blank
 
blank
27-12-2015 15:31:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς, 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς, 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016

Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζει αυτή την εβδομάδα το σάκο του και είναι πανέτοιμος να έρθει να μας χαρίσει τα δώρα του, τα οποία και θα μας συντροφεύουν σε όλη την διάρκεια του 2016. Φτάσαμε λοιπόν στο φινάλε του 2015, μίας χρονιάς που μας προβλημάτισε, μας δοκίμασε και πολλές φορές έπαιξε και με τις αντοχές μας. Πώς θα ρίξουν όμως τα ζώδια την αυλαία σε αυτή τη χρονιά; Ποια δώρα θα τους χαρίσουν οι πλανήτες στο ξεκίνημα του 2016; Ποιοι θα είναι οι τυχεροί των ημερών; Ας δούμε την πορεία των πλανητών για την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου ως και 3 Ιανουαρίου 2016 και την επιρροή τους στα αισθηματικά μας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνουμε όνειρα…

Κάνουμε όνειρα, σαν αυτά που κάνουν τα παιδιά… όνειρα αληθινά! Την Τρίτη στις 29 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Η μέρα είναι ιδανική για να θέσεις νέους στόχους, να κάνεις όνειρα για τη νέα χρονιά που έρχεται, αλλά και για να εκφράσεις την όμορφη πλευρά του χαρακτήρα σου στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν χαρούμενες, προσωπικές στιγμές για τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Η βιασύνη και η επιπολαιότητα έχουν το κόστος τους.

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού! Λίγο πριν εγκαταλείψουν και οι δύο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δίνουν μία «σκληρή μάχη» που έχει ως αντίκτυπο να δημιουργηθούν καβγαδάκια στις σχέσεις, ιδιαίτερα όμως στις σχέσεις που κρατούν καιρό, δηλαδή που είναι χρόνιες. Αυτή την ημέρα θα παρατηρηθούν ξαφνικές, επιπόλαιες και παρορμητικές εκδηλώσεις, εκφράσεις, επικοινωνίες που θα γίνουν η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις! Τα ζώδια που πρέπει να είναι προσεχτικά στα λόγια τους αυτή την ημέρα είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο, ιδιαίτερα στις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου τους.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη: Στον έρωτα δεν υπάρχουν όρια…

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του πάθους και του ερωτισμού, τον Σκορπιό για να περάσει στο ζωδιακό χώρο του αισιόδοξου και επεκτατικού Τοξότη. Από τις 30 Δεκεμβρίου λοιπόν, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δώσει μία νέα δυναμική στις σχέσεις, δίνοντας σε όλους μας το μάθημα, ότι στον έρωτα δεν μπαίνουν κανόνες, πρέπει και όρια… Την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας, ο έρωτας θα γίνει ενθουσιώδης, λίγο άστατος και επιπόλαιος, αλλά αρκετά φιλελεύθερος και παιχνιδιάρης! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Τοξότη, είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Μία μικρή ανάσα ελευθερίας…

Στις 2 Ιανουαρίου 2016, ο Ερμής κάνει την προσωρινή του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, όμως δεν θα παραμείνει για πολύ σε αυτή την θέση, γιατί τρεις ημέρες αργότερα θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν τις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους, θα έχουν χαρούμενες επικοινωνίες, ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Το ξεκίνημα σπουδαίων αλλαγών…

Μια πολύ σημαντική αστρολογική μετακίνηση θα γίνει στο ξεκίνημα του 2016, η οποία όμως δεν θα μας απασχολήσει μόνο την εβδομάδα που διανύουμε, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της νέας χρονιάς. Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό στις 3 Ιανουαρίου 2016, στο ζώδιο του οποίου παραδοσιακά είναι και κυβερνήτης. Σε αυτή την θέση θα παραμείνει ως τις 6 Μαρτίου 2016, ενώ από τις 28 Μαΐου ως τις 3 Αυγούστου, ο Άρης θα βρίσκεται ξανά σε αυτή την θέση και για μία μεγάλη περίοδο θα είναι και φαινομενικά ανάδρομος! Τι να αναμένουμε λοιπόν από τον Άρη στο Σκορπιό; Ασυγκράτητη σεξουαλικότητα, δυνατά πάθη, ερωτικές ιστορίες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, ερωτικοί πόθοι που φουντώνουν και φέρνουν δυναμικές αλλαγές… Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) είναι γεγονός ότι αυτή την χρονιά θα ζήσουν με δυναμισμό ερωτικές ιστορίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους για πάρα πολλά χρόνια…
 
Τα ζώδια αποχαιρετούν το 2015 και καλωσορίζουν το 2016… Πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική τους ζωή την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου 2016; Διάβασε την ερωτική σου πρόβλεψη και άκουσε το δικό σου ερωτικό στιχάκι!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Έλα γρήγορα – Πέγκυ Ζήνα»
Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλη ανυπομονησία και με την επιθυμία να κάνεις γρήγορα όλα όσα δεν πρόλαβες το περασμένο διάστημα… Θέλεις να πεις όλα όσα κρατούσες μέσα σου, επιθυμείς να βγάλεις απωθημένα, μυστικά, λάθη και να εκδηλώσεις το πάθος σου! Ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, περνά στο Σκορπιό και ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο… Ο στίχος σου για την μετάβαση από το 2015 στο 2016 είναι ο εξής:
«Αν στη γη υπάρχουν δυο άνθρωποι, που ταιριάζουνε τόσο πολύ, στο λέω πως είμαστε εγώ κι εσύ! Μα δεν θες τι νιώθεις να παραδεχτείς, στο άσπρο, το μαύρο θα βρεις και τοίχους σηκώνεις για να κρυφτείς, όχι άλλο εχθροί, όχι πάλι εχθροί! Έλα γρήγορα, σήμερα η αγκαλιά μου όταν μπεις θα κλείσει σίγουρα πίσω σου, δεν θα σ' αφήσω να δεις και σκότωσε με για να βγεις, ή αγάπησε με απ' την αρχή όσο μπορείς… Έλα γρήγορα, έλα γρήγορα!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«15 έτη Φωτός – Διονύσης Σχοινάς»
Όλα τα αστέρια βάζουν τα δυνατά τους για να περάσεις μία πολύ ευτυχισμένη πρωτοχρονιά, φίλε Ταύρε! Το ξεκίνημα της εβδομάδας εκπληρώνει μία επιθυμία σου και πραγματοποιείται μία γλυκιά προσδοκία… Στη συνέχεια, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη πυρπολεί με πόθο την ερωτική σου ζωή, ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό φέρνει πολύ γρήγορες εξελίξεις σε μία σχέση… Ο δικός σου στίχος για τη νέα εβδομάδα είναι:
«Ψηλά στ’ αστέρια σε ψάχνω πολύ μακριά απ’ τη γη και μια αυτοσχέδια φτιάχνω στολή, κοιτώ το σχέδιο πτήσης σε ποιο αστέρι να ‘ρθω, τη ζώνη δένω και πυροδοτώ! Στο διάστημα χαμένος πια 15 έτη φωτός μακριά, σε τροχιά γύρω από σένα ζω, πίσω δεν ξαναγυρνώ, στη βαρύτητα σου αφήνομαι, με τραβάς και παραδίνομαι κι όσο πιο κοντά σου έρχομαι τόσο σ’ ερωτεύομαι… Ψηλά στ’ αστέρια κοιτάζω να δω που είσαι ακριβώς… Ο τελικός μου είσαι προορισμός, χρόνος και εφόδια φτάνουν μόνο για να ‘ρθω ως εκεί, δε μ’ ενδιαφέρει η επιστροφή, γυρνώ κι αιωρούμαι μέσα στο σύμπαν σου, σκιά στο κάθε βήμα σου κι εδώ στον ουρανό σου! Κοίτα πως μοιάζει η γη, σαν μια κουκίδα φωτεινή!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Να με δικαιολογήσεις – Μελίνα Ασλανίδου»
Μέρες περίμενες κάτι να αλλάξει, κάτι να πάει διαφορετικά και απογοητεύτηκες, όμως τώρα, φίλε Δίδυμε, βρίσκεις τον εαυτό σου, δικαιολογείς καταστάσεις και προχωράς μπροστά. Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε βοηθά να πας παρακάτω και να ανανεωθείς… Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ουσιαστικές και ποιοτικές σχέσεις… Δεν μένεις λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια, συγχωρείς λάθη και πας ένα βήμα παρακάτω, τραγουδώντας:
«Μέρες περίμενα ένα τηλέφωνο, ένα σου μήνυμα, μέρες κρυβόμουνα από τους φίλους μου γιατί φοβόμουνα, γιατί δεν έκανα ποτέ το βήμα μου για τα επόμενα, γιατί ξεχάστηκα κι έτσι εξάντλησα τα ενδεχόμενα! Να με δικαιολογήσεις να μ’ αφήσεις, έτσι να νιώθω κι ας πονάω, εγώ θα μείνω με το λάθος που αγαπάω και ας το ξέρω πως εσύ με προσπερνάς, να με δικαιολογήσεις, να μ’ αφήσεις με ό,τι νιώθω να περνάω κι όταν σου λέω πως δεν έχω πού να πάω, εσύ να κάνεις πως γι’ αγάπη μου μιλάς! Μέρες περίμενα μία απάντηση, μία αλήθεια σου, μέρες που έμειναν πίσω να δένονται με τη συνήθεια σου, μέρες σκεφτόμουνα πως είναι άδικο, μα σου τ’ ορκίζομαι, ότι δε με ένοιαζε να μένω πίσω σου και να σκορπίζομαι…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Το ξέρω θα ‘ρθεις ξανά – Άννα Βίσση»
Με συναισθήματα νοσταλγίας, αλλά και με… λίγα νευράκια ξεκινά η νέα εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Καρκίνε! Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, σου βγαίνει όλη η ένταση της χρονιάς και θέλεις να ξεσπάσεις και να πεις λόγια που πονάνε… Συγκρατήσου! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα σου δώσει το ερέθισμα για νέα όνειρα στο πλευρό μίας σχέσης! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σου δώσει έντονο ερωτισμό και δυνατές, απολαυστικές στιγμές στα αισθηματικά σου! Ωστόσο, να θυμάσαι πως ο έρωτας έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, είναι με άνθρωπο που ήδη γνωρίζεις, γι’ αυτό και τραγουδάς:
«Ζήσαμε τόσες στιγμές που κι αν το θες, δεν θα σβήσουν ποτέ! Και τόσες νύχτες καυτές και αυτές θα λένε πάντα πως φταις! Ξέρω πως λείπεις καιρό, μα καρτερώ ξανά να σε δω όσο κι αν είσαι μακριά, ακούω τι λες και νιώθω τι θες, το ξέρω θα 'ρθεις, ξανά θα 'ρθείς να μου πεις πως η καρδιά σου πονά και πως δεν μπορείς, δεν μπορείς μοναχός, ξέρω πως θα 'ρθεις ξανά, θα ξαναρθείς!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Η πιο ωραία στην Ελλάδα – Κωνσταντίνος PersonaS»
Το 2015 ήσουν ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού και τα γεγονότα που ήρθαν ήταν για σένα μία πρόκληση… Το 2016 έρχεται για να σταθεροποιήσεις σχέσεις… Την εβδομάδα αυτή, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, το πάθος, ο ερωτισμός και η δύναμη του έρωτα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά τρελά! Ο νέος χρόνος ξεκινά διασκεδαστικά και ερωτικά…
«Από τη στιγμή που φάνηκες μπροστά μου χτυπάει σαν τρελή για σένα η καρδιά μου σάρκα και οστά παίρνουν τα όνειρα μου και μ' ένα βλέμμα σου ξεχνάω τ' όνομα μου άιντε, ποια δύναμη να βρω, να ‘ρθω να σου μιλήσω, κάτι να σου πω πρέπει να πιώ για να φτιαχτώ! Μήπως καταφέρω και ‘ρθω ... Ζαλίζομαι απ' το πολύ ποτό, τα χείλη σου μυρίζουν αλκοόλ! Μα δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει, απλώς θέλω να τα γευτώ. Τίκα, τάκα, τίκα, τακ... Άκου πως ηχεί η καρδιά μου για σένα, παλαμάκια σου χτυπά, στο ρυθμό της χόρεψε εσύ για μένα!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πάνε μέρες – Ραλλία Χριστίδου /Γιώργος Σαμπάνης»
Πάνε μέρες από όταν είχες να περάσεις καλά και ανέμελα στα αισθηματικά σου και καθώς φεύγει το 2015, νιώθεις ένα βάρος στην καρδιά… Τα δεδομένα αλλάζουν και έρχονται καλύτερες μέρες! Η εβδομάδα ξεκινά με μία ερωτική είδηση ή συνάντηση, που σου δίνει ελπίδα για όλα όσα θα έρθουν! Στη συνέχεια, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να κάνεις την προσωπική σου ζωή πιο αρμονική και σταθερή. Ο Άρης από τον Σκορπιό σε ενεργοποιεί να πάρεις αποφάσεις και να αναλάβεις δράση για να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις σου πιο γρήγορα… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι:
«Πάνε τώρα μέρες που δε σου 'πα σ' αγαπώ, μα η αγάπη μου για σένα δυναμώνει, πριν να έρθεις ήμουνα στον άνεμο φτερό, τώρα δέντρο που πολύ βαθιά ριζώνει! Λάθος συναισθήματα, της καρδιάς συνθήματα βρήκα τον παράδεισο δυο βήματα απ' την άβυσσο!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θα γυρίσει ο τροχός – Γιώργος Τσαλίκης /Νίκος Ζωιδάκης»
Ο τροχός γυρνάει, φίλε Ζυγέ, και έρχεται το 2016 που πραγματικά θα σε ανταμείψει! Τη νέα εβδομάδα γκρινιάζεις, θυμώνεις, επαναστατείς, αλλά στο τέλος το ρίχνεις έξω και διασκεδάσεις… Θα υπάρξουν και ερωτικά μηνύματα που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θα σου φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες… Ο στίχος που ταιριάζει «γάντι» στην δική σου περίπτωση είναι:
«Εγώ τα πάντα σου 'δωσα και έμεινα στον άσσο, με έχεις φτάσει στο αμήν, ώρα μου να ξεσπάσω. Είχε την ευκαιρία της να 'ρθεί να μετανιώσει, ασ' την να ζει στον κόσμο της ρε Γιώργη, θα πληρώσει. Θα βγω απόψε να τα πιώ να το γιορτάσω, για 'σένα δεν θα τρελαθώ, σιγά μην σκάσω, άδεια μου 'δωσε ο Θεός για να αμαρτήσω, είναι σειρά μου τώρα πια για να σε φτύσω. Θα γυρίσει ο τροχός, δεν θα υπάρχεις πια για 'μένα και θα γίνεις προσεχώς περασμένα ξεχασμένα. θα γυρίσει ο τροχός δεν θα υπάρχεις πια για 'μένα και τα βράδια που πονάς, από μένα κερασμένα.» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εγώ μιλάω για δύναμη – Νατάσα Μποφίλιου / Ελεονόρα Ζουγανέλη»
Μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και εσύ, αγαπητέ Σκορπιέ, υποδέχεσαι το 2016 με δυναμισμό, αποφασιστικότητα, αλλά και… ερωτισμό! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, αναζωπυρώνει τα όνειρά σου για το μέλλον μία σχέσης! Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε βοηθά να εκφραστείς σε όσους αγαπάς πραγματικά, ενώ ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα «σημαδέψει» με τρόπο δυναμικό και μεταμορφωτικό τη νέα σου χρονιά! Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι:
«Όλα ξέρω τι σημαίνουν και τι εννοούν, το μυαλό μου με συντόνισε στο καινούργιο μήκος, οι ευαίσθητοι παθαίνουν και παρανοούν, λες κι ο κόσμος το κανόνισε να γλιτώνει ο λύκος. Μα εγώ μιλάω για δύναμη, της αγάπης ισοδύναμη, και ζητάω προτεραιότητα, φύση, θέση κι ιδιότητα. Μα εγώ μιλάω για δύναμη, της ελπίδας ισοδύναμη, και γυρνάω στην αθωότητα, την παλιά μου την ταυτότητα…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μπλέξαμε – Πάνος Κιάμος»
Ερωτικά μπερδέματα που θα τα απολαύσεις, φίλε Τοξότη, έρχονται στο τέλος του 2015 και στο ξεκίνημα του 2016… Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και εσύ δεν συγκρατείσαι, αλλά αφήνεσαι στα ερωτικά παιχνίδια χωρίς να πολυσκεφτείς! Παράλληλα, ο Άρης από τον 12ο οίκο σου, σε κάνει να λειτουργείς στον έρωτα παρασκηνιακά, μυστικά και να σε έλκει το δύσκολο ή και το ανέφικτο… Μπλέξαμε λοιπόν λες και τραγουδάς Πάνο Κιάμο:
«Η αρρωστημένη μου αγάπη είσαι κι είμαι η πληγή σου, πες το μη τ' αρνείσαι μαζί δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε. Τι να λέμε τι να πούμε.... Μπλέξαμε όσο και να το παλέψαμε τόση αγάπη δε προβλέψαμε. Δέσαμε και το πάθος μας δε σβήνει, μπλέξαμε τις καρδιές μας σημαδέψαμε και το λάθος μας λατρέψαμε, δέσαμε κι ό,τι θέλει τώρα ας γίνει...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Το συμπέρασμα – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Μία χρονιά που σε δοκίμασε, έφτασε στο τέλος της και εσύ τώρα βγάζεις τα συμπεράσματά σου, όμως θυμώνεις, έχεις τα παράπονά σου και θέλεις να βάλεις στάχτη στα παλιά… Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν καβγαδάκια και εντάσεις… λίγο όμως μετά το κλίμα αλλάζει, εσύ βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, δικτυώνεσαι και βλέπεις φίλους, ενώ μία προσδοκία σου αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά! Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι:
«Πώς τα λόγια ξαφνικά, έγιναν μηδενικά, άλλο μέσα στο μυαλό, δεν θα το ψάξω! Σαν σπασμένες μηχανές, όσες ζήσαμε στιγμές σε μία άκρη σκοτεινή, θα τις πετάξω! Άκου το συμπέρασμά μου, όλα τα παράπονά μου είναι απ' τη δική σου αγάπη και τα κάνω στάχτη, άκου το συμπέρασμά μου, δεν αξίζει η καρδιά μου να περνάει τέτοια λύπη, και σ' εγκαταλείπει σαν νυχτοβάτης μες στους δρόμους, περπατώ μήπως απρόσμενα βρεθώ, πάνω στο βλέμμα σου όλοι μου δίνουν συμβουλές, πώς να ξεφύγω από το χθες και εγώ θυμώνω, που αγάπησα το ψέμα σου»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τι άλλο θέλεις πιο πολύ – Βαλάντης»
Τι άλλο θέλεις πιο πολύ, φίλε Υδροχόε; Τον έρωτα τον έχεις, τα μηνύματα και τις συναντησούλες θα τα έχεις… Τις προκλήσεις, τις προτάσεις και τις εκπλήξεις, θα τις έχεις… Το μόνο που σου λείπει είναι να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη… Η εβδομάδα που αποχαιρετάς το 2015 θα είναι καλή, το 2016 ξεκινά αισιόδοξα, ευχάριστα και με κέφι, μην χάσεις ευκαιρίες… Ο στίχος λοιπόν που σου ταιριάζει είναι ο ακόλουθος:
«Νομίζεις σε παραμελώ και χείλη ξένα πως φιλώ, σου λένε λόγια ένα σωρό και σου θολώνουν το μυαλό, για σένα νοιάζομαι τρελά και σ’ έχω αγάπη μου ψηλά, εσύ στις φλέβες μου κυλάς και στην καρδιά μου εσύ μιλάς. ΤΙ άλλο θέλεις πιο πολύ, πεθαίνω μ’ ένα σου φιλί, τι άλλο θέλεις να σου πω χωρίς εσένα δεν μπορώ. Τι άλλο θέλεις;» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Της καρδιάς μου το γραμμένο – Παντελής Παντελίδης»
Υπάρχει μία ερωτική ιστορία που σε έχει στιγματίσει και έχει μείνει αγκάθι στην καρδιά σου, αγαπητέ Ιχθύ! Νιώθεις πως είναι το γραμμένο σου, ότι αυτό το άτομο σου ανήκει, και αυτή την εβδομάδα θα αφεθείς στις σκέψεις και στα όνειρα για τη νέα χρονιά που ξεκινά… Οι φίλοι σου μπορεί να λένε ότι πρέπει να πας παρακάτω, όμως με τον δυναμικό Άρη στο Σκορπιό να σε επηρεάζει θετικά, εσύ ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου και τον ερωτισμό σου και δεν το βάζεις κάτω…
«Μη μου λέτε δεν αξίζει, αυτή διάλεξε η καρδιά μου, μη μου λέτε πως δεν κάνει, μόνο αυτή θέλω κοντά μου! Τι σας νοιάζει ποιον πειράζει, ίσως κάνει τα δικά της, μα ίσως να με δοκιμάζει πριν με βάλει στην καρδιά της, κάνει λάθη για να μάθει της καρδιάς μου το γραμμένο, τι να πω τι περιμένω, τριαντάφυλλο μ’ αγκάθι κάνει λάθη για να μάθει της καρδιάς μου το γραμμένο, τι να πω, τι περιμένω, βάσανο μου, πληγωμένο να μη σε δω μαραμένο…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-12-2015 15:31:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι