Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ο Σεπτέμβριος σου λέει το τελευταίο του αντίο και σε βάζει για τα καλά στο κλίμα του απαιτητικού Οκτώβρη, ο οποίος θα δοκιμάσει όχι μόνο τις δικές σου αντοχές, αλλά και τα νεύρα όλων μας… Την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, το αστρολογικό σκηνικό σου επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές, πολλές από αυτές θα έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, το οποίο τώρα, με τον Ερμή από το Σκορπιό, επιστρέφει και πάλι στη σκέψη σου και σε αναστατώνει! Δες ποια θα είναι τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας, γνωρίζοντας πώς θα επηρεάσουν την αισθηματική σου ζωή…

Η Αφροδίτη στο Ζυγό: Αναζητάς την αγκαλιά ενός συντρόφου

Όσο ήταν η Αφροδίτη στην Παρθένο προσπαθούσες να βάλεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα και εκλογίκευες κάθε κίνηση δική σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, βάζοντας κάποια όρια και κριτήρια, που δεν σε άφηναν να χαρείς τον έρωτα. Από τις 30 Σεπτεμβρίου όμως, το κλίμα αλλάζει… Η Αφροδίτη έρχεται σε απόλυτη κυριαρχία, κάνοντας την είσοδό της στο παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού! Από αυτή τη θέση, θα σε κάνει να αφεθείς στο συναίσθημα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ζεστασιά, συντροφικότητα και σχέση! Με την Αφροδίτη από το Ζυγό, θέλεις να φλερτάρεις, προκειμένου να βρεις το σύντροφο της ζωής σου, ενώ αν έχεις ήδη σχέση, επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και χρησιμοποιείς όλα σου τα διπλωματικά τεχνάσματα για να το πετύχεις αυτό! Αν είσαι ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) ή ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), μπαίνεις σε μία πολύ θετική περίοδο για τα αισθηματικά σου!

Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό: Μερικά ερωτικά πάθη, απλά δεν μπορούν να ξεχαστούν

Ένα ακόμα σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή την εβδομάδα είναι η οπισθοχώρηση του Ερμή, από το ζώδιο του Σκορπιού! Συγκεκριμένα, από τις 3 Οκτωβρίου, ο Ερμής ξεκινά να βρίσκεται σε «στάση» και δύο μέρες αργότερα, δηλαδή την Κυριακή στις 5 του μήνα, είναι πλέον ανάδρομος, στον Πλουτώνιο χώρο του Σκορπιού! Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, αντιλαμβάνεσαι ότι το πάθος και το συναίσθημα που σε συνδέει με έναν άνθρωπο, δεν μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί. Κάνεις τον συναισθηματικό σου απολογισμό και προσπαθείς να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που αισθάνεσαι, τι σου αξίζει, τι σου ανήκει και το τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Καρκίνος και Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί τις 3 πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να κάνεις μία ερωτική επανασύνδεση. Αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς γεννημένος τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου σου, τότε ειδήσεις, μηνύματα και συναντήσεις με το παρελθόν είναι μέσα στο μενού αυτών των ημερών.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Τα ισχυρά «ρίχτερ» κλονίζουν τις σχέσεις.

Αν είσαι ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως ή έχεις πλανήτες στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, τότε αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τα σκληρά επακόλουθα μίας δύσκολης όψης ανάμεσα στον Ήλιο και στον Πλούτωνα. Ο Ήλιος από το Ζυγό, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη! Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σοκάρουν, θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια σημαντικές αλήθειες που θα πονέσουν. Τώρα λοιπόν θα κριθεί ποια σχέση έχει τις βάσεις για να μπορέσει να έχει πορεία στο μέλλον…

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Όλα αλλάζουν σε χρόνο ντε-τε!

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, ιδιαίτερα για σένα που είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαημέρο. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί την θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται μία θετική ερωτική εξέλιξη, που σε θέτει σε εγρήγορση, σου δίνει το κίνητρο να κινηθείς γρήγορα για να βρεθείς στην αγκαλιά του έρωτά σου και μάλιστα τώρα μπορούν να υπάρξουν οι προοπτικές για να αλλάξεις την αισθηματική σου κατάσταση με κάθε τρόπο! Δεδομένου ότι και ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και συμμετέχει (έστω και με απόκλιση) σε αυτή την αστρολογική όψη, σημαίνει ότι η τύχη παίζει περίεργα και όμορφα παιχνίδια, φέρνοντας σημαντική ανανέωση!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα την αισθηματική σου πρόβλεψη με τον στίχο ενός τραγουδιού. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«ΟΚ – Νίνο»
«Λένε ότι οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν κι όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα θα χαθούν! Κι αν έρχεται το τέλος κι η καταστροφή, το μόνο που μετράει για μένα είσαι εσύ! Κι αν μείνουμε στον κόσμο εμείς τελευταίοι εφόσον έχω εσένα εγώ θα ’μαι Ok»… Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις και ανατροπές, λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, φίλε Κριέ, αλλά εφόσον η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα… όλα έρχονται κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου! Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, αυτό που μετράει είναι ότι ακόμα έχεις ισχυρό πόθο για ένα άτομο, με το οποίο τα αισθήματα σίγουρα είναι αμοιβαία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Το ξέρω θα ‘ρθεις – Ονιράμα»
«Κι αν είναι τώρα γερασμένος κι αν ειν' τα μάτια του θολά, με λίγη δύναμη που έχει σας τραγουδά… Το ξέρω θα 'ρθεις μια μέρα να με ξαναδείς»… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Ταύρε, για αυτή την εβδομάδα και μάλιστα τον επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά… Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, σου φέρνει σκέψεις, ειδήσεις και συναντήσεις με μία σχέση από το παρελθόν σου! Μπορεί ακόμα να μην έχεις την σιγουριά τι είναι σωστό να κάνεις και πώς πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι παίρνεις μια μεγάλη επιβεβαίωση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δες καθαρά – Ανδριάνα Μπάμπαλη»
«Δες καθαρά για σένα υπάρχω, δες καθαρά εσένα θα ΄χω πάντα βαθιά, σαν σφαίρα στην καρδιά, σαν σφαίρα στην καρδιά. Κι αν με δεις κι αν σε δω, έναν ξένο κοιτώ και δε θα σε γνωρίζω και δε θα σε κρατώ, η ζωή μου θα κυλάει σαν βροχή σαν νερό και εγώ δε θα σ΄ έχω και θα λέω δεν πονώ». Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου γίνονται πιο ξεκάθαρα και το κλίμα επανέρχεται στους ερωτικούς ρυθμούς! Με την Αφροδίτη στο Ζυγό η ερωτική επιτυχία είναι δεδομένη! Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, οι απρόβλεπτες εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ξενύχτησα στην πόρτα σου – Γιάννης Χαρούλης»
«Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ… Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ»… Έτσι ακριβώς λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε… Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, φουντώνει τα ερωτικά πάθη και φέρνει στην πόρτα σου έναν έρωτα από τα παλιά, όπου εσύ πρέπει τώρα να αποφασίσεις τι θα γίνει! Θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία; Αν είσαι Καρκίνος του β΄ δεκαημέρου θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου… Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο και στο τρίτο δεκαήμερο, θα ανοίξεις και πάλι την αγκαλιά σου με στοργή και συναίσθημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΛΕΩΝ
«Αν είσαι εσύ – C: Real»
«Αν είσαι εσύ αυτό που έψαχνα μια ολόκληρη ζωή, λιμάνι στο χάρτη που κάποιοι λένε αγάπη! Αν είσαι εσύ αυτό που ήθελα να ζήσω μια στιγμή, θα κρύψω το δάκρυ που κάποιοι λένε αγάπη! Θ΄ ακολουθήσω τη βροχή, τον ήλιο να προλάβω που φέρνεις μαζί κι αν σπάσω αυτή τη φυλακή, ας δω αυτά που βλέπεις πριν φύγεις κι εσύ»… Τα πάντα είναι πιθανά στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο, φίλε Λέοντα… Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, υπάρχουν φλερτ και μηνύματα που σε ανεβάζουν πολύ… Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, κάνει την ερωτική σου ζωή ένα πάρτι με εσένα πρωταγωνιστή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Γύρνα με στο χτες- Έλενα Παπαρίζου»
«Τους αγγέλους πάντα ονειρεύομαι αλλά, με τους δαίμονές μου ζω και υπάρχω τελικά! Φοβάμαι μα να ’μαι εδώ μπροστά, φοβάμαι μα στα πόδια δε το βάζω πια, γύρνα με στο χθες σαν παλιά ταινία, η ζωή μας να παίξει πλάνα με σιωπές μέχρι στο φιλί μας η ανάσα ν’ αντέξει»… Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε γυρνά στο χτες, φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις, σκέψεις και συναισθήματα και τώρα θέλεις να τρέξεις στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα και να νιώσεις την ασφάλεια και την ζεστασιά όπως κάποτε… Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θέλω να με κρατάς – Ηρώ»
«Πόσα περάσαμε το ξέρεις και το ξέρω άλλες αγάπες που δε βγάζαν πουθενά, έρχομαι εδώ μπροστά σου, κοίτα με στα μάτια, δεν έχουμε άλλη επιλογή εμείς οι δυο, θέλω να με κρατάς για πάντα, να χάνομαι μες στα δυο σου μάτια, ξέρεις πως μακριά σου εγώ δε ζω»… Μόνο ερωτικές μελωδίες θα τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς. Στο τέλος της εβδομάδας, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, αλλά και το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, θα κάνουν το πάθος να σε κυριεύει… Προσοχή μονάχα στους ενθουσιασμούς και στην παρορμητικότητά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πάνε μέρες που δεν σου είπα σ΄ αγαπώ – Ραλλία Χρηστίδου»
«Πάνε τώρα μέρες που δε σου 'πα σ' αγαπώ, μα η αγάπη μου για σένα δυναμώνει, πριν να έρθεις ήμουνα στον άνεμο φτερό, τώρα δέντρο που πολύ βαθιά ριζώνει! Λάθος συναισθήματα, της καρδιάς συνθήματα, βρήκα τον παράδεισο δυο βήματα απ' την άβυσσο»… Αυτό το τρυφερό και συναισθηματικό τραγούδι ταιριάζει πολύ στο κλίμα αυτής της εβδομάδας, φίλε Σκορπιέ… Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου, σε κάνει τώρα να εκφράσεις όλα αυτά που έκρυβες, όσα δεν ήθελες να παραδεχτείς… Επιπλέον, φέρνει μηνύματα και ειδήσεις από το ερωτικό σου παρελθόν και τώρα σου δίνονται σημαντικές απαντήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Το άλλο μισό – Δέσποινα Βανδή»
«Είχα χρόνια ένα βάρος στα στήθια μέσα μου, ένιωθα ένα κενό στη ζωή μου, όμως ήρθες και βρήκα του εαυτού μου το άλλο μισό, είχα χρόνια ένα βάρος στα στήθια μέσα μου ένιωθα ένα κενό, στη ζωή μου όμως ήρθες και βρήκα του εαυτού μου το άλλο μισό, του εαυτού μου το άλλο μισό, εσύ ‘σαι αυτό, εσύ ‘σαι αυτό! Του εαυτού μου το άλλο μισό»! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, ο έρωτας χτυπά απρόβλεπτα την πόρτα σου και εσύ νιώθεις ότι επιτέλους είσαι με το άλλο σου μισό! Καλή διασκέδαση λοιπόν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Περιμένω να ρθεις – Δήμος Αναστασιάδης»
«Περιμένω να ‘ρθεις απ’ τη ζωή μου να πιαστείς, να σε νοιαστώ, να σε προσέχω όσο μπορώ, περιμένω να ‘ρθεις, αυτό το εγώ της μοναξιάς να γίνει εμείς! Έλα καρδιά μου μην αργείς, περιμένω φωτιές, στήνω για χάρη σου γιορτές, περιμένω να ‘ρθεις, αυτό το εγώ της μοναξιάς να γίνει εμείς»… Με αυτό το στιχάκι υποδέχεσαι την Οκτώβριο, αγαπητέ Αιγόκερε… Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό σε φέρνει σε θέση αναμονής για έναν έρωτα, τον οποίο περιμένεις και θα έρθει κοντά σου! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει δύσκολες τις προοπτικές για να προχωρήσει μία σχέση στο σημείο που θέλεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθείς το β’ δεκαήμερο! Μην μασάς όμως, γιατί έρχονται πολύ καλύτερες μέρες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Γίνεται – Αντώνης Ρέμος»
«Κι όμως γίνεται, άμα θες κι επιμένεις και ζεις και αγαπάς, ναι γίνεται, άμα πιάσεις στα χέρια το χρόνο ο κόμπος λύνεται, ότι πάθεις σε κάνει πάντα δυνατό! Κάθε φορά που σε κοιτώ θέλω να σου πω μια αλήθεια, μόνο όσες φορές κι αν σ’ αρνηθώ γυρνώ στο Σ’ αγαπώ»! Ένας Υδροχόος ξέρει να χαίρεται τη ζωή και εσύ, παρόλο που έχεις περάσει δύσκολα, τώρα βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου! Με την Αφροδίτη από τον Ζυγό όλα γίνονται και προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, φέρνει κοντά σου αυτό που θέλεις πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Σε θυμάμαι – Γιάννης Κότσιρας»
«Σε θυμάμαι, πάντα σε θυμάμαι, πλάι σου δε θα ‘μια, όμως στο μυαλό μου θα γυρνάς! Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι, Θεέ μου πώς φοβάμαι μήπως με τα χρόνια με ξεχνάς» Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Ιχθύ, για αυτή την εβδομάδα… Ο Οκτώβριος κάνει την είσοδό του με σκέψεις νοσταλγίας και αναπόλησης, ενώ κάποιες ανασφάλειες και αναθεωρήσεις κάνουν αυτή την στιγμή πάρτι στο μυαλό σου! Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, θα κάνει τα πάντα για να γκρεμίσει τον τοίχο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και ένα σημαντικό σου πρόσωπα… Τα χιλιόμετρα εκμηδενίζονται και τα εμπόδια καταρρίπτονται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2014 12:48:00