Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου 2014

Το καλό και το κακό συνδέονται και τίποτα καλό σε αυτή τη ζωή δεν συμβαίνει, αν πρώτα δεν έχεις περάσει κάποια σημαντικά εμπόδια, τα οποία έρχονται για να σε δοκιμάσουν, να τεστάρουν την αντοχή σου και να σου δώσουν την ώθηση για να πάρεις ρίσκα και να κάνεις αλλαγές! Η εβδομάδα 4-10 Αυγούστου είναι μεταβατική, για το λόγο ότι μέσα από πιέσεις, εμπόδια και δυσάρεστα γεγονότα, θα αναγκάσει αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού να αρπάξουν από τα «μαλλιά» τη ζωή, να πάρουν πρωτοβουλίες και να κάνουν μεγάλες αλλαγές, που θα τους βγουν σε καλό… Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τα αστρολογικά φαινόμενα της νέας εβδομάδας, διαβάζοντας πώς θα επηρεάσουν την πορεία των αισθηματικών μας ζητημάτων.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Δραστηριοποιήσου και θα πετύχεις…

Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι στην κατάλληλη θέση για να ξυπνήσεις από τον λήθαργο, για να λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά και δυναμικά και να κερδίσεις τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σου! Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σου δίνει το όραμα, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση που χρειάζεσαι, για να βάλεις τη ζωή σου σε ένα νέο, πιο δημιουργικό πλαίσιο, κάνοντας νέα όνειρα για το μέλλον σου! Την Τετάρτη στις 6 Αυγούστου, ο Άρης από το Σκορπιό πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και σου χαρίζει την αγωνιστικότητα που είναι αναγκαία, για να εκπληρώσεις κάποια σχέδια που πάντα ονειρευόσουν! Αυτή η θετική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σου φέρει ένα ταξίδι σε θαλασσινό μέρος, μία συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από γεγονότα που θα βάλεις εσύ τώρα σε δράση και φυσικά θα σου δώσει την δυναμική να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος, αναλαμβάνοντας πλέον δράση, για αυτό που θέλεις τόσο πολύ να κατακτήσεις. Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ) και τα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Θετική εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, προσωπικούς πλανήτες στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή: Επικοινωνίες και εξομολογήσεις γεμάτες ενθουσιασμό αλλά και υπερβολή.

Την Πέμπτη στις 7 Αυγούστου, ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ερμή, από τον Λέοντα επίσης! Η διασκέδαση, η απόλαυση, οι επικοινωνίες και οι εξομολογήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, όμως θα είναι και κυρίαρχη η τάση για υπερβολή και σπατάλη που θα προκαλέσει μεγαλοποίηση των καταστάσεων! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, ιδιαίτερα από το ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να δίνει διέξοδο στην έκφραση και στην εκδήλωση σκέψεων και συναισθημάτων που δίνουν χαρά, δημιουργεί όμως και ένα πιο εγωιστικό, απόλυτο, μεγαλομανές και πεισματάρικο κλίμα στις επικοινωνίες μας. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει να είναι πιο εγκρατείς στις αποφάσεις και στα λόγια τους. Οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, μπορούν πραγματικά να βγουν επωφελημένοι από αυτή την όψη, αφού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά, να το ρίξουν έξω και να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους, που θα τους γεμίσουν αισιοδοξία.

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε τετράγωνα με τον Κρόνο και σε τρίγωνα με τον Ουρανό: Αλλαγές μετ’ εμποδίων!

Από την Παρασκευή 8 Αυγούστου ως και το τέλος της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και αρμονικές όψεις με τον Ουρανό! Οι όψεις αυτές θα δημιουργήσουν από τη μία πλευρά το αίσθημα του περιορισμού, του εγκλωβισμού και της απογοήτευσης, από την άλλη πλευρά όμως θα ωθήσουν σε αλλαγές, που θα έχουν τυχερή εξέλιξη!
 
Συγκεκριμένα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα πιεστούν αρκετά και θα συναντήσουν εμπόδια σε αποφάσεις που σχετίζονται με θέματα αισθηματικά ή θα υπάρξει ένα μπλοκάρισμα σε υποθέσεις, που μέχρι πρότινος τους έδιναν ικανοποίηση. Μέσα από αυτές τις πιέσεις θα καταφέρουν να βρουν όμως τη λύση και την διέξοδο. Από την άλλη πλευρά, οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, είναι οι «κερδισμένοι» του τριημέρου 8-10 Αυγούστου, αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό θα τους φέρουν την έκπληξη και το ξαφνικό γεγονός, που θα τους κάνουν να λάμψουν από χαρά!

Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου: Μην αμελείς τα προβλήματα… αντιμετώπισε τα!

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, το πιο μεγάλο φεγγάρι της χρονιάς, που έρχεται για να μας χτυπήσει το καμπανάκι, ότι πρέπει να προβούμε σε αλλαγές… Την Κυριακή στις 10 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία αποτελεί έναν οιωνό, για γεγονότα που θα εξελιχθούν και θα μας προβληματίσουν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης και μπλοκαρίσματος, που αφορούν μία ήδη υπάρχουσα κατάσταση, η οποία φανερά είναι προβληματική. Σε προειδοποιεί για όλα αυτά που πρέπει να προσέξεις και να φροντίσεις από τώρα, για να μην απογοητευτείς ακόμα περισσότερο στα τέλη του Αυγούστου! Σε ωθεί σε αλλαγές, που για την ώρα δεν σου αρέσουν και δεν σε βολεύουν, προκειμένου να μην πληγωθείς παραπάνω λίγο αργότερα… Από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζεσαι αρνητικά εσύ που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που ταιριάζει για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Ok – Νίνο»
«Λένε πως η φύση θα μας εκδικηθεί, άπειροι προφήτες και χιλιάδες οιωνοί. Λένε πως οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν και όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα θα χαθούν. Και αν έρχεται το τέλος και η καταστροφή, το μόνο που μετράει για μένα είσαι εσύ! Και αν μείνουμε εμείς τελευταίοι, εφόσον έχω εσένα εγώ θα είμαι οκ»! Με πάθη, λάθη και εντάσεις ξεκινά η εβδομάδα σου, όμως έρχεται ξαφνική και ευχάριστη τροπή για τα δικά σου σχέδια, φίλε Κριέ! Η σύνοδος Ήλιου–Ερμή, φέρνει ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις γεμάτες ερωτικό πόθο… Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, σε κάνουν να λειτουργήσεις εκρηκτικά και απρόβλεπτα πραγματοποιώντας μία ξαφνική αλλαγή στα ερωτικά σου! Επιπλέον με την Πανσέληνο στον Υδροχόο… μπορείς να εκπληρώσεις (έστω και με εμπόδια) μία προσδοκία σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Μου λείπεις – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Μιλάω και δεν ακούς τι λέω, λες κι είσαι αλλού στα δύο με σπας. Για σένα έχω μάτια δακρυσμένα και μου φαίνεται σαν ψέμα που γελάς! Μου λείπεις, είσαι εδώ μα πάντα λείπεις, είσαι έρωτας αλήτης, που όλο πίκρες με κερνάς, μου λείπεις μια ζωή μ’ εγκαταλείπεις κι αν μου λες πως μου ανήκεις, τότε μη με τυραννάς»… Παθιασμένη και επεισοδιακή είναι η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Ταύρε… Στο ξεκίνημά της το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει μία έντονη ερωτική εξέλιξη σε εσένα, που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου… Στη συνέχεια, η Πανσέληνος στον Υδροχόο αλλά και οι δύσκολες όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο, φέρνουν στην επιφάνεια κατάλοιπα από έναν έρωτα, που σε ταλαιπωρεί! Αποφάσισε και κάνε ξεκαθαρίσματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Η ζωή – DEMY»
«Κλέψε την καρδιά του κόσμου, το χαμόγελο σου θα 'ναι η αρχή. Ένα σου χαμόγελο ξέρεις πως αρκεί να ρίξεις φως στη σκοτεινή πλευρά που έχει η ζωή, δοκίμασέ το... Θέλω να χαίρομαι την κάθε μου στιγμή, ρυθμό στη μέρα δίνω με κάθε αφορμή, από τα δύσκολα να παίρνω δύναμη, μικρή είναι η ζωή, μεγάλη όμως η ψυχή! Οοοοοο, μικρή είναι η ζωή, μεγάλη όμως η ψυχή»… Ξεκινάς μία εβδομάδα γεμάτη γέλιο, χαρά, ρυθμό και χαρούμενα γεγονότα φίλε Δίδυμε… Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, σημαίνει την έναρξη των καλοκαιρινών σου διακοπών και εσύ θέλεις να το ρίξεις έξω και να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς! Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Ήλιος και Ερμής με τον Ουρανό, φέρνουν ξαφνικές εξελίξεις μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις έναν στόχο σου… Είναι πολύ πιθανή μία νέα ερωτική γνωριμία… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα – DEMY ft MIKE»
«Πόσο ερωτευμένη σ' ένα αστέρι επάνω, τώρα από τ' αστέρι πέφτει πες "τι κάνω;" τώρα για στεριά μόνο την καρδιά έχω, όσο ο κόσμος θα έχει εσένα θα 'χω έναν ώμο, να τον περπατώ έτσι όπως τρέχουνε τα καλοκαίρια, θα 'χω ένα σώμα δικό μου κι εγώ! Κι αν είναι τ' άστρα στην άμμο πεσμένα κι αν είναι οι ευχές μου φιλιά στο κενό, όσο ο κόσμος θα έχει εσένα θα είμαι εδώ, θα είμαι εδώ»! Με αυτό το όμορφο στιχάκι υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Καρκίνε! Η βασική όψη που σε επηρεάζει τις ημέρες που ακολουθούν είναι το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που πραγματικά μπορεί να σε ταξιδέψει κυριολεκτικά και μεταφορικά, έχοντας στο πλευρό σου έναν έρωτα που πραγματικά θα σε γεμίζει… Προς τα τέλη της εβδομάδα φουντώνουν τα πάθη, οι ζήλιες και οι ενδοιασμοί, που θα πρέπει όμως να καταπολεμήσεις! Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σου και μπορείς αισθηματικά να έχεις επιτυχίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Παιδί γενναίο – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Δεν κάνω το σπουδαίο, μα είμαι παιδί γενναίο, δεν τη φοβάμαι τη φωτιά, δεν τη φοβάμαι τη φωτιά. Με ένα στρατό τα βάζω, μα έλα που δειλιάζω όταν μπροστά μου προσπερνάς, όταν μπροστά μου προσπερνάς… Να 'ξερα λίγο, να 'ξερα λίγο αν μ' αγαπάς! Μπορεί να χαίρεσαι που κάνεις τα δικά σου κι είμαι σταγόνα στο δικό σου ωκεανό, μα εφτά οι θάλασσες και θα τις βρεις μπροστά σου, ό,τι μου λείπει στη ζωή διεκδικώ»! Αυτός είναι ο δικός σου στίχος σου, αγαπητέ Λέοντα, για τη νέα εβδομάδα… Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιό σου, σου δίνει εξωστρέφεια και διέξοδο από κάθε πρόβλημα, σου δημιουργεί όμως και μεγάλο πείσμα και γενναιότητα! Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο, καθώς και η Πανσέληνος, μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, υπάρχουν όμως και εκπλήξεις, αφού ο Ουρανός θα σώσει την κατάσταση, δίνοντάς σου τον τρόπο για να ξεπεράσεις τα εμπόδια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πάμε να φύγουμε από εδώ – Γιάννης Πάριος»
«Βαραίνουν το μυαλό μου τόσες σκέψεις, τα έχω μα την πίστη μου χαμένα, ποιόν άνθρωπο στ’ αλήθεια να πιστέψεις, βουλιάξαμε, χαθήκαμε στο ψέμα! Γι’ αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς πού πάμε, πάμε! Γι’ αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς πού πάμε, πάμε, μόνο για σένανε φοβάμαι, μόνο για σένα π’ αγαπώ, γι’ αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από δω»… Θέλεις να ξεφύγεις από όλους και από όλα, φίλε Παρθένε, τη νέα εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις… Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να δραπετεύσεις και να περάσεις όμορφα… Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, σε βοηθά να ξεπεράσεις ψυχολογικά αδιέξοδα, ενώ η αυγουστιάτικη Πανσέληνος, φέρνει στο μυαλό σου σκέψεις σχετικά με το μέλλον σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θα πάθεις έρωτα – Χάρις Αλεξίου»
«Σημασία δε μου δίνεις και τρελαίνεσαι, παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ’ αδιάφορο, βρε καλώς το, λέω, το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ’ ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω»… Ακριβώς αυτό θα πάθεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ… έρωτα, πολύ έρωτα! Μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και αστάθειες στα αισθηματικά σου, όμως η Πανσέληνος στον Υδροχόο, αλλά και οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό, φέρνουν τον ξαφνικό, ερωτικό πόθο στα πόδια σου! Ζήσε το, χωρίς ενδοιασμούς… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Και σε θέλω – Σάκης Ρουβάς»
«Και σε θέλω σαν τρελός εγώ, σε γυρεύω ψάχνω να σε βρω, έλα λίγο, έλα πιο κοντά, άγγιξε με να ανεβώ ψηλά. Και σε θέλω τώρα πιο πολύ, περιμένω να φανείς εσύ, μ' ένα σώμα και με μια αγκαλιά, να καούμε στην φωτιά ξανά. Δωσ’ μου κάτι ξέρεις τι, γυμνή η σιωπή ζητάει το φιλί, ζητάει πολλά, δωσ’ μου κάτι, μην κολλάς με καις, με μεθάς, για πες τι ζητάς να 'ρθεις ξανά»… Μεγάλα ερωτικά πάθη σε περιμένουν τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ… Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φέρνει ερωτικές, πικάντικες εξελίξεις, που ολοκληρώνουν κάθε προσδοκία σου… Η σύνοδος Ήλιου–Ερμή σε κάνει να διεκδικείς, να αποφασίζεις και να διατάζεις… Ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, μαζί με τις δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο, σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν εμπόδια, τα οποία δεν μπορείς να παραβλέπεις… όσο αν και θέλεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έχω γιορτή – Πάνος Καλλίδης»
«Σήμερα δεν μένω στο σπίτι, σήμερα θα βγω μέχρι αργά, σήμερα θα βάλω στην νύχτα φωτιά. Νιώθω πως στη γη δεν πατάω, νιώθω πως στα αστέρια έχω πάει, όλοι εδώ, το πάρτι τώρα ξεκινάει... Τη μουσική βάλε στο τέρμα κι άλλο ένα γύρο από ό,τι πίνουνε κέρνα! Έχω γιορτή γιατί έχω εσένα και ζωντανεύουν τα όνειρά μου ένα-ένα»… Τίποτα δεν σε πτοεί, φίλε Τοξότη, τη νέα εβδομάδα… Η σύνοδος Ήλιου με Ερμή, σε κάνει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο όμορφων εξελίξεων, που σε γεμίζουν ενθουσιασμό, δεν θα κάτσεις μέσα, θα βγεις, θα ταξιδέψεις και θα εκφραστείς με κάθε τρόπο… Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνουν ένα ξαφνικό, απρόβλεπτο ερωτικό γεγονός, που σε συναρπάζει… Είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εβδομάδας, αφού και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει απρόβλεπτα μηνύματα, που σου δημιουργούν ευχάριστη έκπληξη! Διασκέδασέ το… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Αυτός – Onirama»
«Αυτός, αυτός, ο άλλος μου ο εαυτός, αυτός, αυτός έχει ανάγκη απ’ τη νύχτα και τη μέρα σου, την καλημέρα σου και το δικό σου φως! Αυτός, της συμμορίας ο αρχηγός, αυτός απ’ όλους ο πιο δυνατός, αυτός έχει ανάγκη απ’ τα μάτια σου και τα γινάτια σου, για να σωθεί κι αυτός! Αυτός ο πρίγκιπας και ο φτωχός, αυτός ο σαλτιμπάγκος ο τρελός, αυτός έχει στα χέρια σου το γέλιο και το κλάμα του, αυτό είν’ το δράμα του να είσαι η γη κι ο ουρανός» Αυτό ακριβώς είναι το δικό σου στιχάκι, αγαπητέ Αιγόκερε, για τη νέα εβδομάδα… Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, καθαρίζει τη σκέψη σου και σε οδηγεί σε αποφάσεις, που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα θέλω σου! Η Πανσέληνος στο Υδροχόο σου δημιουργεί μία συναισθηματική υπερένταση, γιατί δεν υπάρχει η ασφάλεια και η σταθερότητα που θα ‘θελες στα αισθηματικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τα καράβια μου καίω – Νίκος Πορτοκάλογλου»
«Τα καράβια μου καίω, τα καράβια μου καίω, τα καίω, δε θα πάω πουθενά. Μπρος στα πόδια σου κλαίω, μη μ’ αφήσεις σου λέω, σου λέω, να σ’ αφήσω ξανά. Κι ας μη μου ΄χεις χαρίσει ποτέ ένα χάδι ως τώρα, πάντα εδώ θα γυρνώ. Από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα ώσπου να ΄βρω νερό, γιατί ανήκω εδώ». Με αυτό τον στίχο ξεκινά η εβδομάδα σου, αγαπητέ Υδροχόε, όπου είναι πολύ σημαντική, αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο… Υπάρχουν προβλήματα, δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, ζορίζεσαι και νιώθεις ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, όμως θα βρεις τη λύση που αναζητάς! Οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό, σου δίνουν την διέξοδο που έχεις ανάγκη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Εγώ μιλώ για δύναμη - Ελεονόρα Ζουγανέλη/ Νατάσα Μποφίλιου»
«Όλα ξέρω γιατί γίνονται και πώς λειτουργούν, το μυαλό με βοήθησε να καταλαβαίνω, οι ευαίσθητοι αμύνονται στη ζωή και αργούν κι η λαχτάρα τους συνήθισε να πατάει το φρένο. Μα εγώ μιλάω για δύναμη, της αγάπης ισοδύναμη, και ζητάω προτεραιότητα, φύση, θέση κι ιδιότητα»… Αυτή την δύναμη την έχεις αγαπητέ Ιχθύ, και επιστρέφεις επιτέλους στην παλιά σου την «ταυτότητα», ονειρεύεσαι και επιβεβαιώνεσαι και σε αυτό θα σε ευνοήσει το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα! Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας δίνεις προτεραιότητα στις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες, βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-08-2014 00:00:00