blank
 
blank
19-07-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Ιουλίου 2014

Τα ζώδια με ένα τραγούδι και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Όλα τριγύρω αλλάζουν και τίποτα το ίδιο δεν μένει την εβδομάδα 21 ως 27Ιουλίου! Το πλανητικό σκηνικό των ημερών που θα ακολουθήσουν, μας προτρέπει για ουσιαστικές και δυναμικές αλλαγές! Το σημαντικότερα αστρολογικά φαινόμενα της νέας μας εβδομάδας, δεν είναι άλλα από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 27 Ιουλίου και την μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού! Πάμε όμως να δούμε με λεπτομέρεια όλα τα στιγμιότυπα της νέας μας εβδομάδας…

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Τα λόγια κόβουν σαν μαχαίρι

Η εβδομάδα μας ξεκινά με μία δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα! Τη Δευτέρα 21 του μήνα, ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα προκαλέσει λεκτικές συγκρούσεις, εντάσεις στις επικοινωνίες μας, συναισθηματικά ξεσπάσματα, τα οποία θα εκδηλωθούν μέσα από τον αιχμηρό λόγο. Θα τεθούν επί τάπητος κάποια ζητήματα σχέσεων και η μάχη της λογικής με το συναίσθημα θα φέρει έντονες συγκρούσεις!
 
Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί αυτή την ημέρα στις συζητήσεις και στις επικοινωνίες τους!

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα σε σύνοδο με τον Δία: Το πάρτι τώρα ξεκινά…

Την Τρίτη στις 22 του μήνα, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Τώρα αρχίζουμε για τα καλά να καταλαβαίνουμε ότι το καλοκαίρι σημαίνει απόλαυση, διασκέδαση, έρωτας και ανάπαυλα. Πραγματικά μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα θέλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, για να περάσουμε καλά! Με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα αρχίζουμε να βλέπουμε τη ζωή με πιο αισιόδοξο τρόπο και παρασυρόμαστε στην υπερβολή, την οποία την απολαμβάνουμε στον υπέρτατο βαθμό! Την ίδια ημέρα, αλλά και την επομένη, ο Ήλιος από το Λέοντα θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έκανε και αυτός την θεαματική είσοδο στο ίδιο ζώδιο!
 
Είναι αναμενόμενο λοιπόν ότι την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρξουν σπουδαίες ευκαιρίες και τυχερές συγκυρίες που θα φέρουν μία σπουδαία αλλαγή στους εκπροσώπους ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στους εκπροσώπους ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους), που γεννήθηκαν τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου τους!

O Ερμής και η Αφροδίτη θα ταράξουν τα ύδατα αυτή την Πέμπτη… Προετοιμάσου!

Αυτή την Πέμπτη δεν θα υπάρξει εκπρόσωπος του ζωδιακού, που δεν θα επηρεαστεί από τις πλανητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την ημέρα! Θα ζήσουμε μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, εκρηκτικότητα, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές ρομάντζου, που θα δώσουν και αυτές το δικό τους ξεχωριστό στίγμα!
 
Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, θα πραγματοποιήσει την θετική όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντας την δύναμη και την αποφασιστικότητα στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) και στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους! Θα υπάρξει σταθεροποίηση σε έναν τομέα της προσωπικής ζωής των παραπάνω ζωδίων!
 
Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, προκαλώντας καβγάδες, εντάσεις και ανατροπές σε συναντήσεις και επικοινωνίες. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, να αναμένουν ότι μπορεί να υπάρξει μία είδηση που θα πέσει σαν κεραυνός και θα τους δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση!
 
Υπάρχει όμως και μία πολύ όμορφη όψη αυτή την Πέμπτη, η οποία θα γλυκάνει λίγο την ατμόσφαιρα και θα χαρίσει όμορφες και ρομαντικές στιγμές σε αυτούς που θα θελήσουν να ακολουθήσουν το συναίσθημα… Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τον έρωτα να γίνεται «νουβέλα» και δίνοντας σε αρκετούς την ευκαιρία να χαρούν την όμορφη πλευρά του έρωτα!
 
Τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα αφεθούν στο συναίσθημα και θα ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν μία συναισθηματική ικανοποίηση, που θα τους ωθήσει να κάνουν νέα όνειρα για την αισθηματική τους ζωή!

Ο Άρης στο Σκορπιό: Η δύναμη της εξουσίας και του ερωτισμού…

Για οκτώ ολόκληρους μήνες ταλαιπωρήθηκες στα ζητήματα που αφορούσαν τις προσωπικές σου σχέσεις και αναγκάστηκες να μάθεις ότι πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου για να μπορέσεις να κρατήσεις έναν άνθρωπο δίπλα σου! Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο Ζυγό, έφερε ανατροπές, γρήγορες αλλαγές και μεγάλες εντάσεις στα ζητήματα των σχέσεων και είναι δεδομένο ότι σε δοκίμασε σημαντικά… Πήρες όμως τα μαθήματά του και από αυτή την εβδομάδα, γυρίζεις σιγά-σιγά τη σελίδα! Το Σάββατο στις 26 του μήνα, ο Άρης παίρνει την απόφαση να «ξεκουνηθεί» από το ζώδιο του παρορμητικού σταυρού τον Ζυγό και περνάει στο αμέσως επόμενο, τον Σκορπιό
 
Στην παραδοσιακή αστρολογία, ο κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης, αυτό σημαίνει ότι η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού αφήνει ελεύθερα να διοχετευτούν οι ιδιότητες του πλανήτη, με τον καλύτερο τρόπο! Μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, είναι ένα διάστημα που θα καταφέρουμε να ανακτήσουμε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά μας, θα κάνουμε βήματα για να επιβάλουμε τα θέλω μας, θα έχουμε την ενέργεια και την ορμή για να διεκδικήσουμε αυτό που λαχταράμε, ενώ ο ερωτισμός θα βρίσκεται στο ζενίθ του! Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά από την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)! Από τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, οι Σκορπιοί αν και θα έχουν δυναμισμό, πολλές φορές θα λειτουργήσουν καταχρηστικά απέναντι στους γύρω τους και θα ζήσουν πολύ έντονες στιγμές… Οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα δεχτούν σημαντικές προκλήσεις!

Νέα Σελήνη στο Λέοντα: Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις…

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με ένα ακόμα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, που πραγματικά μπορεί να φέρει την τύχη, την ευκαιρία, την αλλαγή και το νέο ξεκίνημα που θα αλλάξει τη ζωή σε αρκετούς ανθρώπους! Την Κυριακή στις 27 του μήνα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θεωρείται άκρως ευνοϊκή για την πραγματοποίηση νέων δημιουργικών σχεδίων! Εκεί που μπορεί να θεωρούσες ότι όλα είναι τελειωμένα, ότι τίποτα δεν έχεις να περιμένεις και ότι έχεις βαλτώσει στην ρουτίνα, έρχεται η Νέα Σελήνη για να σου δείξει ότι η ζωή είναι απρόβλεπτα όμορφη! Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους (και ακόμα περισσότερο τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου), είναι οι «γουρλήδες» αυτής της περιόδου, όπου θα καταφέρουν να ανοίξουν μία ολοκαίνουργια περίοδο στη ζωή τους!
 
Το myastro.gr ετοίμασε όπως πάντα τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 21-27 Ιουλίου, με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου για τη νέα εβδομάδα, δώσε προσοχή στο στίχο και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook!! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Εγώ αγαπάω αναρχικά – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Εγώ αγαπάω αναρχικά και φτάνω ως το τέρμα, έχω ψυχή, έχω φιλί και μια αγκαλιά για σένα κι όλα μου τα παράπονα! Σ' ένα χορό για σένα ζεϊμπέκικα για πάρτη μου, Θεός και πόνος ένα! Τη νύχτα που έτυχε να βγω σ' αυτό τον κόσμο μέθυσε ο έρωτας με κόκκινο κρασί, άσε με εμένα να γυρεύω ό,τι μου λείπει και μη ρωτάς για πόσο θα 'μαστε μαζί»! Η εκρηκτικότητα δεν λείπει από την πλευρά σου τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, αφού οι δύσκολες όψεις του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… σε κάνουν να ξεσπάς αναρχικά όλα τα ερωτικά σου απωθημένα! Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, ανοίγει μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Δεν νομίζεις ότι ήρθε ώρα για αλλαγή; Ευνοείσαι…
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Άσε με να μπω – Κωστής Μαραβέγιας»
«Άσε με να μπω, μέρες τώρα στην πόρτα σου λιώνω, δυο κουβέντες να σου πω, άνοιξέ μου, είμαι απ' έξω, κρυώνω! Αρρώστια η ζήλια γίνεται παραφορά και πάθος και κάθε της ξημέρωμα με οδηγεί στο λάθος. Όσοι ζηλεύουν, μάτια μου, να ξέρεις αγαπάνε κι όσοι αγαπάνε, μάτια μου, στο βάθος σε πονάνε»!!! Αυτό είναι το δικό σου εβδομαδιαίο στιχάκι αγαπητέ Ταύρε… Μπορεί να συνεχίζεις να πιέζεσαι, όμως τα δύσκολα έχουν περάσει και τώρα ήρθε η ώρα να μπεις σε μία νέα εποχή! Ο Άρης από το Σκορπιό σε κάνει διεκδικητικό στα ζητήματα των σταθερών σου σχέσεων, δεν λείπουν όμως οι εντάσεις, οι ζήλιες και το παράφορο πάθος, που σε οδηγεί στα άκρα! Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, σε παρακινεί να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό είναι κάτι που σε τρομάζει, όμως θα το κάνεις το βήμα!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Άστραψα και βρόντηξα – Stavento»
«Και τον ύπνο μου έχω χάσει όμορφη μου αρχόντισσα, στο κρεβάτι μου μονάχος άστραψα και βρόντηξα. Και τον ύπνο μου έχω χάσει όμορφη μου μάγισσα, από τότε που σε είδα πόσο σε λαχτάρησα. Ανοίγεις δρόμους σιωπηλά, τι και αν κινείσαι φαίνεται σαν να αιωρείσαι, από άλλον πλανήτη όλοι νιώθουνε πως είσαι, κλείνει σπίτια η ματιά σου, ποιο είναι το μυστικό σου και παγώνεις με την μία το αμέριμνο κοινό σου και όταν γλυκοκοιτάζεις, τα θερμόμετρα ανεβάζεις»… Τον ύπνο σου χάνεις, αλλά για καλό σκοπό, φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα! Οι αρνητικές όψεις της εβδομάδας δεν σε επηρεάζουν, όμως ο Ήλιος και ο Δίας από το Λέοντα, αλλά και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο προμηνύουν ευχάριστες ανατροπές, συναντήσεις, συζητήσεις και ταξιδάκια, που θα σε κάνουν να αστράψεις και να βροντήξεις από χαρά!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ξαφνικά με αγαπάς – The Idols»
«Με παιδεύεις κι όλο παίζεις και γελάς μου θυμώνεις και δεν θες να μου μιλάς, όταν σ’ αρέσει ξαφνικά με αγαπάς, με πληγώνεις μα κοντά σου με κρατάς… Δε μ’ αγαπάς, δε μ’ αγαπάς, δε μ’ αγαπάς, δε μ’ αγαπάς… Θέλω να σου πω αντίο και να φύγω μακριά, μα σε βλέπω να δακρύζεις κι η καρδιά μου σε πονά. Τι θα γίνω πια με σένα, τι να κάνω, τι να πω… Διαρκώς αναρωτιέμαι αν μπορώ να σ’ αγαπώ»… Αγαπητέ Καρκίνε, αυτό είναι το δικό σου στιχάκι για τη νέα εβδομάδα, βάλε δυνατά τη μουσική και απόλαυσέ το! Υπάρξουν παρεξηγήσεις τη νέα εβδομάδα, θα δημιουργηθούν καβγαδάκια, η Αφροδίτη όμως από το ζώδιο σου, σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια! Επιπλέον, ο Άρης κάνει την είσοδο του στο Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι τα ερωτικά σου μπαίνουν σε μία πολύ δραστήρια περίοδο!
 
 
ΛΕΩΝ
«Μου φτάνει να έχω εσένα – Γιώργος Γιαννιάς»
«Απ' το πρώτο μας το βλέμμα ήξερα πως είσαι εσύ ό,τι έψαχνα για χρόνια μέσα στη ζωή μου, πώς μπορεί μες στην αγάπη να χωρέσει η λογική! Κράτησέ με και κλείσε τα μάτια, φύγαμε ψυχή μου! Εγώ τα πάντα μπορώ και δε φοβάμαι κανένα, τα βάζω με το Θεό, φτάνει να 'χω εσένα! Κάποιοι με λένε τρελό κι ότι τα ‘χω χαμένα, μα δε με νοιάζει, γιατί μου φτάνει να έχω εσένα, μου φτάνει να 'χω εσένα»! Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της εβδομάδας, αγαπητέ Λέοντα, αφού ο Δίας έχει περάσει στο ζώδιό σου. Μπαίνεις και στην περίοδο των γενεθλίων σου, αλλά πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που σε κάνει να μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν, αλλά σου δίνει τα φτερά για να πετάξεις σε νέους προορισμούς! Ήρθε η ώρα για τις θεαματικές αλλαγές που περίμενες!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Παιχνίδια ερωτικά – STAN»
«Θέλω να το νιώσω δεν κρατιέμαι, πόσο πολύ τη ζητάω γιατί ξενυχτάω, λιώνω στο σκοτάδι, μόνο για ένα βράδυ και θα θέλει ξανά παιχνίδια ερωτικά, βράδια μαγικά στο κορμάκι σου επάνω θέλω να σου κάνω ερωτικά κι ασυναίσθητα το πρωί που θα ξυπνήσεις, πάλι θα ζητήσεις ερωτικά, βράδια μαγικά στο κορμάκι σου επάνω, θέλω να σου κάνω και δεν έχει μα, θα σε κάνω να απαντήσεις, αν μου το ζητήσεις»!!! Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και θέλεις να σιγουρέψεις και να σταθεροποιήσεις μία σχέση! Τα ερωτικά παιχνίδια της εβδομάδας θα είναι αρκετά θερμά και εσύ δεν θα το βάζεις κάτω σε όποια εμπόδια θα εμφανίζονται μπροστά σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Είμαι ακόμα παιδί – Διονύσης Σχοινάς»
«Είμαι ακόμα παιδί κι έχω μία ψυχή αθώα, δεν κοιτώ αριθμούς, ηλικίες, καιρούς και μητρώα! Είμαι ακόμα παιδί κι έχω πάλι βρεθεί στο παιχνίδι μου το γνώριμο κι ας με λένε όλοι ανώριμο, δε μεγαλώνω μικρός θα μείνω στο δηλώνω, θα ζω αντίστροφα τον χρόνο, θα κάνω πράγματα τρελά, δε μεγαλώνω μικρός θα μείνω στο δηλώνω. Θα νευριάζω, θα θυμώνω και θα πετάω στα ψηλά… Δε μεγαλώνω»! Αυτός είναι ο δικός σου, παιχνιδιάρικος στίχος για τη νέα εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Ο Άρης αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο και νιώθεις ανακούφιση, όμως οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή στο σταυρό που ανήκεις, θα σε κάνουν να λειτουργήσεις επιπόλαια και εκρηκτικότητα! Με τον Ήλιο, τον Δία και τη Νέα Σελήνη, θα κάνεις πράγματα τρελά, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις γνωριμίες, θα δεις φίλους και θα το ρίξεις πραγματικά έξω σαν να είσαι παιδί!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Σαν με κοιτάς – Γιάννης Φέρτης / Αφροδίτη Μάνου»
«Σαν με κρατάς είναι τα μπράτσα σου μια θάλασσα πλατιά, που μέσα χάνομαι και πνίγομαι, βαθιά μες στα μαβιά της τα νερά σαν με κρατάς. Μη μου μιλάς, νιώσε στα στήθη μου τους κτύπους της καρδιάς, μες στην παλάμη μου το ρίγος της νυχτιάς, να μ' αγαπάς, να μ' αγαπάς, να μ' αγαπάς. Και σ' αγαπώ, δεν έχω τίποτ' άλλο, τίποτα να πω, το καλοκαίρι αυτό θα σβήσω, θα χαθώ, άσε με απλά να σ' αγαπώ, να σ' αγαπώ»… Νιώθεις όμορφα αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου θα σε κάνει να βρεις και πάλι την τόλμη, το τσαγανό αλλά και τον ερωτισμό σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα σε βοηθήσουν να «σφραγίσεις» πιο μόνιμα έναν δεσμό σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πάντα καλοκαίρι – VEGAS»
«Κλείσ’ τα μάτια, ονειρέψου, άσε την καρδιά να σε ταξιδέψει. Κλείσε τα μάτια, ονειρέψου, πάμε ένα ταξίδι μόνο με τη σκέψη. Πες μου πού και πότε θες, πάμε κάπου διακοπές. Ζήτησε το μόνο και φύγαμε χθες, το πρώτο μας σταθμό το St. Tropez, δωσ’ μου το χέρι σου, πάρε το χέρι μου. Θα σε ακολουθώ γιατί είσαι το αστέρι μου. Πάρο, Νάξο, Dubai, Hawaii... Άσε τη καρδιά όπου θέλει να πάει»… Δεν μασάς πουθενά, φίλε Τοξότη, πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα, που ο Ήλιος, ο Δίας και η Νέα Σελήνη από τον Λέοντα σε κάνουν να θέλεις να δραπετεύσεις από κάθε πρόβλημα, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι με τον πιο δυνατό τρόπο!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ασυμφωνία χαρακτήρων – Αντώνης Ρέμος / Καίτη Γαρμπή»
«Συγγνώμη σου ζητώ για όλες εκείνες τις στιγμές που παραφέρθηκα, συγγνώμη για όταν έπρεπε να τρέξω μα εγώ δεν ενδιαφέρθηκα, συγγνώμη σου ζητώ που δε σου έδειξα ποτέ πόσο σ’ αγάπησα, συγγνώμη σου ζητάω για το πώς εγώ τη σχέση μας κατάντησα. Μα ευθύνη εμείς δεν έχουμε καμία, κατά τη γνώμη όλων των μαρτύρων του χωρισμού μας. Η ετυμηγορία απλή ασυμφωνία χαρακτήρων, απλή ασυμφωνία χαρακτήρων»… Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε! Με τον Ερμή από τον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα βγουν στην επιφάνεια ασυμφωνίες, που θα προκαλέσουν μπελάδες και ξεκαθαρίσματα! Για καλή σου τύχη έχεις δύο θετικές όψεις, που σε βοηθούν να ισορροπήσεις καταστάσεις! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την μπόρα!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Το φιλί της ζωής – Έλενα Παπαρίζου»
«Στο χείλος της καταστροφής μου δίνεις το φιλί της ζωής και πάω εκεί που πας κι εσύ, καρδιά μου! Στο πέλαγος της αντοχής μου δίνεις το φιλί της ζωής, νησί εγώ νησί κι εσύ στεριά μου! Μη φύγεις, μην τρέξεις, σε θέλω ν’ αντέξεις μέχρι να λύσω δεσμά. Μη φύγεις, μη τρέξεις, σε θέλω ν’ αντέξεις μέχρι ν’ ανοίξω φτερά»! Με αυτό τον ευχάριστο στίχο ξεκινάς τη νέα σου εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, που πραγματικά θα πάρεις την ανάσα που χρειάζεσαι, για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου! Ο Ήλιος και ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, σε ωθούν για ένα νέο ξεκίνημα, σε μία σχέση! Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι η τύχη που προσμένεις για ένα νέο ξεκίνημα!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Τόσα καλοκαίρια – Δάκης»
«Πέρασες τόσες βροχές για να ‘ρθεις σε μένα, φέρνοντας χούφτες με φως να νιφτώ. Πέρασα τόσες ζωές για να βρω εσένα, μεσ’ τη ζεστή σου αγκαλιά να κρυφτώ. Τόσα καλοκαίρια μου ‘χαν φύγει από τα χέρια, τόσα καλοκαίρια που δε σ’ αγαπούσα, ρώταγα τι φταίει για το στόμα μου που καίει, τώρα ξέρω πως τα χείλια σου ζητούσα». Με αυτό τον ρομαντικό στίχο υποδέχεσαι φίλε Ιχθύ, την νέα εβδομάδα… Το θετικό είναι ότι οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας δεν σε επηρεάζουν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως, σε ταξιδεύει στον κόσμο του συναισθήματος και σου δίνει την πιο όμορφη ικανοποίηση που προσμένεις! Ο Άρης από τον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη και την ευκαιρία που ψάχνεις για να κάνεις αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι