blank
 
blank
26-04-2015 16:07:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, από το να μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν… Η διαδικασία αυτή δεν είναι πάντα εύκολη, όμως νέες ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις και επικοινωνίες, μπορούν αυτή την εποχή να σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι, για να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία σειρά! Ο Απρίλιος, αφού κλόνισε και δοκίμασε ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων, μας εγκαταλείπει δίνοντας μας το μήνυμα ότι όλα μπορούν να φτιάξουν, αρκεί να κάνεις όνειρα και να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, για να παίρνεις την κατάλληλη στιγμή τις ιδανικές αποφάσεις…
 
Η εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου δεν θα προβληματίσει, αλλά θα δημιουργήσει την επιθυμία για απόδραση, για ταξίδι, για επικοινωνία, για συζητήσεις, αλλά και για… γνωριμίες! Θα θελήσεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και δύσκολα θα μπορείς να μαζευτείς στο σπίτι σου… Τι το καλύτερο από το να οργανώσεις μία απόδραση από την πόλη για το τριήμερο της πρωτομαγιάς!

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Λίγο πριν ο Απρίλιος ρίξει την αυλαία του υπάρχει μία όμορφη αστρολογική όψη, που εκπληρώνει όνειρα, αναζωπυρώνει επιθυμίες και ταξιδεύει νου και σώμα, σε μονοπάτια που οδηγούν στον προορισμό που πάντα ήθελες. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου, σου δημιουργεί την επιθυμία να απολαύσεις αυτό που τόσο πολύ λαχταράς και να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και ολοκλήρωση. Την Τετάρτη στις 29 Απριλίου, ο Ήλιος από τον Ταύρο θα πραγματοποιήσει την θετική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Μπορείς λοιπόν να ποντάρεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι ονειρικές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) στο πρώτο δεκαήμερο! Παράλληλα, θετικές εξελίξεις μπορείς να προσμένεις και εσύ που έχεις στον αστρολογικό χάρτη σου πλανήτες στην 8-10 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Ερμής στους Διδύμους: Πάμε να φύγουμε μακριά…

Την Πρωτομαγιά ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους! Η γιορτή των λουλουδιών φέρνει φέτος και την άνθιση στις επικοινωνίες και δημιουργεί την ανάγκη για δραπέτευση, ταξίδια, μετακινήσεις… Το μυαλό θα βρίσκεται σε εγρήγορση, τα μηνύματα θα πέφτουν σαν βροχή, ενώ οι συζητήσεις, οι γνωριμίες και οι πλατωνικοί έρωτες, θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής θα παραμείνει στους Διδύμους αρκετά, μέχρι τις 8 Ιουλίου, και από τις 19 Μαΐου θα είναι και ανάδρομος… Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν αυτή την περίοδο; Σκέψου, αποφάσισε, μην αφήνεις τον χρόνο να κυλά, μίλα, συζήτησε, γνώρισε νέο κόσμο, ανάπτυξε τις ιδέες σου και μην διστάσεις να συμφωνήσεις, να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά, εξάλλου… ότι αξίζει σε αυτή τη ζωή είναι οι στιγμές! Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο: Βάλε τη λογική μπροστά…

Το τριήμερο της πρωτομαγιάς ολοκληρώνεται με μία δύσκολη όψη, που απλά συστήνει να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό και να πάρεις αποφάσεις που είναι μόνο για το καλό σου! Ο Ερμής από τους Διδύμους θα πραγματοποιήσει αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη στις 3 Μαΐου 2015. Την ημέρα αυτή λοιπόν, μπορεί να ακούσεις λόγια, που θα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Δεν θα έχεις διάθεση για πολλά-πολλά, δεν θα επιθυμείς να εξηγήσεις, να μιλήσεις, να διαπραγματευτείς… Θα θέλεις να μείνεις στις σκέψεις σου, να αποφασίσεις και να βάλεις τα όριά σου, για να μην απογοητευτείς λίγο αργότερα! Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!
 
Πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου; Τα τραγούδια μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά σου και ο στίχος τους σου αποκαλύπτει όλα τα ερωτικά μυστικά της εβδομάδας. Άκουσε προσεχτικά το στίχο που ταιριάζει στο ζώδιό σου για τη νέα εβδομάδα και ξεκίνησε τις δημοσιεύσεις στο facebook αλλά και… τις αφιερώσεις! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Απόψε δεν πάμε σπίτι – Νίνο»
«Απόψε θέλω στο κύμα να ξημερωθούμε και το φεγγάρι να δούμε αγκαλιά! Χωρίς ανάσα του κόσμου τα ποτά να πιούμε και μεθυσμένοι να φτάσουμε ψηλά! Απόψε δεν πάμε σπίτι, θα μείνουμε ακρογιαλιά! Η νύχτα μας ανήκει και αναμμένοι αναπτήρες τα φιλιά»! Κανείς δεν μπορεί να σε μαζέψει σπίτι, φίλε Κριέ… Από αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι σε κίνηση και δεν θα συγκρατείσαι για τίποτα και για κανέναν! Τα αισθηματικά σου σε γεμίζουν και σε αναστατώνουν, μήπως όμως λειτουργείς κάπως επιπόλαια; Αυτή η απάντηση θα σου δοθεί στο τέλος της εβδομάδας, που θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κάνει αισθηματικά ανοίγματα, τα οποία δεν τα έχεις πολυσκεφτεί. Ίσως και να το μετανιώσεις! Τι θα σου αποκαλυφθεί; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Φίλα με ακόμα – Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας»
«Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, όλα τα άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά! Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, θέλω να ‘μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου τα κύματα όλα της μοίρας»! Τι να πούμε για σένα, αγαπητέ Ταύρε; Όλα είναι ιδανικά αυτή την εβδομάδα για σένα… Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου χαρίζει την δύναμη, την αποφασιστικότητα, αλλά και τον ερωτισμό! Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς εκπληρώνει μία προσδοκία σου… Ο Ερμής από τους Διδύμους, σε βοηθά να βρεις λύσεις για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά! Ποια είναι η σωστή απόφαση που πρέπει να πάρεις; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Θα χαθώ – Στέλιος Λεγάκης»
«Ξέρω πως τα λόγια βιάζουν τη σιωπή γεμίζει ο χώρος ηδονές, μια πλαστική στιγμή, μια τρύπα μες στα σύννεφα, μια τρύπα στο κορμί, κοιτάζω στον καθρέπτη, το τέλος μου είναι εκεί! Και θα χαθώ, θα χαθώ, θα χαθώ, ένα πρωί σε μια ελεύθερη ιδέα, αναρχική, εκεί που ο έρωτας θα είναι πάντα γιορτή, θα χαθώ, θα χαθώ ένα πρωί»! Ο Ερμής μπαίνει αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου και το πάρτι ξεκινά… Θέλεις να δραπετεύσεις από τα πάντα και να ξεκινήσεις μία νέα ζωή. Τα αισθηματικά σου έχουν μυστήριο και παρασκήνιο, που έστω και αν σε εξιτάρει, σου δημιουργούνται και διλήμματα, αναστολές και μπερδέματα! Προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει ένταση, καβγάς, αντίθεση και προβληματισμός για την πορεία μίας σχέσης! Πάρε αποφάσεις… Ποια είναι η σωστή απόφαση; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Απέναντι – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Δε με νοιάζει τι έγινε, δε με νοιάζει ποιος έφταιξε κι ας την είδα τη σφαίρα σου, η καρδιά μου δεν έσκυψε, σε χρειάζομαι γρήγορα και ας είναι στα ψέματα, πάλι απέναντι βρίσκεσαι να 'σαι δίπλα μου έμαθα, γιατί βρίσκεσαι απέναντι»! Δεν σε νοιάζει το πριν ή το μετά, αυτή την εβδομάδα σκέφτεσαι μόνο το παρόν, αγαπητέ Καρκίνε! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε κάνει να απολαύσεις όμορφες στιγμές που σε βοηθούν να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Οι ειδήσεις που θα έχεις αυτή την ημέρα, θα σου δώσουν δύναμη… Ο Ερμής από τους Διδύμους σε κάνει αρκετές στιγμές να βρίσκεσαι σε διλήμματα ή σου δημιουργεί και υπερένταση, γιατί δεν θέλεις να κάνεις λάθη! Από ποιο δίλημμα θα βγεις αυτές τις μέρες; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Από την πρώτη μας στιγμή – Μιχάλης Εμιρλής»
«Από την πρώτη μας στιγμή, από το πρώτο μας το γεια, μπήκε η άδεια μου ζωή μες στη δικιά σου την τροχιά ! Από την πρώτη λέξη, απ’ το πρώτο άγγιγμα και βλέμμα, κάθε σκέψη νιώθω θα `ναι γύρω από σένα! Από το πρώτο μας φιλί το σύμπαν θα συνωμοτεί, θα κάνει σχέδια για μας, μην το γελάς! Από το πρώτο σ’ αγαπώ όλα για σένα θα ‘μαι εγώ, όλα για μένα θα ‘σαι εσύ, για μια ζωή»! Και αυτή την εβδομάδα το διασκεδάζεις και είσαι μέσα στην τρελή χαρά, αγαπητέ Λέοντα. Στόχοι, όνειρα και μεγάλα βήματα προόδου γίνονται σε κάθε τομέα. Όσο για τα αισθηματικά σου; Ναι, υπάρχει το πρόσωπο που σε αναστατώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά κάτι σου λέει μέσα σου, πως θα υπάρξουν εξελίξεις οσονούπω… Έτσι πράγματι και θα είναι! Τι εξελίξεις έρχοντα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Γιατί τα μάτια σου εγώ έχω φιλήσει – Οδυσσέας Τσάκαλος»
«Γιατί τα μάτια σου εγώ έχω φιλήσει, στην αγκαλιά σου η καρδιά μου έχει σβήσει κι οι δυο μας πήγαμε σε όνειρα μετάξι, μαζί σου αγάπη μου εγώ έχω πετάξει! Δεν πειράζει, δεν πειράζει όταν φτάνω κι ειν' αργά, ούτε θέλω να τρομάζεις όταν ζούμε χωριστά»! Υπάρχει η ελπίδα ότι θα φτιάξουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου και γίνονται βήματα που σε φέρνουν πιο κοντά στον άνθρωπο που θέλεις να μείνει για πάντα δίπλα σου! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο δεν αστειεύεται… Σε κάνει να προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα, να μην σου αρέσει η κατάσταση ακριβώς όπως είναι και αποφασίζεις να αλλάξεις πορεία και να πάρεις αποφάσεις! Ποια είναι η σωστή κατεύθυνση; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
ΖΥΓΟΣ
«Ταξίδι να σε βρω – Λεωνίδας Μπαλάφας»
«Από χώρες μακρινές, από πόλεις στοιχειωμένες, από τον ωκεανό κι από φυλακές κλεισμένες. Είχα την αυγή σημάδι όταν έπεφτε σκοτάδι κι όλα αυτά για ένα χάδι. Εεεε ταξίδι για να σε βρω ωωωω φωνάζω να μ’ ακούσεις. Εεεε ταξίδι για να σε βρω ωωωω φωνάζω να μ’ ακούσεις»! Οι δυσκολίες δεν σε νοιάζουν, τις συνήθισες και τις ξεπέρασες… Υποδέχεσαι την πρώτη εβδομάδα του Μάη, με κέφι και αισιοδοξία! Ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη παρεούλα, φέρνουν ερωτικό ταξίδι, επικοινωνία, δικτύωση και γνωριμίες! Ό,τι και να σε χωρίζει με το άτομο που σε ενδιαφέρει, πολύ απλά δεν σε νοιάζει αυτές τις μέρες. Εκμηδενίζεις αποστάσεις τόσο συναισθηματικές όσο και χιλιομετρικές (ή κάθε είδους). Τι εξελίξεις έρχονται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Όλα είναι όνειρα – Χρήστος Αναστασιάδης»
«Θέλω μαζί σου στο φως ή στο σκοτάδι, πάνω ή κάτω να βρίσκουμε ουρανό, όπου κι αν θέλεις να βάζουμε σημάδι κι εκεί να πάμε μαζί εσύ κι εγώ! Πάμε να φύγουμε πριν φύγει ο χρόνος, πάμε να ζήσουμε εμείς μαζί, όλα είναι όνειρα, όλα είναι δρόμος κι όλα τα φτιάχνουμε εγώ κι εσύ»! Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν, νιώθεις πιο έντονα από κάθε άλλη φορά και θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις τις περιπέτειές σου! Αυτή την εβδομάδα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, αναθερμαίνεται το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Αναζωπυρώνονται όνειρα και προσδοκίες και τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει από το να κάνεις πραγματικότητα αυτό που θέλεις τόσο πολύ! Ποιο όνειρό σου αναζωπυρώνεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Σημειώσατε διπλό – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Σε μισώ, σ' αγαπώ, σημειώσατε διπλό κι ας χαθώ δεν μπορώ μ' άρρωστη καρδιά να ζω! Σε μισώ, σ' αγαπώ, σημειώσατε διπλό, σβησ' το χθες κι ό,τι θες, αφού μόνο εσύ με καις»! Η νέα εβδομάδα έχει ένταση, πάθος, ερωτισμό αλλά και… διλήμματα, αγαπητέ Τοξότη! Ωστόσο, αυτά τα σκαμπανεβάσματα που νιώθεις, κατά κύριο λόγο τα απολαμβάνεις! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να γίνει η αιτία να παρεξηγηθείς, να φερθείς σκληρά και να βάλεις κάποιο τοίχο ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Συγκρατήσου… Τι πρέπει να προσέξεις; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Η αγάπη αυτή – Χρήστος Χολίδης»
«Η αγάπη αυτή αν σβήσει, τότε η γη θα σταματήσει, μέρα δεν θα ξημερώσει και ο ήλιος θα παγώσει. Η αγάπη αυτή θα ζήσει και για πάντα θα κρατήσει. Είμαι εδώ, μη μου φοβάσαι, σ' αγαπώ να το θυμάσαι... Όσα ονειρεύτηκα, θέλω να τα ζήσουμε μαζί... Αυτά που μας ενώνουν, αυτά που μας πληγώνουν, κάνουν την αγάπη δυνατή. Στα χέρια σου απάνω, τον κόσμο όλο φτάνω, είσαι ό,τι είχα ονειρευτεί»! Μία πολύ ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει ερωτικές εξομολογήσεις, ειδήσεις γεμάτες συναισθήματα και τα όνειρα πραγματοποιούνται. Μία νέα γνωριμία μπορεί να φέρει και πάλι το ρομαντισμό στη ζωή σου! Μην συγκρατείσαι, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και δεν θα χάσεις! Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Παίξε μαζί μου – Nigma»
«Μυστικό πες μου, το μυστικό που δεν μπορώ να βρω, για να σε κάνω μαζί μου να μείνεις, θα στο πω έρωτας είναι αυτό νιώθω, θα τρελαθώ και θα με κάνει μαζί σου να παίξω! Παίξε (ναι), παίξε μαζί μου (ναι), θες το φιλί μου (ναι), έλα και τρέλανε με παίξε (ναι), παίξε μαζί μου (ναι), θες το φιλί μου (ναι), έλα και τρέλανε με, τρέλανε με»! Με τον Ερμή στους Διδύμους (και την Αφροδίτη στην ίδια θέση), το ερωτικό παιχνίδι σε ανεβάζει, σε ανανεώνει και σε εξιτάρει! Παίζεις, χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει στη συνέχεια όμως το απολαμβάνεις! Μάθε τι θα συμβεί! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προβληματιστείς για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Στιγμές που δεν σε έχω – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Αν δε σε δω, πώς να μου πω, δε μένει η αγάπη εδώ, γδύσε με τώρα σβήσε τα φώτα, εκεί έχω μείνει εγώ, αν δε σε δω πώς να μου πω, δε μένει η αγάπη εδώ, γδύσε με τώρα σβήσε τα φώτα, εκεί έχω μείνει εγώ, μου 'πες θυμάμαι αγαπάς τους αλήτες και θέλεις κοντά μου να ζεις Η ώρα περνάει, η ανάγκη πονάει κι ακόμα στη πόρτα να μπεις! Πες μου σε θέλω και εγώ σα σκιά περνάω τον τοίχο θα δεις. Δώσ' τα μου όλα, για να 'χω ν' αντέχω στιγμές που δε σ' έχω κι αργείς»! Η εβδομάδα ξεκινά με ενθουσιασμό, με επικοινωνίες και συναντήσεις που γεμίζουν την καρδιά σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι παιδί! Ο Ερμής όμως από τους Διδύμους, σε «σκουντά» να πάρεις αποφάσεις! Η αντίθεσή του με τον Κρόνο σου βάζει εμπόδια και σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο δίλημμα μίας σοβαρής απόφασης για την προσωπική σου ζωή, που έστω και αν την τρενάρεις, θα την πάρεις! Ποια είναι η σωστή απόφαση; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2015 16:07:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 8
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι