blank
 
blank
04-10-2015 16:04:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015

Μυστικά, ψέματα, απωθημένα και ένας εσωτερικός αναβρασμός έρχονται για να κάνουν την εβδομάδα 5-11 Οκτωβρίου να θυμίζει «βόμβα» που είναι έτοιμη να εκραγεί! Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας ένα θεαματικό τρίγωνο ανάμεσα στον ευεργέτη Δία και στον μεταμορφωτικό Πλούτωνα μας υπόσχεται δυναμικές αλλαγές που θα χαρίσουν ολοκλήρωση… Πώς θα επηρεάσουν όμως οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας τα ερωτικά των ζωδίων; Ποιοι ευνοούνται και ποιοι πρέπει να αποφύγουν τα καβγαδάκια και τους χωρισμούς;

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Ο πιο δυνατός θα υπερισχύσει!

Την Τρίτη στις 6 Οκτωβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται αντιμέτωπος με τον σκληρό και αμείλικτο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η δυσαρμονική όψη θα μας επηρεάζει όλη την εβδομάδα, κάνοντας τις καταστάσεις στις σχέσεις όχι απλά δύσκολες, αλλά… «εκτός ελέγχου»! Παιχνίδια εξουσίας, ερωτικά απωθημένα, πάθη, λάθη και δυνατά ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε τέλμα κάποιες σχέσεις… Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Λύσεις σε προβληματισμούς…

Την ίδια μέρα που κυριαρχεί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, υπάρχει μία θετική όψη εξαγώνου που θα ευνοήσει κάποιους εκπρόσωπους του ζωδιακού! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δίνοντας τη λύση, την ευκαιρία και την ιδέα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του α΄ δεκαημέρου να ξεπεράσουν δυσκολίες του παρελθόντος.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Τα πάντα γύρω σου φρενάρουν…

Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η δύσκολη όψη δημιουργεί έντονο το αίσθημα της εξάντλησης και της θολούρας… Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα ξέρουν τι να κάνουν και πώς να αντιδράσουν με μία ερωτική κατάσταση, που τους προκαλεί σύγχυση… Πολλές ερωτικές υποθέσεις θα «φρενάρουν» και θα υπάρξει ασάφεια, αβεβαιότητα και αμφιβολία! Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και το τετράγωνό της με τον Κρόνο: Ο έρωτας μπαίνει στην κατάψυξη!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της συντροφικότητας και της απόλαυσης, θα κινείται από τις 8 Οκτωβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, στο ζώδιο της Παρθένου. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί απλόχερα να χαρίσει τις ευεργεσίες της. Οι σχέσεις λοιπόν αυτό το διάστημα θα χρωματίζονται από λογική, κτητικότητα, αλλά και «τσιγκουνιά». Την Κυριακή στις 11 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει την πρώτη αρνητική της όψη με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη! Αυτή η δύσκολη όψη θα φέρει σκληρές συνειδητοποιήσεις και ρήξεις σε σχέσεις, ενώ το αίσθημα της απογοήτευσης θα είναι κυρίαρχο. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν για μία ακόμα φορά από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς ) που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο.

Το τυχερό τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα και οι μοιραίοι έρωτες

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία τυχερή και σπάνια αστρολογική όψη, που έρχεται για να ευεργετήσει να χαρίσει πλούτη στην καρδιά (και όχι μόνο)! Ο Δίας από την Παρθένο την Κυριακή στις 11 Οκτωβρίου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η τυχερή όψη θα δώσει νέες ευκαιρίες για δημιουργία σχέσεων που θα έχουν μοιραίο, έντονο αλλά και σταθερό χαρακτήρα. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο!
 
Η μουσική γεμίζει την καρδιά μας με όμορφα συναισθήματα, αναμνήσεις, σκέψεις αλλά και όνειρα… Ποιο τραγούδι εκφράζει την αισθηματική ζωή των ζωδίων για την εβδομάδα 5-11 Οκτωβρίου 2015; Άκουσε το στίχο του ζωδίου σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Ας εκτεθώ – Γιώργος Λιανός»
«Τι περιμένουμε, ποιος πρώτος θα το πει, θέλω τα βράδια πάλι πάνω μου να σκύψεις, ο έρωτάς μου δεν αισθάνεται ντροπή, εγώ την πόρτα σου χτυπώ κι ας μ΄ απορρίψεις. Ας εκτεθώ, του εγωισμού μας δεν αντέχω την παράνοια. Ας εκτεθώ, γιατί η αγάπη ξεπερνά την περηφάνια»! Η εβδομάδα είναι έκρυθμη για σένα, φίλε Κριέ! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε οδηγεί σε μπελάδες, μα δεν σε νοιάζει αν εκτεθείς, γι’ αυτό ξεβράζεις από μέσα σου όλα τα συναισθήματα που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου… Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, τότε σίγουρα θα βρεις λύσεις.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ζηλεύει η νύχτα – Ορφέας Περίδης»
«Ζηλεύει η νύχτα, κάτι απ' το φως της έχεις πάρει, στρέφεις το βλέμμα ψηλά κι ανάβει το φεγγάρι, έξω απ' το χρόνο γύρω σου ακίνητα τοπία, χορεύεις μόνη μέσα σε μια φωτογραφία. Παίξε με στα χέρια σου σαν σφαίρα, πέτα με ψηλά στον αέρα, δώσε μου πνοή απ' την πνοή σου να ξαναγεννηθώ μαζί σου!» Όλοι γύρω σου μπορεί να είναι παραπονεμένοι αυτή την εβδομάδα, όμως εσύ αγαπητέ Ταύρε, είσαι ευνοημένος και έχεις το χαμόγελο στα χείλη! Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα θα κάνει πολλούς να ζηλέψουν από την ερωτική σου ρέντα!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Στο μυαλό μου – Χριστίνα Μαραγκόζη»
«Εσύ είσαι στο μυαλό μου το γκάζι όταν πατάω στη στροφή. Εσύ είσαι στο μυαλό μου τα βράδια, όταν μου βγαίνει η ψυχή. Εσύ είσαι στο μυαλό μου κάθε φορά που κάνω κακό στον εαυτό μου... εσύ είσαι στο μυαλό μου»! Με τον Άρη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη να είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Διώξε από το μυαλό σου τις αρνητικές σκέψεις, δες καθαρά κάποιες υποθέσεις σου και συγκράτησε τον εαυτό σου από σφάλματα.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Φεύγω για μένα – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Κρατάς νύχτες και όνειρα μόνο για σένα, ρίχνεις τα λάθη σου όλα σε μένα. Φεύγω για μένα, να νιώσω καλά. Έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα, γιατί δεν μπορώ να σ' αγαπώ. Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα προτού τρελαθώ, θέλω να ζω»! Αρκετοί Καρκίνοι θα βρουν αυτή την εβδομάδα το σθένος να πάρουν το καπελάκι τους και να πουν το οριστικό αντίο σε μία σχέση που τους κούρασε… Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να φερθείς σκληρά και απόλυτα, προκειμένου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου!
 
 
ΛΕΩΝ
«Η ζωή – Δημήτρης Μπάσης»
«Η ζωή ξεκινά δυνατά και πατά σ' άλλους γαλαξίες, συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες. Η ζωή τρέχει μ' έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει, προχωρεί και γι' αγάπες παλιές ούτε που το κουβεντιάζει»! Τα αισθηματικά σου δεν σε προβληματίζουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα… Σε πιάνουν όμως οι φιλοσοφικές ανησυχίες, για το τι θα γίνει στο μέλλον σου και πώς θα εξελιχθεί η ζωή σου… Θέλεις το καλύτερο και θα το έχεις, αρκεί να καταφέρεις να διακρίνεις το σωστό από το λάθος!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Τι λάθος κάνω – Γιάννης Χαρούλης»
«Μια φυλακή είν’ ο κόσμος μακριά σου, μα η νύχτα αυτή μου `φερε το άρωμά σου. Τι λάθος κάνω κι όλο φτάνω πιο κοντά κι όλο σε χάνω κι όλο απ’ την αρχή ξανά; Όλο σε χάνω κι όλο απ’ την αρχή ξανά, τι λάθος κάνω κι όταν φτάνω είν’ αργά»; Λίγο βαρύ το κλίμα της εβδομάδας για σένα, φίλε Παρθένε! Η αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μπλοκάρει την εξέλιξη μίας ερωτικής σου ιστορίας, ενώ το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη, σε απογοητεύει και σε θλίβει! Μην ψάχνεις για την ώρα ποιος φταίει, ποιος έκανε λάθος… ανάλαβε το μερίδιο των ευθυνών σου και πήγαινε παρακάτω…
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Τι ήμουνα για σένα – Αντώνης Ρέμος»
«Απ’ τη ζωή μου πέρασες και μ’ έκανες κομμάτια, θέλω μονάχα να μου πεις κοιτώντας με στα μάτια... Τι ήμουνα για σένανε, τι ήσουνα για μένανε, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε, μονάχα εγώ τρελάθηκα, για σένα καταστράφηκα, να δεις που όλοι θα πούνε»! Έφτασε η στιγμή να λογαριαστείς και να ξεκαθαρίσεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Θα απαιτήσεις να έχεις όλες τις απαντήσεις που θέλεις εδώ και καιρό και θα ξεφύγεις από το ρόλο του θύματος. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε ωθεί να σκληρύνεις και να κλείσεις κεφάλαια, που δεν έχουν μέλλον!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θέλω να με κρατάς – Ηρώ»
«Πόσα περάσαμε το ξέρεις και το ξέρω, άλλες αγάπες που δε βγάζαν πουθενά. Έρχομαι εδώ μπροστά σου, κοίτα με στα μάτια, δεν έχουμε άλλη επιλογή εμείς οι δυο, θέλω να με κρατάς για πάντα, να χάνομαι μες στα δυο σου μάτια, ξέρεις πως μακριά σου εγώ δε ζω»! Με τον Δία από την Παρθένο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, εσύ αυτή την εβδομάδα βγαίνεις κερδισμένος! Χαρούμενες ειδήσεις και όμορφες συναντήσεις σου χαρίζουν το αίσθημα της επιβεβαίωσης και της ερωτικής νίκης!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Σου βάζω δύσκολα – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Δε θα γίνω έτσι όπως σου αρέσει, ξέχνα το! Να παρακαλάω για να σου μιλάω, ξέχνα το! Δεν γυρίζω πίσω κι όλα θα τα σβήσω φεύγοντας κι όχι παρακάλια και σε μαύρα χάλια κλαίγοντας. Σου βάζω δύσκολα, μα σκέψου πόσα πέρασα, κοντά σε εσένα ότι αγαπούσα έχασα, σου βάζω δύσκολα κι ας παίζω με τα νεύρα σου, τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου»! Σου βάζει δύσκολα αυτή η εβδομάδα, φίλε Τοξότη, αλλά θα τα καταφέρεις! Εσύ τώρα καλείσαι να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να κάνεις αυτό που πρέπει, προκειμένου να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς! Οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα και της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σε επηρεάζουν αρκετά και σου δημιουργούν έντονο το αίσθημα της ευθύνης.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κρύψου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου»
«Γι’ αυτό κρύψου να μη σε ξαναδώ, στο λάθος δεν μπορώ να αντισταθώ, προσπάθησε να μη σε ξαναδώ, δε γίνεται πιο κάτω από δω. Και τώρα μπροστά μου ο πόνος και το ψέμα σου, αυτά που σε ρώτησα και τ’ άλλα που κράτησες, εκείνα που είδα και τ’ άλλα που έκρυψες, το λάθος που σ’ έκαιγε κι εγώ το αγκάλιασα»! Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο και εσύ τώρα ζητάς εξηγήσεις, επιρρίπτεις ευθύνες, εξαγριώνεσαι και ζητάς εκδίκηση… Αυτό το έντονο κλίμα θα περάσει, αρκεί να μην ρίχνεις επιπλέον λάδι στη φωτιά.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Κάθε φορά που με κοιτάζεις – Άλκηστις Πρωτοψάλτη»
«Μα αυτή η αγάπη χάνει χρόνια, χάνει λέξεις, χάνει όρκους και στιγμές. Κι εγώ αντέχω που δε σ' έχω κι όμως σ' έχω. Έλα σ' αφήνω, στην καρδιά μου αν το θες. Κάθε φορά που με κοιτάζεις, παίρνω τον ήλιο αγκαλιά κι όταν τα μάτια χαμηλώνεις θέλω να πέσω στη φωτιά, μα όπου κι αν είσαι είμαι μαζί σου και μη ρωτήσεις το γιατί, όταν βγαίνει ουράνιο τόξο ο ουρανός κάνει γιορτή! Αυτή η αγάπη...»! Εσύ, φίλε Υδροχόε, εξακολουθείς να ζεις στον δικό σου κόσμο και περνάς καλά… Δεν σε νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σου, αυτό που μόνιμα σε απασχολεί είναι πώς θα περάσεις καλά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό ακριβώς θα κάνεις!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ώρες-ώρες – Αντύπας»
«Ώρες-ώρες με πιάνει μια τρέλα να σε συναντήσω. Ώρες-ώρες μου λείπεις και θέλω να τηλεφωνήσω. Όμως είμαστε πια χωρισμένοι, μες την ίδια την πόλη δυο ξένοι. Για το σώμα που σε περιμένει δεν έχεις πια ώρες...» Εντάσεις και καβγαδάκια σε κάνουν να θολώνεις και να μην ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον μίας σχέσης… Αυτό ακριβώς προκαλεί η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα που σε επηρεάζει άμεσα. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προσπαθεί να σε μαζέψει και να σου βάλει μυαλό, γιατί πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείς στα αισθηματικά! Μπορεί η εβδομάδα να είναι έντονη, σκληρή και απογοητευτική, όμως αν έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου τα πράγματα θα φτιάξουν! Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, έρχεται για να φέρει τη δική σου στιγμή, που θα λάμψεις από χαρά!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2015 16:04:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι