιουργείται στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού… Αλλά ας δούμε αναλυτικά όλα τα highlights της εβδομάδας μας αναλύοντας το πώς θα επηρεάσουν την αισθηματική μας ζωή και τις σχέσεις μας…

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου: Θέλω γύρω μου σταθερότητα και ομορφιά.

Ο Ήλιος ξεκινά από αυτή την Δευτέρα, 21 Απριλίου, την πορεία του στο ζώδιο γήινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, τον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει για έναν μήνα! Λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη στις 23 Απριλίου, θα έχουμε και τον Ερμή στην ίδια ακριβώς θέση, θα παραμείνει δηλαδή στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 7 Μαΐου!
 
«Θέλω να ζήσω τον αληθινό έρωτα, ο οποίος θα έχει προοπτικές και εξέλιξη, και θα μου δώσει σιγουριά, ασφάλεια και θα νιώσω εμπιστοσύνη… Θέλω να βρω ένα άτομο που θα καταφέρει να με βγάλει από την ρουτίνα μου και το οποίο θα έχει όλες τις προδιαγραφές που αναζητώ… Δεν αλλάζω άποψη, δεν κάνω πίσω… δεν μπορείς να με πείσεις… έχω όμως την ικανότητα με τα λόγια μου να σε κάνω να δεις την δική μου όψη του νομίσματος… Αν θέλεις να αποφασίσω για το αν θα είμαστε μαζί, θα πρέπει να περιμένεις, γιατί το καλό πράγμα αργεί να γίνει»! Με αυτά ακριβώς τα λόγια θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την επιρροή που θα δεχτείς από την πορεία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.
 
Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, τότε θα υπάρξουν ευκαιρίες μέχρι τις 7 Μαΐου για να αναζωογονηθείς, αλλά και για να περάσεις καλά μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις!

Το πάρτι του Άρη – Δία – Ουρανού – Πλούτωνα: Το τέλος μίας εποχής!

Ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, προκαλώντας αλλαγές και εντάσεις στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων και φέρνοντας στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που τώρα πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους. Ο Δίας βρίσκεται στην έξαρσή του, στο ζώδιο του Καρκίνου, στο ζώδιο που κατεξοχήν συμβολίζει την οικογένεια, το συναίσθημα, την ψυχή! Ο Ουρανός κινείται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, φέρνοντας αλλαγές κάθε είδους, με τρόπο απότομο, ξαφνικό και πολλές φορές επιπόλαιο και εκρηκτικό… Ο Πλούτωνας κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας τελεία και παύλα σε καταστάσεις που φθείρουν, που διαταράσσουν, που έχουν φτάσει σε τέλμα… Δημιουργεί την απότομη ρήξη με τρόπο που πονάει, αλλά σου θυμίζει κιόλας ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ότι πρέπει να μπουν όρια, ότι τα πάντα μεταλλάσσονται και ότι πρέπει και εσύ να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές που γίνονται γύρω σου…
 
Οι παραπάνω πλανήτες δημιουργούν ένα μεγάλο τετράγωνο, τον λεγόμενο «σταυρό», ο οποίος πραγματοποιείται στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Ο μεγάλος σταυρός έρχεται για να σημάνει το τέλος μίας εποχής και την έναρξη ενός νέου κύκλου με τρόπο απότομο και επεισοδιακό!
 
Συμβιβάσου με ό,τι δεν είναι στο χέρι σου να αλλάξεις, αποδέξου τις καταστάσεις και περιόρισε την υπερβολή… Αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στις αρχές του β΄ δεκαημέρου (ή έχεις προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια ανάμεσα στην 12-14η μοίρα) προετοιμάσου ότι τώρα θα βιώσεις ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή! Ο μεγάλος σταυρός στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού κορυφώνεται στις 22 του μήνα, συνεχίζει όμως σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας να μας επηρεάζει!

Ακόμα και σε περίοδο αισθηματικού αναβρασμού, υπάρχουν ευκαιρίες!

Όπως περιγράψαμε, η εβδομάδα μας είναι αρκετά έντονη, με σημαντικές και δύσκολες όψεις που θα μας πιέσουν… Το τέλος όμως της εβδομάδας φέρνει όμορφες ερωτικές ευκαιρίες σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού!
 
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Παρασκευή στις 25 του μήνα, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην σταθεροποίηση σχέσεων, ιδιαίτερα των εκπροσώπων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και των εκπροσώπων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους.
 
Το Σάββατο στις 26 του μήνα, ο Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και θα φέρει μία ρομαντική επικοινωνία και συνάντηση στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο α΄ δεκαήμερο.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θα σου βάλω μυαλό – Γιώργος Μάης»
«Όμως εγώ θα σου βάλω μυαλό, θα σε κάνω να τρέχεις μακριά, θα σου δείξω τι είναι σωστό, για να με θυμάσαι μετά! Ναι, εγώ θα σου βάλω μυαλό για να σκέφτεσαι με την καρδιά μήπως νιώσεις λίγη αγάπη τελικά…» Αυτός ακριβώς είναι ο στίχος που σε αντιπροσωπεύει αγαπητό Κριάρι για τη νέα εβδομάδα. Ο μεγάλος σταυρός στα παρορμητικά ζώδια, σε επηρεάζει άμεσα και σε κάνει να αλλάζεις τακτική, σκέψη και δράση… Ο εγωισμός όμως, χτυπά… «κόκκινο»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Εγκαινιάζω τον καινούργιο εαυτό μου – Νίκος Μακρόπουλος»
«Εγκαινιάζω τον καινούργιο εαυτό μου, τώρα για πάρτη μου τις νύχτες θα γυρνώ, θα απολογούμαι μόνο στον εγωισμό μου, της μοναξιάς μου τα ποτήρια τα κερνώ. Αφού εσύ δεν εκτιμάς το σ’ αγαπώ μου, εγκαινιάζω τον καινούργιο εαυτό μου, αφού εσύ δεν εκτιμάς το σ’ αγαπώ μου, εγκαινιάζω τον καινούργιο εαυτό μου!» Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι την περίοδο των γενεθλίων σου αγαπητέ Ταύρε… Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιό σου σε κάνουν να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου… Αρχίζεις να σκέφτεσαι πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μην ξαναρθείς – Αντώνης Ρέμος»
«Είδα στον ύπνο μου μια θάλασσα να καίγεται και από πάνω της τα σύννεφα να λιώνουν κι από ένα αστέρι ένα γκρίζο δάκρυ έτρεξε, είπα να δεις που όλα τώρα εδώ τελειώνουν. Μην ξαναρθείς ποτέ, ποτέ σε τέτοιο όνειρο, το μαξιλάρι σου το άδειο δε φοβάμαι… Μη ξαναρθείς, θάλασσα δάκρυ και φωτιά είναι όλα μέσα μου βαθιά και όταν κοιμάμαι…» Με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου (στον Ταύρο), τα όνειρά σου παίρνουν μία άτακτη μορφή και η διαίσθησή σου, σου δίνει με κάθε τρόπο τα μηνύματά της… Έτσι λοιπόν, τραγουδάς το στίχο του Ρέμου, προσπαθώντας να νικήσεις το παρελθόν που σε πλήγωσε… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 

Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Παρεξήγηση – Νίκος Κουρκούλης»
«Αν μ' αγαπάς να μείνεις και την αλήθεια να μου πεις, δεν τελειώνει έτσι απλά μια ολόκληρη ζωή σε μια στιγμή. Αφού ζητάς να φύγεις, τι με κοιτάζεις κι απορείς, όταν σου λέω φανερά πριν ξημερώσει 3 φορές θα μ' αρνηθείς... Πώς αλλάζει η ζωή μου, αλλάζει όλη από λεπτό σε λεπτό!» Με αυτό τον στίχο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τα γεγονότα που φέρνουν οι επόμενες μέρες… Έντονη και επεισοδιακή είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιό σου, οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθείς το β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ όμως που γεννήθηκες στο πρώτο ή στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις των ημερών! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
«Δυο φωνές – Άντζελα Δημητρίου»
«Από τη μια το μυαλό, μου λέει φύγε κι από την άλλη η καρδιά, μου λέει μη. Κι εγώ στη μέση να παλεύω απεγνωσμένα, σαν ακροβάτης που του κόβουν το σχοινί. Δυο φωνές μου φωνάζουν, δυο φωνές με τρελαίνουν, να φύγω... να πάω πού; Δυο φωνές μου φωνάζουν, δυο φωνές με τρομάζουν, να μείνω... να κάνω τι;» Μάχη ανάμεσα στην λογική και στο συναίσθημα δίνεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα… Μπορεί οι αρνητικές όψεις να μην σε επηρεάζουν άμεσα, όμως ένας έρωτας από τα παλιά, φαίνεται ότι βάζει το χεράκι του, για να σε μπερδέψει για τα καλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Απίστευτος – Έλλη Κοκκίνου»
«Μωρό μου είσαι απίστευτος, απίστευτος, με σένα έχω απορήσει δεν είσαι αυτός, δεν είσαι αυτός, που είχα κάποτε αγαπήσει! Απίστευτος, απίστευτος, Θεέ μου δε σ’ αναγνωρίζω, μα τώρα πια, μα τώρα πια να καταλαβαίνω αρχίζω! Μάλλον, μάλλον το ’χεις χάσει και περνάς μια φάση επικίνδυνη, πρόσεχε πολύ, σου λέω μάλλον σου την έχει δώσει, που έχω ξανανιώσει, από τη στιγμή που έφυγες εσύ απ’ τη ζωή μου!» Με αυτό τον στίχο ακριβώς ξεκινάς την εβδομάδα σου, η οποία θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις σημαντικές αλήθειες… Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα πάρεις μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 

Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
«Πήρες της ζωής μου τα φεγγάρια – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Πήρες της ζωής μου τα φεγγάρια και δικά σου τα κρατάς, μ' άφησες να ζω μες τα σκοτάδια, για ποια αγάπη μου μιλάς, τι μου ζητάς, τι μου ξυπνάς, για ποια ενθύμια μιλάς, απ' τη φωτιά δεν θέλω πια να με περνάς! Δε σ' αγαπώ δε μ' αγαπάς, με λόγια δε με ξεγελάς, ξέρω τι θες μα εκεί που ήσουνα να πας!» Αυτό τον στίχο θα τραγουδάς τη νέα εβδομάδα… Μετά την εκρηκτική Πανσέληνο–Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, έρχεται αυτή την εβδομάδα και ο μεγάλος σταυρός στα παρορμητικά ζώδια, για να συμπληρωθεί το «καρέ»! Υπερβάλεις, καβγαδίζεις, σε πιάνει η εκρηκτικότητά σου… και απομακρύνεσαι από σχέσεις και καταστάσεις, που σε έχουν πληγώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Άκουσα – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Άκουσα πως δεν αφήνεις να σ' αγγίξει άλλος κανένας, άκουσα πως παραδέχτηκες ότι ήμουνα ο ένας, άκουσα να λες πως είμαι το δικό σου πεπρωμένο, άκουσα πως έχεις πια εγωισμό μαχαιρωμένο. Δεν έχεις φύγει, είσαι εδώ, αυτό το ξέρεις και καλύτερα από μένα, δεν έχεις φύγει είσαι εδώ, με ένα φτερό πουλί δεν πέταξε κανένα!» Αυτά που άκουσες είναι πράγματι αλήθεια, γι’ αυτό σου ταιριάζει ο παραπάνω στίχος… Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, θα έχεις κάποια νέα στα αισθηματικά σου, που θα σου δώσουν ικανοποίηση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Αμοιβαίος έρωτας – Σταμάτης Γονίδης / Άντζυ Σαμίου»
«Αυτή η αγάπη να κρατήσει όσο καμία άλλη, να 'ναι απ' όλες τις αγάπες μας η πιο μεγάλη. Αυτός ο έρωτας να είναι αμοιβαίος, να είμαι εγώ ο έρωτάς σου ο τελευταίος! Θέλω μαζί σου να νιώσω ό,τι δεν ένιωσε καμία, ό,τι ζητάς να σ’ το δώσω να 'χεις για μένα λατρεία…» Αυτό είναι το στιχάκι που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη! Τα μυαλά σου παίρνουν αέρα, ο έρωτας σε παρασύρει… κάνεις σχέδια, εκφράζεις τα συναισθήματά σου, όμως τα παραφουσκώνεις και κινδυνεύεις να ξεγελαστείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 

Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Και πώς να κοιμηθώ – Χρήστος Πάζης»
«Και πώς να κοιμηθώ και πώς να κοιμηθείς, ποιος κλείνει μάτι σ' αδειανό κρεβάτι, και πως να σ' αρνηθώ και πως να μ' αρνηθείς, που καταστρέψαμε την πιο μεγάλη αγάπη. Καρδιά δεν έχουμε, μα μια πληγή στα στήθια, που δε γιατρεύεται και μένει ανοιχτή. Μας κυνηγάνε οι ενοχές μας κάθε νύχτα, γιατί σκοτώσαμε μια αγάπη δυνατή!» Με αυτό το στίχο θα εκφράσεις τον πόνο σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε… Με έναν μεγάλο σταυρό στα παρορμητικά ζώδια αυτή την εβδομάδα, ζεις με ένταση την κάθε στιγμή… Και νιώθεις πως ήρθαν τα πάνω κάτω! Στο τέλος της εβδομάδας, εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα έχεις λόγους να χαμογελάσεις στα αισθηματικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μικρή μου αγάπη – Μύρωνας Στρατής»
«Μη μου μιλάς για τα παλιά, τα ξεχασμένα, απόψε είμαι για πολλά! Μη με κοιτάς ειρωνικά, μη με κρίνεις, άκουσε με μια φορά, να μη με ξεχνάς το πόσο με έχεις ανάγκη και εγώ θα μείνω κοντά σου, μικρή μου αγάπη. Μην αποφεύγεις το φιλί, αφού τα μάτια μας το ζητάνε από την αρχή, μη μου κρύβεσαι, μπορείς αν το θέλεις μέσα μου απόψε να κρυφτείς!» Αυτός είναι ο στίχος σου αγαπητέ Υδροχόε… Μπορεί να μην σου έρχονται όλα ακριβώς έτσι όπως τα θέλεις, όμως με την μαεστρία και την εξωστρέφεια που σε διακρίνει αυτό τον καιρό, θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Άσε με να σ’ αγαπώ – REC»
«Άσε με να σ' αγαπώ, μαζί σου εγώ να ζω κάθε σκέψη στο μυαλό. Μακριά σου δε μπορώ. Άσε με να σ' αγαπώ... Και αν το τέλος είναι αυτό, αν φύγω, αν χαθώ, σε σένα θα γυρνώ. Άσε με να σ' αγαπώ... Άσε με να σ' αγαπώ... Με την πρώτη ματιά, κεραυνός στην καρδιά μου, ήσουν όνειρο που έμοιαζε να πιάνει φωτιά, απ' την πρώτη στιγμή ήσουν μες στην ψυχή μου, ήρθες μέσα στη ζωή μου και έχω βγάλει φτερά...» Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα. Οι ανασφάλειες είναι αναμενόμενες στις εκρηκτικές μέρες που έρχονται για όλους μας, όμως εσύ θα καταφέρεις με το συναίσθημα και την εκφραστικότητά σου, να απολαύσεις κάποιες όμορφες, ερωτικές στιγμές, που θα προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για πιο αναλυτικές προβλέψεις, δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το επηρεάζονται αυτή την εβδομάδα τα ζώδια, καθώς και απο την Έκλειψη Ηλίου και τις άλλες πλανητικές όψεις της επόμενης περιόδου, μπορείτε να δείτε στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας.

 

Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2014 00:00:00