blank
 
blank
22-02-2015 15:27:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015

Έχεις όνειρα, στόχους και ελπίδες για το μέλλον… Εκεί που χάνεις το κουράγιο σου και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει «φως» στον ορίζοντα, εκεί κάτι γίνεται και το κλίμα αλλάζει… Τα όνειρά σου γίνονται ακόμα πιο ζωηρά και συνειδητοποιείς ότι όλα είναι εφικτά, αρκεί να τα θέλεις πραγματικά πολύ! Αυτό ακριβώς θα συνειδητοποιήσεις την εβδομάδα 22 Φεβρουαρίου ως και 1η Μαρτίου! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ναι μπορούν να εκπληρώσουν μεγάλες προσδοκίες, αυτές που ενστικτωδώς πίστευες ότι θα πραγματοποιηθούν, αλλά κάτι είναι αυτό που σε τρόμαζε και σε κρατούσε πίσω… Για να δούμε όμως πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου οι εβδομαδιαίες αστρολογικές όψεις…

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Νίκησε τα εμπόδια…

Η εβδομάδα δεν ξεκινά και τόσο όμορφα, ίσα-ίσα που η Καθαρά Δευτέρα έχει τους προβληματισμούς της, έχει αυτό το βάρος που δεν σε αφήνει να απολαύσεις την ημέρα σου ακριβώς όπως θα ήθελες. Ο Ήλιος από τους Ιχθείς σε κάνει να λειτουργείς πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά, ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη σου επιβάλει να βάλεις μυαλό και να κυνηγήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας στην άκρη τις ουτοπίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σε κάνει να θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου, για να επουλώσεις τις πληγές σου! Πιο έντονα θα επηρεαστείς από αυτή την όψη εσύ που είσαι ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Οι σχέσεις σταθεροποιούνται…

Την Τετάρτη στις 25 Φεβρουαρίου το σκηνικό αλλάζει και η παρορμητική Αφροδίτη από τον Κριό, σε κάνει να κυνηγάς τους ερωτικούς σου στόχους! Η συνάντησή της με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε μία ερωτική σου επιθυμία, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις αυτό που κάποτε θεωρούσες αδύνατο. Αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, δηλαδή ζώδιο της Φωτιάς, ή Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος, ζώδιο του Αέρα, και έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα περάσεις καλά και θα καταφέρεις να κάνεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής πιο σταθερό!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς

Την Πέμπτη στις 26 Φεβρουαρίου ο Ήλιος από τους Ιχθύς θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από το ίδιο ζώδιο. Αυτή η αστρολογική όψη είναι αρκετά ισχυρή και θα κάνει το κλίμα της ημέρα ιδιαίτερα τρυφερό, ρομαντικό, ζεστό και… ίσως και απατηλό! Η λογική δεν θα έχει καμία θέση, ενώ το συναίσθημα θα πάρει τα πρωτεία και θα παρασύρει σε σκέψεις, όνειρα, φαντασιώσεις που για κάποιους θα γίνουν και πραγματικότητα! Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος ή Αιγόκερως του α΄ δεκαημέρου, τότε θα υπάρξει κάτι πολύ καλό αυτή την ημέρα που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα, γιατί η ουτοπία μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη.
 
Πάμε τώρα να δούμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων, μέσα από τον στίχο γνωστών τραγουδιών! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 22 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Καλώς σε βρήκα – Stavento»
«Στην αγκαλιά μου μέσα απόψε έλα και αποκοιμήσου, καινούρια μέρα θα ‘μαι κάθε μέρα στην ζωή σου, στάξε στον κήπο μου τον ήλιο μα και την βροχή σου, στην αγκαλιά μου έλα αγάπη μου και αποκοιμήσου! Καινούρια μέρα γίνομαι ένα μαζί σου, πίνω δροσιά απ’ το φιλί σου, αφήνομαι στο κορμί σου, βλέπω χαρά απ’ την γιορτή σου, ανάσα απ’ την πνοή σου, φωτιά απ’ τ’ άγγιγμα σου, καλώς σε βρήκα λοιπόν, γεια και χαρά σου»! Καλώς τα δέχτηκες… Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιό σου κάνουν τα πάντα για να σε βγάλουν από τη μονοτονία και κάνουν τον έρωτα να γίνεται ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Το ραβασάκι – Γιώργος Τσαλίκης»
«Το ραβασάκι, ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνο σου, το όνομα, το επίθετο σου! Έτσι γίνεται στα γλέντια, πάντοτε με κόλπα τέτοια, πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκια»… Νέες γνωριμίες με τον πιο περίεργο τρόπο θα έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε Ταύρε!!! Ωστόσο δεν σου αποκλείω ότι θα τύχει ένας έρωτας μυστήριο, περίεργο, ο οποίος δεν ξέρεις που θα οδηγήσει… αυτό μπορεί ήδη να συμβαίνει στη ζωή σου! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σου φέρνει αισθηματική επιβεβαίωση… απόλαυσε το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Όσο με πληγώνεις – Χάρης Κωστόπουλος»
«Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις και σε θέλω ακόμα πιο πολύ, δεν έχει σημασία αν χάνω στα σημεία, σε θέλω κι ας μου βγάζεις την ψυχή… Όσο με πληγώνεις με πορώνεις, με πορώνεις…»! Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσουν τα δύσκολα… Την εβδομάδα αυτή λοιπόν, φίλε Δίδυμε, πολλές φορές θα πεις ότι όσο σε πληγώνει, τόσο σε πορώνει… Αφού υπάρχει αυτό το άτομο, το οποίο έχει κολλήσει στο μυαλό σου και δεν μπορείς εύκολα να του πεις «άντε γεια»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Τρικυμία – The Idols»
«Τρικυμία στην καρδιά μου έχεις φέρει φοβερή, σαν της θάλασσας το κύμα με χτυπάνε οι καημοί. Τη μία μέρα μου θυμώνεις και την άλλη μου γελάς, το πρωί μακριά με διώχνεις και το βράδυ με φιλάς. Τι θα γίνω πια δεν ξέρω, μ’ έχεις κάνει και υποφέρω, πιο κοντά μου να σε φέρω προσπαθώ μα δεν μπορώ»… Υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει φέρει τρικυμία στην καρδιά σου, τη μία σε παιδεύει και την άλλη σου εκδηλώνεται και σου εκφράζει τα συναισθήματά του! Αυτό ακριβώς θα γίνει και αυτή την εβδομάδα, με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Το κόκκινο φουστάνι – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
«Η νύχτα κατεβαίνει με μαύρο φερετζέ κι η πόλη διψασμένη για φώτα και σουξέ. Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά. Έλα και μη μετράς την ώρα, τα νιάτα είναι δώρα που καίνε σαν φωτιά. Τι να μας περιμένει αύριο το πρωί, ποιος έρωτας πεθαίνει και ποιος θα γεννηθεί»! Ντύσου, στολίσου και ετοιμάσου για ερωτικές κατακτήσεις, αγαπητέ Λέοντα… Μπαίνεις σε μία καυτή εποχή για τα ερωτικά σου και η τύχη σου επιτέλους… ανοίγει! Δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο το πρωί, όπως λέει και το τραγούδι… Ένας έρωτας γεννιέται αυτή την περίοδο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όποιος τολμήσει – Πασχάλης Τερζής»
«Να το ξέρεις ότι δεν θα επιτρέψω να μπει κάποιος άλλος μέσα στη καρδιά σου, γιατί είμαι ικανός να καταστρέψω τη δική του τη ζωή και την δικιά σου! Όποιος τολμήσει να σε πάρει από μένα, πρέπει καλά να το σκεφτεί! Όποιος τολμήσει να σε πάρει από μένα, θα μετανιώσει που έχει γεννηθεί»! Δεν είναι και τόσο high τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της εβδομάδας! Νιώθεις ότι χάνεις μέσα από τα χέρια σου αυτό που αγαπάς… Λίγο αργότερα όμως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν, αφού ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θα πραγματοποιήσουν σύνοδο και εσύ θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Όσο μένω επιμένω – Στέλιος Ρόκκος»
«Μα όσο μένω επιμένω σε ένα απωθημένο, έτσι είμαι εγώ και μπορώ ό,τι αγάπησα να καίω, μέσα μου να κλαίω και μπροστά σου απλά να γελώ, έτσι ξέρω να αγαπώ. Αν σε δω ποτέ ξανά, θα κρυφτώ σαν τον κλέφτη στη σκιά και θ' αφήσω τη στιγμή να καεί στων ματιών σου τη σιωπή»! Επιμένεις, περιμένεις, νευριάζεις, αλλά και ποθείς με όλη την δύναμη της ψυχής σου αυτό τον καιρό, αγαπητέ Ζυγέ! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό κάνουν έντονο το κλίμα στα αισθηματικά σου! Λειτουργείς παρορμητικά, επιμένεις και αλλάζεις και τακτική… Προσοχή στα καβγαδάκια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ο άνθρωπος σου – Γιάννης Πλούταρχος»
«Σε ξέρω λίγο μα πεθαίνω, μια τέτοια νύχτα σαν κι αυτή. Στο πρόσωπο σου ν' ανασαίνω, να τρέχω ρεύμα στο βυθό σου και στο σπασμένο ουρανό σου. Να 'μουν εγώ ο άνθρωπος σου... Ο άνθρωπος σου θα 'θελα να 'μαι. Στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι. Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου, να είμαι έρωτας και άνθρωπος δικός σου, ο άνθρωπος σου....» Η εβδομάδα έχει πολύ ρομάντζο και συναίσθημα, αγαπητέ Σκορπιέ, εκτός αυτού όμως έχει και έντονους ερωτικούς ρυθμούς! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει να χαλαρώσεις τα πείσματά σου και θα εκφράσεις όλα όσα νιώθεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Καλημέρα καινούργια μου αγάπη – Άννα Βίσση»
«Καλημέρα, καινούργια μου αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή! Από σήμερα τέλος τα λάθη, φτάνει να `μαστε πάντα μαζί. Και τώρα που χωρίσαμε μου λες τα λάθη μας ν' αφήσουμε στο χτες. Φοβάμαι, όμως, πια πως είναι αργά, ο χρόνος τώρα πίσω δε γυρνά»! Με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, αυτό που έχεις να περιμένεις αυτό τον καιρό είναι η νέα σου αγάπη… Αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να έχεις αξιόλογες ερωτικές εξελίξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Το γράμμα – Γιάννης Πάριος»
«Σου γράφω ένα γράμμα, όχι πως θέλω να στο δώσω. Να, έτσι, για να μιλήσω λίγο μαζί σου... Η ώρα είναι δώδεκα, σ' αγαπώ όπως στις έντεκα, στις δέκα, στις οχτώ. Δεν θέλω άλλο τίποτα, είναι πια κάθε μου κύτταρο γεμάτο σ' αγαπώ. Είμαι γύρω σου, είμαι πλάι σου, φώναξέ με, είμαι για σένα...» Αυτή την εβδομάδα βγάζεις την μάσκα του σκληρού και ψυχρού ζωδίου και εκφράζεις την ευαισθησία που έχεις μέσα σου! Η όψη που σε επηρεάζει άμεσα είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, που σε κάνει να νιώθεις τρυφερά και πολύ ρομαντικά, κάτι που το έχεις πραγματικά ανάγκη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αχ και να ερχόσουν – Παντελής Παντελίδης»
«Αχ και να 'ρχόσουνα, θα τρελαινόσουνα, αχ να κοιμόσουνα μια νύχτα στο κορμί μου! Αχ και να 'ρχόσουνα, θα τρελαινόσουνα, αχ να γινόσουνα μια νύχτα η ζωή μου... Ίσως έχεις δίκιο που ζηλεύεις! Ίσως να μπορείς να με πονάς, μα δεν παιδεύεις, ίσως πάλι δεν καταλαβαίνεις...» Περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο, θέλεις συνάντηση και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας… Στην συνέχεια, έρχεται το άτομο που περιμένεις, την στιγμή που εσύ έχεις χάσει την ελπίδα σου και προς το τέλος της εβδομάδας, ξεπερνάς φόβους και ανασφάλειες και περνάς τέλεια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Άγγιγμα Ψυχής – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Αν βρεις αγάπη ν' αγαπάς, σαν αίμα σου να την πονάς, μη την προδώσεις! Γιατί στο φως μιας αστραπής, θα γίνει ο χρόνος δικαστής και θα πληρώσεις! Εγώ σιωπώ μες τις φωνές και δένω την καρδιά μου και εσύ μετράς τις αντοχές, μάγισσα, μάγισσά μου»… Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά λίγο απογοητευτικά, αφού ο Ήλιος από το ζώδιό σου πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο, όμως στην συνέχεια, η σύνοδός του με τον Ήλιο, θα φέρει το άγγιγμα ψυχής με έναν έρωτα, που καταφέρνει να σε συγκινεί με μοναδικό τρόπο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-02-2015 15:27:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 28
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι