blank
 
blank
24-05-2015 16:28:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Είμαστε έτοιμοι να πάμε για το φινάλε ενός άκρως εξαντλητικού μήνα, που κατάφερε να κλονίσει για τα καλά συναισθήματα, σχέσεις και ό,τι θεωρούσαμε σίγουρο ή δεδομένο! Η τελευταία εβδομάδα του Μάη έφτασε και όλα γύρω μας θυμίζουν ότι είναι σαν να παίζουμε μία τελευταία παρτίδα σκάκι, όπου οι κανόνες του παιχνιδιού είναι αρκετά σκληροί! Η εβδομάδα 25-31 Μαΐου έχει αιφνιδιασμούς, ερωτικά πάθη, επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, αλλά και κάποιες εξαπατήσεις που θα μας βοηθήσουν να δούμε πιο καθαρά τα πράγματα γύρω μας! Ποιος θα βγει νικητής από αυτή την σκληρή παρτίδα; Αυτός που θα καταφέρει να κρατήσει τα προσχήματα και που θα αποφύγει να πάρει καθοριστικές αποφάσεις!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Οι ερωτικές εντάσεις δημιουργούν ανατροπές.

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η όψη για τα αισθηματικά μας; Αυτό που θεωρούσες ότι είναι δικό σου, ότι σου ανήκει και ότι μαζί του θα μπορείς να χτίσεις μία κοινή ζωή, σου αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο βέβαιο και σταθερό, όπως εσύ είχες στο μυαλό σου! Επιπλέον, αν υπάρχει ερωτική στασιμότητα στη ζωή σου, μπορεί αυτές τις μέρες να προκύψει εντελώς ξαφνικά ένας έρωτας, ο οποίος θα σου αλλάξει πορεία, θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να σε παρασύρει σε έναν φλογερό έρωτα, ο οποίος όμως δεν θα διακρίνεται από ασφάλεια, ηρεμία και σταθερότητα! Από αυτή την αστρολογική όψη θα επηρεαστεί για μία ακόμα φορά ο παρορμητικός σταυρός, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Μην μετανιώνεις ποτέ για ό,τι έκανες!

Την Δευτέρα τις 25 Μαΐου 2015 έχουμε ακόμα μία σκληρή αστρολογική όψη να κάνει το ξεκίνημα της εβδομάδας μας θολό, παρασκηνιακό και μπερδεμένο! Ο Άρης από τους Διδύμους πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργώντας μπλοκάρισμα στον ερωτισμό, στο σεξ, στις ερωτικές επικοινωνίες αλλά και σε κάθε πράξη μας. Αυτή την ημέρα μπορεί να μετανιώσεις για κάποια πράγματα που έχεις κάνει, είναι πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια και φόβο για το αύριο ενώ κάποιες κινήσεις σου θα χαρακτηρίζονται από μυστικότητα. Απόφυγε το ψέμα, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πρόσεξε περισσότερο τις κινήσεις σου και μην θεωρείς ότι όλα είναι ακριβώς όπως φαίνονται… Από αυτή την όψη επηρεάζεσαι πολύ περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς του α’ δεκαημέρου!

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη: Εκπληρώνονται σχέδια του παρελθόντος!

Περίμενες εξελίξεις, ήσουν σε αναμμένα κάρβουνα και ήλπιζες ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν όμως διαψεύστηκες… Την Τετάρτη στις 27 Μαΐου 2015, θα υπάρξουν γεγονότα για κάποια προσωπική υπόθεση του παρελθόντος τα οποία θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα στη ζωή σου! Ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους πραγματοποιεί σύνοδο με τον Άρη από το ίδιο ζώδιο και μπορείς πραγματικά να αναμένεις ξαφνικές και γρήγορες εξελίξεις, που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το κέφι και την σπιρτάδα σου! Θα υπάρξουν ξαφνικές επικοινωνίες, απρόσμενα νέα, συναντήσεις έκπληξη και γεγονότα που θα δημιουργήσουν μεγάλη έκπληξη! Από αυτή την αστρολογική όψη επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του α’ δεκαημέρου! Οι Ιχθείς και οι Παρθένοι του α’ δεκαημέρου αναμένεται να έχουν αλλαγές και εξελίξεις που θα είναι για καλό, οι οποίες όμως θα τους πιέσουν σημαντικά.

Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Αποκαλύψεις μυστικών!

Πίστευες ότι ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους θα σε αφήσει σε ησυχία; Έκανες μεγάλο λάθος… Την Παρασκευή στις 29 Μαΐου που θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει το ψέμα στην επιφάνεια και αποκαλύπτονται μυστικά που δεν ξέρεις ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα! Επιπλέον να αναμένεις ότι το μήνυμα που προσμένεις μπορεί να αργήσει να έρθει, η συνάντηση που ήλπιζες δεν θα πραγματοποιηθεί ενώ μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να σε ξεγελάσει και να σου κουκουλώσει τις καταστάσεις γεγονός που πρέπει να σε κάνει να λειτουργήσεις πιο καχύποπτα! Οφείλεις λοιπόν να δείξεις προσοχή αν ανήκεις σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) και έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: Η στιγμή της επιβεβαίωσης!

Το πίστευες και είχες την σιγουριά ότι θα συμβεί… Το είχες πει, το σκεφτόσουν συνέχεια και απλά περίμενες ότι ο χρόνος θα σου δώσει την επιβεβαίωση ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα είχες στο μυαλό σου! Αυτό το Σάββατο, στις 30 Μαΐου, θα υπάρξει ηθική επιβεβαίωση και ανταμοιβή σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού, του Λέοντα, του Δίδυμου, του Ζυγού και του Υδροχόου. Τι μπορεί να προσμένεις ; Ένα ευχάριστο νέο; Μία εξομολόγηση; Μία επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος ή και μία συνάντηση που την περίμενες εδώ και καιρό!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Ξεγελάς ακόμα και τον εαυτό σου…

Ο Μάιος κλείνει το κύκλο του με ψέμα, εξαπάτηση, μυστικότητα και μπέρδεμα… Ο Ήλιος από τους Διδύμους πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στις 31 Μαΐου 2015 και πολλοί θα νιώσουν ότι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και εξαπατούν μέχρι και τον ίδιο τους τον εαυτό… Έτσι μπορεί να νιώσεις και εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύ) στο α’ δεκαήμερο!
 
Αφού είδαμε την ερωτική αστρολογική ενημέρωση της εβδομάδας 25-31 Μαΐου 2015 πάμε να δούμε τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για τη νέα εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου. 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Σπάστα –Γιώργος Παπαδόπουλος»
«Σπασ' τα απόψε όλα για χάρη μου κι έλα γίνε το φεγγάρι μου… Γυαλιά και καρφιά τ' αστερία μου, φτάνει να 'σαι μες τα χεριά μου… Σπασ' τα όλα κι έλα διπλά μου κι ό,τι θες απόψε ζητά μου, γιατί η αγάπη δεν ρωτά, μαζί ζούμε αυτόν τον ερωτά..»! Έντονη είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό και εσύ θέλεις να σπάσεις τα δεσμά της σταθερότητας και να απολαύσεις την ελευθερία σου ή ακόμα και τον έρωτα που δεν έχει αύριο! Ξαφνικά ξεσπάσματα στη σταθερή σου σχέση ή ένας νέος πικάντικος έρωτας, θα φέρουν δυναμικές αλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Τα σχοινιά σου – Παντελής Παντελίδης»
«Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου ισορροπώντας τη ζωή μου μες στα κύματα... Μένω εδώ, όλο το βράδυ να χαϊδεύω το κορμί σου δίνοντας λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα, μα για φαντάσου όλα τα ρούχα μου να λείπουν απ' τα σχοινιά σου... Τι να σου πω, τρομάζω και φοβάμαι, νύχτες κακές δε θέλω να θυμάμαι...» Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας δεν σε επηρεάζουν άμεσα φίλε Δίδυμε, δεν παύουν όμως να σου προκαλούν ανασφάλεια και τρόμο για το αύριο… Σκέφτεσαι πολλά, έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις και βιώνεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου! Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, πραγματοποιεί σκληρή όψη με τον Ουρανό, γεγονός που σε κάνει να βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Δεν πιστεύω – Ελένη Δήμου»
«Μη θυμώνεις μη, πρέπει να φύγω. Είναι κρύες οι στιγμές που περνάω πια κοντά σου, πώς να μείνω; Φτάσαμε κοντά σε κάποια δύση, τώρα είναι η στιγμή για ένα αντίο πριν η γκρίνια μας χωρίσει. Γι’ αυτό σου λέω... Δεν πιστεύω σε αγάπες και έρωτες. Δεν πιστεύω σε όμορφες στιγμές. Δεν πιστεύω σε όρκους και θυσίες. Όλα στα μέτρα σου κομμένα και ραμμένα είχες»! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και θέλεις να κάνεις αλλαγές, να απαλλαγείς από το παρελθόν και ξεσκαρτάρεις το κλίμα της ζωής σου! Οι όψεις της τελευταίας εβδομάδας του Μάη σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, δεν θα λείψουν όμως οι στιγμές που η καχυποψία, το ψέμα και η ανασφάλεια θα σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Όταν αγαπάς – STAN»
«Αρχίζω πάλι δυστυχώς να σε ζητάω σαν τρελός και μες την ζάλη του μυαλού νιώθω πως δίνεσαι αλλού. Μες τον καθρέφτη μια σκιά μου τάζει έρωτα αλλά ξέρω, στην τρέλα μου οδηγεί, λείπω εγώ λείπεις και 'συ. Όταν αγαπάς, σε λιμάνια, σταθμούς και σε τρένα πηγαίνεις και τρέχεις και πας. Όταν αγαπάς, δεν υπάρχει γραμμή να χωρίζει τι θέλεις, τι πρέπει, τι μη. Όταν αγαπάς, το μυαλό δεν μιλάει, η καρδιά μου απαντάει σε ό,τι ρωτάς! Όταν αγαπάς, μα εσύ δεν μ’ αγαπάς»! Εσύ αγαπάς, αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε, και είσαι σε ετοιμότητα να ξεφύγεις από τα όριά σου, να κάνεις τις ανατροπές σου και να εκφράσεις μέσα από την καρδιά σου όλα όσα αισθάνεσαι! Ωστόσο, η αισθηματική σου ζωή είναι αβέβαιη με αρκετά ευτράπελα, που δεν σε αφήνουν για την ώρα να ησυχάσεις! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε αποδιοργανώνει συναισθηματικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΛΕΩΝ
«Έλα – Ελεονώρα Ζουγανέλη»
«Έλα, δεν αντέχω έξω να ‘μαι πάλι, έλα, δε περνάω καλά με φίλους βράδυ, έλα, ήταν λάθος μου πως με κουράζεις έλα, και μισώ την τόση ελευθερία! Έλα, και σιχάθηκα να διασκεδάζω έλα, δε μ’ αρέσει άλλους να κοιτάζω, έλα, δε με παίρνει άλλο πια να πίνω έλα, τα `χω παίξει και βαρέθηκα να ζω»! Είσαι σε εγρήγορση αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα! Ο Ήλιος από τους Διδύμους σε ωθεί να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να δικτυώνεσαι… Η σύνοδός του με τον Ερμή και τον Άρη φέρνουν στο προσκήνιο εξελίξεις σε μία ερωτική υπόθεση, που υπάρχει εδώ και κάποιους μήνες στη ζωή σου! Ωστόσο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα… Έλα, θα φτιάξουν οι μέρες πολύ σύντομα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Το ψέμα – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Να χαρείς μη μου φωνάζεις, τώρα δε καταλαβαίνω ένα χάδι περιμένω κι από κάπου να πιαστώ! Κι όσο κι αν πονάω, τώρα τι να πω, έρχονται στιγμές που νιώθω να παραμιλώ! Και τώρα που σε έμαθα καλά, ταιριάζω τα κομμάτια ένα-ένα και γίνονται στα μάτια μου μπροστά τα μάτια σου το πιο μεγάλο ψέμα»! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής είναι ανάδρομος, φίλε Παρθένε, και αυτή την εβδομάδα δεν θα κάτσει φρόνιμα… Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει θα φέρουν το ψέμα στην καθημερινότητά σου! Μην προσπαθήσεις να κρύψεις ή να κρυφτείς, μη λες λόγια που δεν εννοείς και να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, που αφορούν το παρελθόν σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
«Καμιά δεν θα ναι σαν εμένα – Αμαρυλλίς»
«Καμιά δεν θα 'ναι σαν εμένα να σου δίνει σώμα και μυαλό, όπως θα το έκανα εγώ για σένα! Της ζωής μας τα κομμάτια σκόρπισες στον άνεμο, τώρα θέλεις πίσω να γυρίσω λες ότι σου έλειψα και άλλαξες γι’ αυτό, άσε με να σου θυμίσω καμιά δεν θα 'ναι σαν εμένα να σου δίνει σώμα και μυαλό, όπως θα το έκανα εγώ για σένα»! Η εβδομάδα σου έχει ερωτική δράση, αγαπητέ Ζυγέ! Σίγουρα έρχονται μηνύματα, ειδήσεις και επικοινωνίες με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, αφού ο ανάδρομος Ερμής σύνοδο με Ήλιο και Άρη από τους Διδύμους! Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μία δύσκολη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, που σε κάνει να βρίσκεσαι σε ερωτική ένταση! Κάποια ερωτικές αλλαγές σε κάνουν να νιώθεις ότι όλα έχουν τελειώσει ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο της καρδιάς σου! Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εσένα θέλω – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Εσένα θέλω κάθε μου στιγμή, να γίνεσαι στα χείλη μου φιλί, το σώμα σου να κάνεις φυλακή κι εγώ να μένω εκεί… Εσένα θέλω μόνο να με καις, τα μάτια σου να λένε όσα δε λες, φίλα με γιατί φεύγουν οι στιγμές και ζήτα μου ό,τι θες…» Μία εβδομάδα με ερωτική προσμονή σε περιμένει, φίλε Σκορπιέ! Ο συνωστισμός πλανητών στον 8ο οίκο σου φανερώνουν ότι μία ερωτική ιστορία που κρατά εδώ και καιρό, σε κάνει αυτή την περίοδο να διακατέχεσαι από πόθο και προσμονή! Πρόσεχε όμως, γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά απόλυτη, ενώ το πείσμα σου μπορεί να προκαλέσει καβγαδάκια και αντιθέσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεν μετανιώνω – Κώστας Τουρνάς»
«Τι θα πει απαγορεύεται δεν έμαθα, ένα νόμο ξέρει μόνο η καρδιά μου, πάντα έκανα ό,τι ήθελα κι ας έπαθα, όσα λάθη έχω κάνει είναι δικά μου! Για ό,τι έχω κάνει δε μετανιώνω, δε μετανιώνω, είναι η ζωή μια πλάνη γεμάτη δάκρυ και ψέμα μόνο, και πίστεψα σε σένα κι εσύ ήσουν ψέμα, κι εσύ ήσουν ψέμα, για ό,τι έχω κάνει δε μετανιώνω, δε μετανιώνω»! Η ζωή και ο έρωτας είναι μία πλάνη… αυτό ακριβώς σκέφτεσαι αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη! Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη και τον Ήλιο θα φέρει γρήγορες εξελίξεις σε μία σχέση, που μετράει καιρό στη ζωή σου! Ωστόσο, τα τετράγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, βγάζουν στην επιφάνεια μυστικά, λάθη και ψέματα, που σε αναστατώνουν! Μην μετανιώνεις και φυλάξου από το ψέμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Μα πού να πάω – Θέμης Αδαμαντίδης»
«Σ' ένα δωμάτιο σκοτεινό έψαχνα να ονειρευτώ κάτι δικό μου. Είχα τα μάτια μου κλειστά, πάλευα μέσα στη φωτιά τον εαυτό μου. Μα έγιν' η σκέψη φυλακή, γίναν χιλιάδες τα γιατί μες το μυαλό μου. Κι είπα να φύγω να σωθώ, να κάνω κάτι πια και ‘γω για το καλό μου. Είπα να φύγω, ν' αλλάξω δρόμο στην καρδιά, είπα να φύγω να μην πονάω άλλο πια. Μα πού να πάω, που σ' αγαπώ τόσο πολύ. Μα πού να πάω αφού είσαι όλη μου η ζωή»! Λες ότι θα φύγεις μακριά, ότι θα αλλάξεις τη ζωή σου, ότι θα αλλάξει δρόμο η καρδιά σου! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε κάνει να θες να διεκδικήσεις και πάλι την ελευθερία σου! Τη στιγμή όμως που θέλεις να τρέξεις μακριά, εκεί κάτι συμβαίνει που σε κάνει να περιμένεις, να αναμένεις και να πιστεύεις ότι το ερωτικό κλίμα σύντομα θα αλλάξει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Επανασύνδεση – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Επανασύνδεση ζητάς να κάνουμε, όμως τον χρόνο μας νομίζω χάνουμε, θα σε παιδεύω, θα με παιδεύεις θα υποφέρω, θα υποφέρεις! Επανασύνδεση ζητάς να κάνουμε, όμως τον χρόνο μας νομίζω χάνουμε, θα σε παιδεύω, θα με παιδεύεις θα υποφέρω, θα υποφέρεις»! Η εβδομάδα έχει επανασυνδέσεις για το δικό σου ζώδιο, φίλε Υδροχόε… Ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Άρη, γεγονός που σημαίνει ότι η στιγμή που περίμενες έφτασε… Ερωτικές εξελίξεις έρχονται με άτομο από το παρελθόν σου! Σκέψου καλά πριν πάρεις καθοριστικές αποφάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Παραμυθάκι μου – Γιάννης Καλατζής»
«Σου 'παν πως είμαι μπελαλής, άντρας βαρύς και ντερτιλής! Δεν λογαριάζω κι ούτε ρίχνω τεμενά, δε κάνω κράτει πουθενά! Παραμυθάκι μου, μη με μαλώνεις παραθυράκι μου, μη μου σφαλάς! Παραμυθάκι μου, μη βαλαντώνεις και την καρδούλα σου, μην τη χαλάς»! Την τελευταία εβδομάδα του Μάη δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι… Η προσωπική σου ζωή αλλάζει, το παρελθόν κλείνει, το μέλλον σου φαίνεται αβέβαιο και το ψέμα ή η μυστικότητα σε κάνουν να νιώθεις ότι η ζωή είναι ένα όμορφο παραμύθι, με εσένα πρωταγωνιστή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2015 16:28:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 17
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι