Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014

Τραγουδοπλοβέψεις έως 3 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Το καλοκαιράκι μας εξελίσσεται δυναμικά, με μία σειρά μεγάλων αστρολογικών αλλαγών, αλλά και σημαντικών όψεων, που φέρνουν μετά από καιρό έντονες εξελίξεις, που άλλοτε μας ξαφνιάζουν με τρόπο ευχάριστο, άλλοτε όμως μας φέρνουν αντιμέτωπους με μπελάδες… Ο Ιούλιος ρίχνει την αυλαία του με τρόπο δυναμικό, αναστατώνοντας τις ερωτικές σχέσεις, δίνοντας όμως την ευκαιρία σε ό,τι αξίζει να διατηρηθεί και γιατί όχι να πάρει μία πιο σοβαρή μορφή! Αλλά ας δούμε με μία ματιά όλα όσα θα μας απασχολήσουν στα αισθηματικά μας την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα: Δυνατές συναισθηματικές εμπειρίες!

Η εβδομάδα κάνει την έναρξή της με μία σκληρή μάχη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, πραγματοποιεί αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και αυτή η όψη θα φέρει εκρηκτικές συναισθηματικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις! Δεν θα λείψουν και οι κόντρες, που θα αφορούν την σταθεροποίηση δεσμών. Αυτό σημαίνει ότι κάποια ζευγάρια θα μπουν στη σκέψη και στη συζήτηση της επισημοποίησης ή του χωρισμού. Πολλοί όμως θα είναι και αυτοί που θα βιώσουν ένα πολύ έντονο ερωτικό πάθος με ένα νέο πρόσωπο, στο οποίο δεν θα καταφέρουν να αντισταθούν, αλλά θα τους φέρει αντιμέτωπους με μεγάλους μπελάδες. Η δυσμενής αυτή όψη επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που γεννήθηκαν στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Ερωτικές διεκδικήσεις με πείσμα και επιμονή…

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ως την Παρασκευή, ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, βρίσκεται σε στενή, δύσκολη προσέγγιση με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα! Το τετράγωνο που σχηματίζουν ο Άρης με τον Δία δημιουργεί το πείσμα και την επιμονή να διεκδικήσουμε τις ερωτικές μας προσδοκίες, αψηφώντας τα εμπόδια και λειτουργώντας αρκετά εξουσιαστικά, απόλυτα αλλά και υπερβολικά, με αποτέλεσμα να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα! Τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου τους, είναι αναγκαίο να χαλιναγωγήσουν τα πάθη και τη νευρικότητά τους, γιατί άθελά τους μπορεί να μπλοκάρουν την πορεία μίας ερωτικής ιστορίας.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Ερωτικές ανατροπές και επαναστάσεις…

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί την ανάγκη να σοβαρευτείς στα αισθηματικά σου, θέλεις να νοικοκυρευτείς και να νιώσεις την συντροφικότητα και την θαλπωρή μίας σχέσης… Τι γίνεται όμως όταν εντελώς ξαφνικά, δημιουργείται μία ανατροπή, που σου αλλάζει τα πλάνα και τα ζητούμενα σου γίνονται δύσκολα; Την Πέμπτη στις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και θα υπάρξουν απότομες και μη αναμενόμενες εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις που θα φέρουν αλλαγές, αναστάτωση, δάκρυα στα μάτια… και πολλά ξεσπάσματα! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, για μία ακόμα φορά πρέπει να είναι συγκρατημένοι και προσεχτικοί στα ξαφνικά γεγονός που θα τους ξαφνιάσουν με δυσάρεστο τρόπο!

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα: Η υπερβολή δίνει ρεσιτάλ!

Στις 31 Ιουλίου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και έχει σκοπό να παραμείνει μέχρι τον δεκαπενταύγουστο! Με τον Ερμή στο πύρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, οι επικοινωνίες μας θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή, θα θέλουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να δικτυωθούμε, να εκφραστούμε και ο ενθουσιασμός θα είναι στα φόρτε του! Το πρώτο Σαββατοκύριακο όμως του Αυγούστου, ο Ερμής από το Λέοντα θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να ρίχνουν νερό στο κρασί τους στις συζητήσεις και στις συναντήσεις τους, για να αποφύγουν τα καβγαδάκια και θα πρέπει να θυμούνται ότι είναι ανέφικτο να έχουν πάντα σε όλα δίκιο! Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, και Τοξότες, θα να έχουν μία τυχερή στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο!
 
Το myastro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που ταιριάζει απόλυτα στην δική σου αισθηματική κατάσταση για τη νέα εβδομάδα, και στη συνέχεια ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Επειδή μπορώ – Πάνος Κιάμος»
«Επειδή μπορώ τα διαλύω όλα, επειδή μπορώ λέω σε θέλω τώρα, επειδή μπορώ θέλω πια να ζήσω, σ’ αγαπώ τρελά και δε θα σ’ αφήσω. Ποιος λείπει απ’ τη γιορτή εγώ κι ο εαυτός μου. Κι εσύ ρωτάς γιατί κι ας είσαι ο άνθρωπός μου, μα φταίω μόνο εγώ. Εγώ κι η αντοχή μου, τα όχι καταργώ για μια επιστροφή μου» ! Με αυτό το όμορφο στιχάκι ξεκινάς τη νέα σου εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ… Είναι γνωστό ότι είσαι πολύ εκρηκτικός χαρακτήρας, αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα λειτουργήσεις αρκετά απρόβλεπτα στα ερωτικά σου! Οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε κάνουν τη μία στιγμή να θέλεις να κάνεις τις ερωτικές σου ανατροπές και να φύγεις μακριά από μία σχέση, την άλλη στιγμή όμως συνειδητοποιείς ότι έχεις αισθήματα… και μένεις εκεί που είσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν θέλω άλλον ήρωα – Έλενα Παπαρίζου»
«Δε θέλω άλλον ήρωα πια. Θέλω μονάχα μια αγκαλιά να ξημερώνω και να νυχτώνω και να είσαι μπροστά… Δε θέλω άλλον ήρωα πια. Θέλω μονάχα μια αγκαλιά, να ξέρω είσαι η αγάπη μου, είσαι η αγάπη μου καθαρά! Ξέρω έχουμε πολλά ελαττώματα, μα έτσι δένουν οι καρδιές με τα σώματα τώρα πια το έμαθα πως οι ήρωες πως οι ήρωες πέθαναν»! Δεν ψάχνεις για ήρωα αυτή την περίοδο, φίλε Ταύρε, ψάχνεις μία αληθινή αγκαλιά, έναν άνθρωπο που θα σου δοθεί ολοκληρωτικά… Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει το πείσμα και την επιμονή να κυνηγήσεις αυτό που τόσο πολύ θέλεις, όμως αυτή την εβδομάδα οι δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή και τον Δία, θα σε κάνουν για μία ακόμα φορά να λειτουργήσεις αρκετά επιτακτικά και απόλυτα στην προσωπική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μια φωτιά στην άμμο – Στέλιος Ρόκκος»
«Πριν μας κρύψει αυτή η νύχτα άναψε αν θες μια φωτιά στην άμμο, πριν πιαστώ στα μαγικά σου δίχτυα άναψε αν θες μια φωτιά στην άμμο, όσο κι αν φύγεις από μένα μακριά, σαν τον ήλιο θα 'μαι κοντά, θα σ' αγγίζω σαν χάδι πονηρό του ουρανού σαν αέρας θα 'μαι παντού, όσο κι αν τρέχει η ζωή μου, μπροστά θα μένω, γύρω απ' την ίδια φωτιά και για σένα θα τραγουδώ»! Η διάθεσή σου και αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά καλοκαιρινή και κανείς δεν πρόκειται να σου την χαλάσει, αγαπητέ Δίδυμε! Ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ερμής από τον Λέοντα σε ταξιδεύουν και φέρνουν στο μυαλό σου σκέψεις, που σε κρατούν σε εγρήγορση! Ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες, θα δώσουν μία πικάντικη νότα στην καθημερινότητά σου! Ένα ερωτικό ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Άνεμος αγάπης – Ελένη Φουρέιρα»
«Γιατί δεν τρέχεις να μου πεις πως μ' αγαπάς; Γιατί το δρόμο δεν μου κλείνεις να μη φύγω; Γιατί σαν άνεμος αγάπης με κοιτάς; Γιατί όλα μέσα μου φωνάζουνε να μείνω; Δε μου μιλάς, δε μ' αγκαλιάζεις, δεν μπορείς και τη φωνή μου που τρελάθηκε, την πνίγω, τόσα που είχα να σου πω, στο δρόμο τα έριξα! Δεν έχεις τίποτα για μένα από δικό σου, πόσο σε άλλαξε ο καιρός, πόσο σε άδειασε, μοιάζει με πέτρα στο βυθό το πρόσωπό σου»! Αυτός είναι ο στίχος σου, φίλε Καρκίνε, για τη νέα εβδομάδα… Τα δύσκολα παιχνίδια που θα κάνει αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις εντάσεις στα αισθηματικά σου! Είσαι σε έναν συναισθηματικό αναβρασμό και απαιτείς, διεκδικείς, σε πιάνουν οι αδυναμίες σου και ξεσπάς, θεωρώντας ότι όλα πήγαν χαμένα! Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Να με ερωτευτείς – STAN»
«Φλόγα στην καρδιά, νιώθω απ' την βραδιά που σε συνάντησα, φλόγα δυνατή, από το φιλί σου αναστάτωσα. Σώμα και μυαλό και όλα είναι στο κόκκινο για σένανε, κόκκινο πανί, όλο μου το είναι να σε προκαλεί! Να με ερωτευτείς, για μένα να μιλάς και να χαμογελάς, μες στο κορμί μου ζήσε, μη τ' αρνείσαι»! Ζεις έντονα και με πάθος αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα… Από τη μία πλευρά το τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε κάνει να λειτουργείς με υπερβολή, δίνοντας για μία ακόμα φορά όλο σου το «είναι», χωρίς να έχεις όμως τα απαιτούμενα αποτελέσματα… Από την άλλη, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με τον Άρη και τον Δία… Μείωσε το πείσμα σου και μην προσπαθείς να επιβάλλεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ομορφαίνεις τη ζωή μου – Διονύσης Σχοινάς»
«Στα μάτια σου μέσα όταν κοιτώ, τον άσχημο κόσμο μου ξεχνώ και νόημα παίρνει πάλι η ζωή, με δυο μονάχα σου φιλιά, κολλάς τα σπασμένα μου φτερά, τα πάντα για μένα είσαι στο 'χω πει… Ομορφαίνεις τη ζωή μου όταν βρίσκεσαι μαζί μου. Και το πιο καλό σημείο είν' αυτό με μας τους δύο»! Αυτό είναι το δικό σου στιχάκι για τη νέα εβδομάδα, φίλε Παρθένε… Θα είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση, θα ξεπεράσεις εμπόδια και δυσάρεστα συναισθήματα, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα δεις μία σχέση σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ωριμότητα… Γιατί πολύ… ομορφαίνει τη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Κατά τ’ άλλα καλά – Γιάννης Πλούταρχος»
«Κατά τ άλλα καλά, από σένα γλυτώνω, δε σου τηλεφωνώ κι όταν θέλω να 'ρθω, κίνητρα μου σκοτώνω, κατά τ άλλα καλά αφού ζω και υπάρχω, μη μου τηλεφωνείς και από δω μη φανείς, μαζεμένα σου τα ‘χω. Διαπασών η σιωπή σου, κατά τ άλλα καλά, ευκαιρία να μάθω να μη θέλω πολλά, θα διαπρέπεις στα φώτα κάποιας άλλης σκηνής, στους μεγάλους τους ρόλους δε σε φτάνει κανείς»… Επεισοδιακή θα είναι η νέα εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, και για σένα, όμως μπόρα είναι και σύντομα θα περάσει! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο πραγματοποιεί αντίθεση τις ημέρες αυτές με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας απρόβλεπτες αλλαγές στα αισθηματικά σου, που σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Γίνεται – Αντώνης Ρέμος»
«Κι όμως γίνεται, άμα θες κι επιμένεις και ζεις και αγαπάς, ναι γίνεται, άμα πιάσεις στα χέρια το χρόνο ο κόμπος λύνεται, ό,τι πάθεις σε κάνει πάντα δυνατό! Κάθε φορά που σε κοιτώ, θέλω να σου πω μια αλήθεια μόνο όσες φορές κι αν σ' αρνηθώ γυρνώ στο Σ' αγαπώ»… Λένε πως ο επιμένων νικά… όμως πολλές φορές έρχεται και αντιμέτωπος με εμπόδια και προκλήσεις, που τον κάνουν ακόμα πιο δυνατό! Έτσι συμβαίνει αυτή την εβδομάδα και με εσένα, φίλε Σκορπιέ! Ο Άρης στο ζώδιό σου πραγματοποιεί δύσκολες όψεις με τον Δία, αλλά και τον Ερμή, και εσύ για μία ακόμα φορά παθιάζεσαι και υπερβάλεις, υπερβαίνοντας τα όρια! Τα πάντα είναι επιτρεπτά και όλα γίνονται για σένα αυτή την περίοδο… Το μόνο δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι άθελά σου ταλαιπωρείς το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί ο τρόπος σου γίνεται αρκετά απόλυτος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Οι γλάροι – Οπισθοδρομική Κομπανία»
«Ξεκινάμε, πάμε μακριά, σ' άλλα μέρη, σ' άγνωστα νερά… Στο μουράγιο μένεις μόνη εσύ, πάντα ο νους μου θα `ναι στο νησί! Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει κι από τα μάτια σβήνει η στεριά, μες στα κατάρτια πετούνε οι γλάροι κι εγώ σου λέω «έχε γεια»! Γύρω γύρω η θάλασσα γυαλί, μα η σκέψη μου έμεινε θολή, λάμπει ο ήλιος τώρα από ψηλά, στο μυαλό μου έρχονται πολλά…»! Αυτός ο «ταξιδιάρικος» στίχος σου ανήκει, φίλε Τοξότη, τη νέα εβδομάδα… Οι αρνητικές όψεις της εβδομάδας δεν σε πτοούν… απεναντίας ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σου δίνουν την ώθηση για να ταξιδέψεις, να κατακτήσεις και να φέρεις στη ζωή σου την ανανέωση που περίμενες εδώ και καιρό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Άστο τέλειωσε – Αμαρυλλίς»
«Άντεξα πολλά κοντά σου, έσπασε η καρδιά μου, φεύγω από τον έρωτά σου και κοιτάω μπροστά, σ' έσβησα απ’ το μυαλό μου και τα όνειρά μου, γιατί νιώθω η ζωή μου κάτι μου χρωστά… Δε σου πέφτει λόγος πως περνώ, μη ρωτάς, η αγάπη σου για μένα δεν υπάρχει πια, δε σου πέφτει λόγος τώρα τίποτα μη ζητάς, δε θα ξαναπέσω στη φωτιά, άστο τέλειωσε, άστο τέλειωσε…»… Είσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων, πραγματοποιεί δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου και τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή! Τώρα έχεις το τσαγανό να πεις «άντε γεια» σε κάθε τι που σε φθείρει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Κινδυνεύω - Μελίνα Ασλανίδου»
«Σ' ανατολή και σε φεγγάρι σε ζητάω και τα στολίδια μου στο στήθος μου κρεμάω! Το μαγικό μου τον καθρέφτη τον ρωτάω αν είμαι η πιο όμορφη για σένα που αγαπάω, αχ κινδυνεύω, αχ κινδυνεύω, δε με μαζεύω, δε με μαζεύω, σκορπάω μπροστά σου κι όλη γίνομαι δικιά σου, φωτιές ανάβω, φωτιές ανάβω και σου χορεύω και σου χορεύω, καίγεται η νύχτα και για σένα με ξοδεύω»! Αυτή την εβδομάδα ρισκάρεις, τολμάς, λειτουργείς απρόβλεπτα και κάνεις μεγάλες υπερβολές, φίλε Υδροχόε… Κανείς δεν σε μαζεύει, αφού ο Άρης από το Σκορπιό, θα πραγματοποιήσει δύσκολες όψεις με τον Δία και τον Ερμή και εσύ δεν θα μπορείς να βάλεις όρια στην καρδιά σου, αλλά και στις επιλογές σου! Τα αισθηματικά σου παίρνουν φωτιά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Όλα αλλάζουν – Δέσποινα Βανδή»
«Όλα αλλάζουν, σε σένα μοιάζουν, όλα γύρω αγάπη στάζουν, καλοκαίρια κρατάς στα χέρια! Με ένα βλέμμα όλα γίνεσαι εσύ… Τρέχει ο χρόνος, μα εμείς αγκαλιά με ένα δικό μας βήμα πάμε αργά, κάθε στιγμή δική μας σαν μια ζωή. Ό,τι αξίζει τελικά θα σωθεί, ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δεν με τρομάζει. Ξαφνικά μηδενίζουν όλα και η καρδιά αντίστροφα μετρά»… Για μία ακόμα φορά κανείς δεν σε πιάνει, αγαπητέ Ιχθύ! Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει φτερά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να αλλάξεις τη ζωή σου! Οι δυσαρμονικές όψεις που πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα, σε αφήνουν ανεπηρέαστο! Χαμογελάς λοιπόν και αλλάζεις τη ζωή σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2014 00:00:00