blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 34
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015

Τα παιχνίδια της φαντασίας σε ταξιδεύουν σε έναν όμορφο κόσμο, έναν κόσμο ο οποίος μοιάζει με παλιά ελληνική ταινία… Οι ταινίες του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου, μας κάνουν συχνά να ταξιδεύουμε σε μία άλλη εποχή, να ταυτιζόμαστε με τους πρωταγωνιστές και μας δημιουργούν όμορφα συναισθήματα… Δεν είναι λίγες οι στιγμές όμως, που μας φέρνουν και δάκρυα στα μάτια, είτε γιατί νοσταλγούμε μία εποχή που πέρασε, είτε επειδή δεν το φινάλε δημιουργεί μεγάλη συγκίνηση…
 
Η εβδομάδα 26 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου, μας ταξιδεύει όντως σε μία άλλη εποχή, σαν να είναι βγαλμένη από ταινία… Βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα, που ήταν καλά κρυμμένα μέσα μας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 27 Ιανουαρίου στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της στον ζωδιακό. Από τα πρώτα κιόλας βήματά της, θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από τον Τοξότη και θα «αγκαλιαστεί» με σύνοδο με τον Ποσειδώνα! Ο Άρης από τους Ιχθείς και αυτός, θα βρεθεί σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό σκηνικό. Ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνοντας επανασυνδέσεις και ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν… Ας δούμε όμως αναλυτικά τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας και την επιρροή τους στα αισθηματικά μας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς: Ο έρωτας αποκτά συναίσθημα…

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της την Τρίτη στις 27 Ιανουαρίου, στο ζώδιο των Ιχθύων, ολοκληρώνοντας τον ετήσιο κύκλο της στο ζωδιακό! Η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας, κάνει τον έρωτα να γίνεται ένα παιχνίδι της φαντασίας, της ονειροπόλησης, αλλά και της ψευδαίσθησης. Η τρυφερότητα και η εκδήλωση των αισθημάτων, θα γίνεται με έναν τρόπο ιδιαίτερα εκφραστικό, αλλά και συναισθηματικό. Πολλές σχέσεις θα κάνουν τον κύκλο τους και θα ακολουθήσουν τώρα τον δρόμο του γάμου ή… του χωρισμού, εφόσον δεν γίνεται να συνεχιστούν! Με την Αφροδίτη από τον Ιχθύ θα γίνουν και αρκετές επανασυνδέσεις, αφού πολλοί θα αφήσουν στην άκρη τα «πρέπει», τα «μη» και τα «δεν» και θα ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς τους.
 
Την Παρασκευή στις 30 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και αρκετοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα πονέσουν για την εξέλιξη μίας ερωτικής τους ιστορίας. Λίγες μέρες αργότερα όμως, το πρόβλημα που αντιμετώπισαν θα ξεπεραστεί αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα απαλύνει τον πόνο της καρδιάς και θα αφήσει για μία ακόμα φορά την φαντασία να καλπάζει! Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, είναι τα ζώδια που την 1η μέρα του Φλεβάρη θα εισπράξουν μία μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ο ερωτισμός ανεβαίνει…

Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, ταξιδεύει την ερωτική σου φαντασία και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να εκπληρωθεί με τον πιο παθιασμένο τρόπο όλα αυτά που ονειρευόσουν! Αυτό θα συμβεί βέβαια αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως (ζώδιο της γης) ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς (ζώδιο του Νερού) του δευτέρου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στις 30 Ιανουαρίου, να αναμένεις ερωτική δράση που θα εκπληρώσει ένα όνειρό σου!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ανάδρομο Ερμή: Το παρελθόν είναι πάλι… εδώ!

Ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται ένα τηλέφωνο ή μία συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σου, που σου θυμίζει μία πτυχή του εαυτού σου, την οποία είχες αφήσει εδώ και αρκετό καιρό πίσω σου… Ανάβει και πάλι το φως σε μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος, που ήταν για σένα σημαντική και για την οποία είχες χάσει τις ελπίδες σου… Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στις 30 Ιανουαρίου σύνοδο με τον Ερμής που είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιου του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο, θυμήσου: κάτι θα σου φέρει από τα παλιά!
 
Αφού είδαμε τα σημαντικά αισθηματικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας, έφτασε η στιγμή να διαβάσουμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές τραγουδοπροβλέψεις των ζωδίων. Άκουσε το ερωτικό τραγούδι που ταιριάζει στο ζώδιο σου για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Έχω ένα μυστικό – Αλίκη Βουγιουκλάκη»
«Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη, κανείς δεν το `χει μάθει και ποτέ δε θα το πω, να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου, αυτό το μυστικό το γλυκό μου, που τ’ αγαπώ! Έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει και πρώτη μου φορά με πλημμυρίζει η χαρά Έχω ένα μυστικό που στην καρδιά μου μέσα λάμπει το ξέρουνε οι κάμποι, το `χει μάθει το βουνό το τραγουδούν τη νύχτα στα κλώνια όλα τα αηδόνια και το `χουν γράψει τα χελιδόνια στον ουρανό»… Έχεις ένα ερωτικό μυστικό αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ, ένα μυστικό που σε γεμίζει με προσμονή και σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας, που πήγαζε μέσα στην καρδιά σου από τα παλιά! Ευνοείσαι, θα περάσεις καλά και θα γιατρευτούν και κάποιες πληγές σου… Ποιο άτομο θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ζωγραφισμένα στο χαρτί – Μαρινέλλα»
«Ζωγραφισμένα στο χαρτί τα λόγια σου κρατάω, ζωγραφισμένα στην καρδιά τα μάτια π' αγαπάω. Στην καρδιά μου έχει ανθίσει το λουλούδι μου, έλα, νύχτα, για ν' ακούσεις το τραγούδι μου. Ζωγραφισμένα στο χαρτί παράπονα θα στείλω και της αγάπης τον καημό σε κεντημένο φύλλο»! Φίλε Ταύρε, σε ένα χαρτί ζωγραφίζεις όνειρα, σχέδια και επιθυμίες τα οποία και κάνεις πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε ευνοεί! Επιπλέον, το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει καυτές ερωτικές εξελίξεις! Μάθε τι θα συμβεί στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μία με θέλεις μία με διώχνεις – Ζωζώ Σαπουντζάκη»
«Φούντα στο κομπολόι σου κρέμασες την καρδιά μου και χάντρες στο κορδόνι σου πέρασες τα φιλιά μου. Μια με θέλεις μια με διώχνεις κι άλλο τώρα δεν βαστώ, πάψε κόλπα να μου κάνεις πριν αλλάξω τον σκοπό. Ζάρι για το ταβλάκι σου έκανες την ζωή μου και μια εξάρες μια διπλές, με ρίχνεις ρε παιδί μου»… Κάπως έτσι νιώθεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε τετράγωνο με Κρόνο και σε σύνοδο με Ποσειδώνα, σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι αισθηματικά σε μία κατάσταση που σε μπερδεύει! Τα αισθηματικά σου είναι σαν ένα κουβάρι, που προσπαθείς να το ξεμπλέξεις! Συμβουλέψου τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Το πρωί με ξυπνάς φιλιά – Σοφία Βέμπο»
«Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά, μου χαϊδεύεις μετά τα μαλλιά, όλη μέρα γελάς, λόγια λες τρυφερά και γεμίζεις το σπίτι χαρά! Πόσο χαίρομαι που μ' αγαπάς, πάντα κάπου τα βράδια με πας και τις νύχτες ρωτάς αν κι' εγώ σ' αγαπώ, αλλά αυτά δεν μπορώ να τα πω…» Αισιοδοξία, ρομαντισμός και πολύ συναίσθημα φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Καρκίνε… Με Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, η σκέψη σου δραπετεύει στις ερωτικές σου επιθυμίες και δέχεσαι εκπλήξεις, που σε κάνουν να νιώθεις σαν παιδί! Τι απροσδόκητο έρχεται; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα φέρει μία όμορφη ερωτική εξέλιξη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

 

 
ΛΕΩΝ
«Πολλές φορές – Μαίρη Λίντα»
«Πού θα πας και θέλεις να μ΄ αφήσεις, μια βραδιά σε μένα θα γυρίσεις, μια βραδιά με πόνο στη καρδιά. Σκληρή καρδιά γιατί μ΄ απαρνιέσαι, θα 'ρθει καιρός θα κλαις και θα χτυπιέσαι. Όπου κι αν πας, θα ξαναρθείς, μα στη καρδιά μου άλλον θα βρεις. Πού θα πας και θέλεις να μ΄ αφήσεις; Μια βραδιά σε μένα θα γυρίσεις. Μια βραδιά με πόνο στη καρδιά.» Αυτή η βραδιά που θα γυρίσει κοντά σου, θα έρθει αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα… Αυτός που θεωρούσες ότι ήταν αμετανόητος, επιστρέφει τώρα πάλι κοντά σου, με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή και τα πάθη φουντώνουν εκ νέου! Μάθε τι θα συμβεί στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σου το ‘πα μια και δυο και τρεις – Γιάννης Βογιατζής»
«Την καρδιά-καρδιά μου απόψε μπρος στα πόδια σου πετώ, κάν’ την ό,τι θες κυρά μου, δε σου την ξαναζητώ! Κάν’ την ό,τι θες κυρά μου, δε σου την ξαναζητώ! Σου το `πα μια και δυο και τρεις κι εφτά κι οχτώ και δέκα! Αν μ’ αρνηθείς, δε θέλω πια να ξαναδώ γυναίκα! Το φεγγά-φεγγάρι απόψε το ξεκρέμασα καλέ, να το κάνεις δαχτυλίδι, μενταγιόν και μπρασελέ, να το κάνεις δαχτυλίδι, μενταγιόν και μπρασελέ…»… Δύσκολη αυτή την εβδομάδα για σένα, φίλε Παρθένε… Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, όμως το τετράγωνό της με τον Κρόνο και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, κάνει το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής θολό, μπερδεμένο και με καθυστερήσεις! Δες καθαρά τα πράγματα γύρω σου! Τι πρέπει να προσέξεις; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Είπα να σβήσω τα παλιά – Βίκυ Μοσχολιού»
«Είπα να σβήσω τα παλιά, να κλείσω τα τεφτέρια και σαν δυο φίλοι καρδιακοί να δώσουμε τα χέρια! Πάνω στην κρύα σου καρδιά, χωρίς καιρό να χάσω, έριξα πάλι μια ζαριά κι έφερα δύο κι άσσο! Όπου φυσάει ο βοριάς σε παίρνει και σε πάει…» Εκεί που έλεγες να σβήσεις τα παλιά, έρχεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, για να σου θυμίσει ότι το παρελθόν είναι εδώ και σε διεκδικεί ξανά… Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, με τις όψεις που θα πραγματοποιήσει, θα σε φέρει στο δίλημμα «να φύγω ή να μείνω»! Η απόφαση δική σου…Μάθε πως πρέπει να πράξεις από τους ειδικούς με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ο άνδρας που θα παντρευτώ – Μάρθα Καραγιάννη»
«Ο άνδρας που θα παντρευτώ θα είναι από σόι, σκληρό κολάρο θα φορεί μ’ ολόχρυσο ρολόι Θα είναι όμορφος πολύ, θα βάζει και κολόνια και θα μ’ αφήνει να γυρνώ κι εγώ με παντελόνια… Ο άνδρας που θα παντρευτώ θα με κοιτάει στα μάτια, για κάθε τι που θα ζητώ θα γίνεται κομμάτια. Ευρώπες και Αμερικές μαζί του θα γυρίζω, θα ντύνομαι σαν μανεκέν θα πίνω, θα καπνίζω»… Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο αυτή την εβδομάδα με τον Ποσειδώνα, ονειρεύεσαι, φαντασιώνεσαι, αλλά και εκπληρώνεις ερωτικές επιθυμίες! Μάθε τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Απόλαυσέ το, γιατί θα περάσεις καλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μάτια βουρκωμένα – Δημήτρης Παπαμιχαήλ»
«Μάτια βουρκωμένα, παραπονεμένα, δίχως αγάπη και πόνο κανένας δεν ζει! Μάτια βουρκωμένα, πάρτε με κι εμένα, πάρτε με τώρα να πάμε στο κόσμο μαζί… Κάτω στον Πειραιά στο μουράγιο, είπα να σκοτωθώ μα τον άγιο, μα έκανα υπομονή και κουράγιο κι ήρθα κρυφά τον παλιό μου καημό να σου πω»… Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Ιχθύ δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα στην ενθουσιώδη φύση σου! Αυτή την εβδομάδα, οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, σε ξυπνούν από το όνειρο το οποίο απολάμβανες εδώ και καιρό και κάνουν τα μάτια σου βουρκωμένα… Μηνύματα, ειδήσεις και συζητήσεις για παρελθοντικά θέματα, σε φουντώνουν εκεί που δεν το περιμένεις! Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πες μου μία λέξη – Δημήτρης Χορν»
«Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, σε λίγο πια θα φέξει, θα 'ρθει η χλωμή αυγή. Κοντεύει έξι, ας πούμε αυτή τη λέξη που 'χει στα χείλη μπλέξει και δεν τολμά να βγει. Ο ουρανός, ο μεγάλος ουρανός, είν' ακόμα σκοτεινός και η νύχτα κυλά. Μα εκεί ψηλά, κοίτα έν' άστρο που δειλά μοναχό φεγγοβολά και μας χαμογελά». Αυτή την εβδομάδα βάζεις συναίσθημα και εκφράζεις ευαισθησία, φίλε Αιγόκερε… Η Αφροδίτη από τον Ιχθύ έρχεται για να σπρώξει στην άκρη την σκληρή λογική σου και αναδεικνύει την τρυφερή σου πλευρά… Φλερτάκια ευνοούνται… Δεν αποκλείεται να σου δοθούν κάποια μηνύματα ή απαντήσεις, που περίμενες εδώ και καιρό! Από ποιο άτομο θα τα δεχτείς; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ο επιπόλαιος – Γιάννης Καλαντζής»
«Κορίτσι μου, γιατί μελαγχολείς, πως σ’ αγαπώ στο δίνω και γραμμένο, σου έτυχε στο ζάρι της ζωής καλό παιδί μα κακομαθημένο! Επιπόλαιο με λες, που μιλάω με πολλές και μεθάω και συχνά ξενοκοιμάμαι Δεν αλλάζω εγώ μυαλά, σ’ αγαπάω μεν, αλλά έτσι ήμουν, έτσι είμαι κι έτσι θα `μια»… Η επιπολαιότητα χαρακτηρίζει την αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, αυτό το διάστημα. Με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, γυρνά κοντά σου… αλλά δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα μεταξύ σας! Συμβιβάσου! Ποιο άτομο επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος – Ντίνος Ηλιόπουλος /Τζένη Καρέζη»
«Η γάτα λέει για δες το κοροϊδάκι, επίστεψε ότι εγώ το αγαπώ. Μα λέει και το κουτό χρυσοψαράκι, τι κούνια που σε κούναγε, πωπωπωπω! Κι αν σ’ αγαπώ δε θα σου το πω, το ‘χω για κακό να μην έχω μυστικό… Κι αν σ’ αγαπώ, δε θα σ’ αγαπώ, αν θα σου το πω ότι έχω μυστικό»… Μυστικά, ψέματα, εξαπατήσεις, αλλά και πολύ συναίσθημα φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου για σένα! Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας σημαντικές όψεις… Πρόσεξε όμως, γιατί εύκολα μπορεί να την «πατήσεις» και να γίνεις το «κοροϊδάκι» ακριβώς όπως λέει και το τραγούδι! Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2015 13:39:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι