blank
 
blank
22-11-2015 15:26:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015

Μία έντονη αλλά και αρκετά «επικίνδυνη» για την εξέλιξη των ερωτικών υποθέσεων ξεκινά... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αφήσεις τις σοβαρές κουβέντες και τα ερωτικά ραντεβουδάκια για αργότερα, απλά για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Την εβδομάδα 23-29 Νοεμβρίου κορυφώνεται μία σπάνια, σκληρή όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο με τον Ποσειδώνα, που καταρρίπτει τα δεδομένα που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν αληθινά... Παράλληλα, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στο τέλος της εβδομάδας, έρχεται για να προκαλέσει παρεξηγήσεις και ψεματάκια στις επικοινωνίες μας... Ας δούμε όμως ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τις ημέρες που ακολουθούν και ποιοι εντέλει θα είναι ευνοημένοι!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό: Ανάγκη για αποδέσμευση!

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την καρδιά σου και την ανάγκη σου στη σχέση... Τι συμβαίνει όμως όταν απέναντί της βρίσκεται ο Ουρανός από τον Κριό που φέρνει ευτράπελα; Στις 23 Νοεμβρίου 2015, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές εντάσεις και χωρισμούς στις σχέσεις, γιατί η κυρίαρχη ανάγκη θα είναι η ελευθερία! Πολλοί θα νιώσουν εγκλωβισμένοι από τα δεσμά μίας μόνιμης σχέσης και θα διεκδικήσουν με έντονο τρόπο τον χώρο και τον χρόνο τους... Ποια ζώδια θα έχουν αλλαγές έντονες στις σχέσεις τους ή θα ζήσουν έναν ξαφνικό και αστραπιαίο έρωτα, χωρίς όμως προοπτική; Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο!

Ερμής και Κρόνος σε εξάγωνο με Άρη και τετράγωνο με Ποσειδώνα: Βγες από την πλάνη και χειρίσου σωστά τις καταστάσεις!

Το διήμερο από 24-25 Νοεμβρίου 2015, θα πρέπει να έχεις καλά στο μυαλό σου ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια και να ενεργήσεις με περισσότερη σοφία! Ο Ερμής και ο Κρόνος από τον Τοξότη βρίσκονται σε σύνοδο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σου την χαριστική βολή, να ξεσκεπαστεί η αλήθεια και να πραγματοποιήσεις την δική σου κάθαρση, προκειμένου να δεις την αρχή μίας νέας εποχής στη ζωή σου! Κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, γεγονός που ανατρέπει τα δεδομένα σου, σου προκαλεί σύγχυση, σε βάζει σε δίλημμα... Όμως μπορείς να βρεις τη δύναμη που υπάρχει μέσα σου και να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις για το δικό σου καλό! Αν ανήκεις σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θυμήσου το εξής: Κάθε εμπόδιο έρχεται για το καλό, και παράλληλα υπάρχει και ένα θετικό εξάγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Ερμή με τον Κρόνο, που σε δραστηριοποιεί να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο για να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου!

Πανσέληνος στους Διδύμους: Εξαπατήσεις στην επικοινωνία!

Μαζί με όλες αυτές τις σημαντικές και δύσκολες αστρολογικές όψεις που αναφέραμε παραπάνω, έρχεται και μία σκληρή Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, να επηρεάζει ακόμα πιο ισχυρά το χαοτικό κλίμα αυτής της εβδομάδας. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή, τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μην τάζεις αν δεν μπορείς να τηρήσεις, μην επενδύεις σε λάθος ανθρώπους και προπάντων, κράτα μικρό καλάθι σε όσα ακούς! Οι πλανήτες σου δίνουν το μήνυμα ότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να περιορίσεις λίγο τις σοβαρές συζητήσεις, τις συναντήσεις, τα νέα ξεκινήματα και να... ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν σου!
 
Ποιο τραγούδι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο και εκπροσωπεί την ερωτική του κατάσταση από 23-29 Νοεμβρίου 2015; Άκουσε τον δικό σου στίχο και το τραγούδι που μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου και μοιράσου το στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Ποτέ ξανά – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σε βρίσκει με άγριες διαθέσεις, να διεκδικείς την ελευθερία και την ησυχία σου! Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνει κόντρες στα ερωτικά σου! Παράλληλα, κάποιες ειδήσεις στα αισθηματικά σου, σε κάνουν να μπερδεύεσαι και να εκνευρίζεσαι. Γι’ αυτό ευθύνεται η Πανσέληνος και οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή και του Κρόνου με τον Ποσειδώνα! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι του Κωνσταντίνου Αργυρού:
«Άλλη ευκαιρία μη ζητάς, δεν περισσεύει άλλη συγγνώμη, έχω αδειάσει από καρδιά κι είναι αδιέξοδα οι δρόμοι. Το ξέρω δε θα ξαναβρώ τέτοια αγάπη στη ζωή μου. Μα προτιμώ μια μοναξιά που θα `ναι σίγουρα δική μου. Εγώ να εμπιστευτώ πάλι εσένα ποτέ ξανά. Κομμάτια εγώ δε γίνομαι για σένα ποτέ ξανά! Με τσάκισες, με ρήμαξες σαν να `μουν ο χειρότερος εχθρός σου Γι' αυτό ποτέ μην ξαναπείς πως είμαι ο άνθρωπός σου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Φοβάμαι πως – Γιάννης Πλούταρχος»
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου προκαλεί υπερένταση, ανησυχία, αλλά και μεγάλη ανασφάλεια για τα αισθηματικά σου! Θύμησες του χτες, επανέρχονται με κάποιο τρόπο στη ζωή σου και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε κάνει να… σιγοβράζεις στο ζουμί σου και να θες να γυρίσεις πίσω σε ένα έρωτα του παρελθόντος! Μην κάνεις καμία κίνηση αν δεν περάσει πρώτα αυτή η εβδομάδα… Τραγούδησε τον δικό σου στίχου, που είναι από τον Γιάννη Πλούταρχο!
«Κάτι με κάνει και γυρνάω στα ίδια λάθη νύχτες που μόνος μου θυμάμαι τα παλιά και κει που λέω αρκετά πως έχω πάθει σκέφτομαι πάλι την δική σου αγκαλιά όχι πως θέλω την αγάπη μας να κρίνω μα με πονάει που όλο μ’ αφήνεις και σ’ αφήνω! Φοβάμαι πως ακόμα σ’ αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δε σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Δύο ψέματα – Αντώνης Ρέμος»
Η εβδομάδα που έρχεται, φέρνει στην επιφάνεια ψέματα που σου πικραίνουν την καρδιά, τα οποία όμως σε ωθούν να ξεκαθαρίσεις το κλίμα και να κάνεις μία νέα αρχή… Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, σου χαλούν την διάθεση και ρίχνουν την ψυχολογία σου! Αναρωτιέσαι το γιατί και ακούς Αντώνη Ρέμο, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι τα ψέματα που ειπώθηκαν!
«Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω θα σου πω δυο ψέματα, ένα πως δε σ' αγαπάω κι ένα πως σε ξέχασα. Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω θα σου πω δυο ψέματα ένα πως δε σ' αγαπάω κι ένα πως σε ξέχασα! Αν καμιά φορά βρεθούμε η ανάσα θα κοπεί ούτε λέξη δεν θα πούμε μα, θα τα 'χουμε όλα πει. Κι αν φωνάξω τ' όνομά σου θα κοιτάξεις στα κλεφτά και θα κάνεις, για φαντάσου πως δε με θυμάσαι πια!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις – Γιώργος Μαζωνάκης»
Με αναμνήσεις έρχεται, αλλά και εξελίσσεται η εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, όπου το κλίμα για σένα είναι μελαγχολικό, αλλά και αρκετά μπερδεμένο! Φόβοι, ανασφάλειες, πάθη και λάθη, σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου! Γι’ αυτό ευθύνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, αλλά και το δυσάρεστο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα! Δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου αυτό που σε πίκρανε; Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι από τον Γιώργο Μαζωνάκη!
«Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις δεν το αντέχω, μου κρατάς τον κόσμο στα χέρια ασ’ τον να πέσει κι ας χαθώ! Τη ζωή μου όλη έχω διπλώσει! Στην αγκαλιά σου να μετρήσω ως το δέκα καρδιά μου και να 'σαι εδώ πριν τρελαθώ»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΛΕΩΝ
«Εξαιτίας σου – Νίκος Οικονομόπουλος»
Με την Πανσέληνο στους Διδύμους, που έρχεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, μπλοκάρονται κάποιες προσδοκίες σου και εσύ τώρα ρίχνεις τις ευθύνες στο άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου! Ξεσπάς και δραματοποιείς τις καταστάσεις, γιατί κάποιες εξελίξεις αργούν να γίνουν πραγματικότητα. Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι του Νίκου Οικονομόπουλου και εσύ απλά υπερβάλεις…
«Εξαιτίας σου δε πάει το κορμί μου πουθενά, ο θυμός μου δεν ξεσπάει, σιωπητήριο ξανά. Εξαιτίας σου το βλέμμα σταθερά στην οροφή! Με το τέλος είχες θέμα, δεν την είχα τη φυγή... Αν θα πιώ και αν θα σκίσω τη φωτογραφία σου, το τσιγάρο αν ξανά αρχίσω, όλα εξαιτίας σου, αν θα πιώ κι αν υπερβάλλω για την απουσία σου κι αν απόψε δεν την βγάλω, θα ‘ναι εξαιτίας σου...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Φαντασία μου πλανεύτρα – Πασχάλης Τερζής»
Η πλανεύτρα φαντασία σου σε βάζει σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Η Πανσέληνος στους Διδύμους, καθώς και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, σε ξυπνά από το όνειρο και εσύ τώρα πρέπει οπλιστείς με την λογική που σε διακρίνει… Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και μην κάνεις πράξη όσα σκέφτεσαι, γιατί η φαντασία σου σίγουρα θα σε προδώσει! Τραγουδάς μαζί με τον Πασχάλη Τερζή τους ακόλουθους στίχους, που σου ταιριάζουν απόλυτα:
«Έφτιαξα απόψε τη μορφή σου με χρώματα του δειλινού και σ’ έβλεπα να σεργιανίζεις στο γέμισμα του φεγγαριού. Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη κλέφτρα. Με πεθαίνεις και με σβήνεις, όταν φεύγεις και μ’ αφήνεις…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Εγώ αρνούμαι – Νίνο»
Αυτή την εβδομάδα αρνείσαι να αφήσεις πίσω σου αυτό που τόσο πολύ αγαπάς, δίνεις τις μάχες σου, υποκύπτεις, υποχωρείς, μα δεν το βάζεις κάτω! Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού, προκαλεί εμπόδια στα ερωτικά σου, ωστόσο οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ερμή και τον Κρόνο, σε βοηθούν να κατακτήσεις, έστω και με δυσκολίες, αυτό που θέλεις! Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι από τον Νίνο:
«Δε θέλω αγάπη αν δεν είναι η δική σου, δε θέλω έρωτα χωρίς την επαφή σου, αλήθεια ή ψέμα να τα ζω θέλω μαζί σου! Για μια ζωή δε θέλω δάκρυα χωρίς την αφορμή σου, την προδοσία αν δεν είναι απ’ το φιλί σου, κανείς να νοιάζεται δε θέλω πια για μένα! Μονάχα εσύ, εγώ αρνούμαι με τόσο πόνο μια στιγμή να σε μισήσω, όσες φορές κι αν μ’ αρνηθείς δεν κάνω πίσω, ή θα ‘χω εσένα ή στο τίποτα θα ζω»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μωρό μου καλησπέρα – Αντύπας»
Ζηλεύεις πολύ αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, και για όλα αυτά φταίει η Πανσέληνος στους Διδύμους, καθώς και το δυσάρεστο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα! Θέλεις να γίνεις θυσία για τον έρωτα που άγγιξε την ευαίσθητη χορδή της καρδιάς σου και δεν σκέφτεσαι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από τον τρόπο που θα καταφέρεις να φέρεις στην αγκαλιά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Μην ζηλεύεις τόσο… άκουσε καλύτερα τον στίχο που πραγματικά μιλά στην καρδιά σου και είναι από τον Αντύπα!
«Μωρό μου όλα αυτά τα λέω ξέρεις, γιατί ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ που άλλος σ’ αγκαλιάζει, ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ που δίπλα σου πλαγιάζει. Μωρό μου καλησπέρα και κάτι ακόμη, συγγνώμη που σε αγαπάω ακόμη κι αν δε σμίξανε ποτέ της καρδιάς οι δρόμοι πες μου, πες μου έχω ελπίδες; Να σε περιμένω ακόμη;» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άσε με να κάνω λάθος – Βασίλης Παπακωνσταντίνου»
Δεν σε αφήνουμε να κάνεις λάθη αυτή την εβδομάδα, σε προετοιμάζουμε για όλα αυτά που θα έρθουν και σίγουρα ο Κρόνος από το ζώδιό σου, σου επιβάλει τώρα να βάλεις μυαλό! Η Πανσέληνος στους Διδύμους δίνει τους λόγους για να αποκαλυφθούν μυστικά και λάθη… Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να μην μπορείς να αποφασίσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής! Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι θυσία και υποχώρηση… Τραγουδάς λοιπόν αυτή την εβδομάδα Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με στιχάκι που σου ταιριάζει απόλυτα!
«Άσε με να κάνω λάθος, άσε με να κουραστώ, άσε με να 'ρθω μονάχος και συγνώμη να σου πω. Έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω, κάθε λέξη, κάθε έννοια και σκοπό, έχω όρεξη πολύ να αλητεύω κι ας μην ξέρω, για τι ψάχνω ή τι θα βρω»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Είναι δύσκολο να φεύγεις – Ηλίας Καμπακάκης»
Είναι πράγματι δύσκολο να φεύγεις και να αφήσεις πίσω σου μία σημαντική εποχή, όμως εσύ ως άνθρωπος της λογικής, κάνεις πάντα αυτό που πρέπει, αγαπητέ Αιγόκερε! Έτσι και αυτή την εβδομάδα, με την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού και το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σφίγγεις τα δόντια σου και κάνεις το καθήκον σου και αυτό που πραγματικά είναι το σωστό, έστω και αν μέσα σου πονάς!
«Μέσα στο δωμάτιο με σβηστά τα φώτα, και χωρίς εσένα πια, δίπλα μου η κιθάρα, κάνα δυο τσιγάρα και το ράδιο σιγά. Κλείνω στα τραγούδια ό,τι με πληγώνει κι έτσι κάνω πως ξεχνώ. Κάνει κρύο απόψε και δεν ξημερώνει, πάλι δεν θα κοιμηθώ. Είναι δύσκολο να φεύγεις από 'κει που αγαπάς, επειδή σου μιλάει η λογική, δεν περνάει ο χρόνος μακριά μου αν ξυπνάς, τι να πω, σ' αγαπάω πολύ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Λένε – Αντώνης Ρέμος»
Σου λένε πολλά, όμως εσύ δεν πτοείσαι, με την Πανσέληνο στους Διδύμους ακολουθείς τα προστάγματα της καρδιάς σου, έστω και αν ξέρεις πώς κάνεις λάθος… Βεβαίως, τα ερωτικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις ή που κανονικά θα έπρεπε και υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια, όμως εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις ότι θα καταφέρεις να αλλάξεις το σκηνικό… Άκουσε το τραγούδι σου λοιπόν:
«Λένε πως βγαίνεις με γνωστούς μας, λένε πως καις τους εαυτούς μας μέσα στο συρφετό του κόσμου ζήσε εσύ κι ο καημός δικός μου. Λίγη καρδιά να ‘ξερα να βάλω, λίγη καρδιά στο κορμί σου επάνω, λίγη καρδιά και μια στάλα μνήμη, λίγη μήπως στη διαδρομή σου τύχει και θυμηθείς ποια ήσουν!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Το θολωμένο μου μυαλό – Στέλιος Καζαντζίδης»
Με θολωμένο το μυαλό ξεκινά και εξελίσσεται η εβδομάδα σου, φίλε Ιχθύ! Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σε μπλοκάρει και δεν ξέρεις τι να σκεφτείς, τι να αποφασίσεις, ενώ πικραίνεσαι και από μία ερωτική σχέση που φαίνεται ότι την πήρες πιο σοβαρά απ’ ό,τι θα έπρεπε! Θυμήσου πως… μπόρα είναι και θα περάσει! Το δικό σου τραγούδι λοιπόν για την εβδομάδα είναι του αλησμόνητου Στέλιου Καζαντζίδη!
«Στο θολωμένο μου μυαλό ο κόσμος είναι μια σταλιά, κάτι σκιές απ’ τα παλιά και κάποιο πάθος μου τρελό. Και κάποιο πάθος μου τρελό, στο θολωμένο μου μυαλό. Το θολωμένο μου μυαλό μ’ έχει προδώσει προ πολλού, του λέω αλλού και τρέχει αλλού, με κάνει και παραμιλώ»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2015 15:26:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι