blank
 
blank
28-02-2016 16:43:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016

Είμαστε έτοιμοι για σημαντικές αλλαγές, πολλά ερωτικά παιχνίδια, αλλά και δοκιμασίες, που θα μας αποδείξουν ποιες σχέσεις αξίζουν, πού πρέπει να επενδύσουμε συναισθηματικά, αλλά και τι πρέπει να αφήσουμε μία και καλή πίσω μας… Ο Μάρτης είναι εδώ, με την πρώτη του εβδομάδα να δοκιμάζει σαν «σκοτσέζικο» ντούζ τα ερωτικά μας…
 
Την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου, οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα δώσουν αισιοδοξία, χαρά αλλά και ερωτική διάθεση… Ωστόσο δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια αλλά και τα ερωτικά τελεσίγραφα προς το τέλος της εβδομάδας…

Η Αφροδίτη σε αρμονία με Κρόνο και Ουρανό: Η έκπληξη της αισθηματικής σταθεροποίησης!

Ο Μάρτης κάνει το ντεμπούτο του με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό! Την 1η Μαρτίου, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, χαρίζοντας συναισθηματική σταθεροποίηση, ζεστασιά και ξεπέρασμα ερωτικών εμποδίων στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Δύο μέρες αργότερα, οι ίδιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα αιφνιδιαστούν θετικά, με εκπλήξεις και χαρμόσυνες αλλαγές στα ερωτικά τους, αφού στις 3 Μαρτίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα ακόμα εξάγωνο, αυτή τη φορά με τον Ουρανό! Το ξεκίνημα της εβδομάδας λοιπόν ευνοεί, νέες σχέσεις και γνωριμίες, ερωτικές προτάσεις, ζεστασιά, συντροφικότητα και διέξοδο!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Κόντρες, καβγαδάκια και πολλά… πείσματα!

Στις 5 Μαρτίου, ο Ερμής, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Υδροχόου, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον πολεμοχαρή Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού! Το τετράγωνο Ερμή-Άρη, δημιουργεί ένταση, καβγά και ένα ατέλειωτο πείσμα, που μπορεί να φέρει πικρά λόγια και δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις… Τα ζώδια που πρέπει λοιπόν να βάλουν νερό στο κρασί τους είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του τρίτου δεκαημέρου (πολύ περισσότερο αυτοί που έχουν γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου τους), αλλά και τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν την πρώτη μέρα του ζωδίου τους!

Ο Ερμής στους Ιχθείς: Τα λόγια εξαπατούν και… προδίδουν!

Στις 5 Μαρτίου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο υδάτινο ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, τον Ιχθύ. Ο Ερμής από τους Ιχθύς κάνει το μυαλό να ταξιδεύει, να φαντασιώνεται, να σχεδιάζει και να… ονειροβατεί! Ο λόγος γίνεται ποιητικός και συναισθηματικός, γεμάτος από υπερβολή και θεατρικότητα! Ωστόσο, τα λόγια, οι αποφάσεις και οι συζητήσεις χαρακτηρίζονται από ουτοπία, ψέμα, αλλά και μπέρδεμα! Τις ημέρες αυτές λοιπόν, καλό είναι να προσέξουμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα ακούμε ή όπως τα εκφράζουμε. Με τον Ερμή στους Ιχθείς, θα μπορέσουν να ευνοηθούν επικοινωνιακά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δοκιμασίες και προβληματισμοί!

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου κλείνει μάλλον δυσάρεστα, πιεστικά και απογοητευτικά! Ο Ήλιος από τους Ιχθείς βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας συνθήκες που προκαλούν απογοήτευση και περιορισμό! Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, συνειδητοποιούν ότι οι προβληματισμοί τους δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεπεραστούν και ότι αναγκαστικά πρέπει να απομονωθούν, να σκεφτούν, να κάνουν θυσίες και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία τους!
 
Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων για την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου; Άκουσε το στίχο που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο και σκιαγραφεί απόλυτα το κλίμα την ερωτικών σου για τη νέα εβδομάδα! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Τώρα και εγώ θα ζήσω – Χάρις Αλεξίου»
Δεν κοιτάς πίσω, θέλεις να αρχίσεις κάτι νέο, που θα σε λυτρώσει και θα σε ανανεώσει… Με το ξεκίνημα του Μαρτίου είσαι όλο νέα πλάνα, καινούργια σχέδια και υπάρχουν οι λόγοι που μπορούμε να πούμε ότι ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βρίσκεται σε θετικές όψεις με τον Κρόνο, αλλά και τον Ουρανό που πορεύεται στο δικό σου ζώδιο… Απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, σε κάνουν να ζεις έντονα, χωρίς να σκέφτεσαι πια το παρελθόν:
«Όλα μου τα χρόνια που έζησα κοντά σου, κρύα φυλακή και μοναξιά, θέλω να πετάξω τώρα μακριά σου μα με τα δικά μου τα φτερά. Χρόνια πεταμένα στης ζωής την άκρη και στο περιθώριο εγώ, έχω ξεχειλίσει, θάλασσες το δάκρυ, φτάνει όμως τώρα ως εδώ. Τώρα κι εγώ θα ζήσω, πίσω πια δε γυρνώ, θέλω να ξαναρχίσω, θέλω να λυτρωθώ»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θα εκραγώ – Αντώνης Βαρδής»
Αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι ότι θα εκραγείς, έχεις τα νεύρα σου και σε πιάνουν τα πείσματά σου, φίλε Ταύρε. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, λίγο πριν περάσει στον Ιχθύ, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη! Συμβαίνουν γεγονότα που σε εκνευρίζουν, που δεν τα είχες υπολογίσει, που σε βγάζουν από την «ταυρίσια» σταθερότητά σου και αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει και ξεσπάς… Τραγουδάς λοιπόν Αντώνη Βαρδή και αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνεις:
«Σε ποιον να μιλήσω, αλήθεια να πω, τα μάτια να κλείσω, να ονειρευτώ. Ανώνυμο θύμα κρυφής μηχανής, εκπέμπω ένα σήμα, μ’ ακούει κανείς; Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ, σ’ ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι, για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας – Γιώργος Τσαλίκης»
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο με το άτομο της καρδιάς σου! Υπάρχουν δοκιμασίες, προκλήσεις, εμπόδια, δυσκολίες, όμως πάντα κάτι συμβαίνει που σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Κρόνο, σου φέρει χαρμόσυνες ειδήσεις, που θα σου χαρίσουν χαμόγελα! Στο τέλος της εβδομάδας όμως, το τετράγωνο Ήλιου με Κρόνο σε δοκιμάζει για μία ακόμα φορά… Έτσι τραγουδάς Γιώργο Τσαλίκη και συνειδητοποιείς ότι αυτά που ζεις, είναι μερικές στιγμές χωρισμού:
«Τα τελευταία σου φιλιά γουλιά γουλιά τα πίνω και μ’ ένα αντίο αγκαλιά την πόρτα μου την κλείνω! Κι απ’ το παράθυρο κλεφτά σε βλέπω να κοιτάζεις να δεις το χθες ή το μετά στο δρόμο που χαράζεις! Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού, η αγάπη ενώνει τον πόνο μας όταν είσαι και είμαι αλλού»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο – Σταύρος Ζώρας»
Ο ρομαντισμός, η ανάγκη να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να ζήσεις το συναίσθημα σε όλο του το μεγαλείο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδα! Οι μέρες ξεκινούν όμορφα, γεμάτες συναίσθημα, ειδύλλια και ανάγκη για άνευ όρων αγάπη! Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων σε παρασύρει να ζήσεις το δικό σου όνειρο και να το κάνεις πραγματικότητα:
«Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο εσένα που αγαπώ τόσο πολύ, για πες μου θες να μείνω ή να φύγω, για πες μου πριν μας έβρει το πρωί Τ’ αστέρια από ψηλά μας βλέπουν σιωπηλά την νύχτα αυτή που στάθηκε ο χρόνος τα μάτια σου φωτιά τα χείλη σου δροσιά, αν φύγεις και μ’ αφήσεις θα ’μαι μόνος…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΛΕΩΝ
«15 έτη φωτός – Διονύσης Σχοινάς»
Τα ξεχνάς όλα και αφήνεσαι στον έρωτα, που σε αναγεννά, φίλε Λέοντα! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βρίσκεται σε όμορφες όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εσύ πραγματικά σταθεροποιείσαι σε μία σχέση, παραδίνεσαι, αφιερώνεις ψυχή και σώμα και γεύεσαι ερωτικές εκπλήξεις που σου είχαν λείψει! Με πείσμα επιμένεις να ζήσεις κάθε στιγμή δική σου και τραγουδάς Διονύση Σχοινά:
«Ψηλά στ’ αστέρια σε ψάχνω, πολύ μακριά απ’ τη γη και μια αυτοσχέδια φτιάχνω στολή. Κοιτώ το σχέδιο πτήσης σε ποιο αστέρι να ‘ρθω, τη ζώνη δένω και πυροδοτώ, στο διάστημα χαμένος πια 15 έτη φωτός μακριά, σε τροχιά γύρω από σένα ζω, πίσω δεν ξαναγυρνώ! Στη βαρύτητα σου αφήνομαι με τραβάς και παραδίνομαι κι όσο πιο κοντά σου έρχομαι, τόσο σ’ ερωτεύομαι…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σε ένα χαρτάκι έγραψα – Βαλάντης»
Σκέφτεσαι πολύ αυτό το διάστημα, φίλε Παρθένε, κάτι δεν σου αρέσει, σε τρομάζει, σε χαλάει στα αισθηματικά σου… Νιώθεις αμφιβολίες, ανασφάλειες και βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό! Θέλεις να τα πεις όλα, εντέλει όμως μένεις στη σιωπή σου και συγκρατείσαι! Ο Ερμής από τους Ιχθείς διαψεύδει κάποιες στιγμές τις προσδοκίες σου, γιατί αλλιώς φαντάζεσαι και σκέφτεσαι την πορεία μίας σχέσης και αλλιώς εξελίσσεται! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας, σε απογοητεύει… Τραγουδάς λοιπόν Βαλάντη και θες να γράψεις ένα χαρτάκι, με όλα αυτά που αισθάνεσαι:
«Ήθελα απόψε να σε δω να πούμε δυο κουβέντες, ήταν το σπίτι σου κλειστό και δεν υπήρχε φως! Μόνο ο αέρας πέρναγε και χτύπαγε τις τέντες και ο καπνός στο στόμα μου γινόταν πιο στυφός! Σ' ένα χαρτάκι έγραψα “σε σκέφτομαι ακόμα καληνύχτα” κάτω απ' την πόρτα το 'ριξα και χάθηκα ξανά μέσα στη νύχτα! Σ' ένα χαρτάκι έγραψα σε σκέφτομαι δεν έχω που να πάω γιατί ακόμα, γιατί ακόμα σ' αγαπάω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Δύο θεοί – Σάκης Ρουβάς»
Η διάθεση ανεβαίνει, βρίσκεις τους ρυθμούς σου, διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς, έχεις κατακτήσεις, αρέσεις και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές… Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, αρχίζουν μέσα σου να αναζωπυρώνονται συναισθήματα που είχες ξεχασμένα! Ο έρωτας γίνεται η φυγή από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου και σε αυτό σε βοηθά η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, με τις θετικές της όψεις με Κρόνο και Ουρανό! Κρατάς την πυξίδα του έρωτα και κατευθύνεσαι προς τον ερωτικό σου στόχο, τραγουδώντας Σάκη Ρουβά:
«Πυξίδα η καρδιά κι ο πόθος χάρτης, δε βλέπω άκρη πουθενά! Είσαι καινούργιος ανοιχτός ωκεανός μου, κάθε βλέμμα με τραβάς και πιο βαθιά στο ίδιο φιλί αν πιστέψουμε, χίλια θαύματα θα ζωντανέψουμε, σαν τρελοί χωρίς καμιά ντροπή και μετά δυο θεοί»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Μανώλης Αγγελόπουλος»
Αυτή την εβδομάδα ξεκινάς τη μουρμούρα, αγαπητέ Σκορπιέ… Ο Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου και δεν σταματάς την γκρίνια, τις απαιτήσεις, αλλά και την αρχηγική συμπεριφορά! Ωστόσο, αυτό το έντονο κλίμα με λογομαχίες και νευράκια, δεν θα κρατήσει πολύ! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και έρχονται στην πορεία της εβδομάδας ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και ραντεβουδάκια… Προετοιμάσου!
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, άκου πρώτα να σου πω, χθες το βράδυ είχα μπλέξει σ' ένα γλέντι φιλικό! Είχε όμορφες κοπέλες και ξεχάστηκα να 'ρθω, συγχώρα με, μουρμούρα μου, χτυπούσε η καρδούλα μου! Στο χορό, στην παραζάλη, με ξελόγιασαν τα κάλλη»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεν φεύγω – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Επιμένεις να αλλάξεις τα δεδομένα, να φέρεις τα ερωτικά σου στα μέτρα και τα σταθμά που εσύ θέλεις… Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, ξεκινάς αισιόδοξα την εβδομάδα σου και έχεις συναντησούλες και μηνυματάκια, που σου δίνουν χαρά! Στην πορεία το κλίμα αλλάζει και ενώ περνούσες καλά, συνειδητοποιείς ότι κάποια προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν από τα αισθηματικά σου! Δεν φεύγεις λες και επιμένεις, όπως τραγουδά ο Χατζηγιάννης, να κρατήσεις κοντά σου τον έρωτά σου!
«Δε φεύγω, θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου, θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά! Τ’ αστέρια θα πάρω αγκαλιά, θα λέω το όνομά σου σιγά, δε φεύγω όσο και αν θες, δε φεύγω κι ας έρθει χειμώνας και βροχή, τα βράδια θα παγώνει η ψυχή, ο ήλιος θα καίει το πρωί… Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς, για πάντα θα `μαι εδώ να με κοιτάς, για πάντα εδώ είναι το κορμί, εδώ είναι η ζωή, δε φεύγω αν δε φύγουμε μαζί…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πυρκαγιά – Παντελής Παντελίδης»
Ερωτική πυρκαγιά πόθου έρχεται αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε… Η αισθηματική σου ζωή έχει κάτι το κρυφό, το μυστικό, το παρασκηνιακό, αλλά και το παθιασμένο. Στην πορεία της εβδομάδας όμως, γεύεσαι και απολαμβάνεις αυτό που αισθάνεσαι… Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων και έρχονται τηλεφωνήματα και ειδήσεις, που θα σου κάνουν μεγάλη αίσθηση. Έτσι λοιπόν, τραγουδάς:
«Πυρκαγιά, τα μάτια σου φωτιά, κρυμμένα μυστικά, να ζω μες στο κορμί σου κι ανασαίνω. Πυρκαγιά, τα μάτια σου φωτιά, σ’ αγγίζω δυνατά και ό,τι κι αν συμβεί δε δραπετεύω. Το πρώτο μας φιλί δε σε τρομάζει, το πρώτο μας φιλί και αναπνέω. Τώρα πια καθόλου δε σε νοιάζει, το θες και σ’ ανεβάζει. Στο `χα πει από την πρώτη μέρα, τώρα σου το γράφω και με πένα, θάλασσα, ιδρώτα και αέρα, θα γεύεσαι με μένα»!Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Άνοιξη - Σοφία Βόσσου»
Αυτή την εβδομάδα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό και είσαι στα καλύτερά σου… Ανανεώνεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά, έχεις τα «σουξέ» σου, τις κατακτήσεις σου και ανεβαίνεις τραγουδώντας:
«Αν έρθεις και τη νύχτα μου ντυθείς, αν έρθεις και στο σώμα μου κρυφτείς, αν έρθεις και στα δίχτυα μου μπλεχτείς, ένα να ξέρεις, δε θα προδοθείς! Θα `ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη, θα `ναι ουρανού κατάνυξη, θα `ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη στα ξαφνικά»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μικρή μου μέλισσα – Κώστα Μπίγαλης»
Κάνεις όνειρα, νιώθεις ρομαντικά, θέλεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, όμως οι συνθήκες γύρω σου δεν σε ευνοούν αυτό τον καιρό, αγαπητέ Ιχθύ… Ήδη έχεις αρχίσει να νιώθεις την ενέργεια της Έκλειψης Ήλιου, που προετοιμάζεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα στο ζώδιό σου… Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος από το ζώδιό σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και εσύ κοιτάς μπροστά σου το ίδιο και το ίδιο πρόβλημα, που δεν μπορείς εύκολα να το ξεπεράσεις! Το χαρμόσυνο νέο είναι ότι ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιό σου και σίγουρα μετακινείσαι, εκφράζεσαι μιλάς, έχεις συναντήσεις και πάντα κάτι συμβαίνει, που σε βοηθά να μην τα βάψεις μαύρα!
«Κάναμε τόσα όνειρα τα δυο μας τα παμπόνηρα, μα ίσως λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο το χρόνο τον παλέψανε και στ’ αύριο πιστέψαμε τ’ όνειρο σημαδέψαμε μα χάσαμε το στόχο. Πού `σουν μικρή, πού `σουν μικρή μου μέλισσα, χτες βράδυ που, χτες βράδυ που σε θέλησα, να πάρεις απ’ τη γύρη μου της έκστασης εσύ το πανηγύρι μου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2016 16:43:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι