blank
 
blank
27-12-2014 19:12:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος, ας κοιμάται στη καρδιά… Με αυτόν ακριβώς τον στίχο υποδεχόμαστε τη νέα εβδομάδα, η οποία φέρνει μαζί της έναν καινούργιο χρόνο γεμάτο ελπίδες, όνειρα, δώρα, αλλά και σημαντικές αλλαγές που κάποιες στιγμές θα μας πιέσουν… Ο Άγιος Βασίλης, έχει ετοιμάσει ήδη την λίστα του, έχει «μετρήσει» όλα τα πεπραγμένα μας για το 2014 και έρχεται για να δώσει τα «δώρα» του, για το νέο έτος… Ποιοι θα βγουν κερδισμένοι; Ποιοι θα περάσουν καλά την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς; Ποια είναι τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα των εορταστικών ημερών που ακολουθούν και πώς θα μας επηρεάσουν;

Πρωτοχρονιά με τον Άρη σε αντίθεση με τον Δία και την υπερβολή να κάνει «πάρτι»

Το καλωσόρισμα του νέου έτους θα είναι φέτος δυναμικό, αισιόδοξο, κεφάτο, γεμάτο ελπίδα, αλλά και υπερβολή… Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ο Άρης από τον Υδροχόο, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα. Τι μπορεί να σημαίνει η όψη αντίθεσης του Άρη με τον Δία; Θέλουμε να περάσουμε καλά, να το ρίξουμε έξω, να διώξουμε από πάνω μας κάθε τι που μας πίκρανε, να φάμε, να χορέψουμε, να γλεντήσουμε, να ερωτοτροπήσουμε και να υποδεχτούμε μία νέα αρχή στη ζωή μας, να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο γεμάτοι από ενθουσιασμό. Όλοι μας έχουμε την προσμονή και την ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας καθετί δυσάρεστο…
 
Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν εκπλήξεις, ευχάριστες ανατροπές, θα δούμε ανθρώπους που δεν ήταν στο πρόγραμμα να συναντήσουμε, θα διασκεδάσουμε πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμασταν και θα γνωρίσουμε και νέους ανθρώπους που θα μας κάνουν να διώξουμε τα μαύρα σύννεφα που υπήρχαν γύρω μας το τελευταίο διάστημα. Η αντίθεση του Άρη με τον Δία, θα μας παρασύρει σε πολλές σπατάλες και υπερβολές… Θα σκορπίσουμε το χρήμα μας (όσο μας έχεις μείνει) χωρίς δεύτερη σκέψη, θα φάμε δίχως να βάλουμε φρένο, θα εκφραστούμε τόσο αυθόρμητα, σαν να ζούμε ιστορικές στιγμές!
 
Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι οι πλέον πιο ευνοημένοι την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα περάσουν καλά, αλλά καλό είναι αυτή την ημέρα να μετριάσουν το πείσμα, την επιμονή, αλλά και την τάση να μεγαλοποιούν και να υπερβάλλουν!

Ο Ήλιος αντιμέτωπος με Ουρανό και Πλούτωνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2015…

Το 2015 ξεκινά έντονα, ανατρεπτικά, θυμίζοντάς μας ότι έχουμε κάποιες εκκρεμότητες που δεν χωρούν πλέον άλλη αναβολή… Ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, να αλλάξουμε, να διώξουμε το παλιό για να ανοιχτούμε στο καινούργιο. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2015 ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αυτές οι όψεις είναι βέβαιο ότι δεν είναι και τόσο ευχάριστες, φέρνουν «θόρυβο», επανάσταση, αλλαγή και ένταση… Όμως αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι ότι για να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο στη ζωή μας, πρέπει πρώτα να έχουμε κλείσει όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν! Το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιανουαρίου, προβλέπεται αστρολογικά έντονο για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους από την 12η -14η μοίρα.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο έρωτας γίνεται… «αντάρτης»

Ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός, όταν είναι απρόβλεπτος, όταν προκύπτει την στιγμή που δεν τον περιμένεις και με τον πιο περίεργο τρόπο… Σίγουρα θα έχει τύχει και σε εσένα, να σε συναρπάσει ερωτικά ένα άτομο, το οποίο ναι μεν μπορεί να σας χώριζαν πολλά, όμως τα συναισθήματα που σου χάρισε ήταν μοναδικά και μαζί του ένιωθες εκτός από έντονο ερωτισμό, και μία αγνή, αληθινή φιλία… Από τις 3 Ιανουαρίου, ο έρωτας θα μπερδευτεί με την φιλία, θα υπάρξουν πολλές νέες γνωριμίες, θα υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις, θα περάσουμε καλά, θα δημιουργηθούν νέοι έρωτες σε ανθρώπους, που είναι εντελώς αταίριαστοι μεταξύ τους, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον με έναν ιδιαίτερο τρόπο… Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου το Σάββατο στις 3 Ιανουαρίου και μέχρι στις 27 του μήνα μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις… Ο έρωτας γίνεται «αντάρτης» και προκαλεί αλλαγές. Εσύ μην δέσεις σκοινί κορδόνι ότι βρήκες την μεγάλη αγάπη της ζωής σου, γιατί το διάστημα αυτό, δεν ενδείκνυται για σταθερότητα στις σχέσεις. Είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος; Θα ξαφνιαστείς ευχάριστα από την ροή των ερωτικών εξελίξεων! Είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης; Έρχονται ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες, ειδήσεις, μηνύματα και έξοδοι, που θα σε κάνουν να ξανανιώσεις!
 
Πάμε να δούμε τώρα όλες τις αισθηματικές εξελίξεις της εβδομάδας 29 Δεκεμβρίου ως 4 Ιανουαρίου, δυναμώνοντας τον ήχο και βάζοντας μουσική… Άκουσε το τραγούδι και τον στίχο που σου ταιριάζει γάντι για τη νέα εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Άσε με – Δημήτρης Κοργιαλάς / Ευρυδίκη»
«Άσε με να κάνω λάθη, έτσι είναι η αγάπη, άσε με και μη φοβάσαι, όλα τα φρένα σπάσε. Άσε με απλά να νιώσω, τα πάντα να σου δώσω, άσε με να ζω για σένα, εμείς θα μείνουμε ένα! Ένα γέλιο δωσ’ μου όπως χθες, είμαι δίπλα σου, θα 'μαι πάντοτε, διώξε του μυαλού μου τις σκιές, έλα μίλα μου, όπως άλλοτε»… Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που σου προκαλούν οι εξελίξεις της εβδομάδας, φίλε Κριέ… Οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, φέρνουν μεγάλες αλλαγές, όμως η αντίθεση του Άρη με τον Δία, έρχεται σαν αντίβαρο για να σε κάνει να βρεις τον τρόπο να ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα και να περάσεις καλά! Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ταλαντεύεσαι ανάμεσα στον έρωτα και στην φιλία και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις! Ποιο πρόσωπο σε μπερδεύει και τι θέλει από σένα; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν με νοιάζει - Ελένη Δήμου»
«Δε με νοιάζει αν σε δουν το πρωί που θα φύγεις σαν κλέφτης και μη γίνεσαι ψεύτης, το ξέρουν πως μένεις αλλού! Δε με νοιάζει που κοιτούν για να δουν αν στο σπίτι είμαι μόνη, η ζωή δε σηκώνει περισσότερους συμβιβασμούς! Δε με νοιάζει που ρωτούν για να μάθουνε το παρελθόν σου, για χατίρι δικό σου πολεμάω κι αυτοί απορούν, δε με νοιάζει που μιλούν και προβλέπουν για μας δυστυχίες, ατυχείς συγκυρίες, που θα γίνουν αρχή του κακού»… Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα και να ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής σου… Αυτή την εβδομάδα θέλεις να το ρίξεις έξω, να κάνεις τις τρέλες σου, να μην σε νοιάξει το αποτέλεσμα… Αψηφάς τους κανόνες και το ρίσκο και απολαμβάνεις! Άλλωστε αυτό είναι κάτι που το έχεις ανάγκη… Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο κάνει την στάση σου πιο ανατρεπτική στα αισθηματικά! Τι απρόβλεπτο σε περιμένει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ταξίδεψε με – Νότης Σφακιανάκης»
«Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται, εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω, άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω! Ταξίδεψέ με σ' ένα ταξίδι που κάνουν λίγοι, μακρύ κι απρόσμενο κι αυτό το βράδυ και το άλλο βράδυ»… Το 2015 ξεκινά με ταξιδιάρικη διάθεση και με εσένα να θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, δεν θέλεις να δραπετεύσεις, θέλεις να περάσεις καλά και το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μοναδικές στιγμές. Η αντίθεση του Άρη με τον Δία φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές και ευχάριστες στιγμές! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει έναν νέο έρωτα στη ζωή σου, ο οποίος μάλιστα έχει κάτι το διαφορετικό που σου εξιτάρει το μυαλό! Ποιο είναι αυτό το νέο πρόσωπο; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Δεν σε συγχωρώ – Παντελής Παντελίδης»
«Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σε νέους έρωτες κι εγώ θα προχωρήσω, δεν κάνω πίσω κι άμα μου λείπεις και πονώ, σήμερα βράδυ την σκιά σου θα μεθύσω. Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σ’ άλλες αγάπες τα φιλιά μου θα χαρίσω, δεν κάνω πίσω κι άμα μου λείπεις και πονώ, μια που σου μοιάζει εγώ θα βρω και θα αγαπήσω»… Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς σε κάνει να αισθάνεσαι ότι θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όλα τα απωθημένα και τα συναισθήματα που σε έχουν πικράνει. Θέλεις να κρατήσεις κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά και μαζί τους θα μοιραστείς όμορφες στιγμές! Τα αισθηματικά σου όμως είναι σε μία φάση αναβρασμού και εσύ αντιλαμβάνεσαι τώρα ότι δεν μπορείς να συγχωρέσεις το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου… Οι δύσκολες όψεις Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα στον παρορμητικό σταυρό, σε κάνουν να επαναστατείς! Με ποιο άτομο θα βρεθείς για να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΛΕΩΝ
«Μπαμ και κάτω – Λάμπης Λιβιεράτος»
«Κι εκεί που όλο το βράδυ φαινότανε για σκάρτο, περνάς από μπροστά μου ξαφνικά. Και: Μπαμ και κάτω! Έτσι απλά, μωράκι μου φευγάτο, ήρθες και έφερες τα πάνω κάτω. Μπαμ και κάτω! Μπαμ και κάτω! Με μια ματιά μ’ έκανες άνω-κάτω. Αυτό που έψαχνα, μπροστά μου να το! Μπαμ και κάτω»… Δεν το περιμένεις, δεν το φαντάζεσαι, αλλά θα περάσεις καλά, θα διασκεδάσεις και θα εκπλαγείς αυτή την εβδομάδα από ένα νέο πρόσωπο, το οποίο μπορεί τώρα να μπει στη ζωή σου και να ανατρέψει τα δεδομένα σου! Η άτακτη Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε παρασύρει να βγεις επιτέλους από το καβούκι σου! Η αντίθεση του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία από το ζώδιό σου, φέρνει μία σχέση-αστραπή στη ζωή σου! Ποιο άτομο μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όσο ζω – Σάκης Ρουβάς»
«Θα είμαι όσο ζω και όσο ανασαίνω δυνατός για να είσαι καλά, θα είμαι όσο ζω αέρας, που θα παίρνω τα σύννεφα μακριά, είσαι κοντά, για σένα εγώ θα ζω, πάλι αμήχανα κοιτάζεις τα όνειρα σου τα σβηστά, δε μιλάς και με τρομάζεις, στροφές γυρνάς και ψάχνεις απαντήσεις! Την αλήθεια που γυρεύεις στην καρδιά μου θα την βρεις, θα σε κάνω να πιστεύεις πως ό,τι κι αν θες το μπορείς»… Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι όμορφη, χωρίς σπουδαίες εξελίξεις… Αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων σου, κοιτάζεις μπροστά και σκέφτεσαι τρόπους για να βελτιώσεις τα αισθηματικά σου! Νέοι στόχοι και καινούργια όνειρα σου δίνουν ελπίδα… Ποια ενδιαφέρουσα γνωριμία σου φέρνει η νέα χρονιά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Δεν ξέρω τίποτα για μένα – Γιάννης Κότσιρας / Όναρ»
«Αν θέλεις είμαι το ταξί σου για μια νύχτα, αν θέλεις και το τελευταίο σου ποτό, μα μη ρωτήσεις πού πηγαίνω, από πού ήρθα, δεν θέλω τίποτα για μένα να σου πω, αν θέλεις είμαι η αστεία σου ιστορία, για μια στιγμή να ξεχαστείς όταν θα κλαις, το αγαπημένο σου παγκάκι στη πλατεία, μα μη ρωτάς ποιοι με γέμισαν με πληγές! Δεν θέλω τίποτα για μένα να ρωτάς, αν στα όνειρά της ήμουν ληστής ή βασιλιάς. Δεν ξέρω τίποτα, για μένα μη ρωτάς, μείνε μονάχα ως το τέλος της βραδιάς»! Έφτασε η αλλαγή του χρόνου και εσύ ακόμα πονάς για μία ερωτική ιστορία, που σε παίδεψε πολύ σε όλο το 2014… Η αντίθεση του Άρη με τον Δία, επηρεάζει έντονα τον τομέα των ερωτικών σου και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο έχει βάλει γινάτι να σε κάνει να ξεχαστείς και να περάσεις καλά! Φλερτ και νέες γνωριμίες επιτρέπονται και γίνονται πραγματικότητα… Ωστόσο για την ώρα κρατάς τις αποστάσεις σου και δεν θέλεις πολλές δεσμεύσεις! Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με το άτομο που σε παίδεψε; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αυτά παθαίνει μάτια μου – Ελένη Βιτάλη»
«Δεν είναι πως δεν έκανα, ούτε πως δεν αξίζω, ούτε και πως τα λάθη μου δεν τα αναγνωρίζω! Δεν είναι πως δεν πόνεσα, ούτε πως δεν πονάω, είναι που ό,τι μου `κλεψες, πίσω δε σ’ το ζητάω! Αυτά παθαίνει μάτια μου όποιος πολύ αγαπάει, πετάει μέσα στα σύννεφα, στη γη παραπατάει»… Αυτή την εβδομάδα κάνεις τον απολογισμό σου, παραδέχεσαι πόσο πόνεσες και απογοητεύτηκες και θέτεις νέους στόχους… Συνειδητοποιείς τα λάθη σου και φροντίζεις να βάλεις μυαλό! Με τον Άρη από τον Υδροχόο να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία, θα κάνεις μία εξαίρεση και θα κάνεις τις υπερβολές σου, θα τολμήσεις σε αυτό που μέχρι τώρα συγκρατιόσουν και θα ζήσεις το έντονο πάθος… και ας σου βγει σε λάθος! Αυτά παθαίνει μάτια μου, όποιος πολύ αγαπάει… Ποιο πρόσωπο σου ξυπνά αυτά τα έντονα συναισθήματα; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άκρως τολμηρό – Δέσποινα Βανδή»
«Ναι, κάθε βράδυ που ξαπλώνω και ονειρεύομαι, σου λέω ναι, βλέπω εμάς αγκαλιασμένους και, και τρελαίνομαι! Ναι, άλλο δεν μπορώ σου, λέω ναι, πρέπει να σε δω, σου λέω ναι, δεν μπορώ πια να δουλέψω και να συγκεντρωθώ! Κι όλο κάνω σκέψεις, που δε θα πιστέψεις, με περιεχόμενο άκρως τολμηρό. Σκέφτομαι όλο εσένα αγκαλιά με μένα, περισσότερα όμως δεν μπορώ να πω»… Κανείς δεν σε μαζεύει την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς… Βόλτες, διασκέδαση, προτάσεις, προκλήσεις και σκέψεις πολύ τολμηρές, έρχονται για να σε αναστατώσουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Η αντίθεση του Άρη με τον Δία κάνει την στάση σου πιο τολμηρή από ποτέ… Ευνοείσαι για μία ξαφνική γνωριμία! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει να είσαι ο πρωταγωνιστής στο φλερτ! Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου με ξαφνικό τρόπο; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Η πίπα της ειρήνης – Μιχάλης Εμιρλής»
«Όπως μαλώνουνε ο σκύλος και η γάτα, έτσι και εμείς μαζί δεν κάνουμε χωριό και την πληρώνουνε τα βάζα και τα πιάτα, παν τα σερβίτσια και όλο το νοικοκυριό. Σταμάτα να γκρινιάζεις να χαρείς, να μου πετάς συσκευασίες μαργαρίνης, έλα να ανάψουμε την πίπα της ειρήνης, κι ό,τι σου λέω πάψε να παρεξηγείς»! Αυτός ακριβώς είναι ο δικός σου στίχος για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, φίλε Αιγόκερε! Ο Ήλιος από το ζώδιό σου θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι αναμενόμενο λοιπόν να έχεις τα νεύρα σου και να θέλεις να κάνεις τις επαναστάσεις σου… Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση του Άρη με τον Δία σε κάνει να σκορπάς χωρίς δεύτερη σκέψη χρήματα, αλλά και συναισθήματα… Συμμαζέψου λοιπόν! Τι πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ομορφαίνεις τη ζωή μου – Διονύσης Σχοινάς»
«Στα μάτια σου μέσα όταν κοιτώ, τον άσχημο κόσμο μου ξεχνώ και νόημα παίρνει πάλι η ζωή! Με δυο μονάχα σου φιλιά, κολλάς τα σπασμένα μου φτερά, τα πάντα για μένα είσαι στο 'χω πει! Ομορφαίνεις τη ζωή μου, όταν βρίσκεσαι μαζί μου και το πιο καλό σημείο ειν' αυτό με μας τους δύο, ομορφαίνεις ό,τι αγγίζεις, τα κενά μου όλα γεμίζεις κι όταν πέφτω μ' ανεβάζεις, με πουλάς και μ' αγοράζεις»! Αυτή την εβδομάδα έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να ομορφύνει τη ζωή σου, για να σου χαρίσει την λάμψη και την σπιρτάδα της… Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Η νέα εβδομάδα φέρνει πολύ έρωτα στη ζωή σου και έτσι το ξεκίνημα της χρονιάς σε βρίσκει με διάθεση ανανεωτική! Με ποιο πρόσωπο θα ζήσεις έντονες στιγμές τις επόμενες μέρες; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Του έρωτα σημάδια – Ελένη Τσαλιγοπούλου»
«Έχω ένα μυστικό, έναν μικρό σταυρό στο σώμα μου κι έναν εσπερινό στα λόγια μου. Έχω και μια πληγή, μια ανοιχτή ευχή στο χέρι μου, να πίνεις κάθε αυγή, αστέρι μου. Αλλάζει κάθε που βραδιάζει, τ' όνειρο μου μοιάζει να `ναι ποταμός. Σκοτάδι, του έρωτα σημάδι, τ' όνειρο του Άδη είν' ο ουρανός»! Πάθη και έντονες στιγμές φέρνει για σένα, φίλε Ιχθύ, η αλλαγή του χρόνου! Η αντίθεση του Άρη με τον Δία σου θυμίζει ότι υπάρχει μία ερωτική πληγή, που είναι ακόμα ανοιχτή και εσύ για μία ακόμα φορά μεγαλοποιείς τις καταστάσεις! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ξεδιπλώνει όλα τα ερωτικά σου ένστικτα και σε κάνει να κινείσαι με τρόπο μυστικό στα αισθηματικά σου! Τι παρασκήνιο παίζεται στη σχέση σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο, τις προβλέψεις Ιανουαρίου.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-12-2014 19:12:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι