Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου 2014

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Νίκη

Ο Ιούνιος δίνει επιτέλους την σκυτάλη του στον φλογερό, αλλά και τυχερό Ιούλιο, που είναι ένας μήνας με περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και με δυνατότητες ανανέωσης και διασκέδασης για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού! Η εβδομάδα 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο θα μπούμε σιγά-σιγά σε ένα νέο, πιο όμορφο κλίμα, απαλλαγμένοι από τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα!
 
Από τις ημέρες που ακολουθούν, χρειάζεται να δείξουμε προσοχή μόνο στο Σαββατοκύριακο, γιατί η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα δοκιμάσει για μία ακόμα φορά τις αντοχές μας και θα μας επιβάλει να κινηθούμε δυναμικά, προκειμένου να διατηρήσουμε σταθερό, οτιδήποτε αγαπάμε! Αλλά ας δούμε αναλυτικά τα πιο καυτά στιγμιότυπα της νέας εβδομάδας.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και το επικοινωνιακό κλίμα αποκαθίσταται!

Οι επικοινωνίες σου βάδιζαν σε τεντωμένο σκοινί; Υπήρχαν καθυστερήσεις, εμπόδια, ασυνεννοησία, νεύρα και περίεργες, απροσδόκητες σκέψεις, επαφές, συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, που σε μπέρδεψαν για τα καλά; Αυτή η δύσκολη περίοδος, κατά την οποία ο Ερμής ήταν ανάδρομος, λαμβάνει επιτέλους τέλος! Από το ξεκίνημα του Ιουλίου (δηλαδή από την 1η Ιουλίου), ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή φορά του, στο ζώδιο των Διδύμων και όλα γύρω μας φαίνεται ότι θα αρχίσουν να κυλούν πλέον πιο ομαλά… Ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που γεννήθηκαν στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα δουν επιτέλους εξελίξεις στις ειδήσεις, στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις τους, αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά ευνοημένοι ! Οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, θα ξεπεράσουν τα νευράκια και τις εντάσεις τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα ζώδια θα αρχίσουν να μπαίνουν για τα καλά στο ρυθμό του καλοκαιριού, προγραμματίζοντας πλέον πιο αποτελεσματικά τις εξόδους και τις διακοπές τους!

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Ανάγκη για εξουσία!

Μία σκληρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα μας προβληματίσει έντονα αυτή την εβδομάδα! Την Παρασκευή στις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Με τον Ήλιο από τον Καρκίνο βρισκόμαστε σε ένα δημιουργικό στάδιο, κατά το οποίο το συναίσθημα, η αγάπη, οι σχέσεις, η οικογένεια και κάθε τι που υπάρχει στην καρδιά μας, έχει τώρα την πρωτιά! Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, λειτουργεί περιοριστικά και γκρεμίζει οτιδήποτε δεν έχει αξία! Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, θα τεντώσει τα λουριά στις σχέσεις, πολλοί θα θελήσουν να επιβάλλουν εδώ και τώρα αλλαγή στην αισθηματική τους πορεία και θα λειτουργήσουν αρκετά εξουσιαστικά προς το σύντροφό τους. Δεν θα λείψουν τα δράματα, τα κλάματα, οι υστερίες, οι ζήλιες και οι χωρισμοί! «Τα θέλω όλα και τα θέλω εδώ και τώρα» είναι η γενική τάση του πρώτου σαββατοκύριακου του Ιουλίου, όπου η παρορμητικότητα θα βρίσκεται στα φόρτε της!
 
Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θα καταλάβουν ότι απαράβατος κανόνας της ζωής και των σχέσεων είναι ότι πάντα υπάρχει η αρχή και το τέλος. Για να μπορέσει μία σχέση να έχει πορεία, θα πρέπει να δοκιμαστεί και να έχει ακόμα πράγματα να σου δώσει!
 
Όπως κάθε εβδομάδα το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Άσε με να λέω – Νίκος Πορτοκάλογλου / Ελένη Βιτάλη»
«Άσε με να λέω πως θα σε αφήσω, λόγια είναι μόνο, ό,τι και να πω. Άσε με να φύγω και να περπατήσω, λίγο ν' ανασάνω και θα ξαναρθώ. Μα όταν λέω πως μαζί σου θα ξεκόψω, γίνεσαι φλόγα που με καίει και γυρίζω, σαν το τσιγάρο που όλο λέω "θα το κόψω" κι όμως με πάθος πιο πολύ ξανακαπνίζω». Αυτός ακριβώς είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Κριέ, για τη νέα εβδομάδα! Ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή φορά του και εσύ τώρα μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση τις σκέψεις σου και να διορθώσεις τα λάθη που έκανες την τελευταία περίοδο! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε κάνει πιο ανοιχτό σε κάθε ερωτική εξέλιξη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, δοκιμάζει έντονα την σταθερότητα μίας σχέσης σου! Θα συνειδητοποιήσεις τα αισθήματά σου και θα τα παραδεχτείς πρώτα στον ίδιο σου τον εαυτό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πάμε Χαβάη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη»
«Θέλω βόλτες, ταξίδια, γλυκά, φαγητά, να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά. Θέλω στην παραλία ν’ ανάψω φωτιά, κολύμπι ωρών στα ρηχά ή στα βαθιά. Θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα, με τον Enrique Iglesias να χορέψω labanda. N’ αρπάξω το μικρόφωνο από μία μπάντα και να φωνάξω "Θεέ μου, αμήν". Λοιπόν έλα, στη μηχανή ανέβα. Πάμε Χαβάη με μία ρόδα». Τάσεις φυγής έχεις, φίλε Ταύρε, αυτή την εβδομάδα… Αρχίζεις σιγά-σιγά να βρίσκεις το κέφι σου και προς το τέλος της εβδομάδας, με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, θέλεις να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα και τη μονοτονία, ξεφεύγοντας από την σταθερότητά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πες το κι έγινε – Χάρις Αλεξίου»
«Πες το κι έγινε, πες το κι έγινε μωρό μου, μέρα έφυγε και τι έγινε μικρό μου, νύχτα αρχίζει και πες το κι έγινε… Αν θες να αλλάξω τα παλιά μου ρούχα, να αλλάξω και μυαλά, αν θες να διώξω την αγάπη που ‘χα κι ακόμα πιο πολλά, αν θες να πάρουμε μαζί τους δρόμους, τις Εθνικές Οδούς, να βρούμε αλλιώτικους δικούς μας κόσμους, χαμένους θησαυρούς»… Με τον Ερμή να είναι πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιό σου, βρίσκεις και πάλι το σκέρτσο και την εξωστρέφειά σου… Ό,τι λες, θα γίνεται κιόλας, αφού έχεις ως συμμάχους σου την Αφροδίτη και τον Ερμή, που σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα δεν σε επηρεάζει στα αισθηματικά σου, αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι μία μεγάλη ανασφάλεια, για το λόγο αυτό, μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά απόλυτα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Μυρτώ

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Καλή καρδιά – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Εξίσωση ζωής η νοσταλγία κ εγώ στιγμές μαζί σου νοσταλγώ, μα έχω ξαναδεί την ιστορία, γι’ αυτό λοιπόν κακία δεν κρατώ. Καλή καρδιά, αγάπη μου γλυκιά, κοίτα που δε μας βγήκε τελικά, ειλικρινά πονάει η μοναξιά, μα εσύ να είσαι καλά! Καλή καρδιά, αγάπη μου γλυκιά, τι κρίμα που μας ήρθανε στραβά, ειλικρινά πονάει η μοναξιά, μα εσύ να είσαι καλά»! Έντονη είναι η νέα εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, αφού η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα για την πορεία μίας μόνιμης σχέσης σου… Από την άλλη πλευρά, η περίοδος αυτή, μετά τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιό σου, είναι ιδανική για να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Κρύψε με – Γιώργος Γιαννιάς»
«Όλα γυρίζουν γύρω μου τρελά, όλοι ζητάνε και μου περνούν πολλά, τόσα προβλήματα γεννιούνται ξαφνικά κι εγώ παλεύω να ξεφύγω απ' αυτά, σε σένα έρχομαι για να με σώσεις, μόνο σε σένα που δε θα με προδώσεις, κρύψε με στην αγκαλιά σου, κρύψε με μες στα φιλιά σου, κρύψε με μες στη ζωή σου, κρύψε με μες στο κορμί σου… Να μη με βρει κανείς»! Αυτός είναι ο στίχος σου, αγαπητέ Λέοντα, για τη νέα εβδομάδα… Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τους Διδύμους, σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου στα αισθηματικά σου και επιτέλους υπάρχει κινητικότητα! Ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σου προκαλεί προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες μελαγχολικές τάσεις και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κρυφτείς στην αγκαλιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει… Παγώνοντας το χρόνο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ρόδα – Ηλίας Καμπακάκης»

“Μα είναι ρόδα και γυρίζει, η ζωή ό,τι της δίνεις σου χαρίζει, κάνεις λάθος και το ξέρεις, πως θα έρθει η στιγμή που θα υποφέρεις, σε μένα θα γυρνάς όπου και αν πας, εσύ δε θα ταιριάξεις με κανέναν, εμένα μια ζωή θα αναζητάς και ας έχεις φτιάξει γύρω σου ένα ψέμα”. Αυτός είναι ο στίχος σου, αγαπητέ Παρθένε, για τη νέα εβδομάδα… Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής έρχεται πλέον σε ορθή φορά και εσύ καταφέρνεις να συγκροτήσεις επιτέλους τις σκέψεις σου! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα πολύ εκρηκτικό και παθιασμένο κλίμα στα ερωτικά σου και εσύ τώρα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Μαντώ

 
ΖΥΓΟΣ
«Το καλό που σου θέλω – Γιάννης Βαρδής»
«Το καλό που σου θέλω, την λέξη αντίο ποτέ μην την ψάξεις, μην μου την φωνάξεις... Το καλό που σου θέλω, αγάπη να γίνεις, για πάντα να δίνεις, για πάντα να μείνεις εδώ... Παλεύω εγώ με όποιο τρόπο μπορώ, μέσα από την αγκαλιά το αγκάθι να βγάλω...»! Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Ζυγέ… Η αισθηματική σου ζωή έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τους Διδύμους σε βοηθούν όμως να βρεις τη λύση! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε κάνουν να θέτεις τους όρους σου σε μία σχέση ή σε έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν μιλώ για μία νύχτα εγώ – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
«Όχι δε μιλώ για μια νύχτα εγώ, δε μιλώ για ένα βράδυ εγώ, δε μιλώ για ένα χάδι εγώ, για όλη τη ζωή μας εγώ μιλώ. Λοιπόν εδώ είναι το κορμί, λοιπόν εδώ είναι η βραδιά, κάνε τη θάλασσα γραμμή να περπατήσει η καρδιά, λοιπόν εδώ είναι η στιγμή, λοιπόν εδώ είναι ό,τι αγαπάς, κάνε τον ουρανό γυαλί μέχρι τ’ αστέρια να με πας». Με τον Ερμή (πλέον σε ορθή φορά) και την Αφροδίτη στους Διδύμους, βουτάς με πάθος σε ερωτικές κατακτήσεις και γνωριμίες… Όμως, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φανερώνει ότι αυτή την εβδομάδα θέτεις τους δικούς σου όρους στο ερωτικό παιχνίδι και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Καλοκαίρι αγκαλιά μου – Μελίνα Ασλανίδου»
«Δίπλα σου άλλη μια νύχτα, κέρασέ με μια γρανίτα, χαϊδεμένο μου, κοίταξέ με ν' ανατέλλω, μέρα νύχτα να σε θέλω, μεθυσμένο μου σώμα μου, ζεστό μου σπίτι, στείλε με σ' ένα πλανήτη, σε μια χίμαιρα! Αύγουστέ μου καταλύτη, μ' έναν έρωτα αλήτη, έλα σήμερα καλοκαίρι αγκαλιά μου, έλα σπάσε τα γυαλιά μου, να σε βλέπω μες τη θάλασσα γυμνό, έλα πάλι να με κάψεις, το κορμάκι μου ν' ανάψεις, πυροτέχνημα στον έρωτα θεό»! Έφτασε επιτέλους η δική σου εποχή, φίλε Τοξότη… Οι μέρες που ακολουθούν σε κάνουν να τραγουδάς από χαρά και ικανοποίηση! Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τους Διδύμους κάνουν τα πάντα για να σε αποκαταστήσουν, ενώ η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, προς το τέλος της εβδομάδας όμως, δείξε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο, που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Στεφανία

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Για σένα – Γιώργος Παπαδόπουλος»
«Για σένα τοίχους μπορώ να γκρεμίσω και σε ένα λεπτό να τους χτίσω, ξανά τον κόσμο ανάποδα μπορώ να γυρίσω, να πάρεις στα χέρια σου τα αστέρια αγκαλιά… Για 'σένα καρδιά μου μπορώ να τολμήσω, στο αντίθετο ρεύμα με χίλια να μπω…Για 'σένα καρδιά μου μπορώ και να ζήσω, μαζί σου ακόμα ζωές εκατό... Για σένα, καρδιά μου, μπορώ να τολμήσω, στο αντίθετο ρεύμα με χίλια να μπω… Για σένα, καρδιά μου, μπορώ και να ζήσω, μαζί σου ακόμα ζωές εκατό...»! Ένας έρωτας σε φτάνει στα άκρα αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, αφού η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε ωθεί να ρισκάρεις, να διεκδικήσεις, να αλλάξεις τη ζωή σου και να κάνεις τελικές επιλογές, για την πορεία μίας σταθερής σχέσης! Έρχονται ριζικές ανακατατάξεις, τις οποίες όμως εσύ θα επιδιώξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σε θέλω εδώ – Δήμητρα Γαλάνη / Γιώργος Καραδήμος»
«Σε θέλω εδώ για να μπορώ όλα όσα ζω να 'ναι δικά μου, να 'σαι πληγή απ' την πληγή, να 'σαι χαρά απ' τη χαρά μου, να 'σαι εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί, σε θέλω εδώ για να υπάρχω! Σε θέλω εδώ για να μπορώ να 'χω έναν άνθρωπο δικό μου, με τη σιωπή να του μιλώ, όπως μιλάω στον εαυτό μου και να μοιράζομαι στα δυο τ' άστρα, το χρώμα, το λεπτό, ό,τι κι αν γίνει καρδιά μου, εσύ να 'σαι εδώ»…Το διάστημα αυτό σου δίνεται η ευκαιρία να βρεις και πάλι το χαμόγελο στα αισθηματικά σου… Ο Ερμής πλέον σε ορθή φορά στους Διδύμους, σου φέρνει ερωτικές ειδήσεις και μηνύματα που περιμένεις. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, φέρνει τον έρωτα και πάλι στη ζωή σου! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό σε κάνει να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις, πρόσεξε όμως, γιατί λίγο αργότερα μπορεί να μετανιώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Εσένα θέλω – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Μόλις βραδιάσει έλα, μοναδική μου τρέλα, με φώτα και τηλέφωνα κλειστά, στην αγκαλιά σου να πεθαίνω! Τα μυστικά σου να μαθαίνω, να μην υπάρχει τίποτα μετά... Εσένα θέλω κάθε μου στιγμή. Να γίνεσαι στα χείλη μου φιλί, το σώμα σου να κάνεις φυλακή κι εγώ να μένω εκεί... Εσένα θέλω μόνο να με καις… Τα μάτια σου να λέν' όσα δε λες, φίλα με γιατί φεύγουν οι στιγμές και ζήτα μου ότι θες...» Αρκετά εκρηκτική θα είναι η νέα εβδομάδα και για το δικό σου ζώδιο, φίλε Ιχθύ. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, φέρνει δυναμικά τον έρωτα στη ζωή σου, ο οποίος σε οδηγεί σε ακρότητες και τρέλες! Συγκρατήσου όμως, για να μην τα κάνεις… σαλάτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Βίβιαν

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Σάντυ

Τα ζώδια και οι προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι απο την αστρολόγο Σουζάνα

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2014 00:00:00