blank
 
blank
23-11-2014 14:27:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 24 ως 30 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 24 ως 30 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Ο σκληρός και ανατρεπτικός Νοέμβριος φτάνει επιτέλους στο τέλος του και καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες αυτού του δύσκολου μήνα, το σύμπαν βάζει τα δυνατά του για να μας δώσει όλα όσα μας στέρησε το τελευταίο διάστημα… Η εβδομάδα 24-30 Νοεμβρίου ξεκινά με τον απόηχο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη… Έχεις λοιπόν την δύναμη της ελπίδας και της αισιοδοξίας, που σε κάνουν να αισθάνεσαι και να βιώνεις μία μεγάλη αλλαγή, έστω και στον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων. Είσαι όμως ανάμεσα στους τυχερούς της εβδομάδας; Τι πρέπει να προσέξεις; Πώς θα σε επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας και ποιο είναι το δικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα;

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο: Τα λόγια κόβουν σαν μαχαίρια

Την Τετάρτη στις 26 του μήνα ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού και οι επικοινωνίες χαρακτηρίζονται από σκληρότητα, αλλά και αυταρχικότητα… Κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του, ενώ κάποια ψέματα θα βγουν τώρα στο φως και θα προκαλέσουν… πόνο! Αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος του γ’ δεκαημέρου, τότε αυτή την ημέρα θα έχεις τις κλειστές σου, δεν θα θες να λες πολλές κουβέντες, αλλά ακόμα και αν κάποιος σε προκαλέσει να πάρει απαντήσεις, εσύ θα τον αποστομώσεις, κάνοντας τελικά ξεκαθαρίσματα που πονάνε. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα, με έναν τρόπο κάπως πιο σκληρό. Η όψη αυτή όμως βοηθά στην ωρίμανση της σκέψης σου και επιπλέον, σε κάνει να αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και απόλυτα τις αποφάσεις που αφορούν την πορεία των αισθηματικών σου! Μπορεί τώρα να θελήσεις να κόψεις μία και καλή τα δεσμά μίας παρελθοντικής σχέσης, με την οποία δεν υπάρχει πλέον κάποιο κοινό σημείο επαφής…

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Το ερωτικό παιχνίδι ξεκινά…

Την Πέμπτη στις 27 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βρεθεί σε θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Η Αφροδίτη από αυτή την θέση είναι άστατη, διψά για νέες ερωτικές εμπειρίες, θέλει νέες γνωριμίες, επιζητά την δράση και την περιπέτεια στον έρωτα, όμως βαριέται πάρα πολύ γρήγορα. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, θέλει εδώ και τώρα να ανατρέψει τα πάντα και είναι ο κύριος υπαίτιος για τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας. Η θετική όψη που θα σχηματίσουν, θα φέρει απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις, ξαφνικές γνωριμίες και απρόβλεπτα ερωτικά «νταραβέρια», που θα ανάψουν φωτιές… Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου, τις ημέρες αυτές θα καταλάβεις πολύ καλά ότι ο έρωτας είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που δεν ξέρεις ποτέ ποια θα είναι η εξέλιξη του! Το σίγουρο είναι όμως ότι θα απολαύσει την κάθε του στιγμή!

Ο Ερμής στον Τοξότη: Βγες, διασκέδασε, σχολίασε… και αφέσου στα επικοινωνιακά παιχνίδια…

Στις 28 Νοεμβρίου, έχουμε ένα σημαντικό πέρασμα! Ο Ερμής αποχωρεί από τον σκοτεινό και εσωστρεφή Σκορπιό και περνά στον εξωστρεφή και διασκεδαστικό Τοξότη! Ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει την σκέψη αναλυτική, αλλά δεν την βοηθά να είναι απόλυτα επικεντρωμένη, κάνει τις επικοινωνίες δραστήριες και κοινωνικές, χωρίς όμως μεγάλη ουσία! Με τον Ερμή από το Τοξότη θα θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, χωρίς να διεισδύσεις σε βάθος σε κάθε συζήτηση, επαφή, γνωριμία! Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) τότε θα είσαι στα επικοινωνιακά σου φόρτε την περίοδο που ακολουθεί!
 
Αφού είδαμε τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου, έφτασε η στιγμή για τραγούδι… Δυνάμωσε τον ήχο και στη συνέχεια άκουσε προσεχτικά τον στίχο του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Αναπάντητα – Αντώνης Ρέμος»
«Εγώ είμαι που επιμένω στα αναπάντητα τηλεφωνήματά μου, αναπάντητα αφήνεις τα όνειρά μου, αναπάντητα τα χρόνια που θα ζω! Εγώ είμαι που επιμένω τόσες νύχτες σού χτυπάω απ' το βυθό μου, που ακόμα κι αν καλούσα τον εχθρό μου, θ' απαντούσε για να πει ένα σ' αγαπώ»… Έντονα είναι τα συναισθήματα που βιώνεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ… Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο σε κάνει να μετανιώνεις για πράξεις του παρελθόντος, αναγνωρίζεις τα λάθη σου, πικραίνεσαι, ζηλεύεις και παθιάζεσαι, όμως αναγκάζεσαι να βάλεις όρια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση και την διέξοδο… Μία μεγάλη έκπληξη, θα σε βγάλει από τον λήθαργο! Ο Ερμής από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει στη συνέχεια να βγεις από το καβούκι σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Με πείραξε – Πάνος Κιάμος»
«Με πείραξε ας μοιάζω εντάξει, με πείραξε, καρδιά σ’ εσένα δεν έμεινε, τι έγινε, δεν είπα σε κανένα. Με πείραξε εμείς οι δυο που ζήσαμε τα όνειρα που κυνηγήσαμε, ξυπνήσαμε και χτύπησες πισώπλατα εμένα»… Δύσκολα τα πράγματα, φίλε Ταύρε, για αυτή την εβδομάδα… Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Σκορπιό, σε πειράζει, σε ενοχλεί και σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος που εσύ είχες πάρει στα σοβαρά, δεν είναι άξιος λόγου και εμπιστοσύνης… Αυτό σε κάνει να αντιδράς πεισματικά, βάζοντας τα όριά σου! Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σε κάνει να αναλύεις τα πάντα για να βρεις την άκρη, θα σε βοηθήσει όμως και να… γλεντήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δίδυμα Φεγγάρια – Δημήτρης Μητροπάνος»
«Πώς να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ' τον άλλο, πώς θες να αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια, που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό! Πώς να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ' τον άλλο, πώς θες να αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό»… Και να ήθελες να γλιτώσεις, σιγά να μην μπορούσες… Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Τοξότη, σε κάνουν να τσακωθείς με το άλλο σου μισό ή να κάνεις την σχέση σου μαζί του ακόμα πιο στενή! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε εκπλήσσει ανέλπιστα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μόνο μαζί σου – Ηλίας Βρεττός»
«Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι, να σε παιδεύω με αγάπη να παιδεύομαι, μέσα απ’ τα μάτια σου τον κόσμο αλλιώς να βλέπω, ζωή δεν έχω εγώ ζωή μου, αν δεν σε έχω… Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι, τρέλα η αγάπη και μαζί να δραπετεύουμε, γλυκά ο ύπνος να σε παίρνει αγκαλιά μου, μόνο μαζί σου ονειρεύομαι καρδιά μου!» Αναγνωρίζεις την αξία, την αγάπη, την αλήθεια από το ψέμα αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε! Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο σε φέρνει αντιμέτωπο με σκληρές συνειδητοποιήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σε βοηθά να έχεις κέρδη αισθηματικά (αλλά και οικονομικά)! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΛΕΩΝ
«Αγάπη είναι – Ονιράμα»
«Αγάπη είναι να χάνεσαι, αγάπη είναι να λιώνεις. Αγάπη είναι να δίνεσαι χωρίς να μετανιώνεις. Έτσι απλά, να πέφτεις στα βαθιά. Η αγάπη είναι πόλεμος, η αγάπη είναι μεθύσι, η αγάπη είναι ξενιτιά, για όποιον την τολμήσει. Τελικά, η αγάπη είναι ζημιά! Η αγάπη είναι φωτιά, μοιάζει με άγρια τριανταφυλλιά…» Τι είναι αγάπη; Αυτό ακριβώς προσπαθείς να απαντήσεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα… Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο σε κάνει να συνειδητοποιείς την σκληρή πραγματικότητα και να ζητάς πολύ περισσότερα από την προσωπική σου ζωή… Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό έρχεται για να σου αλλάξει σκέψη και τακτική… Ο Ερμής στον Τοξότη έρχεται για να σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Άντεξα – Σάκης Ρουβάς»
«Τα σκληρά σου λόγια ήταν πέτρες πάνω σε γυαλιά και για νύχτες περπατούσα με τα πόδια μου γυμνά, πού το βρίσκεις το κουράγιο τώρα κι έρχεσαι ξανά και το δίκιο μου προσφέρεις κι ανταλλάγματα πολλά… Όμως, εγώ πώς να στο πω, είχα διαλυθεί όσο εσύ αναζητούσες μια καινούργια αρχής»… Τα λόγια γίνονται σκληρά αυτή την εβδομάδα, που ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και εσύ ξεσπάς, αντιδράς αλλά αντέχεις, φίλε Παρθένε… Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, πραγματοποιώντας τρίγωνο με τον Ουρανό, σου δίνει την δύναμη για μία νέα αρχή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θα γυρίσει ο τροχός – Γιώργος Τσαλίκης / Νίκος Ζωιδάκης»
«Εγώ τα πάντα σου 'δωσα και έμεινα στον άσσο, με έχεις φτάσει στο αμήν, ώρα μου να ξεσπάσω. Είχε την ευκαιρία της να 'ρθεί να μετανιώσει, ασ' την να ζει στον κόσμο της ρε Γιώργη, θα πληρώσει. Θα βγω απόψε να τα πιώ να το γιορτάσω, για 'σένα δεν θα τρελαθώ, σιγά μην σκάσω, άδεια μου 'δωσε ο Θεός για να αμαρτήσω, είναι σειρά μου τώρα πια για να σε φτύσω.» Αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να σκάσεις… Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα αφήσεις πίσω σου τα παλιά που σε πίκραναν! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σου δώσει τον αέρα που χρειάζεσαι, για να το ρίξεις έξω! Ο Ερμής από τον Τοξότη, θα σε κάνει να εκφράζεσαι ακόμα πιο έντονα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Να σου πω – Παντελής Παντελίδης»
«Μάλλον ο Θεός σε μένα το καλό κρατούσε για το τέλος. Μ’ άλλον σ’ είδα να φιλιέσαι και να δίνεις στη ζωή μου τέλος! Χάνομαι, χάνομαι, σ' αγαπώ μωρό μου μα έτσι αισθάνομαι, χάνομαι! Χάνομαι, χάνομαι, σ' αγαπώ μωρό μου μα έτσι αισθάνομαι, να φεύγω από της ζωής μου το ρυθμό, για να σου πω ως εδώ, για μένα ζω, φεύγω στα χαμένα, στα 'χω μαζεμένα ένα-ένα, ένα να σου πω, ως εδώ για μένα ζω, φεύγω στα χαμένα, στα 'χω μαζεμένα ένα –ένα»… Τα έχεις μαζεμένα και θα τα πεις έξω από τα δόντια αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ… Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο όμως, θα φέρει μεγάλες αποκαλύψεις, που θα σε αναγκάσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για μία προσωπική σου σχέση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ο έρωτας ακούει το όνομα σου – Γιάννης Πλούταρχος»
«Ο έρωτας ακούει στ’ όνομά σου, μιλάει όπως μου μιλάς. Ο έρωτας φοράει τ’ άρωμά σου, φιλάει όπως με φιλάς. Ο έρωτας ακούει στ’ όνομά σου και στο κορμί σου κατοικεί, κοιτάζει με τα μάτια τα δικά σου, ο έρωτάς μου είσαι εσύ... Είσαι εσύ» Ο έρωτας ακούει πράγματι στο όνομά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη… Είσαι στην περίοδο των γενεθλίων σου, προηγήθηκε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τώρα υποδέχεσαι και τον Ερμή! Αλλάζει τακτική, σκέψεις, συναισθήματα… Ανανεώνεσαι, ξεπερνάς απωθημένα, και με το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, αφήνεσαι ολοκληρωτικά στον έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κρύψε με – Γιώργος Γιαννιάς»
«Όλα γυρίζουν γύρω μου τρελά, όλοι ζητάνε και μου παίρνουνε πολλά, τόσα προβλήματα γεννιούνται ξαφνικά κι εγώ παλεύω να ξεφύγω απ’ αυτά. Σε σένα έρχομαι για να με σώσεις, μόνο σε σένα που δε θα με προδώσεις. Κρύψε με στην αγκαλιά σου, κρύψε με μες στα φιλιά σου, κρύψε με μες στη ζωή σου, κρύψε μες στο κορμί σου»… Θέλεις να κρυφτείς, να μπεις στην αγκαλιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει και να χαθείς σε σκέψεις και συναισθήματα που για σένα είναι έντονο! Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο κλονίζει για λίγο την εμπιστοσύνη σου και σε βυθίζει σε καχύποπτες σκέψεις! Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Τοξότη σε βοηθούν να αναθεωρήσεις και να σκεφτείς εκ νέου μία ερωτική ιστορία… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τα καλύτερα θα ‘ρθούν – Χάρις Αλεξίου»
«Δεν είναι που αργείς να `ρθεις πάλι, το ξέρω μ’ αγαπάς κι είναι αρκετό Δεν είναι οι φωνές που `χω βάλει, μα έχω τη μοναξιά για ουρανό! Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί, αφού κρύβεται το αύριο σ’ ότι έχω ονειρευτεί. Τα καλύτερα θα `ρθουν μάτια μου, δεν ανησυχώ, φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ»… Μπορεί προς τα μέσα της εβδομάδας να σε πιάνει ένα «κατιτίς» λόγο της συνόδου Ερμή – Κρόνου, στη συνέχεια όμως, φίλε Υδροχόε, έρχονται τα καλύτερα… Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό γεμίζει τις μπαταρίες σου και τονώνει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μέσα σου βρίσκομαι – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Μέσα σου βρίσκομαι, εκεί γεννήθηκα, εκεί θα υπάρχω αν με ψάξεις. Δεν γίνεται να με πετάξεις, μέσα σου βρίσκομαι, εκεί είναι η θέση μου όσα αντίγραφα κι αν φτιάξεις, δε γίνεται να με πετάξεις!» Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Ιχθύ, για τη νέα εβδομάδα… Οι σκέψεις και τα συναισθήματα ωριμάζουν, συνειδητοποιείς ότι μία αγάπη έχει την δύναμη να αντέξει στο χρόνο και προβληματίζεσαι για τον τρόπο που πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις… Προς το τέλος της εβδομάδας παίρνεις και εσύ τα πάνω σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2014 14:27:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 11
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι