blank
 
blank
02-11-2014 15:56:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 3 ως 9 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 3 ως 9 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, να αναγνωρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Η εβδομάδα 3-9 Νοεμβρίου σε βοηθά να αντιμετωπίσεις αλλά και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο. Σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να κινηθείς δραστικά, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου αυτό που σου ανήκει! Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη τις ημέρες που ακολουθούν, γιατί μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αλλαγές που δεν τις είχες στο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα θα έχεις και την τάση να κάνεις τις υπερβολές σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις έντονα και δυναμικά!
 
Το βασικό αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας μας, είναι η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου! Μάθε τώρα ποια θα είναι τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας, πώς θα σε επηρεάσουν, ποιες είναι οι μέρες που πρέπει να προσέξεις και στην συνέχεια μπες στο ρυθμό, ακούγοντας το στίχο του τραγουδιού που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα!

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Η δύναμη της θέλησης μπορεί να νικήσει τα πάντα…

Ξεκινάς την εβδομάδα σου δυναμικά και αποφασιστικά, με τον Ήλιο από τον Σκορπιό να σε παρακινεί να διεκδικήσεις ακριβώς αυτό που σου αξίζει και να σε γεμίζει με την ενέργεια και την αποφασιστικότητα που χρειάζεσαι, για να φέρεις τις υποθέσεις σου στο σημείο που εσύ θέλεις. Η ενέργεια που σε κατακλύζει είναι ερωτική και κατακτητική και έχεις το πείσμα και την αντοχή να παλέψεις κάθε εμπόδιο. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω εδώ και αρκετά χρόνια σε προτρέπει να κάνεις δυναμικές αλλαγές στη ζωή σου, έστω και αν κάποιες από αυτές πονάνε… Τη Δευτέρα στις 3 Νοεμβρίου η θετική όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δίνει τον «αέρα» που χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις εδώ και τώρα αυτό που θέλεις. Αυτή την ημέρα θα πάρεις αποφάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση, ενώ παράλληλα θα βρεθείς στο στάδιο της επίτευξης ενός προσωπικού σου στόχου!
 
Εύνοια από αυτή την όψη δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) ή σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) στο δεύτερο δεκαήμερο. Θετική είναι η ημέρα και για σένα που έχεις στον αστρολογικό σου χάρτη πλανήτες στην 11η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο: Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου. Η επιρροή της ξεκινά από τις αρχές του Νοεμβρίου γι’ αυτό και θα παρατηρήσεις ότι το κλίμα γύρω σου θα είναι έντονο, δυναμικό και αρκετά απόλυτο. Μία Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κάθε τι που θεωρείς ότι σου ανήκει και το έχεις κατακτήσει με πολύ κόπο. Θέλεις να υπερασπιστείς με νύχια και με δόντια αυτό που είναι «δικό» σου, επιμένοντας να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις.
 
Ο αισθησιασμός κάνει τις μέρες αλλά και τις νύχτες σου ιδιαίτερα απολαυστικές, όμως δεν παύουν και οι στιγμές που τρυπώνουν στη σκέψη και στην καρδιά σου οι αμφιβολίες, οι ζήλιες και οι καχυποψίες… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου κάνει τον ερωτισμό σου να χτυπά κόκκινο, αλλά σε φέρνει και αντιμέτωπο με αλλαγές, που μπορεί να μην τις είχες βάλει στο πρόγραμμα και για την ώρα σε αποσυντονίζουν! Πιο έντονα θα βιώσεις αυτό το Φεγγάρι εσύ που ανήκεις σε ζώδιο του Σταθερού Σταυρού, που είσαι δηλαδή Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του δευτέρου δεκαημέρου ή έχεις ωροσκόπο, μεσουράνημα ή πλανήτη στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Όταν παίρνω φόρα…

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από τον Σκορπιό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία από τον Λέοντα… Θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις, δεν σου αρκεί η τωρινή κατάσταση, θέλεις πολλά περισσότερα… Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δημιουργεί μια τάση για απληστία, για ξόδεμα και για υπερβολή… Θα πιέσεις τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση, θα πιέσεις και τους ανθρώπους γύρω σου. Η όψη αυτή, θα επηρεάσει εσένα που ανήκεις σε ζώδιο του σταθερού σταυρού, που είσαι δηλαδή Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί στις αρχές του γ’ δεκαημέρου.

Ο Ερμής επανέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού με αλλαγμένες διαθέσεις…

Την Κυριακή στις 9 Νοεμβρίου, ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτή τη φορά σε ορθή πορεία. Τις ημέρες που ακολουθούν θα θελήσεις να δώσεις απαντήσεις και λύσεις για θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα από τις 28 Σεπτεμβρίου ως και τις 10 Οκτωβρίου! Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα ευνοήσει κυρίως τους Καρκίνους και τους Ιχθείς. Θα κάνει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους να έχουν μεγάλο πείσμα και επιμονή, ενώ στη ζωή όλων μας θα υπάρξουν μεγάλες αποκαλύψεις, που άλλοτε θα σοκάρουν, άλλοτε θα δημιουργήσουν την αίσθηση της ανακούφισης!
 
Μετά την περιγραφή των εβδομαδιαίων αστρολογικών γεγονότων, έφτασε η ώρα για τραγούδι… Βάλε δυνατά τον ήχο και άκουσε το στίχο που ταιριάζει αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο σου ! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μου ανήκεις – Άννα Βίσση»
«Όσο κι αν πιστεύεις πως μ' έχεις ξεπεράσει, όσο κι αν νομίζεις πως δε μ' αγαπάς! Μου ανήκεις και μην κάνεις ότι δεν το ξέρεις. Μου ανήκεις, παραδέξου το πως υποφέρεις. Μου ανήκεις, στον τρόπο φαίνεται που με κοιτάζεις. Μου ανήκεις σου μιλάω και χρώμα αλλάζεις. Υποκρίνεσαι, υποκρίνεσαι σ' άλλη αγκαλιά όταν δίνεσαι». Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου ξυπνά μέσα σου τα βαθιά σου ένστικτα και κάνεις τα πάντα για να φέρεις κοντά το άτομο που θέλεις. Η κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής είναι μπερδεμένη και σε κατακλύζουν τα πάθη και οι ζήλιες… Όμως έχεις μεγάλο πείσμα και επιμονή ότι θα πετύχεις αυτό που θέλεις! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Φεγγαρολούλουδα – Αρώνης»
«Νύχτα αφήνομαι στην αγκαλιά σου, λάμπει στα μάτια μου η ομορφιά σου, τ’ αστέρια δώσ’ μου για συντροφιά, να ‘ναι η μόνη μου παρηγοριά! Φεγγαρολούλουδα θα μάσω, δροσοσταλίδες να σ’ αγιάσω, δυο στάλες απ’ τα δάκρυα μου και θα σε κλείσω στην καρδιά μου»… Μπαίνεις στην εβδομάδα που θα έχεις μεγάλα ερωτικά ντέρτια, φίλε Ταύρε! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φουντώνει τον ερωτικό σου πόθο και σε κάνει να αισθάνεσαι ζήλια, ένταση και επιθυμία να κατακτήσεις εδώ και τώρα αυτό που θέλεις! Για μία ακόμα φορά θα θελήσεις να τα δώσεις όλα…Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Για να είμαι ειλικρινής – Νίνο»
«Έρχονται κάτι πρωινά τις Κυριακές, που ‘ναι χειρότερο και από βράδια Σαββάτου, στο άδειο σπίτι δεν μυρίζει ο καφές και προσποιούμαι τον αδιάφορο, μα άκου... Για να είμαι ειλικρινής, δε σε ξεπέρασα, για να είμαι ειλικρινής, στην τρέλα έφτασα, για να μείνω ζωντανός, προσποιούμαι συνεχώς μάρτυρας μου τι περνάω, ο Θεός»! Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου, παραδέχεσαι μέσα σου αυτά που νιώθεις… Για την ώρα όμως, δεν είσαι σε ετοιμότητα να τα εκφράσεις! Ένας μεγάλος έρωτας που έζησες στο παρελθόν, συνεχίζει ακόμα και στο παρόν σου να σε προβληματίζει… πάρε το χρόνο σου! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Φτάνει που ξέρω – Αντώνης Ρέμος»
«Σε βλέπω κι είναι τα μάτια σου το φως. Σε νοιώθω κι ας είναι ο τρόπος σου κρυφός. Να ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό δε θέλω, δε θα το χρειαστώ. Κοιτάζεις, φωτίζεις γύρω κάθε τι. Με βλέπεις, φωτίζομαι κι εγώ μαζί. Το νου σου, ο δρόμος πηγαίνει στ' άγνωστο. Ας είναι, άλλο δε θα νοιαστώ. Φτάνει που ξέρω πως υπάρχεις, φτάνει που ξέρω πως με θες, μου φτάνει μόνο «σ' αγαπάω» να μου λες»…. Το σκηνικό γίνεται πολύ ερωτικό αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε! Η Πανσέληνος στον Ταύρο σου εκπληρώνει μία αισθηματική προσδοκία, ενώ ο Ερμής στο Σκορπιό φέρνει ερωτικές ειδήσεις… έκπληξη! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Δεν είσαι τίποτα – Άντζελα Δημητρίου»
«Αν θα βουλιάζανε και βάρκες και καράβια... απ' τα αεροπλάνα αν θα κόβαν τα φτερά, δε θα καθόμουν στην αγάπη σου την άδεια, θα 'βρισκα τρόπο για να φύγω μακριά. Δεν είσαι τίποτα, δεν ήσουνα ποτέ... δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι. Αυτά που σου 'δωσα δεν άξιζες κουτέ, και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι»! Είναι αλήθεια ότι είναι στην φύση σου να δραματοποιείς τις καταστάσεις, ιδιαίτερα στον έρωτα! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα δώσεις το δικό σου ρεσιτάλ υπερβολής και δράματος, χωρίς να υπάρχει και σπουδαίος λόγος! Η Πανσέληνος στον Ταύρο, αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σε κάνουν για μία ακόμα φορά να λειτουργείς απόλυτα και άκρως εκφραστικά! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Είμαι εδώ – Μιχάλης Εμιρλής»
«Αυτό που σ' αρέσει, αυτό που γυρεύεις, αυτό που σου πάει το έχω εγώ. Στο πλάι μου μείνε και μη μ' αποφεύγεις, ο χρόνος περνάει και εγώ είμαι εδώ... Είμαι εδώ, είμαι εδώ, ναι, μωρό μου για σένα, όσο έχεις εμένα δε θα πάθεις κακό… Είμαι εδώ, είμαι εδώ, να σου λέω αλήθειες, να ομορφαίνω τις νύχτες, γιατί απλά σ' αγαπώ….» Τίποτα δεν σε πτοεί τη νέα εβδομάδα, φίλε Παρθένε… Έχεις κέφι, μπρίο και πιο ερωτική διάθεση από ό,τι συνήθως. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σε κάνουν πιο εκδηλωτικό και σου φέρνουν καυτές ερωτικές συναντήσεις! Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε βοηθά να γεφυρώσεις κάθε χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα σημαντικό της ζωής σου άνθρωπο! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Να με καταστρέψεις γλυκά – Σταύρος Μιχαλακάκος»
«Θέλω να μου κάνεις πολλά, να με καταστρέψεις γλυκά! Δε θέλω αλήθεια, μόνο με παραμύθια, να με διώξεις μακριά. Θέλω να μου κάνεις πολλά, να το ζήσω σωστά, δε θέλω αλήθεια, μόνο με παραμύθια να το ζήσω σωστά…» Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Ζυγέ, για τη νέα εβδομάδα… Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει να παραδίνεσαι άνευ όρων στον έρωτα που σε ταλαιπωρεί, ενώ ο Ερμής στο Σκορπιό σε κάνει να λειτουργείς με ακόμη περισσότερη διπλωματία, προκειμένου να κερδίσεις αυτό που θέλεις και που πιστεύεις ότι σου ανήκει! Μήπως λίγο υπερβάλεις όμως; Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Το φεγγάρι κάνει βόλτα – Χάρις Αλεξίου»
«Ο ήλιος βασιλεύει κι η μέρα σώνεται κι ο νους μου από τα σένα δεν συμμαζώνεται. Ποιος σε φίλησε και σε κοκκίνισε, το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα, το φεγγάρι κάνει κύκλο στης αγάπης μου το κήπο. Έλα να φιληθούμε και φίλα με και συ κι αν δεν το μαρτυρήσω μαρτύρα το εσύ…» Το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης σου την πόρτα και εσύ τώρα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για ερωτικές αλλαγές… Ο Ερμής από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις! Είναι αλήθεια ότι αυτό το διάστημα μπορεί να κινηθείς μυστικά και παρασκηνιακά, προκειμένου να βρεθείς στην αγκαλιά του έρωτα σου! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άραγε – Αντύπας»
«Άραγε, άραγε ακόμα μ' αγαπάς, άραγε για μένα ξενυχτάς όπως εγώ, που σ' αγαπώ! Άραγε, άραγε ας ήξερα τι λες τι σκέφτεσαι τις νύχτες κι αν με θες όπως εγώ που σ' αγαπώ! Που δεν κοιμάμαι, δεν κοιμάμαι όταν αρχίζω να σε θυμάμαι, δεν κοιμάμαι και το ξέρεις υποφέρω, υποφέρεις»… Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, βυθίζεσαι στις δικές σου σκέψεις, έχεις παράπονα, απωθημένα και έναν μυστικό ή μυστήριο έρωτα, που βασανίζει την καρδιά σου… Τα πράγματα γύρω σου, σου φαίνονται μπερδεμένα, δεν ξέρεις τι θέλεις ή τι θέλει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ένα είναι το σίγουρο, ότι η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς είναι αυτό το πρόσωπο… (άσχετα δεν το ομολογείς)! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ο βυθός σου – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Εγώ άμα σε φιλώ θα είμαι πια παιδί δικό σου και όταν καίει το μέτωπό σου, εγώ θα σε φιλώ. Και θα σου παίρνω τον καημό σου, εγώ που σε μισώ θα μάθω το συνδυασμό σου, ν’ ανοίξω ένα γυρισμό σου, εγώ που σε μισώ χαϊδεύω κάθε φέρσιμό σου, εγώ σ’ ευχαριστώ που κολυμπάω στο βυθό σου, σαν κύμα φτάνω ως το λαιμό σου, εγώ σ’ ευχαριστώ και ας πνιγώ για το καλό σου»… Είσαι από τους ευνοημένους της νέας εβδομάδας, αγαπητέ Αιγόκερε. Από τη μία πλευρά το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, από την άλλη η Πανσέληνος στον Ταύρο, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σε φέρουν πιο κοντά στον απόλυτο έρωτα! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ζηλεύω – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Ζηλεύω, ζηλεύω, εσένα π' αγαπάω και λατρεύω, ζηλεύω! Μου λείπεις και τα σπάω και χορεύω, ζηλεύω, γιατί ακόμα θέλω ν' αγαπώ! Ζηλεύω, ζηλεύω εσένα π' αγαπάω και λατρεύω, ζηλεύω! Μου λείπεις και τα σπάω και χορεύω, ζηλεύω, γιατί κοντά σου έτσι μόνο ζω…» Δεν είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σου η ζήλεια, όμως αυτή την εβδομάδα δεν θα την αποφύγεις… Η Πανσέληνος στον Ταύρο, ο Ερμής από το Σκορπιό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε οδηγούν στα άκρα! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Δείξε μου τον τρόπο – Ζακ Στεφάνου»
«Δείξε μου τον τρόπο κι αν θέλει κι άλλο κόπο, εγώ θα προσπαθώ, μόνο θέλω ακόμα απ’ το δικό σου στόμα ν’ ακούσω σ’ αγαπώ! Πιάνω ένα τόνο, ίσως να `ναι το μόνο που με πάει μακριά, λέω μια λέξη χιονίσει είτε βρέξει, το μέλλον με κοιτά, θέλω να ζήσω μα αν δε σ’ αγαπήσω, δεν ξέρω αν θα μπορώ θέλω να υπάρχω, φιλία μαζί σου να’ χω για πολύ καιρό»…. Το κλίμα γύρω σου γλυκαίνει και γίνεται πιο ερωτικό, αυτή την εβδομάδα έχεις συναντήσεις, ειδήσεις και μηνύματα που σου δημιουργούν μεγάλα χαρά! Σε αυτό συμβάλει η Πανσέληνος στον Ταύρο, αλλά και η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Σκορπιό! Για μία ακόμα φορά θα εκφραστείς με τον δικό σου ονειρεμένο τρόπο και θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις! Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-11-2014 15:56:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι