blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Όσο και να προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιες καταστάσεις, γιατί έτσι πρέπει ή έτσι είναι το σωστό, έρχεται αυτή η στιγμή που το πάθος σε κυριεύει και οι ανάγκες σου γίνονται εμμονή! Δεν μπορείς να αντισταθείς, αλλά επιμένεις μέχρι να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις! Την εβδομάδα 4 ως 10 Μαΐου η αλήθεια είναι ότι θα τα θέλεις όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου. Δεν θα υπολογίσεις το φόβο, δεν θα λογαριάσεις τις συνέπειες, αλλά θα δώσεις ψυχή και σώμα, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου… Μπροστά σου υπάρχουν κίνδυνοι, παρασκήνιο, μυστικά, λάθη και ίντριγκες που θα σε φορτίσουν συναισθηματικά. Μπορείς και θα καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο που θέλεις, αρκεί η αγάπη να γίνει ο οδηγός σου!

Πανσέληνος Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού: Πες “ναι” στο πάθος! 

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας 4-10 Μαΐου είναι η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την Δευτέρα στις 4 Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού! Η Σελήνη από το Σκορπιό βρίσκεται σε πτώση, με αποτέλεσμα το συναίσθημα να είναι "απομονωμένο" και να μην εκφράζεται με τον κατάλληλο τρόπο! Μυστικοί έρωτες, παράνομα μυστικά πάθη, φλογερά ερωτικά θέματα και παρασκήνιο στον τομέα των σχέσεων, θα κάνουν την εβδομάδα αυτή να θυμίζει "σαπουνόπερα" που καθηλώνει… Την ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, έχουμε και μία δυσαρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Δία από τον Λέοντα, η οποία και θα κάνει το κλίμα της εβδομάδας μας, ακόμα πιο υπερβολικό! Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), είναι οι drama-queens της εβδομάδας, με λίγα λόγια θα δραματοποιούν τις καταστάσεις και θα βιώσουν έντονα και αδιέξοδα πάθη που θα τους οδηγήσουν σε αλλαγές! Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι οι ευνοημένοι από αυτή την Πανσέληνο, αφού θα καταφέρουν να έχουν στο "πιάτο" αυτό που τόσο πολύ λαχταρούν!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Συναισθήματα με βάθος και ουσία! 

Ο Ήλιος πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου δημιουργεί την ανάγκη για απόλαυση, αισθησιασμό, έρωτα… τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που καλύπτει όλα σου τα κενά! Τα ημίμετρα δεν έχουν καμία θέση, γιατί με τον Ήλιο στον Ταύρο αναζητάς την τελειότητα και κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά, ολοκλήρωση! Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν αστειεύεται… Σε κάνει να δίνεις τους αγώνες σου, για να καταφέρεις υψηλούς στόχους ζωής. Σου γκρεμίζει ό,τι δεν έχει αξία και σου ανοίγει τις πύλες, για να ακολουθήσεις έναν δρόμο που θα σε φτάσει πιο κοντά σε ό,τι είναι αληθινό κι έχει βάθος και ουσία! Την Τετάρτη στις 6 Μαΐου, ο Ήλιος από τον Ταύρο, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… Αν λοιπόν είσαι Ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή Ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο, τότε αυτή την ημέρα θα βγεις με κάποιο τρόπο κερδισμένος! Αυτή την ημέρα θα ανακαλύψεις ότι τα συναισθήματα που έχεις, δεν είναι "παίξε-γέλασε" και θα υπάρξει και κάποια συναισθηματική ή ηθική ανταμοιβή, που θα σου δώσει δικαίωση ή θα δείξει ποια θα είναι η πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο: Αγάπησε δίχως όρια! 

Στις 7 Μαΐου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον άστατο και παιχνιδιάρη Δίδυμο για να κάνει το πέρασμά της στον αγαπησιάρη και οικογενειάρχη Καρκίνο! Μέχρι τις 5 Ιουνίου, θα αναπτυχθεί το αίσθημα της ζεστασιάς και της οικειότητας στις σχέσεις, ενώ θα αναζωπυρωθούν συναισθήματα σε σχέσεις που μετρούν αρκετά χρόνια! Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο αναζητάς το γνώριμο, το οικείο, αυτό που ξυπνά στην καρδιά σου αναμνήσεις! Δεν θέλεις να παίξεις για να περάσεις την ώρα σου, θέλεις όμως να παγώσεις στο χρόνο σε αυτή την ρομαντική στιγμή, που δεν θα μπορέσεις να ξεχάσεις όσο ζεις! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, θα δημιουργηθούν σχέσεις, που θα μπορούν να έχουν πορεία για γάμο, οικογένεια και παιδιά! Θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε κάποιες σχέσεις, που στην ουσία δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες μας! Τα ζώδια που ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι κυρίως οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι και οι Παρθένοι! Οι Καρκίνοι θα ομορφύνουν και θα έχουν σημαντικές κατακτήσεις! 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! 

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία "ζωηρή", αλλά και "παραπλανητική" όψη που μπορεί να σε βάλει και σε μπελάδες! Ο Ερμής από τους Διδύμους, θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 9 Μαΐου! Αυτή η όψη θα φέρει στην επιφάνεια ψέματα, δολοπλοκίες, ενώ θα ειπωθούν και λόγια που δεν θα είναι αληθινά! Κράτησε μικρό καλάθι, μην επενδύεις σε όσα ακούς, ιδιαίτερα όταν φαίνεται ότι προκύπτουν εξαιτίας του ενθουσιασμού! Τα ζώδια που μπορούν εύκολα να πέσουν στην "φάκα" ενός ψέματος είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου! Ωστόσο, όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αυτή την ημέρα! 
 
Τα τραγούδια μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας και «φωτογραφίζουν» όλα όσα θέλουμε και προσμένουμε! Άκουσε τον δικό σου στίχο για την εβδομάδα 4-10 Μαΐου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Σε θέλω εδώ – Γιώργος Καραδήμος / Δήμητρα Γαλάνη»
«Σε θέλω εδώ για να μπορώ όλα όσα ζω να ‘ναι δικά μου, να ’σαι πληγή απ’ την πληγή να ’σαι χαρά, απ’ τη χαρά μου να ’σαι εδώ, γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί, σε θέλω εδώ για να υπάρχω»! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού ξυπνά μέσα σου βαθιά ερωτικά ένστικτα, ενώ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε κάνει να λαχταράς να συμμαζευτείς στην προσωπική σου ζωή και να δέσεις άγκυρα στο σταθερό ερωτικό σου λιμάνι! Αυτή την εβδομάδα θα είσαι όλο ερωτικές εξομολογήσεις!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θα μου βάλεις την κουλούρα – Ελεονόρα Ζουγανέλη»
«Δεν είμ’ εγώ απ’ τις γυναίκες που θαρρείς δε λογαριάζω, αν είσαι μάγκας και βαρύς κι αν εκορόϊδεψες πολλές, στ’ αληθινά σε μένα όμως η μαγκιά σου δεν περνά. Θα τα βρεις μαζί μου σκούρα κι ας με παίρνεις γι’ αγγελούδι, θα μου βάλεις την κουλούρα και θα πεις κι ένα τραγούδι»! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, σου δημιουργεί μεγάλο πείσμα και σε κάνει να θέλεις να σοβαρευτείς στα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο γλυκαίνει το κλίμα των επικοινωνιών σου και έρχονται μηνύματα-έκπληξη που σε κάνουν να χαμογελάς!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Όσα η αγάπη ονειρεύεται – Αλκίνοος Ιωαννίδης»
«Έλα, μη μου καίγεσαι, θα σου χαρίσω ό,τι θες έλα μη μου καίγεσαι, όλα μου τ’ αύριο και τα χθες στο τώρα θα τα κλείσω! Όσα η αγάπη ονειρεύεται, τα αφήνει όνειρα η ζωή. Μα όποιος στ’ αλήθεια ερωτεύεται κάνει τον πόνο προσευχή, βαρκούλα κάνει το φιλί»! Παρασύρεσαι σε όνειρα και σκέψεις για το αύριο, που είναι βασισμένα στην φαντασία και στην ονειροπόληση! Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα λόγια σου και να μην πιστεύεις και όσα ακούς.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Να μ’ αγαπάς – Γιάννης Κατεβάς»
«Να μ' αγαπάς τώρα, να με πονάς τώρα, τώρα που είμαστε μαζί! Να με φιλάς τώρα, να με κρατάς τώρα όσο η καρδιά σου το μπορεί! Και τίποτα δε θέλω σ' ετούτη τη ζωή, στα μάτια σου να βλέπω τον ήλιο το πρωί! Να μ' αγαπάς τώρα, να με πονάς τώρα, τώρα που είμαστε μαζί»! Ήρθε επιτέλους η δική σου ερωτική εποχή, αγαπητέ Καρκίνε… Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, φέρνει έκτακτες ερωτικές εξελίξεις που σε αναστατώνουν με όμορφο τρόπο! Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και τα πάντα γύρω σου γίνονται πιο όμορφα!
 
 
ΛΕΩΝ
«Πες μου μία λέξη – Κωστής Μαραβέγιας»
«Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, σε λίγο πια θα φέξει, θα ‘ρθει η χλωμή αυγή. Κοντεύει έξι, ας πούμε αυτή τη λέξη, που ‘χει στα χείλη μπλέξει και δεν τολμά να βγει. Ο ουρανός, ο μεγάλος ουρανός είν’ ακόμα σκοτεινός και η νύχτα κυλά. Μα εκεί ψηλά κοίτα έν' άστρο που δειλά μοναχό φεγγοβολά και μας χαμογελά»! Είσαι σε αναμμένα κάρβουνα αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε κάνει για μία ακόμα φορά να λειτουργείς παθιασμένα και είσαι σε φάση αναδιοργάνωσης της προσωπικής σου ζωής! Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, υπάρχει ένα κρυφό ερωτικό πάθος, που σε κάνει να χαμογελάς συνέχεια…
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Να μ' αγαπάς – Τρίφωνο»
«Να περπατάμε χέρι-χέρι ως το πρωί, του τραμ οι ράγες κάτι ξέρουν δεν μπορεί. Τα χρόνια φεύγουν, γοργά περνούν και μ’ αναμνήσεις μετά γυρνούν, μικρά τα ονόματα που όλα τα χωρούν. Να μ’ αγαπάς με τα λάθη μου όλα στη σειρά, στο σινεμά στο κορμί μου κόλλα τρυφερά, δεν ειν’ ο κόσμος ιδανικός, για το ταξίδι είναι δανεικός, για να ‘χει όνειρα να κάνει ο ενικός»! Από αυτή την εβδομάδα κάνεις όνειρα, σχέδια και αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, αφού η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστείς! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου θέτει εμπόδια και σε κάνει να σκεφτείς ότι πολλές φορές λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο!
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
«Πριν χαθεί το όνειρό μας – Τόλης Βοσκόπουλος»
«Χόρεψε μαζί μου απόψε κάτω απ' το φεγγάρι. Δες, τα μάτια μου γεμίσαν από σένανε. Χόρεψε για την αγάπη που 'ρθε να σε πάρει. Χόρεψε για σένα μόνο και για μένανε. Πριν χαθεί το όνειρό μας και ξαναβραδιάσουμε, άσε με να σ' αγαπάω κι όπου φτάσουμε»! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό, βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες και εσύ φοβάσαι ότι όλα τέλειωσαν… Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο όμως, θα σου δώσει το ερέθισμα να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Σ’ αγαπώ – Μαρινέλα / Αντώνης Καλογιάννης»
«Σ’ αγαπώ σαν το γέλιο του Μάη, σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ, σαν παλιά αμαρτία σε θέλω. Σε λίγο ξημερώνει μα κοιμήσου εσύ, μεθάει η αγάπη, αγάπη μου, σαν το παλιό κρασί, στους δρόμους του κορμιού σου που ξενύχτησα, στους δρόμους του κορμιού σου που ξεψύχησα»! Μία εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου ξεκινά, φίλε Σκορπιέ, και εσύ θες παθιασμένα σαν αμαρτία, ένα πρόσωπο που πραγματικά έχει αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε βοηθά να βρεις τρόπους και λύσεις στα ερωτικά σου, που θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά στην αγάπη!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άλλα μου λεν τα μάτια σου – Gadjo Dilo»
«Μυστήριο κατάντησες για μένα και τα ’χω, αγαπούλα μου χαμένα, και το σφυγμό σου να βρω δεν μπορώ, γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό. Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου. Άλλα μου λεν τα χάδια σου και άλλα τα φιλιά σου»! Η εβδομάδα σου έχει παρασκήνιο, μυστικά, λάθη και ψέματα, φίλε Τοξότη… Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε κάνει να λειτουργείς κρυφά στην ερωτική σου ζωή… Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μπερδεύεσαι συναισθηματικά και για μία ακόμα φορά αλλά λες και… άλλα κάνεις!
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαΐου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δίδυμα Φεγγάρια – Δημήτρης Μητροπάνος / Αλέκα Κανελίδου»
«Πώς να γλιτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο, πώς θες να αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό. Πώς να γλιτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο, πώς θες να αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό»! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε κάνει να λειτουργείς διεκδικητικά, για να πετύχεις μία ερωτική σου επιθυμία και ναι, μπορείς να τα καταφέρεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σου δημιουργεί την ανάγκη να δεσμευτείς! Αυτή την εβδομάδα αναγνωρίζεις τα συναισθήματά σου και δέχεσαι και την πλήρη ανταπόκριση!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Πεθαίνω για σένα – Γιώργος Μαργαρίτης»
«Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη! Τι να μας πει η φυσική, οι νόμοι δεν μετράνε, σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε, αν είσαι άνθος του κακού δεν ψάχνω αποδείξεις, στην αυταπάτη ενός τρελού θα ζω μέχρι να λήξεις»! Μία Πανσέληνος στο Σκορπιό, σε κάνει να βρίσκεσαι σε αναβρασμό για την προσωπική σου ζωή… Θέλεις πολλά, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις εύκολα! Ο Ερμής από τους Διδύμους φέρνει μηνύματα και ερωτικές ειδήσεις, όμως με το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα φέρνει και ψέματα στην επιφάνεια!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Αχ και να σε είχα εδώ – Χάρις Αλεξίου»
«Αστέρι μου σβησμένο, γκρίζο μου δειλινό, κομμάτι μου χαμένο, αχ και να σ’ είχα εδώ! Για να σου δώσω πίσω αυτά που σου χρωστάω, να `ξερες πως μου λείπεις και πόσο σ’ αγαπάω!» Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό θέλεις να πάρεις τα βουνά και να απομονωθείς κάπου με το άτομο που ζωντανεύει αυτό τον καιρό τα συναισθήματα της καρδιάς σου! Αν έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε μπορείς να βγεις κερδισμένος, αρκεί να το πάρεις απόφαση! Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, πρόσεξε γιατί ξεγελάς και ξεγελιέσαι… Αν είσαι Ιχθύς του γ’ δεκαημέρου, τίποτα δεν σε κρατά… Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα ανανεώσει τον τομέα των ερωτικών σου!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-05-2015 15:12:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι