blank
 
blank
04-01-2015 18:03:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015

Κάνουμε τα πρώτα βήματα του 2015 και ενώ βρισκόμαστε μέσα στον ενθουσιασμό και στην γιορτινή διάθεση, έρχεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς, για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και για να πυροδοτήσει εντάσεις! Το κλίμα της εβδομάδας 5-11 Ιανουαρίου θα είναι έντονο και εκρηκτικό, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, αρκετοί αιφνιδιασμοί, αλλά και μεγάλες εκπλήξεις. Το σίγουρο είναι όμως, ότι κανείς μας δεν θα βαρεθεί…

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου: Συναισθηματικές εξάρσεις και… ξεσπάσματα!

Η εβδομάδα μας ξεκινά με μία πολύ έντονη και δυναμική Πανσέληνο, την πρώτη της χρονιάς, η οποία πραγματοποιείται την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Βόρειο Δεσμό, μας δίνουν το μήνυμα ότι θα μας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με συναισθηματικές, οικογενειακές σχέσεις, αλλά και με κάθε τι που θεωρούμε ότι είναι δικό μας και μας ανήκει. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις, που θα φανερώσουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι όλα αλλάζουν και ανατρέπονται και ότι το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να μπορούμε να αποδεχόμαστε τα «γυρίσματα» της τύχης, δείχνοντας υπομονή!
 
Αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως, δηλαδή ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, συγκρατήσου, προσπάθησε να μην τα βάζεις με όλους και με όλα, περιόρισε τα νεύρα και τα ξεσπάσματα και θυμήσου πως δεν γίνεται πάντα να αισθάνονται όλοι όπως εσύ!

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Διώχνοντας μακριά τα ταμπού και τις προκαταλήψεις.

Μετά από μία περίοδο που αναλύαμε και εκλογικεύαμε τα πάντα, κάνοντας την σκέψη μας πιο πρακτική αλλά και σκληρή, ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε, να διώξουμε μακριά ταμπού και προκαταλήψεις και να ανοίξουμε περισσότερο το μυαλό μας. Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες μας, τον τρόπο σκέψης, τις εξελίξεις που έχουμε σε συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, κάνει αυτή την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόο. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, θα αναπτυχθούν νέες φιλίες, θα ενισχυθούν οι κοινωνικές σχέσεις, το φλερτ θα είναι καθημερινό, αυθόρμητο, αλλά επιπόλαιο, ενώ θα υπάρχει και η διάθεση για εξορμήσεις, διασκεδάσεις, δικτυώσεις! Την Τρίτη στις 6 Ιανουαρίου, ο Ερμής από τον Υδροχόο θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο από τον Τοξότη, δίνοντας ευκαιρίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης σχέσεων και όχι μόνο.
 
Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) τότε θα δεχτείς άμεσα την εύνοια του Ερμή από τον Υδροχόο. Την εβδομάδα 5-11 Ιανουαρίου θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη, μία συζήτηση ή μία συνάντηση που θα σε δικαιώσει, αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.
 
Ας δούμε όμως τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, μέσα από τον στίχο γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών. Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 5-11 Ιανουαρίου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θύμωσε απόψε η καρδιά – Νίκος Βέρτης»
«Θύμωσε απόψε η καρδιά κι έβγαλε μαχαίρι να με κόψει, ό,τι και να κάνει δεν πονάω άλλο πια, γιατί εσύ με έχεις πια σκοτώσει! Ζω μες στη δική μου φυλακή κι όταν ξημερώνει, εγώ πεθαίνω δεν μου έχει μείνει μια σταλιά αντοχή, θυμώνω που ακόμα περιμένω κι είναι λάθος να πιστεύω πως μπορώ, αν γυρίσεις δε θ’ αντέξω να σε δω»! Αυτή την εβδομάδα θυμώνει η καρδιά σου, αγαπητέ Κριέ! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές σου ευαισθησίες και σε κάνει να νοσταλγείς, αλλά και να μετανιώνεις για κάποιες πράξεις του παρελθόντος! Να ξέρεις ότι σύντομα θα σου περάσει αυτή η συναισθηματική υπερένταση, γιατί ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σε κάνουν να βρίσκεσαι διαρκώς ανάμεσα σε φίλους! Ποιο πρόσωπο σε μπερδεύει και τι θέλει από σένα; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θέλω ακόμα μία βόλτα – Ελεονόρα Ζουγανέλη / Φίλιππος Πλιάτσικας»
«Θέλω ακόμα μια βόλτα, έχουμε ζήσει τόσα μαζί, θέλω ακόμα μια βόλτα στου Αιγαίου το γλυκό θαλασσί, θέλω ακόμα μια βόλτα στης ζωής μας τα μεγάλα γιατί, θέλω ακόμα μια βόλτα να κάνουμε μαζί, θέλω ακόμα μια στροφή να χορέψουμε μαζί, θέλω ακόμα ένα καφέ στο ξημέρωμα στο μπλε, θέλω ακόμα μια βόλτα έχουμε ζήσει τόσα μαζί, θέλω ακόμα μια βόλτα να φεύγω μόνη να γυρνάμε μαζί, θέλω ακόμα μια βόλτα στα μεγάλα μας γιατί»… Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, η σκέψη σου γεμίζει ρομαντικές ιδέες, θέλεις να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι, αδιαφορώντας για το πριν ή το μετά… Οι επιθυμίες σου είναι έντονες και οι αναμνήσεις μεγάλες. Οι πλανήτες από τον Υδροχόο, σε κάνουν να διεκδικείς με πείσμα τα «θέλω» σου! Τι απρόβλεπτο σε περιμένει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Κάθε μου σκέψη – C: Real»
«Μεσ’ τα μάτια μου κλείνω όσα θυμάμαι και δεν αφήνω τη δική σου εικόνα να ξεθωριάσει μέσα στο φως! Κάθε μου σκέψη, κάθε ανάσα φωτιά, φοράει τη δική σου ματιά, είσαι κάθε μου σκέψη, κάθε ταξίδι κρυφό, μα ξέρω δεν είναι αρκετό να σ’ αγαπώ! Κάπου χάθηκε η αγάπη μεσ’ της ψυχής μου το μονοπάτι κι η καρδιά μου να ξέρεις, πάλι στα μαύρα έχει ντυθεί» Κάθε σου σκέψη χαρακτηρίζεται από συναίσθημα και από ισχυρή επιθυμία αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Κάνεις τα πάντα για να περάσεις καλά και για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Τις ημέρες αυτές μπορείς να πετύχεις πραγματικά πολλά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο! Μάθε περισσότερα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ραγίζει απόψε η καρδιά - Νίκος Παπάζογλου»
«Ραγίζει απόψε η καρδιά με το μπαγλαμαδάκι, πολλά κομμάτια έγινε, σπασμένο ποτηράκι! Θυμήθηκα που πίναμε σε τούτο το τραπέζι, τώρα ποιος ξέρει που γυρνά, ποιος ξέρει τι γυρεύει! Κανείς εδώ δεν τραγουδά, κανένας δεν χορεύει, ακούνε μόνο την πενιά κι ο νους τους ταξιδεύει»… Η πρώτη Πανσέληνος του 2015 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και εσύ αγαπητέ Καρκίνε, συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν μοιάζει με το χθες και ραγίζει η καρδιά σου… Μην μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου και θυμήσου ότι έρχονται πολύ πιο όμορφες ημέρες. Με ποιο άτομο θα βρεθείς για να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΛΕΩΝ
«Σε πεθύμησα – Σάκης Ρουβάς»
«Σε πεθύμησα πολύ... Να σε διαγράψω, επίμονα προσπάθησα πολύ! Όμως στάθηκε αδύνατον να κάνω την αρχή! Με τρεις λέξεις την αντέχω τη σιωπή. Σε πεθύμησα πολύ... Είναι αδύνατον να φύγει πια η γεύση απ' το φιλί! Όλο τρέχω μακριά σου κι όλο ψάχνω επιστροφή! Μ' ένα σ' αγαπώ σπασμένο στη βροχή... Όμως μέσα μου μάλλον στέγνωσα, μάλλον έδωσα, όσα έδωσα, ας με πόνεσες, ας μη νίκησα, σήμερα έτσι απλά όπως ξύπνησα, σε πεθύμησα...» Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να ξεχάσεις, που γυρνούν τώρα στο μυαλό σου και σου δημιουργούν συγκίνηση, αλλά και αναπόληση. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει να βρίσκεσαι σε φάση απολογισμού και κάνει ισχυρό το αίσθημα της νοσταλγίας. Ο τομέας «σταθερή σχέση» σε προβληματίζει, αλλά σου δίνει και ευκαιρίες… Ποιο άτομο μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Έχω περάσει και χειρότερα – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Έχω περάσει και χειρότερα, μα αυτή η νύχτα δεν περνάει, κι αν έρθουν κι άλλα περισσότερα, γιατί αυτή να με νικάει, σταθείτε μάτια μου ανώτερα, έχω περάσει και χειρότερα...» Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει να σκέφτεσαι ότι κάποιες επιθυμίες σου είναι μπλοκαρισμένες, όμως πράγματι έχεις περάσει και χειρότερα… Βρίσκεσαι σε μία φάση αναβρασμού, τα αισθηματικά σου δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως θα ήθελες, όμως δεν ανησυχείς, προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα κάτω με την τετράγωνη λογική σου, κάνοντας υπομονή… Ποια ενδιαφέρουσα γνωριμία σου φέρνει η νέα εβδομάδα; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου – Καίτη Γαρμπή»
«Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου όταν σ' αντικρίζω και βγαίνουν οι αδυναμίες μου και τότε εγώ δακρύζω, με πιάνουν οι ευαισθησίες μου, όταν σε κοιτάζω και βγαίνουν οι αδυναμίες μου και τότε σ' αγκαλιάζω»… Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, σε δυσαρμονική όψη με τον Βόρειο Δεσμό, που βρίσκεται στο ζώδιό σου! Νιώθεις ότι ο σύνδεσμος που σε ενώνει με έναν άνθρωπο, είναι πολύ έντονος και έστω και αν ξέρεις ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις, εσύ επιμένεις και ενδίδεις, χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα… Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με το άτομο που σε παίδεψε; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θα έρθω να σε βρω - Professional Sinnerz»
«Ο ο, θα 'ρθω να σε βρω, όπου εσύ και εγώ, γιατί θα τρελαθώ, ο ο θα ‘ρθω να σε βρω, όπου εσύ και εγώ και ας είσαι στο θεό»… Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, παίρνουν αέρα τα πανιά σου, θέλεις να φύγεις μακριά, να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, να κάνεις τις ανατροπές σου και να εκφράσεις όλα όσα έκρυβες εδώ και καιρό μέσα σου! Οι πλανήτες στον Υδροχόο φανερώνουν ότι διανύεις μία περίοδο, που έχεις την δύναμη και το τσαγανό να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Ποιο πρόσωπο σου ξυπνά έντονα συναισθήματα; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Φίλα με ακόμα – Πάνος Μουζουράκης»
«Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα. Όλα τ’ άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στ’ ουρανού την καρδιά! Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, θέλω να’ μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου τα κύματα όλα της μοίρας»… Ο Κρόνος μπορεί να είναι στο ζώδιό σου, όμως δεν μασάς και έρχεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, για να φουντώσει τα ερωτικά σου πάθη και για να σε κάνει ακόμα πιο εκφραστικό! Οι πλανήτες στον Υδροχόο καταρρίπτουν τα όριά σου και εκδηλώνεις με πράξεις και με λόγια, όλα όσα κρύβεις μέσα σου! Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου με ξαφνικό τρόπο; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις – Βασίλης Καρράς»
«Μη κρύβεσαι άλλο και μη προσποιείσαι, τα έμαθα όλα, τι κάνεις ποια είσαι, μου είπαν για σένα πολλές ιστορίες, πως είναι η ζωή σου γεμάτη αμαρτίες! Κι απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, κι απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, όταν πας ξένα χέρια ν’ αγγίξεις, όταν πας ξένα χέρια ν’ αγγίξεις, κι αν τα βράδια ο ύπνος σε πιάνει, μ’ όλα αυτά που σε μένα έχεις κάνει, απορώ, απορώ…» Η πρώτη Πανσέληνος του 2015 πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στον Καρκίνο, και εσένα αυτό τον καιρό σε απασχολεί έντονα το κομμάτι των σταθερών σου σχέσεων. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις προδοθεί ή εξαπατηθεί! Το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους… Τι πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Στα είπα όλα – Σωκράτης Μάλαμας»
«Με αγαπούσε το νερό, μα ο ουρανός με ζούσε κι όταν μετρούσα τι μπορώ, η γη δε με χωρούσε. Κυνήγησα τις ομορφιές, μα μ’ έκλεψε η λύπη, οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις και της καρδιάς μου οι χτύποι! Όσα κομμάτια κι μπορέσεις να ενώσεις, δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις, στα είπα όλα, φίλα με τώρα»… Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, σε πιάνουν οι ανησυχίες και τα άγχη σου, όμως σύντομα αφήνεις στην άκρη τους προβληματισμούς, αφού ο Ερμής από το ζώδιό σου, σε κάνει να βρίσκεις λύσεις, να ανανεώνεσαι, αλλά και να ερωτοτροπείς, ενώ δέχεσαι και την πλήρη ανταπόκριση! Με ποιο πρόσωπο θα ζήσεις έντονες στιγμές τις επόμενες μέρες; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Το πιστεύω - Νίκος Οικονομόπουλος»
«Πιστεύω ακόμα πως θα 'ρθεις κι έτσι την πληγή γιατρεύω από τον πόνο, δραπετεύω και δευτερόλεπτα ξεκλέβω, απ' την αλήθεια που δε θέλω να δω. Πιστεύω ακόμα πως θα 'ρθεις κι έτσι στη ζωή κρατιέμαι, λιγότερο στεναχωριέμαι, πεθαίνω μα ξαναγεννιέμαι όταν, μάτια μου, σε σκεφτώ εδώ»! Η πρώτη Πανσέληνος στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, σου φέρνει μία συναισθηματική ανταμοιβή, επιβεβαιώνει τα «πιστεύω» σου, όμως για κάποιο περίεργο λόγο, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις ακόμα να κάνεις αγώνα μπροστά σου, για να φτάσεις στον ερωτικό σου στόχο! Τι παρασκήνιο παίζεται στη σχέση σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε λεπτομέρειες για την επιρροή της Πανσέληνου στο ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα:

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο τον Ιανουάριο 2015 και πως μας επηρεάζει.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015.

Πανσέληνος στον Καρκίνο και Ερμής στον Υδροχόο στις 5 Ιανουαρίου 2015. Εντάσεις, ανατροπές, αλλά και λύσεις σε προβλήματα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια όμορφη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Η Πανσέληνος τον Ιανουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-01-2015 18:03:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 112
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι