blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Μαρτίου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Μαρτίου 2016, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Μαρτίου 2016

Ακόμα και αν θέλεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, οι πλανήτες δεν θα σου επιτρέψουν να πέσεις στην ρουτίνα… Την εβδομάδα 21 ως 27 Μαρτίου, ετοιμάζουν ένα μοναδικό «πάρτι», χαρίζοντάς σου συναίσθημα, αλλαγές, εντάσεις, πάθος, αλλά και δυνατές συγκινήσεις… Τι θα συμβεί όμως; Για πάμε να δούμε αστρολογικά όλες τις ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας.

Ο Ερμής στον Κριό: Έχω σε όλα δίκιο!

Στις 22 Μαρτίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον παρορμητικό Κριό κάνοντας την σκέψη, την επικοινωνία, τις συναντήσεις, αλλά και τις σχέσεις να εξελίσσονται πλέον σε γρήγορους ρυθμούς. Ο αυθορμητισμός, η παρορμητικότητα, η βιασύνη, οι γρήγορες αποφάσεις και οι λεκτικές κόντρες, θα έχουν την τιμητική τους. Στον τομέα των σχέσεων, αφενός θα υπάρξουν πολλές γνωριμίες που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, ωστόσο ο εγωισμός και η ανάγκη να επιβάλουμε τις σκέψεις μας και τα πιστεύω μας, θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν ομηρικοί καβγάδες. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από τον Ερμή στον Κριό είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό και η απελευθέρωση από τις πιέσεις…

Στις 23 Μαρτίου 2016 έχουμε την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, σε ένα ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, την συντροφικότητα, τον έρωτα… Μπορεί να τρομάζεις ακούγοντας και μόνο την λέξη «Έκλειψη», ωστόσο το φαινόμενο αυτό δεν θα φέρει τα πάνω κάτω, έτσι όπως μπορεί να πιστεύεις. Απεναντίας, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις και γνωριμίες, έρωτες που θα δημιουργηθούν ξαφνικά και θα έχουν γρήγορη πορεία… Παράλληλα, πολλοί θα είναι αυτοί που θα απελευθερωθούν από δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και θα μπορούν από εδώ και στο εξής να χαρούν την ομορφιά του έρωτα…

Την ημέρα της Έκλειψης, ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και αναμένουμε χαρούμενες ειδήσεις και εξελίξεις για τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Την ίδια ημέρα υπάρχει και μία ακόμα σημαντική όψη, το τετράγωνο του Δία από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, που δηλώνει ότι η υπερβολή θα έχει την τιμητική της… Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα αναγκαστούν να βάλουν κάποια όρια προκειμένου να φτάσουν στα ζητούμενα της καρδιάς τους!

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, τα ζώδια και οι ερωτικές παρεκτροπές…

Αναμένουμε λοιπόν αυτή την εβδομάδα ένα όμορφο τριήμερο και το μυαλό ήδη τρέχει στην διασκέδαση, στην χαρά, στην απόλαυση, στις εκδρομές αλλά και στον έρωτα… Την 25η Μαρτίου έχουμε μία σειρά σημαντικών αστρολογικών όψεων. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Κριό βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου θα έχουν τις ευχάριστες στιγμές τους. Εκδρομές, γνωριμίες, επικοινωνίες και ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν ερωτισμό και απόλαυση στους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού.

Την ίδια ημέρα ο Κρόνος περνά σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που φέρνει ένα φρενάρισμα και μία διέξοδο στις δυσκολίες που βιώσαμε την περασμένη περίοδο.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων όμως, δεν θα κάτσει φρόνιμη το τριήμερο… Η αντίθεσή της με τον Δία από την Παρθένο και το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα προκαλέσει ερωτική απογοήτευση στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου! Γιατί θα έρθει η απογοήτευση; Τα παραπάνω ζώδια θα πληρώσουν τώρα το τίμημα των λανθασμένων αισθηματικών πράξεων και επιλογών του παρελθόντος! Στις 26 Μαρτίου ένα όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα γλυκάνει το ερωτικό κλίμα και θα δώσει διέξοδο, χαρά, απόλαυση και ερωτισμό στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου!

Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων για την εβδομάδα 21-27 Μαρτίου 2016; Διαβάζουμε τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων μέσα από τον στίχο αγαπημένων τραγουδιών που έχουν αφήσει εποχή! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ

«Πάντα και παντού μαζί σου – Δήμος Αναστασιάδης»

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, ο Ήλιος έχει περάσει στο ζώδιό σου, το ίδιο και ο Ερμής… Παράλληλα, έχουμε μία Έκλειψη Σελήνης στον τομέα των σχέσεών σου, που προκαλεί ανατροπές… Ο δυναμισμός, ο ενθουσιασμός σου χτυπούν κόκκινο και κανείς δεν μπορεί τώρα να σε συγκρατήσει… Παθιάζεσαι, κάνεις αλλαγές, ζεις τις στιγμές και δεν σκέφτεσαι το πριν και το μετά… Διασκέδασέ το!

«Ήρθες και ανέτρεψες το χθες, δεν υπάρχουν πια αναστολές, κοντά σου έφτασαν μονάχα δυο στιγμές, πήρες όσα είχα μαγικά δικά σου, ξέρω τι θα γίνει στο μετά, όλα θα `ναι απρόβλεπτα μα εγώ σε θέλω ρίχνω το κορμί μου στη φωτιά, θέλω πια να ζήσω δυνατά, το ξέρω πάντα και παντού μαζί σου θα `μαι εγώ, γιατί σ' αγαπώ τίποτα στο τώρα δε με είχε θα πω μα για σένα ζω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΤΑΥΡΟΣ

«Να με δικαιολογήσεις – Μελίνα Ασλανίδου»

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, όλοι σε δικαιολογούν… Η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό σου προκαλεί έντονο άγχος και ανησυχία! Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης σου – βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Δία και τον Κρόνο, γεγονός που φρενάρει λίγο τις ερωτικές σου εξελίξεις…

«Μέρες περίμενα ένα τηλέφωνο, ένα σου μήνυμα μέρες κρυβόμουνα από τους φίλους μου γιατί φοβόμουνα γιατί δεν έκανα ποτέ το βήμα μου για τα επόμενα γιατί ξεχάστηκα κι έτσι εξάντλησα τα ενδεχόμενα. Να με δικαιολογήσεις να μ’ αφήσεις, έτσι να νιώθω κι ας πονάω εγώ θα μείνω με το λάθος που αγαπάω και ας το ξέρω πως εσύ με προσπερνάς να με δικαιολογήσεις να μ’ αφήσεις, με ό,τι νιώθω να περνάω, κι όταν σου λέω πως δεν έχω που να πάω, εσύ να κάνεις πως γι’ αγάπη μου μιλάς…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν σου ανήκω – STAN»

Δεν ανήκεις σε κανέναν αυτό τον καιρό και αυτό είναι επιλογή σου… Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα θέλεις να ζήσεις ελεύθερα, δεν αντέχεις τις πιέσεις και τις δεσμεύσεις και κάνεις την προσωπική σου επανάσταση! Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο σε οδηγεί σε υπερβολές, ενώ στο τέλος της εβδομάδας που θα συμμετέχει και η Αφροδίτη σε δυσαρμονία, κανένας δεν θα σε μαζεύει, θα τρέξεις μακριά από κάθε τι που σε πιέζει!

«Δε σου ανήκω πως να σου το πω, δεν ξέρω τι είναι λάθος τι σωστό μεγάλωσα μέσα στην αλητεία δε θα αλλάξω δε μπορώ! Δε σου ανήκω πως να σου το πω μαζί μου θα πονάς θα φταίω εγώ ζωή σου η ζωή μου πολεμάω με τη μορφή μου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Για αυτό σ΄ αγαπώ – Ζικ Ζακ»

Αυτή την εβδομάδα έχεις πολλούς λόγους για να αναστατωθείς, να φωνάξεις, να κλάψεις, αλλά και να γελάσεις, να απολαύσεις και να πεις «σ’ αγαπώ»! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας έχει εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, αφού η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό σε κάνει να βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό… Στο τέλος της εβδομάδας, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε βοηθά να εκφραστείς συναισθηματικά και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές…

«Επειδή χαράζεις καινούριες πληγές στο κορμί μου και γίνομαι χώμα, σάρκα κι αίμα και γίνεσαι εσύ η ψυχή μου! Κι οι άγρυπνες νύχτες φεύγουν πέρα μακριά απ’ τη ζωή μου γι’ αυτό σ αγαπώ κι επειδή υπάρχουν τόσες χιλιάδες επειδή για να σου πω και μόνο στα χέρια σου νιώθω ατόφιος εγώ κι όπου κι αν ψάξω στου μυαλού μου τις γωνιές εσένα θα βρω, ω-ω, ω-ω Γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΛΕΩΝ

«Θα σου φύγω, τώρα κλαις – Γιώργος Νταλάρας»

Επιτέλους παίρνεις ανάσα και αποδεσμεύεσαι από ό,τι σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να πας ένα βήμα παρακάτω… Τον τελευταίο καιρό είχες πάρει τις καταστάσεις επί πόνου, όμως η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Κριό σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι την τόλμη, τον ενθουσιασμό σου και τον παλιό καλό σου εαυτό… Αυτή την εβδομάδα παύεις να κλαις, φεύγεις απ’ ό,τι σε πληγώνει και λες αντίο σε κάθε πονεμένη κατάσταση… Το φλερτ και οι κατακτήσεις σε ανανεώνουν!

«Θα σου φύγω, σ’ το ’χα πει, θα σου φύγω και γέλαγες εσύ πριν μ’ αφήσεις σημάδια και τα όνειρα άδεια, θα σου φύγω, σ’ το ’χα πει… Τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν είσαι που γέλαγες χτες, μόνη σου έχεις γκρεμίσει όσα εγώ είχα χτίσει, τώρα τάχα γιατί κλαις;» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θες – Μητροπάνος»

Μία εβδομάδα συναισθηματικής υπερβολής ξεκινά για σένα, φίλε Παρθένε… Αφροδίτη, Δίας και Κρόνος σε προτρέπουν να εκφραστείς, να ξεσπάσεις, να ξεφύγεις από τα όρια σου, να κάνεις τις ανατροπές σου και να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό… Ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές, αυτή την φορά θα τις έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος…

«Θες να γίνω άλλος, να μην είμαι πια εγώ, μέσα στο κόσμο αυτό που έφτιαξες να ζω, να ’μαι καθρέφτης της δικής σου λογικής, που θα σε βλέπει και θα λέει ό,τι πεις, να ψάξω αλλού το άλλο μου μισό αυτό που πάντα μ’ άφηνε μισό να ’μαι καθρέφτης σε όλα αυτά που εσύ θα θες μα αν το μπορώ ποτέ δεν ρώτησες!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΖΥΓΟΣ

«Ε, και – Ονιράμα»

Έχουμε Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου… ε και, φίλε Ζυγέ; Δεν τρέχει και τίποτα αλλά ούτε θα τα βάψεις και μαύρα… Απεναντίας θα ζήσεις εκρηκτικές στιγμές στα ερωτικά σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Κριό σε γεμίζουν ενθουσιασμό και σε φέρνουν γρήγορα στην αγκαλιά ενός έρωτα… Πόσο καιρό θα κάτσεις εκεί; Είναι θέμα του προσωπικού σου ωροσκοπίου, ωστόσο επιτέλους θα έχεις εξελίξεις ερωτικές που θα δώσουν άλλο νόημα σε αυτές τις μέρες του Μαρτίου!

«Αγκάλιασε με, σφίξε με, να μείνω πάντα εδώ ποτέ μου όσα δεν είπα θέλω τώρα να σου πω Ε ναι τώρα πια όλα δικά μας είναι, ναι! Θα περιμένω, δε θέλω τίποτα κρυμμένο για μια ζωή θα επιμένω γιατί εσύ είσαι το άλλο μου μισό! Αγκαλιασμένοι σαν σχιζοφρενείς μακριά από έναν κόσμο που πληγώνει ποτέ να μην μας βρουν ανάμεσά μας να μην μπουν να μην μας την σπάει κανείς! Μα εσύ, γιατί έτσι βρίσκει νόημα η ζωή μου γιατί έτσι ταξιδεύει η ψυχή μου όπου είσαι εσύ μα εσύ μέχρι το τέλος να γίνεις η αρχή μου και στη σιωπή να γίνεις η φωνή μου...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κρυφτό – Γλυκερία»

Μυστήρια υπόθεση τα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ… Κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου, παίζεις κρυφτό από τον έρωτα, λειτουργείς μυστήρια και παρασκηνιακά… Κάτι δεν σου αρέσει ή δεν σε καλύπτει όπως θα ‘θελες και κάνεις τους απολογισμούς σου ή λες και τα ψεματάκια σου για να ξεφύγεις από καταστάσεις… Αυτή η δύσκολη φάση δεν θα έχει διάρκεια… Το Σαββατοκύριακο, ο έρωτας φουντώνει και πάλι, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να διεγείρει με όμορφο τρόπο τα πάθη σου!

«Εδώ είναι το λάθος σου μα εδώ και το σωστό ρούχο κλεμμένο σ΄ έχω απάνω μου καιρό εδώ που φτάσαμε να παίζουμε κρυφτό! Εδώ δε φεύγεις εύκολα από κάτι αληθινό ούτε απ΄ το ψέμα που έχω ανάγκη να σου πω εδώ που φτάσαμε να παίζουμε κρυφτό…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πριν πεις σ΄ αγαπώ – Γιώργος Σαμπάνης»

Πριν πεις σ’ αγαπώ, φίλε Τοξότη, πρέπει να σκεφτείς καλά τι θέλεις και τι ζητάς… Δεν πρέπει να επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρουν σε μεγάλα λόγια που δεν θα μπορέσεις να κάνεις πράξη! Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο σε παρασύρει σε υπερβολές, ενώ ο Ερμής από τον Κριό σε κάνει να πετάς στα σύννεφα στα ερωτικά σου και να είσαι γεμάτος κέφι και ενθουσιασμό… Μήπως πρέπει να συγκρατηθείς λίγο για να αποφύγεις λάθη;

«Δεν μου αρκεί αν έχεις έρθει μα δεν πρόκειται να μείνεις, αν έχεις μάθει να αρπάζεις και να αφήνεις δεν θέλω μια ζωή μισή δεν μ’ αφορά αυτή η ψευδαίσθηση αγάπης που χαρίζεις… Αυτό το πάθος που με δόσεις μου δανείζεις όλα για όλα θέλω πια, μισή χαρά τι να την κάνω μισό παιχνίδι χάνω όλα μισά για να νικάς μισές κουβέντες πια δεν θέλω, μαζί σου θα ανατέλλω αρκεί να ξέρεις να πετάς!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Γίνεται – Παντελής Παντελίδης»

Μπορεί να έχεις τα νεύρα σου, να σε πιάνουν οι εγωισμοί σου, να προσπαθείς να επιβληθείς, αγαπητέ Αιγόκερε, όμως αυτό που θέλεις θα το πετύχεις. Στο τέλος της εβδομάδας, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, κάνει τα αδύνατα να γίνονται δυνατά… Μία επανασύνδεση ή η αποκατάσταση μίας ερωτικής… τραγωδίας που προέκυψε στο παρελθόν, θα σου χαρίσει ανακούφιση αλλά και ερωτισμό!

«Αφήνω πίσω στην καρδιά μου δυο πληγωμένα σ’ αγαπώ κοντά σου έρχομαι καρδιά μου και περιμένω να σωθώ, κοντά σου έρχομαι καρδιά μου και περιμένω να σωθώ! Αφήνω πίσω στην καρδιά μου δυο πληγωμένα σ’ αγαπώ, μου λες δε γίνεται να ξαναείμαστε μαζί, πως αποκλείεται κι εγώ κομμάτια γίνομαι… Μου λες δε γίνεται, όμως με ένα μου φιλί καρδιά μου γίνεται, γίνεται, γίνεται!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πετάω ψηλά – Ηλίας Βρεττός»

Πετάς ψηλά από αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε… Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού σε οδηγούν σε ευχάριστες αλλαγές, σε δραστηριοποιούν και σε κάνουν να βρίσκεσαι στο επίκεντρο συζητήσεων και συναντήσεων… Η περίοδος είναι άκρως θετική για νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν, μην αφήσεις την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη!

«Σε άλλο κόσμο πάω, σ’ άλλη τροχιά περνάω, μέσ’ τα μάτια σε κοιτάω και στα σύννεφα πετάω, μου γελάς και κάνω σα παιδί, έχω τρελαθεί δεν πατώ στη γη, είσαι μια εικόνα μαγική, ένα όνειρο που ζω στ’ αλήθεια ξέρω ακούγεται υπερβολικό, όμως νιώθω κάτι μοναδικό λες και ήρθες απ’ τον ουρανό σαν πριγκίπισσα απ’ τα παραμύθια, πιο όμορφη δεν έχω δει ξανά ποτέ και πουθενά στο λέω αληθινά, αγάπησα για πρώτη μου φορά!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΙΧΘΕΙΣ

«Κλαίει μία καρδιά – Ελένη Βιτάλη»

Η αλήθεια είναι πως ο Μάρτης δεν είναι και ο καλύτερός σου μήνας, τα αισθηματικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Αφροδίτη κινείται ακόμα στο δικό σου ζώδιο και αυτή την εβδομάδα θα έχει αναμέτρηση με τον Δία και τον Κρόνο… Ζεις το συναισθηματικό σου δράμα, θα ‘θελες να ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά μεταξύ μας… υπερβάλεις και λίγο! Στο τέλος της εβδομάδας ένας έρωτας από τα παλιά σου ξαναζωντανεύει αναμνήσεις!

«Το φεγγάρι απόψε κλαίει για μια αγάπη που τελειώνει, μια καρδιά που σιγοκλαίει σ' αγαπάω λέει ακόμη μια καρδιά που σιγοκλαίει σε αναζητάει ακόμη το φεγγάρι απόψε κλαίει και ματώνει. Κλαίει μια καρδιά που είσαι μακριά, θάνατος αργός είναι ο χωρισμός αυτός… Θάνατος αργός ο αποχωρισμός δώσε μου ξανά του Ιούδα τα φιλιά…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-03-2016 18:12:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι