blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις με 4 sms

Δεν μπορείς να της αντισταθείς, της παραδίνεσαι άνευ όρων και ακολουθείς τα μονοπάτια της με ενθουσιασμό, τόλμη, αισιοδοξία και δίψα για νέες εμπειρίες… Η «τύχη», αυτή η μεγάλη πλανεύτρα, πραγματικά αυτή την εβδομάδα μπορεί να σου πάρει το μυαλό και να κάνει την καρδιά σου να χτυπά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς! Όμως συγκρατήσου, γιατί παρόλο που θα σου φερθεί γενναιόδωρα, θα σε παρασύρει για μία ακόμα φορά σε επιπολαιότητες, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Η εβδομάδα 22-28 Ιουνίου είναι γενναιόδωρη για όλα τα ζώδια, οι πλανήτες δεν θα τσιγκουνευτούν αλλά θα σου χαρίσουν απλόχερα όλα τα δώρα τους! Το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο αυτής της εβδομάδας είναι το θεαματικό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, που πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί ο «άσσος στο μανίκι σου»!

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Τα πάντα είναι πιθανά…

Την Δευτέρα στις 22 Ιουνίου κορυφώνεται μία πολύ σημαντική αστρολογική όψη, η οποία θα σκορπίσει την θετική ενέργεια, την τύχη και την ευκαιρία που έχεις ανάγκη… Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, χαρίζοντας τα δώρα της τύχης σε όποιον έχει την ανάγκη να δημιουργήσει κάτι νέο στη ζωή του… Η όψη αυτή έχει ξεκινήσει ήδη να επηρεάζει με θετικό τρόπο από την προηγούμενη εβδομάδα και τουλάχιστον για τις επόμενες 2 εβδομάδες, θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου! Τι μπορεί να περιμένεις; Έναν ξαφνικό έρωτα, μία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημά σου, μία πρόταση που θα δώσει μία νέα οπτική των πραγμάτων… Αυτά και άλλα πολλά, είναι τα «δώρα» του τριγώνου Δία – Ουρανού!
 
Πιο θετικά επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Τα καλύτερα μπορείς να περιμένεις, αν έχεις προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σου, στην 19-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Θολώνοντας τα «νερά»!

Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων, όμως δεν έχει σκοπό να κάτσει φρόνιμος… Αυτή την εβδομάδα θα κάνει τα πάντα για να θολώσει τα νερά και για να σε κάνει να χαθείς στον δικό σου ουτοπικό τρόπο σκέψης! Στις 23 Ιουνίου ο Ερμής θα πραγματοποιήσει το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και ναι, βάζει για μία ακόμα φορά σκοπό να σε παρασύρει σε μπελάδες. Αν ανήκεις σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς και έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να συγκρατήσεις αυτή την ημέρα το ψέμα και την ουτοπία! Μπορεί να τάξεις πράγματα που δεν θα μπορείς να τηρήσεις, πιθανό είναι να ακούσεις λόγια που θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά, αλλά δεν θα είναι και τόσο ειλικρινά… Σε κάθε περίπτωση τα λόγια αυτή την ημέρα θα κρύβουν απάτες

Ο Άρης στον Καρκίνο: Κυνηγώντας αυτό που τόσο πολύ αγαπάς…

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που φέρνει τα γεγονότα και τις εξελίξεις στη ζωή σου… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεάσει με κάποιο τρόπο την δράση, την σεξουαλικότητα, αλλά και την ροή των εξελίξεων που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου! Στις 24 Ιουνίου, ο Άρης κάνει την είσοδό του στο παρορμητικό ζώδιο του Νερού, τον Καρκίνο, κάνοντας την συγκίνηση και την ευαισθησία να χαρακτηρίζουν κάθε κίνησή σου! Ο Άρης σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε πτώση, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί εύκολα να διοχετεύσει την ενέργειά του! Μέχρι τις 8 Αυγούστου θα σε απασχολήσουν πολύ θέματα που είναι οικεία, γνώριμα, δικά σου… Θα ξεσπάσεις συναισθηματικά, θα κυνηγήσεις αυτό που αγαπάς και θεωρείς ότι σου ανήκει. Αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς ή Παρθένος, να θυμάσαι ότι μπορείς να κερδίσεις αυτό που τόσο πολύ αγαπάς. Αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως… καλύτερα να προσέχεις, γιατί τα… νευράκια σου θα γίνουν η αιτία ομηρικών καβγάδων, που δεν θα έχουν τελειωμό!
 
Αφού είδαμε το αστρολογικό πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας 22-28 Ιουνίου 2015, είναι η στιγμή να δυναμώσουμε τον ήχο και να ακούσουμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις μας μέσα από τον στίχο τραγουδιών! Άκουσε το τραγούδι του ζωδίου και του ωροσκόπου σου και μην ξεχάσεις να το δημοσιεύσεις στο Facebook ή να το αφιερώσεις εκεί που αγαπάς… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θέλεις δεν θέλεις – Θάνος Πετρέλης»
Θέλεις-δεν θέλεις, θα περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ… Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό κάνει το κορμί σου να παίρνει ξαφνικά φωτιά από τον πόθο! Η αγκαλιά σου ανοίγει και καλωσορίζει τον έρωτα, που σου παίρνει το μυαλό. Βέβαια, υπάρχει ένας Άρης από τον Καρκίνο, που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις! “Αποφασίζω και διατάζω” είσαι αυτή την εβδομάδα, όμως οι στόχοι σου κατακτιούνται… Τραγούδησε λοιπόν το δικό σου στιχάκι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Θέλεις δε θέλεις θα 'μαστε μαζί μέχρι η νύχτα να βρει το πρωί. Θέλεις δε θέλεις δε ζούμε χωριστά, άσε τις ματιές να κάνουν τη δουλειά. Θέλεις δε θέλεις, θα 'μαστε μαζί, πόσο να κάνω πια υπομονή. Θέλεις δε θέλεις άκου τη καρδιά κι άσε τα κορμιά να πάρουνε φωτιά!»
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Η αγάπη είναι μία – Γιάννης Πάριος»
Απόλυτα ζητάς αυτή την εβδομάδα να δώσεις και να πάρεις αγάπη… Οι επιθυμίες σου είναι έντονες και με τον Άρη στον Καρκίνο, ο τρόπος που θα εκφράσεις τα θέλω σου θα είναι συναισθηματικός, αλλά και διεκδικητικός. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, σου υπόσχεται να βρεθείς κοντά στην μία, μοναδική και αληθινή αγάπη, που για σένα έχει μεγάλη ουσία… Ο Γιάννης Πάριος λοιπόν τραγουδά για σένα αυτή την εβδομάδα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες.
 
«Η αγάπη είναι μια και ποτέ δε τελειώνει και το ξέρουν καλά όσοι μένουνε μόνοι! Η αγάπη είναι μια κι είσαι εσύ η αγάπη είσαι κείνο το κάτι που μιλά στην καρδιά, αγάπη μου, αγάπη μου, καημέ μου και γιορτή ο κόσμος είναι ψεύτικος κι εσύ αληθινή, αγάπη μου αγάπη μου να ζούσαμε ξανά ακόμα μια φορά, ακόμα μια φορά, αγάπη μου αγάπη μου...»
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Η αγάπη είναι ζάλη – Χάρις Αλεξίου»
Το συναίσθημα σου προκαλεί ζάλη αυτή την εβδομάδα, όμως όλο αυτό το παιχνίδι φαίνεται να το απολαμβάνεις, να το διασκεδάζεις και να μην έχεις σταματημό, φίλε Δίδυμε! Μπορεί ο Ερμής από το ζώδιό σου να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εσύ να μην μαζεύεις το στόμα σου, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στο άτομο που θες, όμως το τρίγωνο Δία – Ουρανού φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις, που σε κάνουν να ονειρεύεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Μη μου το πεις, ο δρόμος της καρδιάς σου πόσο άλλαξε! Μη μου το πεις, η μοναξιά σου πλοίο που δεν άραξε! Να μου το πεις το σ’ αγαπώ και πάλι, Να μου το πεις, η αγάπη είναι ζάλη! Μη μου το πεις, τα χρόνια που περάσαν πως μαράθηκαν μη μου το πεις, τα όνειρα που κάναμε πως χάθηκαν! Να μου το πεις το σ’ αγαπώ και πάλι, να μου το πεις η αγάπη είναι ζάλη»
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις με 4 sms
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μια μέρα θα ‘μαστε μαζί – Γιάννης Πλούταρχος»
Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις μπρίο, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, δεν χάνεις το σθένος αλλά και τον ερωτισμό σου! Μία μέρα θα είστε μαζί, το ξέρεις, το νιώθεις, το προαισθάνεσαι και έχεις και τα δίκια σου! Τραγουδάς αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο το “Μια μέρα θα ‘μαστε μαζί” και ανοίγεις την αγκαλιά σου στον έρωτα, που αυτό τον καιρό σε αναστατώνει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Μια μέρα θα 'μαστε μαζί κι αυτή η μέρα δεν αργεί! Μια μέρα να το θυμηθείς εδώ στο πλάι μου θα ζεις, προαίσθημα και λογική, εγώ κι εσύ ξανά μαζί... Μια μέρα μέρα θα 'μαστε μαζί κι αυτή η μέρα δεν αργεί. Θα περπατάμε αγκαλιά στον ίδιο δρόμο φανερά. Προαίσθημα και λογική εμείς οι δυο, ξανά μαζί...»
 
 
ΛΕΩΝ
«Αυτό το καλοκαίρι – Έλλη Κοκκίνου»
Αγαπητέ Λέοντα, το καλοκαίρι αυτό θα είναι ένα από τα πιο όμορφα της ζωής σου. Από αυτή την εβδομάδα το ερωτικό πάρτι ξεκινά, τα αστέρια «ζωγραφίζουν» όμορφες ερωτικές ιστορίες, που τονώνουν το «εγώ» σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ακριβώς όπως σου αρμόζει, «βασιλικά»! Το τρίγωνο Δία – Ουρανού είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, για να ερωτευτείς, να οργανώσεις διακοπές και για να μπει αιφνίδια στη ζωή σου ένα πρόσωπο με τις πιο όμορφες διαθέσεις… Δες ακριβώς τι σου υπόσχομαι με το στιχάκι σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Σου υπόσχομαι αυτό το καλοκαίρι να `ναι ένα απ' τα πιο ωραία για μας μωρό μου! Με χρώμα θαλασσί θα ζωγραφίζουμε τον έρωτα παρέα σαν τ' όνειρό μου. Ωραία, ωραία, με σένα αγάπη μου παρέα, ωραία μαζί σου θα `μαι με θέα, με θέα τ' αστέρια πάνω απ' το Αιγαίο, ωραία που θα περνάμε εμείς οι δυο, μωρό μου καλοκαιρινό!»
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι – Κότσιρας»
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα, φίλε Παρθένε, ότι έχει μπει το καλοκαίρι… Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και το μυαλουδάκι σου μπερδεύεται σε σκέψεις, που σου προκαλούν σύγχυση. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την Τρίτη, όμως τα δύσκολα τελειώνουν! Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό σε βοηθά να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος και ναι, υποδέχεσαι επίσημα το καλοκαίρι στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι, κάνε το μπαλκόνι σου νησί, ό,τι θέλει ο άνθρωπος καρδιά μου το μπορεί Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι, κάνε τη Δευτέρα Κυριακή, όλα τ΄ αδιέξοδα σε βγάζουν στη ζωή!»
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις με 4 sms
 
ΖΥΓΟΣ
«Ομορφαίνεις τη ζωή μου – Διονύσης Σχοινάς»
Τα πάντα γίνονται πιο όμορφα, αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα. Ομορφαίνεις, κοινωνικοποιείσαι, κάνεις γνωριμίες και έχεις μεγάλες χαρές στα αισθηματικά σου! Βρίσκεις μετά από πολύ καιρό το νόημα στη ζωή σου, όλα παίρνουν χρώμα και το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φαίνεται ότι σε ευνοεί με τον πιο όμορφο τρόπο! Μόνο ωραία πράγματα προβλέπονται για σένα αυτή την εβδομάδα. Όσο για το δικό σου στιχάκι; Είναι και αυτό όμορφο και ερωτικό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Στα μάτια σου μέσα όταν κοιτώ τον άσχημο κόσμο μου ξεχνώ και νόημα παίρνει πάλι η ζωή. Με δυο μονάχα σου φιλιά κολλάς τα σπασμένα μου φτερά, τα πάντα για μένα είσαι στο 'χω πει! Ομορφαίνεις τη ζωή μου όταν βρίσκεσαι μαζί μου και το πιο καλό σημείο είν' αυτό με μας τους δύο»
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μόνο μαζί σου – Ηλίας Βρεττός»
Ο απόλυτος έρωτας σε εκφράζει και είναι σαν να τον ζεις με κάθε γνωριμία ή σχέση σου! Αυτή την εβδομάδα δεν αρκείσαι με τα λίγα, τα θέλεις όλα και λαχταράς να χτίσεις ένα κοινό μέλλον με τον άνθρωπο που έχεις αυτή την περίοδο στην καρδιά σου… Μπορείς να καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις! Το τρίγωνο Δία – Ουρανού τονώνει την ψυχολογία σου, ενώ ο Άρης από τον Καρκίνο σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τα στραβά που είχαν συμβεί ως τώρα… Επιπλέον, τα όνειρα και οι στόχοι σου έχουν τέτοια πυγμή αυτό τον καιρό, που δύσκολα κάποιος μπορεί να σου πει «όχι» σε αυτό που θέλεις. Το στιχάκι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι, να σε παιδεύω, με αγάπη να παιδεύομαι, μέσα απ’ τα μάτια σου τον κόσμο αλλιώς να βλέπω, ζωή δεν έχω εγώ ζωή μου αν δε σε έχω. Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι, τρέλα η αγάπη και μαζί να δραπετεύουμε, γλυκά ο ύπνος να σε παίρνει αγκαλιά μου, μόνο μαζί σου ονειρεύομαι καρδιά μου!»
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε – Λαθρεπιβάτες»
Σου πάει πολύ ο αυθορμητισμός αλλά και η επιπολαιότητα, αγαπητέ Τοξότη, και αυτή την εβδομάδα τα χαρακτηριστικά αυτά θα είναι κυρίαρχα στην προσωπικότητά σου! Δεν θα θες να κοιμηθείς, θα θέλεις να ερωτοτροπήσεις, να παίξεις, να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού κάνει τα πάντα για να σε βγάλει από την ρουτίνα σου! Θυμήσου όμως, ότι οι σκέψεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή και αργότερα μπορεί να πάρεις πίσω πολλά από τα ανοίγματα που θα κάνεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Απόψε λέω να κάνουμε ένα πάρτι στην άμμο με ραδιάκι φορητό, σ' το λέω πως δε γουστάρω άλλος να 'ρθει, το πάρτι είναι για δύο για μας τους δυο! Απόψε το φεγγάρι θα φοράει το φως απ' τη δική σου τη μορφή, το μόνο που θ' ακούσεις να μιλάει θα 'ναι η φωνή του βραδινού εκφωνητή! Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά, απόψε στ' ακρογιάλι θα τη βρούμε, θα πιούμε όλες τις μπίρες αγκαλιά!»
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις με 4 sms
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πυρκαγιά – Παντελής Παντελίδης»
Κανείς δεν σε σταματά, ασυγκράτητε Αιγόκερε! Ήταν να μην πάρεις μπροστά… Αυτή την εβδομάδα είσαι όλο αλλαγές, εξόδους, αλλά και πολύ πάθος… Πυρκαγιά παίρνουν τα ερωτικά σου, όμως αποπροσανατολίζεις κόσμο! Εκεί που όλα κυλούν ομαλά, ξαφνικά θυμώνεις, διεκδικείς και κάνεις τον σαματά σου… Διαχειρίσου πιο χαλαρά την σχέση σου και τα ερωτικά σου γενικότερα, γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο σε εξοργίζει! Το σίγουρο είναι ότι το πάθος επανέρχεται δυναμικά αυτή την εβδομάδα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
«Πυρκαγιά τα μάτια σου, φωτιά, κρυμμένα μυστικά. Μα ζω μες στο κορμί σου κι ανασαίνω πυρκαγιά, τα μάτια σου φωτιά, σ’ αγγίζω δυνατά και ό,τι κι αν συμβεί δε δραπετεύω, πρώτο μας φιλί και σε τρομάζει, πρώτο μας φιλί και αναπνέω, τώρα πια καθόλου δε σε νοιάζει, το θες και σ’ ανεβάζει!»
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τρεις ζωές – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Οι εκπλήξεις σε ξετρελαίνουν, αφού ως εκπρόσωπος του Ουρανού, φίλε Υδροχόε, ξέρεις πολύ καλά ότι τα καλύτερα έρχονται την στιγμή που δεν τα περιμένεις! Ο Δίας με τον Ουρανό έχουν βάλει γινάτι να σου φέρουν το μήνυμα, την συνάντηση ή την πρόταση, που θα σε αποκαταστήσει ερωτικά! Όσες ζωές και να έχεις ακόμα να ζήσεις, εσύ θα επιλέξεις να τις περάσεις στην αγκαλιά του ατόμου, που αυτό το διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες! 
 
«Περίεργη στεριά ειν' η αγάπη. Εκεί που λέω είναι μακριά, φαίνεται κάτι. Εκεί που φτάνω ως το βυθό και λέω "πεθαίνω", τα δυο σου χέρια εγώ κρατώ. Και ανεβαίνω. Να είχα μια, να είχα δυο, να είχα τρεις ζωές εγώ. Για σένα μια, για σένα δυο, για σένα τρεις φορές να ζω!»
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια – Γιάννης Κότσιρας»
Αγαπητέ Ιχθύ, με ψέματα, φαντασίες και ουτοπίες δεν καταφέρνεις τίποτα! Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, βυθίζεσαι για μία ακόμα φορά στον κόσμο της φαντασίας σου, χτίζοντας παλάτια και περιμένοντας με δεμένα τα χέρια τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα! Μην μένεις αδρανής, επωφελήσου από το τρίγωνο Δία – Ουρανού που μπορεί αυτή την εβδομάδα να σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις και πάλι αυτό που ποθείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομερειες.
 
«Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο! Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια! Στη ζωή ξεκινάμε με όνειρα χίλια, τα γκρεμίζει ο πόνος, η φτώχεια κι η ζήλεια! Είναι κακό στην άμμο... Πικραμένοι κι οι δυο κλαίμε τη συμφορά μας, τη χαμένη αγάπη, την πρώτη χαρά μας»
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015 και προβλέψεις με 4 sms

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2015 17:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι