blank
 
blank
30-08-2015 16:29:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 31 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του, όμως το καλοκαιράκι συνεχίζεται και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας 31 Αυγούστου ως και 6 Σεπτεμβρίου μας δίνουν το μήνυμα ότι το όνειρο, ο ερωτισμός και η επιτυχία θα μας συντροφεύουν και τις μέρες που ακολουθούν! Όλα αυτά τα χαρμόσυνα θα συμβούν, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τα «θέλω» μας και να διώξουμε κάθε αρνητική σκέψη από την καθημερινότητά μας. Ποιες είναι όμως οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας; Πώς θα μας επηρεάσουν στα αισθηματικά μας; Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Άλλο δείχνω και άλλο είμαι…

Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου έχει έντονη την τάση της πλάνης και της εξαπάτησης. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιώντας όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Πρωτομηνιά λοιπόν, θα υπάρξουν πολλοί «καλοθελητές» που θα θελήσουν να προβάλουν τον εαυτό τους με έναν τρόπο μοναδικό, που θα δημιουργήσει εντυπώσεις, οι οποίες όμως θα είναι λανθασμένες. Αυτό που πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε αυτή την ημέρα, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι και καταστάσεις, άλλο δείχνουν και άλλο είναι στην πραγματικότητα! Ας μην ξελογιαστούμε και ξεγελαστούμε από αυτό που φαίνεται στα μάτια μας όμορφο και προσιτό, αλλά ας επικεντρωθούμε στο ουσιαστικό! Η όψη αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα, θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη: Πυροτέχνημα στον έρωτα!

Στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα και την 1η Σεπτεμβρίου θα συναντήσει τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, σχηματίζοντας την όψη συνόδου! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα μας παρακινούν να εκφράσουμε με τρόπο εκδηλωτικό, αυθόρμητο αλλά και… χειμαρρώδη, όλα όσα υπάρχουν μέσα στην καρδιά μας. Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν φλογερά ερωτικά πάθη, αυξημένη λίμπιντο, αλλά και ραγδαίες εξελίξεις με σχέσεις του παρελθόντος! Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Σημαντικό: Η Αφροδίτη επανέρχεται σε φαινομενικά ορθή φορά στις 5 Σεπτεμβρίου, γεγονός που θα βοηθήσει στην ισορρόπηση των αισθηματικών σχέσεων.

Ο Ερμής σε χιαστί με τον Ποσειδώνα: Συμβιβάσου, κάνε τις θυσίες σου και δεν θα χάσεις!

Στις 4 Σεπτεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, βρίσκεται σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Με τον Ερμή από τον Ζυγό, επιθυμείς να έρθεις πιο κοντά στις σχέσεις σου, βάζοντας νερό στο κρασί σου και λειτουργώντας πιο γλυκά αλλά και διπλωματικά! Με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, έχεις όνειρα, προσδοκίες και ιδανικά, τα οποία θέλεις πάση θυσία να πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή! Η όψη χιαστί του Ερμή με τον Ποσειδώνα δηλώνει ότι αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να κάνουμε θυσίες, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι Ζυγοί και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Η στιγμή της επιβεβαίωσης!

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου υπάρχει μία πολύ θετική όψη, που θα φέρει την εκπλήρωση και την επιτυχία σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώσεις ότι υπάρχει ελπίδα να κατακτήσεις αυτό που θεωρούσες ως τώρα ότι ήταν χαμένο! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που μπορούν να αναμένουν ότι θα ζήσουν μία μεγάλη στιγμή επιβεβαίωσης που θα τους ανεβάσει ηθικά!
 
Οι ερωτικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θέλουν μουσική, στίχο και αφιερώσεις! Άκουσε το δικό σου στίχο για την εβδομάδα 31 Αυγούστου ως και 6 Σεπτεμβρίου και μοιράσου στο Facebook το τραγούδι του ζωδίου σου! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Το πάθος – Εκείνος & Εκείνος»
«Να νυχτώνει, να χαράζει κι εγώ δίπλα σου να λέω "δε με νοιάζει" όπου πας εσύ, να 'μαι κι εγώ. Να σε νιώθω, να σ' αγγίζω, σαν αέρας το κορμί σου να τυλίγω, όπου πας εσύ, να 'μαι κι εγώ»! Η αστρολογική όψη που επηρεάζει την εβδομάδα σου, φίλε Κριέ, είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα. Στιγμές πάθους, έντονου ερωτισμού και αυξημένη λίμπιντο θα σε ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα σε μονοπάτια, που θα έχουν πόθο και προσμονή!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Και δεν τελειώνουμε – Βαλάντης / Ευρυδίκη»
«Και δεν τελειώνουμε ποτέ δεν τελειώνουμε, γιατί μια αγάπη σαν κι αυτή δεν τελειώνει! Κι αν κάπου κάπου μας πονά, μέσα στο αίμα μας ξανά κυκλοφορεί και δυναμώνει»! Με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, έχεις να περιμένεις τα καλύτερα αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε! Μία αγάπη δυναμώνει πάνω που είχες πει πως τελειώνει… Υπάρχει ένα δυνατό αίσθημα που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και κρατά ακόμα πολύ καλά! Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σου δίνει το πείσμα και την επιμονή για να κάνεις έναν έρωτα να γίνει πραγματικά δικός σου!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Τυφλές Ελπίδες – Παντελής Θαλασσινός»
«Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες από κείνη τη στιγμή που μ' είδες, πως θα είμαστε μαζί! Παραδόθηκα στο κοίταγμά σου πίστεψα στα λόγια τα δικά σου, έπεσα μες στη φωτιά! Πόσο επιπόλαια φέρθηκα μπροστά σου, βιάστηκα να ξεδιπλώσω όλα τα φύλλα της καρδιάς»! Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αισθάνεσαι ότι κάποιες ελπίδες σου πέσανε στο κενό και ότι τυφλώθηκες από έναν άνθρωπο, που δεν μπορούσες να δεις ποιος πραγματικά ήταν! Ωστόσο, το κλίμα της εβδομάδας γρήγορα αλλάζει και με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορείς να προσμένεις ερωτικές εξομολογήσεις γεμάτες πάθος, που θα είναι πραγματικά αληθινές.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μία αγάπη μεγάλη – Γιάννης Πλούταρχος»
«Πες της αν το θέλει πίσω να γυρίσει, μίλησέ της κι ίσως να υπάρχει λύση, πες της δύο λόγια με πολύ αγάπη, δεν μπορεί το ξέρω νιώθει ακόμα κάτι, πες της αν το θέλει πώς την περιμένω. Ούτε απ το σπίτι έξω πια δεν βγαίνω, ξέρω κατά βάθος έχω κάνει λάθη, όλα τα σκεπάζει μια μεγάλη αγάπη… Μια μεγάλη αγάπη…»! Ζεις μία μεγάλη αγάπη, αγαπητέ Καρκίνε, έστω και αν κάποιες στιγμές δεν θέλεις να το παραδεχτείς! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία των ερωτικών σου, ενώ το τρίγωνο Ήλιου με τον Πλούτωνα ανοίγει τις προοπτικές μίας σχέσης.
 
 
ΛΕΩΝ
«Μη σταματάς – Δημήτρης Καραδήμος»
«Mη σταματάς να με φιλάς, τρελαίνομαι ναι, παιδεύομαι, το παραδέχομαι, τα χείλη μου όταν ακουμπάς να καίγομαι ναι, μαγεύομαι, το παραδέχομαι! Mη σταματάς να με φιλάς τρελαίνομαι, το παραδέχομαι, τα χείλη μου όταν ακουμπάς να καίγομαι, το παραδέχομαι»! Θέλεις έρωτα και τον έχεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, αφού ο Σεπτέμβρης ξεκινά με μία δυναμική σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιό σου! Το ερωτικό κλίμα φουντώνει και εσένα τίποτα δεν σε σταματά! Απόλαυσε πολύ όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου, γιατί άλλωστε το αξίζεις!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ο έρωτάς μου γίνε – Πέτρος Ιακωβίδης»
«Ο έρωτάς μου γίνε και στη ζωή μου μείνε, στα χείλη σου να σβήνω κι όλη τη ζωή μου δίνω! Σε βλέπω όπου πάω κι απλά σε ακολουθάω, είμαι ο τρελός που σου φωνάζει πόσο σ' αγαπάω, πως για ένα σου φιλί να παιδεύομαι, πως στην αγκαλιά σου να παγιδεύομαι! Ναι, θα έλιωνα αν μ' αγγιζες εσύ, το παραδέχομαι πως τα κάνεις κι όλα μοιάζουν ασήμαντα! Αν δε στείλεις της καρδιάς σου μηνύματα! Ναι, θα σ' αγαπώ κι η αγάπη μου αυτή δεν έχει σύνορα»! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, ο Δίας είναι στο ζώδιό σου και σου χαρίζει την τύχη που έχεις ανάγκη, αυτή την εβδομάδα όμως υπάρχει και ένα όμορφο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που σου χαρίζει ερωτικές επιτυχίες. Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις είναι την αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Τρίτη, αφού θα θολώνει λίγο το κλίμα…
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Κοντά σου – Νίκος Βέρτης»
«Κοντά σου έμαθα να ζω, κοντά σου να ανασαίνω, αν θα σε χάσω θα χαθώ, είσαι στη μοναξιά μου η μόνη συντροφιά μου! Συ μου `μαθες να αγαπώ, είσαι τα όνειρά μου, κρυφή παρηγοριά μου! Κοντά σου έμαθα να ζω... Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς να σ’ αγαπώ, μπορεί ποτέ να μη στο πω, μπορεί να το αρνήθηκα! Μου φτάνει δίπλα σου να ζω σαν όνειρο κρυφό, ποτέ δεν είπα σ' αγαπώ, να μη χαθείς φοβήθηκα...»! Η εβδομάδα είναι πολύ θετική για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα κάνουν τα πάντα για να σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις ερωτικές προσδοκίες. Παράλληλα, η όψη χιαστί του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε παρακινεί να υποχωρήσεις, να συμβιβαστείς, προκειμένου να πετύχεις αυτό που τόσο πολύ θέλεις!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Να μείνεις εδώ – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Σκοτάδι πυκνό κι ακούω τα βήματα, μα προς τα που τρέχεις, έρχεσαι ή φεύγεις, βουτιά στο κενό μέσα στα κύματα, δεν ξέρω τι θέλεις και τι αντέχεις! Να μείνεις εδώ, να φτάσουμε ως το τέρμα, να μείνεις εδώ να δούμε αν στ’ αλήθεια αγαπιόμαστε»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, ζητάς το απόλυτο και το ουσιαστικό… Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα, κατακτάς απόλυτα αυτό που θέλεις και απαιτείς από το άτομο που θέλεις να είναι στο πλάι σου! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας σου δίνει τα φτερά που σε οδηγούν στην αγκαλιά που αγαπάς.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μου φτάνει να έχω εσένα – Γιώργος Γιαννιάς»
«Μες την αγκαλιά σου νιώθω να 'μαι τόσο δυνατός, δυο σώματα φτιαγμένα για να γίνουν ένα! Πάνω απ' όλους κι από όλα είναι ο έρωτας αυτός, ότι θες να πεις στα μάτια σου είναι γραμμένα... Εγώ τα πάντα μπορώ και δεν φοβάμαι κανένα, τα βάζω με το Θεό, μου φτάνει να 'χω εσένα! Κάποιοι με λένε τρελό κι ότι τα 'χω χαμένα, μα δε με νοιάζει γιατί μου φτάνει να 'χω εσένα...» Όλα σου φαίνονται δυνατά αυτή την εβδομάδα και κυριολεκτικά πετάς, φίλε Τοξότη! Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε εξιτάρει και σε παρακινεί να κάνεις πράγματα, που άλλοτε δεν θα τολμούσες… Με την Αφροδίτη και τον Άρη σε σύνοδο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αφού ο έρωτας είναι στο πλάι σου! Ωστόσο η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, σου κρούει το καμπανάκι ότι πρέπει να έχεις και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί ορισμένα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Και συνεχίζω να σ΄ αγαπώ – Στέλιος Ρόκκος»
«Και συνεχίζω να σ’ αγαπώ κι όποτε πάω να στο πω, τα χάνω σαν μικρό παιδί, και κοκκινίζω και συνεχίζω να σ’ αγαπώ, κι όποτε πάω να στο πω τα κάνω θάλασσα, κι απ’ την αρχή αρχίζω»! Και συνεχίζεις να αγαπάς, να τα δίνεις όλα, αλλά αυτή την φορά επιβεβαιώνεσαι και καταλαβαίνεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Λέοντα πυρπολεί με πάθος την ερωτική σου ζωή! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε βοηθά να γεφυρώσεις το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ό,τι και να γίνει θυμήσου – Γλυκερία»
«Θέλω τώρα να πούμε δυο λόγια μόνο που δεν τα είπε κανένα στόμα. Βλέπω γύρω τον κόσμο γεμάτη φόβο κι εσύ μια λέξη δε λες ακόμα. Ό,τι και να γίνει θυμήσου, θα 'μαι η ζωή στη ζωή σου! Ό,τι και να γίνει θυμήσου, ήρθα και θα μείνω μαζί σου»! Ό,τι και να γίνει, θυμήσου πως αυτή την εβδομάδα θα περάσεις καλά… Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Λέοντα σου φέρνουν ξαφνικές εξελίξεις, εκπλήξεις και αλλαγές σε μία σχέση! Ένα άτομο μπορεί να μπει τώρα στη ζωή σου και μαζί του να κάνεις πολλά νέα πράγματα μαζί! Μία σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί, ενώ η ήδη υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να έχει καυτές και όμορφες εξελίξεις!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Τι γλυκό να σ’ αγαπούν – Χάρις Αλεξίου»
«Μάτια μου μεγάλα, μάτια μελαγχολικά, ήπια στάλα-στάλα τα βαθιά σας μυστικά! Τι γλυκό να σ’ αγαπούν και να σου το λένε, μάτια που μελαγχολούν και κρυφά σου κλαίνε και κρυφά σου σιγοκλαίνε»! Είναι πολύ όμορφο να σε αγαπούν και να σου το λένε, φίλε Ιχθύ… Αυτή την εβδομάδα θα ακούσεις, αλλά και θα πεις λόγια καρδιάς… κάποια από αυτά θα είναι αληθινά, άλλα όμως θα είναι πάνω στον ενθουσιασμό και ίσως ξεγελάσεις και ξεγελαστείς, αφού η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε επηρεάζει! Ωστόσο το τέλος της εβδομάδας φέρνει την δημιουργία ή σταθεροποίηση μίας σχέσης, που σε ικανοποιεί πολύ!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2015 16:29:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι