blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Όταν αγαπάς κάποιον να του το δείχνεις, γιατί αύριο ίσως δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία… Η εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου είναι ιδανική για να δείξεις άνευ όρων τα συναισθήματά σου, αλλά και για να εισπράξεις τη ζεστασιά, την τρυφερότητα και την δύναμη της αγάπης! Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την βαθιά και ουσιαστική κατανόηση των συναισθημάτων και μετά από μία Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, το πλανητικό σκηνικό τα φέρνει έτσι, για να μας κάνει να ξεχειλίσουμε από συναίσθημα και χαρά…
 
Ποιες όμως θα είναι οι βασικές πλανητικές όψεις της εβδομάδας; Πώς θα μας επηρεάσουν; Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι; Διάβασε την επιρροή των αστρολογικών όψεων της εβδομάδας και στη συνέχεια, δυνάμωσε τον ήχο, μπες στο ρυθμό και άκουσε το τραγούδι που σε αντιπροσωπεύει για τη νέα εβδομάδα…

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ποσειδώνας, κάνουν τον έρωτα να γίνεται ένα μαγευτικό ρομαντικό παραμύθι…

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη έχουν κάνει το πέρασμά τους στο ζώδιο του Σκορπιού και βρίσκονται σε σύνοδο, κάνοντας τις ημέρες αρκετά ερωτικές και τα ένστικτά ιδιαίτερα ισχυρά. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θέλεις να βάλεις κόκκινη γραμμή στα παλιά, να θάψεις μέσα σου ό,τι σε πίκρανε και να γυρίσεις μία νέα σελίδα, φέρνοντας στην αισθηματική σου ζωή την αναγέννηση.
 
Δεν αρκείσαι στα λίγα ή στα υποκατάστατα, θέλεις τον απόλυτο έρωτα, που θα σε κάνει να τον σκέφτεσαι σε κάθε ανάσα σου! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος και η Αφροδίτη πραγματοποιούν τρίγωνο με τον οραματιστή, ιδεαλιστή Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Λίγες μέρες αργότερα, το πρώτο Σαββατοκύριακου του Νοεμβρίου, ο Άρης από τον Αιγόκερω, σχηματίζει και αυτός με την σειρά του εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει και θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να δείξεις την αγάπη σου τόσο με τις λέξεις, όσο και με τις πράξεις, ενώ τα γεγονότα έρχονται έτσι, που αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου σου… Πράγματι, αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου του Καρκίνου, του Σκορπιού, του Ιχθύ ή του Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερου, αυτή την εβδομάδα θα ζήσεις το δικό σου ξεχωριστό παραμύθι, θα νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς στην πιο όμορφη ρομαντική ταινία, που έχει συναίσθημα, πλοκή, πάθος και happy end… Πίσω απ’ όλα αυτά όμως, κρύβεται και μία παγίδα… Ποια είναι αυτή; Ο ρεαλισμός τις ημέρες αυτές πάει περίπατο, με αποτέλεσμα να πετάς στα σύννεφα και στη συνέχεια να προσγειωθείς ανώμαλα στην πραγματικότητα…

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Έχεις τον άσσο στο μανίκι σου…

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, ο Ερμής πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο του Ζυγού, θα πραγματοποιήσει την θετική όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα… Το κέφι, η αισιοδοξία και η επιθυμία για γλέντια, χαρές και γνωριμίες, θα κάνουν τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να περάσουν πραγματικά πολύ καλά!
 
Δεν είναι όμως μόνο ότι θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς… Το Σαββατοκύριακο 1-2 Νοεμβρίου είναι μία ιδανική στιγμή για να υπάρξει τελικά αυτή η μεγάλη ευκαιρία, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις τελικά τον άσσο στο μανίκι σου! Ποιο πολύ από όλους θα ευνοηθείς εσύ που έχεις προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε, και πιο συγκεκριμένα στην 20η περίπου μοίρα.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Στον έρωτα τα πάντα επιτρέπονται…

Είναι γεγονός ότι ο έρωτας παρασύρει ακόμα και τους πιο σκληρούς και άκαμπτους ανθρώπους και τους κάνει να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τα όρια της σκληρής λογικής… Το Σαββατοκύριακο 1-2 Νοεμβρίου έχει ευχάριστες ερωτικές εντάσεις και διεκδικήσεις, ο έρωτας γίνεται απόλυτος, αμοιβαίος και δυνατός, ικανός για να φέρει με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα πάνω κάτω. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα αναζωογονήσει ερωτικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους…
 
Ο Οκτώβριος λοιπόν δίνει την σκυτάλη του στο Νοέμβριο, χωρίς να αφήνει κανέναν μας παραπονεμένο… Τι το καλύτερο λοιπόν, από το να βάλουμε μουσική και να ακούσουμε το τραγούδι που ταιριάζει «γάντι» στο ζώδιο μας για τη νέα εβδομάδα… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Όσο έχω εσένα – Στέλιος Ρόκκος & Σάκης Ρουβάς»
«Όσο χαμηλά κι αν έχω πέσει μάτια μου δε με νοιάζει αφού έχω εσένα! Γιατί εσύ μαζεύεις τα κομμάτια μου κι απ’ την αρχή τα φτιάχνεις ένα-ένα! Όσο έχω εσένα, δε φοβάμαι κανέναν, της αγάπης τα φρένα έχουν σπάσει για μένα. Όσο έχω εσένα, δε φοβάμαι κανέναν, μάτια μου»… Ό,τι πρέπει είναι για τα αισθηματικά σου η νέα εβδομάδα, παρορμητικέ Κριέ… Το τρίγωνο στα ζώδια του Νερού σε βοηθά να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος και να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για τα βήματα και τις επιθυμίες σου… Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία σε δραστηριοποιεί σε θέματα ερωτικά και σε κάνει πιο αποφασιστικό από κάθε άλλη φορά! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Και να που γύρισες – Μαρινέλλα / Γιάννης Πάριος»
«Και να που γύρισα, έστω κι αργά, δειλά-δειλά χωρίς μιλιά! Έστω κι αν πόνεσα, έστω κι αν έκλαψα, φτάνει που γύρισα έστω κι αργά! Κράτα με κοντά σου κράτα με, φεύγει η ζωή αγάπα με, άδικα το χρόνο χάσαμε, κράτα με κοντά σου κράτα με! Και να που γύρισες, έστω κι αργά, δειλά-δειλά, χωρίς μιλιά»… Οι μελωδίες είναι πολύ ρομαντικές αυτή την εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Ταύρε… Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό κάνουν τα πάντα με τον Ποσειδώνα από τον Ιχθύ, για να φέρουν στην ζωή σου την γλυκιά και τρυφερή αγάπη που έχεις ανάγκη. Ο Άρης από τον Αιγόκερω, σου δίνει την δύναμη της αποφασιστικότητας και την ευκαιρία! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Κάπου θα βρεθούμε – Γιάννης Κότσιρας»
«Αν μ’ αγαπάς μη νοιάζεσαι πού πάω και πού πας, μα κρύψε με στο βάθος της καρδιάς και κάπου θα βρεθούμε αν μ’ αγαπάς! Αν μ’ αγαπάς τα σύνορα μαζί μου να περνάς, τα όχι και τα πρέπει να ξεχνάς και κάπου θα βρεθούμε αν μ’ αγαπάς»… Η καθημερινότητά σου είναι κάπως πιεσμένη, το μυαλό σου γυρνά σε πολλά και δεν έχεις τον χρόνο να βάλεις σε τάξη όλα όσα θέλεις… Το Σαββατοκύριακο όμως το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία σου φέρνει την είδηση, το μήνυμα την επικοινωνία που χρειάζεσαι για να νιώσεις χαρά και ανακούφιση! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Του έρωτα και της φωτιάς – Άνεμος»
«Του έρωτα και της φωτιάς το τραγούδι αυτό, για την αγάπη μιας θεάς μ' άνθρωπο θνητό! Ένα τραγούδι της καρδιάς που έρχεται ζεστό μες στης βραδιάς την ηχώ… Αγαπη- αγαπη- αγάπησέ με κι έλα να γίνεις θεός! Η αγάπη, η αγάπη λένε, τρέλα που γίνεται φως! Στα σύννεφα τα πιο ψηλά κάθεται σκυφτή, κάνει ν' ανοίξει τα φτερά μα έχουνε κοπεί… Ένα τραγούδι ξεκινά πάλι να σου πει παρακαλάει να τον δει»… Η νέα εβδομάδα έχει πολύ συναίσθημα και ρομάντζο, αγαπητέ Καρκίνε… Ευνοείσαι ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου… Η αγάπη γίνεται αυτή την εβδομάδα το φως που σου δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνουν τη δύναμη για μία νέα αισθηματική πορεία… Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Φωτιά –Άννα Βίσση»
«Επικίνδυνο παιχνίδι παίζουμε από καιρό, είναι δύσκολοι οι όροι, μα αντέχουμε κι οι δυο! Στο σκοινί σαν ακροβάτης προχωράς κι ακολουθώ κι άμα σπάσει κάποια νύχτα θα βρεθούμε στο κενό! Φωτιά, φωτιά είναι ο έρωτας που ζούμε, φωτιά, φωτιά, έλα απόψε να καούμε»! Τα πάθη φουντώνουν αυτή την εβδομάδα και ο έρωτας γίνεται ζάλη και σε παρασύρει σε μεγάλες συγκινήσεις… Δεν ξέρεις ποιο θα είναι το πριν ή το μετά, όμως το Σαββατοκύριακο το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, τονώνει το «εγώ» σου, και βάζει φωτιά σε μία ερωτική συνάντηση! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σε θέλω εδώ – Δήμητρα Γαλάνη / Γιώργος Καραδήμος»
«Σε θέλω εδώ για να μπορώ όλα όσα ζω να 'ναι δικά μου, να 'σαι πληγή απ' την πληγή, να 'σαι χαρά απ' τη χαρά μου, να 'σαι εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί, σε θέλω εδώ για να υπάρχω! Σε θέλω εδώ για να μπορώ να 'χω έναν άνθρωπο δικό μου, με τη σιωπή να του μιλώ όπως μιλάω στον εαυτό μου και να μοιράζομαι στα δυο τ' άστρα, το χρώμα, το λεπτό, ό,τι κι αν γίνει καρδιά μου εσύ να 'σαι εδώ»… Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, αφήνεις στην άκρη τη λογική και συζητάς, εκφράζεις και μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στην ουσιαστική σχέση που έχεις ανάγκη! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Όταν είσαι εδώ – Αντώνης Ρέμος»
«Θέλω να ‘σαι εδώ, να παγιδευτώ’ να μη βρίσκω τρόπο να σωθώ, θέλω να σε δω, να παραδοθώ, να αναπνέω εγώ και για τους δυο. Θέλω να ‘σαι εδώ, να ξημερωθώ να μη χάσω δίπλα σου λεπτό, θέλω να σε δω, να μην εξηγώ να μη πω κουβέντα να μη πω, όλα τα μπορώ όταν είσαι εδώ, όλα τα μπορώ όταν είσαι εδώ»… Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο δικό σου ζώδιο, φίλε Ζυγέ, και όλα αρχίζουν να μπαίνουν πλέον σε μία σειρά. Αυτή την εβδομάδα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια από τα αισθηματικά σου και το Σαββατοκύριακο παίρνεις μία είδηση έκπληξη, που δεν την περιμένεις… Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θέλω να με κρατάς – Ηρώ»
«Πόσα περάσαμε το ξέρεις και το ξέρω, άλλες αγάπες, που δε βγάζαν πουθενά, έρχομαι εδώ μπροστά σου, κοίτα με στα μάτια, δεν έχουμε άλλη επιλογή εμείς οι δυο, θέλω να με κρατάς για πάντα! Να χάνομαι μες στα δυο σου μάτια, ξέρεις πως μακριά σου εγώ δε ζω»… Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα, φίλε Σκορπιέ, οι πλανήτες θα σου χαρίσουν τα δώρα τους και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά, να ερωτευτείς, να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και να νιώσεις ανακούφιση! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σκαρώνουν με τον Ποσειδώνα τις πιο όμορφες αισθηματικές εκπλήξεις… Απόλαυσε τες! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ρίξε κόκκινο στη νύχτα - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Μα υπάρχω ακόμα, είμ' ακόμα εδώ, παίρνω ανάσα και χρώμα, σε τροχιά άλλη πετώ! Ρίξε κόκκινο στη νύχτα, ρίξε λάδι στη φωτιά, απ' όσα έχω ζήσει ζητάω πιο πολλά…» Τις ημέρες αυτές κάνεις τον απολογισμό σου, θέλεις να χωθείς στις σκέψεις σου και να μετρήσεις τα θέλω σου, παίρνοντας ουσιαστικές αποφάσεις. Το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής και ο Δίας θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό! Ειδήσεις, προσκλήσεις, προτάσεις και έξοδοι, θα κρύβουν μία μοναδική ευκαιρία… Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πριν χαθεί το όνειρο μας –Τόλης Βοσκόπουλος»
«Πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε, άσε με να σ' αγαπάω κι όπου φτάσουμε. Χόρεψε μαζί μου τώρα στου καημού την άκρη. Πιες απόψε τη ζωή μου και αγάπα με. Χόρεψε για δυο αγάπες και μια χούφτα δάκρυ. Έχουμε πολλά να πούμε, που δεν τα 'παμε»… Έχεις όνειρα, σκέψεις, επιθυμίες και αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα, γιατί ο Άρης και ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σου δίνουν την δυναμική που χρειάζεσαι για να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου και να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν φεύγω – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Δε φεύγω όσο και αν θες, δε φεύγω κι ας έρθει χειμώνας και βροχή, τα βράδια θα παγώνει η ψυχή, ο ήλιος θα καίει το πρωί, για πάντα θα μείνω αν ρωτάς, για πάντα θα `μαι εδώ να με κοιτάς, για πάντα εδώ είναι το κορμί εδώ, είναι η ζωή, δε φεύγω αν δε φύγουμε μαζί»… Αυτή την εβδομάδα νιώθεις λίγο έξω από τα νερά σου, αγαπητέ Υδροχόε, τα συναισθήματά σου είναι έντονα και δεν ξέρεις πολύ καλά πώς να τα διαχειριστείς… Θέλεις να κάνεις πολλά, όμως δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις σε σειρά! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στο τέλος της εβδομάδας, θα σε κάνει να δώσεις μεγάλες δηλώσεις, γεμάτες συναίσθημα.. Μία είδηση ή πρόταση, θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Κάθε μέρα – Δέσποινα Βανδή»
«Κάθε μέρα θέλω να ΄μαι πλάι σου μόνο και να περπατάμε στο δρόμο ναι, ναι, αγκαλιασμένοι! Κάθε μέρα θέλω να ξυπνάω μαζί σου, διψασμένη για ένα φιλί σου ναι, ναι, κι ερωτευμένη! Κάθε μέρα θέλω να ΄σαι μεσ΄ το μυαλό μου, να μιλάμε στο κινητό μου ναι, ναι, για χίλια δύο. Κάθε μέρα θέλω απ΄ τη δουλειά να το σκάω και κρυφά να σε συναντάω στο γνωστό σημείο»… Κάθε μέρα και στιγμή αυτής της εβδομάδας, το μυαλό σου θα κάνει πάρτι και θα ερωτοτροπείς, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη φλερτάρουν με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, αλλά και με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… Έτσι, πολλές φορές θα σκεφτείς ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι ένα θεόσταλτο «δώρο», που εκπληρώνει κάθε επιθυμία σου! Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν τι πρόκειται να έρθει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2014 16:07:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι