blank
 
blank
05-04-2015 15:09:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015

Η Έκλειψη Σελήνης κλόνισε στο πέρασμά της σχέσεις και συναισθήματα, δοκίμασε τις αντοχές και αποκάλυψε τι είναι αληθινό, τι αξίζει να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω… Το Πάσχα καταφθάνει, με τη διάθεση και τη σκέψη να ακολουθεί τους γρήγορους παρορμητικούς ρυθμούς, αλλά με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, διέξοδο, έρωτα και χαρά! Αυτό που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να αξιοποιήσουμε εποικοδομητικά την Μεγάλη Εβδομάδα, κάνοντας τον εσωτερικό μας απολογισμό, αναγνωρίζοντας λάθη, ζητώντας συγχώρεση και ακολουθώντας μία νέα πορεία… Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος μας όμως την εβδομάδα 6-12 Απριλίου 2015; Ποιες θα είναι οι αστρολογικές όψεις των πλανητών και με ποιο τρόπο θα μας επηρεάσουν;

Το τρίγωνο Ερμή-Δία και η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού φέρνουν εντυπωσιακές εκπλήξεις!

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή από τον Κριό να βρίσκεται στην αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, αλλά και τον Ήλιο από Κριό να βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με τον Ουρανό! Η Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν είναι μία μέρα που θα φέρει τύχη, ευκαιρία, χαρά και ανοίγματα στις επικοινωνίες, στις συναντήσεις, στα μηνύματα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους! Προτάσεις, εκπλήξεις, γέλιο, χαρά και αισιοδοξία, θα χαρίσουν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αυτή την ημέρα, ενώ θα υπάρξει και η προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα. Αυτή την ημέρα πολλοί θα σκεφτούν πως τα καλύτερα έρχονται, την στιγμή που έχεις χάσει κάθε ελπίδα!

Ο Ερμής από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Έρχονται καβγαδάκια ενόψει Πάσχα!

Η πιο δύσκολη και επικίνδυνη ημέρα της εβδομάδας είναι η Μεγάλη Τετάρτη, η οποία και θα δημιουργήσει ξαφνικές αιτίες κόντρας και έντασης! Ο Ερμής από τον Κριό δημιουργεί τις συνθήκες για να γίνονται οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις μας, σε πολύ γρήγορους αλλά και εγωκεντρικούς ρυθμούς. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει αστραπιαία μηνύματα που θα δυσαρεστήσουν γιατί την ίδια ημέρα αυτοί οι πλανήτες θα βρίσκονται σε κόντρα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου, μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά όταν κουβεντιάζεις με αγαπημένα πρόσωπα, συγκράτησε τα νεύρα σου, μην ξεσπάς στην οδήγηση και θυμήσου ότι κάποια λόγια σου, μπορούν αυτή την ημέρα να σε φέρουν αντιμέτωπο με μπελάδες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και έρχονται αστραπιαίες αποφάσεις για μετακινήσεις και επικοινωνίες…

Οι μέρες μας αρχίζουν να γίνονται πιο κοινωνικές και ευχάριστες από την Μεγάλη Παρασκευή, που ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Κριό θα συναντηθούν για να μας δώσουν την ώθηση, να φύγουμε μακριά, να βρεθούμε στη φύση και να κάνουμε μία νέα αρχή, μακριά από τα προβλήματα! Πολλά θα κανονιστούν, που δεν είναι για την ώρα στο πρόγραμμα, αρκετές θα είναι οι προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν, ενώ οι νέες γνωριμίες, έρχονται τώρα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι μία ρόδα που γυρίζει διαρκώς… Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη, είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο τέλος του β’ δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο έρωτας γίνεται… παιχνίδι!

Το Μεγάλο Σάββατο, η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο του Ταύρου και εισέρχεται στον αέρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού τον Δίδυμο! Ο έρωτας αρχίζει να θυμίζει τώρα παιχνίδι, ανεμελιά, αλλά και λίγο καλοκαιράκι, που όλα γίνονται πιο επιπόλαια και ξεκινούν από μία απλή κουβέντα, που στην συνέχεια γίνεται πολύ ενδιαφέρον εγκεφαλικό παιχνίδι, που σε ανεβάζει! Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να προκύψουν νέες γνωριμίες και μεγαλύτερη κινητικότητα στον τομέα των αισθηματικών! Ωστόσο, η θέση της Αφροδίτης από τους Διδύμους δεν ενδείκνυται για την δημιουργία μόνιμων, σταθερών σχέσεων! Τα ζώδια που θα δεχθούν εύνοια σε φλερτ και γνωριμίες είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)!

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν οι προοπτικές να κάνουμε πράξη, κάθε τι που είχαμε ονειρευτεί και σχεδιάσει για αυτή την ημέρα. Ο Άρης από τον Ταύρο μας δραστηριοποιεί να βρεθούμε κοντά στην παράδοση, στην οικογένεια, στις ρίζες μας, σε κάθε τι που νιώθουμε ότι μας ανήκει και μας δίνει ασφάλεια και σιγουριά. Μας δημιουργεί την ανάγκη να απολαύσουμε το φαγητό, την διασκέδαση και την καλοπέραση… Έρχεται και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, όπου πραγματοποιεί θετική όψη με τον αισθαντικό Άρη και το συναίσθημα αλλά και ο ρομαντισμός έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Τα ζώδια που δέχονται μεγάλη εύνοια την Κυριακή του Πάσχα είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και οι εκπρόσωποι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο!
 
Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 6-12 Απριλίου 2015 και ετοιμάσου να περάσεις ένα μελωδικό, ευχάριστο Πάσχα διαβάζοντας τις αισθηματικές σου προβλέψεις για την περίοδο του Πάσχα! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Εξακολουθώ να σε ακολουθώ- Λευτέρης Πανταζής»
«Κάνω πως δεν καταλαβαίνω σ' ό,τι κι αν κάνεις κι ό,τι λες, με την καρδούλα μου πεθαίνω για σένα αμέτρητες φορές κι εξακολουθώ να σ' ακολουθώ κι ας το ξέρω πως θα χαθώ! Κι εξακολουθώ να σ' ακολουθώ, γιατί σε θέλω και σ' αγαπώ»! Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε κάνει να πρωταγωνιστείς σε καβγάδες και σε ξαφνικές αποφάσεις, όμως οι θετικές του όψεις με τον Ήλιο και τον Δία σε κάνουν να ακολουθείς αυτό που λατρεύεις και στο τέλος να περνάς καλά! Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, έρχονται ευχάριστα ερωτικά μηνύματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Έλα πάρε μου τη λύπη – Ελένη Τσαλιγοπούλου»
«Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου ‘χεις κόψει τα φτερά, έλα πάρε μου τη λύπη, έλα δώσ’ μου τη χαρά. Είσαι ένα καρδιοχτύπι, μου `χεις κόψει τα φτερά, τα γαρίφαλα σου μέτρα, σ’ αγαπώ όσο κανείς, κάνω την καρδιά μου πέτρα και προσμένω να φανείς»! Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με τις κλειστές σου και να θέλεις να πάρεις αποφάσεις, που θα σου διώξουν μακριά τη λύπη! Προς το τέλος της εβδομάδας, υπάρχουν ευχάριστα καρδιοχτύπια που σου δίνουν χαρά, αφού το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σου ανοίγει τις πόρτες για να εκπληρώσεις επιθυμίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Είναι ωραία η θάλασσα – Πυξ Λαξ»
«Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα κι αν έχεις βρει πολλές στεριές καμία δεν σ' αράζει, δώσ' μου για φιλοδώρημα τραγούδι μέχρι πάντα, είναι ωραία η θάλασσα γιατί με σένα μοιάζει! Άσε με άνθρωπε να κάνω ό,τι αισθάνομαι, βαρέθηκα για πράγματα σωστά να μου μιλάνε. Πες μου μονάχα τι ποτό γεμίζει το ποτήρι σου κι αν θέλεις περισσότερο, εδώ δε σε κερνάμε»! Από αυτή την εβδομάδα θα κάνεις αυτό που αισθάνεσαι, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σου, για να σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να νιώσεις και πάλι παιδί! Ο έρωτας παίζει τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ξενύχτησα στην πόρτα σου – Βίκυ Μοσχολιού»
«Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ, εδώ είναι πλούσιοι και φτωχοί άνθρωποι κι ανθρωπάκια, εδώ είν' ο ήλιος, η βροχή, αγάπες και φαρμάκια! Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ»! Οι μέρες αυτές σου προκαλούν συναισθηματική ένταση, θυμάσαι το παρελθόν, ανταλλάσσεις λόγια πικρά, αλλά λύνεις και εκκρεμότητες, βγάζεις από μέσα σου τον πόνο σου… Η Κυριακή του Πάσχα θα σε ανταμείψει για όλα τα δύσκολα που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Καλοκαίρι – Μελίνα Ασλανίδου»
«Δίπλα σου άλλη μια νύχτα, κέρασέ με μια γρανίτα χαϊδεμένο μου, κοίταξέ με ν’ ανατέλλω, μέρα νύχτα να σε θέλω, μεθυσμένο μου. Σώμα μου, ζεστό μου σπίτι, στείλε με σ’ ένα πλανήτη, σε μια χίμαιρα, Αύγουστέ μου καταλύτη, μ’ έναν έρωτα αλήτη, έλα σήμερα. Καλοκαίρι αγκαλιά μου, έλα σπάσε τα γυαλιά μου, να σε βλέπω μες τη θάλασσα γυμνό. Έλα πάλι να με κάψεις, το κορμάκι μου ν’ ανάψεις πυροτέχνημα στον Έρωτα θεό»! Μπορεί να έχουμε ακόμα Απρίλιο, όμως εσύ, αγαπητέ Λέοντα, μπαίνεις από τώρα στο ρυθμό του καλοκαιριού, αναστατώνεσαι ερωτικά, ευχαριστιέσαι, παίζεις, γνωρίζεις νέο κόσμο και απολαμβάνεις τις γιορτινές μέρες χωρίς κανένα εμπόδιο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πανηγυρίζω – Γιώργος Παπαδόπουλος»
«Πανηγυρίζω που έχεις φύγει και μπορώ και συνεχίζω, είσαι μια άγνωστη που δεν αναγνωρίζω, βρήκα από μόνος μου ζωή... Πανηγυρίζω που έχεις φύγει και μπορώ και συνεχίζω που έχω αρχίσει πια και εγώ να σε εκνευρίζω, με την καρδιά μου αγκαλιά πανηγυρίζω, πανηγυρίζω!» Πανηγυρίζεις επιτέλους, γιατί ξεπερνάς τα μπερδέματα και τις ανησυχίες σου και κοιτάς από εδώ και στο εξής πώς να περάσεις καλά, πώς να το ρίξεις έξω και να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα το Πάσχα! Θα υπάρξει και μία ξαφνική εξέλιξη, που θα σε γεμίσει με πάθος! Τι καλύτερο…Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Καρδούλα μου δεν σε μαλώνω – Μαρινέλλα»
«Καρδούλα μου, δε σε μαλώνω μήτε κακία σου κρατώ, ένα παράπονο έχω μόνο και κάθισα να σου το πω, ένα παράπονο μικρό. Δεν είναι έρωτας μαχαίρι, αγκάθι είναι τρυφερό, απλώς μου τρύπησε το χέρι και λίγο μάτωσε θαρρώ. Σε συλλογιέμαι, δεν το κρύβω, ήσυχα όπως σου μιλώ κι από παράπονο πιο λίγο, είν’ το παράπονο αυτό»! Αν αποφύγεις την μουρμούρα και την γκρίνια της Μ. Τετάρτης, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ουρανό, σου επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους για να δώσει πνοή ανανέωσης στα αισθηματικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν έκανα ταξίδια μακρινά – Χρήστος Θηβαίος»
«Δεν έκανα ταξίδια μακρινά, οι άνθρωποι που αγάπησα ήταν δάση, οι φίλοι μου φεγγάρια ήταν, νησιά, που δίψασε η καρδιά μου να τα ψάξει. Το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ, η νύχτα εσύ το όνειρο της μέρας, μικρή πατρίδα σώμα μου κι αρχή, η γη μου εσύ, ανάσα μου κι αέρας»! Η εβδομάδα ξεκινά έντονα κι εσύ ψάχνεις να βρεις και να κρατήσεις στο πλάι σου το αληθινό, το σταθερό, αυτό που μπορεί να μείνει για πάντα δίπλα σου! Συνειδητοποιείς τα συναισθήματά σου, παραδέχεσαι τα λάθη σου και την Κυριακή υπάρχει μία εξέλιξη σε μία σχέση, που σου δίνει ανακούφιση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Και τι ζητάω – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Παίζεις με την ευαισθησία μου, μα την ουσία μου δεν την προσέχεις και στης καρδιάς μου τα σκιρτήματα άλλα προβλήματα λες ότι έχεις! Και τι ζητάω, τι ζητάω; Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω...»! Αυτή την ευκαιρία που ζητάς, θα την έχεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, αφού είναι φανερό ότι αφήνεις στην άκρη τα προβλήματα του χτες και υποδέχεσαι μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, σου φέρνουν την είδηση ή την πρόταση που περιμένεις εδώ και καιρό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Θα σπάσω κούπες – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
«Θα σπάσω κούπες για τα λόγια που ‘πες και ποτηράκια για τα πικρά λογάκια, αμάν, πια μικρό μην κλαις αμάν κι έχεις ό,τι θες! Σπάω τα πιάτα για τα δυο σου μαύρα μάτια! Εψές το βράδυ είδα στ’ όνειρό μου πως είχες τα μαλλάκια σου ριγμένα στο λαιμό μου, αμάν, πια μικρό μην κλαις, αμάν, κι έχεις ό,τι θες»! Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι σε έκρυθμη διάθεση… Ανταλλάσσεις λόγια όλο πίκρα και ένταση, όμως όλες αυτές οι πικρές κουβεντούλες εύκολα θα ξεπεραστούν με το που θα έρθει η Κυριακή του Πάσχα, που πραγματικά είσαι από τους ευνοημένους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Φωτοβολίδα – Ορφέας Περίδης»
«Μια φωτοβολίδα μες στη νύχτα σκάει κι η καρδιά μου σπάει, μες στο φως σε είδα. Γίναν τα κομμάτια μια καινούργια γη, μες στην αλλαγή βλέπω μ’ άλλα μάτια. Γίναν τα κομμάτια μια καινούργια γη, μες την αλλαγή βλέπω μ’ άλλα μάτια . Όλα είναι ίδια αν δε τ’ αγαπάς, όλα μένουν ίδια άμα δεν τα πας. Κι όλα αυτά που είναι, γίνονται ξανά μέσα απ’ τη δικιά σου τη ματιά, μέσα απ’ τη δικιά σου τη ματιά»! Μια φωτοβολίδα τύχης και ευκαιρίας ανάβει αυτό το Πάσχα για σένα, αγαπητέ Υδροχόε! Ένας έρωτας μπορεί να σε κάνει μέσα από την ματιά του, να βρεις και πάλι το νόημα… Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, παίρνεις τα πάνω σου στα ερωτικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Παράπονό μου – Γιάννης Πάριος»
«Παράπονό μου, παράπονό μου, κρίνο και ρόδο μου, δώρο σου κάνω τον εαυτό μου, έχεις το λόγο μου να μη σε χάσω, παράπονό μου. Τρέμω απ’ το φόβο μου, παράπονό μου, παράπονό μου στο πρόσωπό μου μια χαρακιά, ένα σου λέω παράπονό μου, μην ξαναφύγεις πια»! Η εορταστική εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι με παράπονα, φόβους, ανασφάλειες και αδυναμίες, που όμως σύντομα θα τις ξεπεράσεις. Η Κυριακή του Πάσχα κάνει ένα όνειρο σου πραγματικότητα και τα παράπονα, οι λύπες, οι στεναχώριες, λαμβάνουν τέλος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2015 15:09:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι