blank
 
blank
20-09-2015 13:26:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα αλλάζουν και ανατρέπονται και αυτό που σου μένει μόνο να κάνεις, είναι να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιες είναι οι αμέσως επόμενες κινήσεις σου και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις! Η μοναξιά δεν είναι λύση, λύση όμως δεν είναι και η κόντρα ή η παραμονή σου σε καταστάσεις που σε βγάζουν εκτός ορίων… Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που μας δίνουν οι πλανήτες για την εβδομάδα 21-27 Σεπτεμβρίου! Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο Ζυγό, ενώ βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των Φθινοπωρινών Εκλείψεων, που φέρνουν ένταση και σπουδαία ξεκαθαρίσματα! Ο Ήλιος όμως κάνει αυτή την εβδομάδα το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού και τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τις σχέσεις, οι οποίες και απαιτούν διπλωματία! Τι θα συμβεί όμως τη νέα εβδομάδα στα ερωτικά μας; Οι αστρολογικές όψεις των ημερών, μας δίνουν όλες τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας έχει πάντα απρόβλεπτη μορφή!

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και είναι πλέον σε φαινομενική ορθή φορά. Την Τετάρτη στις 23 Σεπτεμβρίου, θα συναντήσει για μία ακόμα φορά με αρμονική όψη τριγώνου τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, για να σκορπίσει χαμόγελα ευχαρίστησης και ικανοποίησης στα ερωτικά μας. Αυτή η μέρα θα σου θυμίσει κάτι από την 20η Αυγούστου, που τότε ήταν που η Αφροδίτη είχε συναντηθεί ξανά με τον Ουρανό! Τι θα μας χαρίσει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό; Απρόσμενες, θετικές εξελίξεις και εκπλήξεις στα ερωτικά, έρωτες κεραυνοβόλους και λύσιμο ερωτικών διαφορών. Ποιοι ευνοούνται; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότη) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Εύνοια δέχονται όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους, προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη ή Άρη) στην 18-20 μοίρα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ανακούφιση και νέες προοπτικές…

Την ίδια ημέρα που η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό, υπάρχει μία ακόμα αρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο, που έχει περάσει στο Ζυγό, και στον Κρόνο που έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο υπόσχεται ανακούφιση, γαλήνη και αρμονία στους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους! Παράλληλα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη ή Άρη) στην 0-2 μοίρα, θα νιώσουν αυτή την ημέρα ότι ξεπερνούν ένα σημαντικό πρόβλημα που τους βάραινε!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Οι εκδικητικές τάσεις έχουν την τιμητική τους!

Η εκδίκηση λένε πως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο! Την Πέμπτη στις 24 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής από το Ζυγό πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνοντας κλονισμό, σύγκρουση και απειλή στις σχέσεις! Παρελθοντικά ζητήματα που πόνεσαν, θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους, προκαλώντας δυσάρεστες σκέψεις και αντιδράσεις! Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 11-13 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Άρης στην Παρθένο: Η γκρίνια σε όλο της το μεγαλείο!

Την Παρασκευή στις 25 Σεπτεμβρίου ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου! Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την σεξουαλικότητα και την ορμή γενικότερα… Από το μεταβλητό, γήινο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί την νευρικότητα, την υπερένταση και το άγχος σε κάθε δραστηριότητα. Είναι αναμενόμενο λοιπόν ότι η γκρίνια, η κτητικότητα, αλλά και τα νευράκια θα έχουν την τιμητική τους το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας. Το Σαββατοκύριακο 26-28 Σεπτεμβρίου όπου ο Άρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι γεγονός πως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα νιώσουν πίεση, στρες και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα εμπόδιο που θα τους αγχώσει.
 
Ποιο ερωτικό τραγούδι μιλά στην καρδιά των ζωδίων για την εβδομάδα 21-27 Σεπτεμβρίου 2015; Άκουσε τον δικό σου ερωτικό στίχο που σου αποκαλύπτει όλα όσα θα ζήσεις τις ημέρες που ακολουθούν! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Περαστικά κουκλί μου – Λευτέρης Πανταζής»
«Πώς αισθάνεσαι, πώς; Που ένας τρελός σε γείωσε, μωρό μου! Η επιστήμη ξανά, τα χέρια ψηλά σηκώνει στο άτομο μου, σαν εσένα πολλές γνώρισα εγώ, στην άστατη ζωή μου, θύμα για να πιαστώ το κόβω χλωμό… Περαστικά κουκλί μου»! Η επιστήμη σηκώνει αυτή την εβδομάδα τα χέρια ψηλά, φίλε Κριέ, και αυτό συμβαίνει γιατί για μία ακόμα φορά κάνεις τις ανατροπές σου και δεν κάθεσαι φρόνιμος! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μιλά για έρωτα, μεγάλο έρωτα… το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα όμως, δηλώνει ότι έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς, που πλέον πρέπει να πληρώσεις! Μην θυμώνεις και πάρε σωστές αποφάσεις.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Με τα μάτια να το λες – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Αυτό που νιώθεις μην το κρύβεις, μη με συντρίβεις, μη με συντρίβεις. Με τα μάτια που με λιώνεις να το φανερώνεις, να το φανερώνεις! Με τα μάτια να το λες όταν καίγεσαι για μένα, με τα μάτια να το λες να το λες αγαπημένα»… Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο και ο Άρης κάνει το πέρασμά του στον 5ο οίκο σου, στην Παρθένο, για να σου χαρίζει τις πιο πικάντικες και ερωτικές στιγμές της χρονιάς! Όχι, αγαπητέ Ταύρε, δεν θα κάτσεις φρόνιμα αυτή την εβδομάδα, αλλά με τα μάτια θα λες τον πόθο που κρύβεις μέσα σου!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Όλα αλλάζουν – Δέσποινα Βανδή»
«Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δε με τρομάζει, ξαφνικά μηδενίζουν όλα κι η καρδιά αντίστροφα μετρά! Όλα αλλάζουν,σε σένα μοιάζουν,όλα γύρω αγάπη στάζουν, καλοκαίρια κρατάς στα χέρια! Με ένα βλέμμα όλα γίνεσαι εσύ...» Όλα αλλάζουν και σε τρομάζουν, φίλε Δίδυμε… Από τη μία πλευρά έχεις τον Κρόνο από τον Τοξότη που προσπαθεί να σε συμμορφώσει στα αισθηματικά. Από την άλλη μπαίνει και ο Άρης στην Παρθένο και δεν σε αφήνει σε ηρεμία και γαλήνη! Ωστόσο, ένα μήνυμα, μία είδηση ή μία συνάντηση θα σου δώσει χαρά!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ζήσαμε – Καίτη Γαρμπή /Διονύσης Σχοινάς»
«Και ζήσαμε μόνο για λίγο και χωρίσαμε, γιατί το βράδυ ό,τι χτίζαμε τη μέρα είχε γκρεμιστεί! Δεν κάναμε μαζί κι αν ζήσαμε, ήταν για λίγο και χωρίσαμε και το βιβλίο ξαναρχίσαμε που γράφει μόνοι στη ζωή, δεν κάνουμε εμείς μαζί»! Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ξεκινάς τους σαματάδες… Βγαίνεις από το καβούκι σου, αφήνεις στην άκρη ανασφάλειες και ευαισθησίες και ξεσπάς…Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει να εκδικείσαι λεκτικά το άτομο που δεν στάθηκε απέναντί σου όπως πρέπει!
 
 
ΛΕΩΝ
«Δώσε μου λιγάκι ουρανό – Γιάννης Πάριος»
«Δώσε μου λιγάκι ουρανό, πάρε με μαζί στο πέταγμά σου, μάθε με και εμένα να πετώ, να μην έχω ανάγκη τα φτερά σου. Και αν κάτι άλλο την καρδιά σου έχει πάρει, ένα σου λέω μην αλλάξεις ουρανό θα ‘ρχονται νύχτες που θα ψάχνεις το φεγγάρι και το δικό μου τελευταίο σ’ αγαπώ»! Η εβδομάδα αυτή στου χαρίζει «Ουρανό», δηλαδή θετικές και απρόβλεπτες αλλαγές που σε εξιτάρουν! Για μία ακόμα φορά η Αφροδίτη από το ζώδιό σου πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό και εσύ σκας χαμόγελο ευχαρίστησης και εκπλήρωσης!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Να μην τολμήσεις – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Να μην τολμήσεις να μου μιλήσεις αν κάποιο βράδυ στα όνειρά μας ξαφνικά συναντηθούμε! Να μην τολμήσεις, γιατί αν μ' αγγίξεις και στα μάτια κοιταχτούμε, φωτιά θα πάρουμε και θα καούμε...» Δείχνεις… δοντάκια αυτή την εβδομάδα! Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και εσύ αγριεύεις, θυμώνεις, είσαι σε εγρήγορση, αλλά έχεις και αυξημένη λίμπιντο… Ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας, σε κάνει να θέτεις επί τάπητος ένα πρόβλημα και να βάζεις επιτέλους τους όρους σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Όλα εσύ μου τα ‘μαθες – Ονιράμα»
«Όλα εσύ μου τα ‘μαθες τι χρειάζονται οι καρδιές, πως χορεύει η αγάπη στις χρυσές τις αμμουδιές. Όλα εσύ μου τα ‘μαθες και ας μην ήξερες τι θες, να μην νιώθω καλοκαίρι, να σε θέλω θες δεν θες»! Το καλοκαιράκι έχει φτάσει στο τέλος του και εσύ δεν θες να το συνειδητοποιήσεις, φίλε Ζυγέ! Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, πραγματοποιώντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ακόμα και αν δεν θες να σοβαρευτείς, θα σε αναγκάσουν οι συνθήκες… Υπάρχει ένταση στα αισθηματικά σου, το κλίμα είναι τεταμένο, όμως εσύ μεγαλοποιείς καταστάσεις και συνειδητοποιείς ότι τα συναισθήματα που ένιωσες αυτό το καλοκαίρι ήταν πρωτόγνωρα!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μόνο αν θες εμένα – Γιώργος Σαμπάνης»
«Πριν ζητήσεις θα σου δίνω, κάθε γύμνια σου εγώ θα ντύνω! Θα 'ρθουν μάγοι με τα δώρα μόνο αν με θες, θα `δινα, τι δε θα `δινα, να ξυπνάω κάθε πρωί! Δίπλα σου, να `μαι δίπλα σου, γιατί αλλιώς δεν είναι ζωή Θα `δινα, τι δε θα `δινα να `μουν μέσα σου κάτι ιερό μάτια μου δωροδόκησα όλα τ' άστρα στον ουρανό»! Απαλλάχτηκες από τον Κρόνο, δεν έχεις κανέναν μπελά στο κεφάλι σου και τώρα χαλαρώνεις, αγαπητέ Σκορπιέ! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει την δύναμη να κυνηγήσεις ερωτικούς στόχους και να επιβάλεις τα θέλω σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Βράδια αξημέρωτα – Χάρης Βαρθακούρης»
«Γέμισ' η ζωή μου βράδια αξημέρωτα, δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα! Ξέρω, δεν είναι λογικό, ούτε σωστό να περιμένω, μα έλα που λέει το μυαλό και η καρδιά να επιμένω! Ξέρω δεν είναι λογικό να σ' αγαπώ και να πεθαίνω ξέρω δεν είναι λογικό, όμως θολώνει το μυαλό»! Ο έρωτας σε κάνει να ξεφεύγεις αυτή την εβδομάδα, αλλά σε φέρνει αντιμέτωπο και με «τρικλοποδιές» όπου τρως για μία ακόμα φορά τα μούτρα σου! Αυτή την εβδομάδα κάνεις τον ερωτικό σου απολογισμό και έρχεται το τετράγωνο του Άρη από την Παρθένο, με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, που σε κάνει να μη μπορείς να ησυχάσεις…
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ένα σπίτι καίγεται – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Κρίμα τόση αγάπη, κρίμα ήσουν πάντα χύμα, κρίμα πήρε φωτιά η ζωή που ζήσαμε μαζί! Κρίμα τέτοια τύχη, κρίμα ήταν χαμένος χρόνος, κρίμα ζήλεψες την ψευτιά της άναψες φωτιά! Ένα σπίτι καίγεται, παίρνει η ζωή μου φωτιά, κρίμα που σ’ αγάπησα δεν αξίζεις ούτε ματιά»! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου λέει να δραπετεύσεις από τα δύσκολα… Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει το τέλος μίας εποχής για την προσωπική σου ζωή και εσύ τώρα πρέπει να τρέξεις μακριά και να ξεχαστείς, να κάνεις μία νέα αρχή! Μην επιτρέψεις τίποτα να σε κρατήσει πίσω…
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σαν ρεφραίν – Μύρωνας Στρατής»
«Λάθη έκανα πολλά, μα το ξέρω πια πως για σένα ζω, τώρα δίνω ό,τι έχω, τώρα το παλεύω να σε ξαναβρώ! Σαν ρεφραίν δυνατό, σαν μια βόμβα που σκάει, έτσι πια σ' αγαπώ δώσε χρώμα και φως σ' ένα κόσμο που σπάει και ξανά θα στο πω, σ' αγαπώ»! Έχεις κάνει λάθη, όμως τώρα έχεις μαζευτεί, αγαπητέ Υδροχόε… Υπάρχει ένας έρωτας που λειτουργεί αυτό τον καιρό σαν βόμβα στη ζωή σου, που ανατρέπει όσα ήξερες ή όσα πίστευες! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε ευνοεί. Φέρνει γέλιο, χαρά, πρόταση, είδηση και συνάντηση στα ερωτικά σου, που σε κάνει να «πετάς»!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Άλλα μου λεν τα μάτια σου – Γιώργος Νταλάρας»
«Μυστήριο κατάντησες για μένα και τα ’χω, αγαπούλα μου, χαμένα και το σφυγμό σου νά ’βρω δεν μπορώ, γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό. Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου. Άλλα μου λεν τα χάδια σου και άλλα τα φιλιά σου»! Μυστήριο κατάντησαν τα ερωτικά σου, φίλε Ιχθύ, και για μία ακόμα φορά δεν ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι! Αυτή την εβδομάδα ο Άρης περνά στον 7ο οίκο σου και σε φέρνει σε κόντρα με το άλλο σου μισό! Πρέπει να πάρεις αποφάσεις, να αλλάξεις τακτική και να συμμορφωθείς… Άσε λοιπόν τα μυστήρια και άκου την καρδιά σου!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2015 13:26:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι