blank
 
blank
05-07-2015 12:38:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015

Μπορεί να πονάς για τα σφάλματα του παρελθόντος σου, να συνειδητοποιείς ότι έσφαλες και να προσπαθείς να περισώσεις αυτό που είναι πραγματικά δικό σου, όμως η εβδομάδα 6-12 Ιουλίου 2015, θα σε κάνει και πάλι να βρεις το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, για να φτάσεις στην πραγματοποίηση του ονείρου σου! Ποιες είναι όμως οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας; Ποιοι ευνοούνται και ποια ζώδια θα τα βρουν «σκούρα»; Δες τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας και μάθε πώς θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου!

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Η αγάπη ζητά την υπέρβαση…

Αγαπώ θα πει χάνομαι, κάνω θυσίες, υπερβαίνω τα όριά μου και κάνω τα πάντα για να κρατήσω κοντά μου αυτό που μου ανήκει, αυτό που αγωνίστηκα να κάνω δικό μου, αυτό που μου αξίζει! Αυτό ακριβώς σημαίνει η όψη της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα, η οποία και κορυφώνεται την Τρίτη στις 6 Ιουλίου! Ο Ήλιος από τον Καρκίνο στρέφει την ενέργειά σου σε όλα όσα κρύβει μέσα η καρδιά σου… Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ζητά αποδείξεις και ταρακουνά το κλίμα για να σε κάνει να κατανοήσεις τι είναι αληθινό, τι αξίζει, τι πρέπει να παραμείνει δίπλα σου! Αν είσαι ζώδιο του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) θα χρειαστεί αυτή την εβδομάδα να κάνεις θυσίες, να αντιμετωπίσεις τις ανατροπές και να αναγνωρίσεις την πραγματικότητα που υπάρχει γύρω από μία προσωπική σου σχέση.

Ο Ερμής σε χιαστί με τον Κρόνο: Κόβεις κακές συνήθειες!

Είχες κολλήσει σε μία σχέση που δεν σου έκανε καλό; Τα αισθηματικά σου ήταν μπλοκαρισμένα και αυτό σου προκαλούσε πόνο, δυσαρέσκεια και σε έκλεινε στον εαυτό σου; Στις 7 Ιουλίου η όψη χιαστί του Ερμή από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Σκορπιό σε βοηθά να πεις «αντίο» στο πικρό παρελθόν και σου δίνει το ερέθισμα να ξεπεράσεις δύσκολες καταστάσεις, που σε άφηναν πίσω. Αν είσαι Δίδυμος ή Σκορπιός του τρίτου δεκαημέρου, θα ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και θα πάρεις σωστές αποφάσεις για την πορεία σου!

Ο Ερμής στον Καρκίνο: Τα λόγια αποκτούν συναίσθημα…

Ο Ερμής μετά την πολύμηνη παρουσία (και την αναδρομή του) στο ζώδιο των Διδύμων, στις 8 Ιουλίου θα περάσει στο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο! Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα κάνει τα λόγια να γεμίσουν συναίσθημα, την σκέψη να διακρίνεται από ευαισθησία και τρυφερότητα, παράλληλα όμως δεν θα λείψουν οι οξυθυμίες, οι εναλλαγές στις απόψεις, αλλά και τα… κουτσομπολιά! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από τον Ερμή στον Καρκίνο θα είναι οι εκπρόσωποι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)!

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία άκρως θετική όψη, η οποία κάνει πραγματικότητα όνειρα του παρελθόντος και φέρνει δημιουργικές αλλαγές που τονώνουν το ηθικό! Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 8 Ιουλίου, ενεργοποιώντας θετικές αλλαγές, που θα εκπληρώσουν όνειρα και προσδοκίες. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτή τη θετική όψη τριγώνου Άρη – Ποσειδώνα, είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου!
 
Αφού είδαμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας 6-12 Ιουλίου ήρθε η ώρα να δούμε τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων μέσα από τον στίχο αγαπημένων τραγουδιών! Δες ποιο είναι το τραγούδι που σου ταιριάζει για τη νέα εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Η πίπα της ειρήνης – Μιχάλης Εμιρλής»
Δεν υπάρχει ο λόγος να τσακώνεσαι, όμως αυτή την εβδομάδα θα έχεις έκρυθμη διάθεση, φίλε Κριέ! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε προκαλεί να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, έτσι λοιπόν επαναστατείς απέναντι στη σχέση σου, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου και διεκδικείς την ελευθερία σου! Ωστόσο, ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Λέοντα, αποτελούν το στήριγμά σου για να αποφύγεις τα λάθη και τις δυσκολίες! Χαμήλωσε τους τόνους, δες τα πράγματα με χιούμορ και τραγούδησε το δικό σου στιχάκι…
 
«Όπως μαλώνουνε ο σκύλος και η γάτα, έτσι και εμείς μαζί δεν κάνουμε χωριό και την πληρώνουνε τα βάζα και τα πιάτα, παν τα σερβίτσια και όλο το νοικοκυριό. Σταμάτα να γκρινιάζεις να χαρείς, να μου πετάς συσκευασίες μαργαρίνης, έλα να ανάψουμε την πίπα της ειρήνης, κι ό,τι σου λέω πάψε να παρεξηγείς…»
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Αγάπη την λένε – Δημήτρης Κοργιαλάς»
Αναζητάς την αληθινή αγάπη, που θα είναι δίπλα σου στα δύσκολα, θα σε στηρίζει και θα σου δίνει την δύναμη για να συνεχίσεις να κάνεις όνειρα! Η εβδομάδα σου, φίλε Ταύρε, είναι γεμάτη ρομαντισμό, τρυφερότητα και ευχάριστες επικοινωνίες. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα φέρει γρήγορες, ξαφνικές ειδήσεις αισθηματικού περιεχομένου, που θα σκορπίσουν χαμόγελα! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, δείχνει ότι το Σαββατοκύριακο θα έχεις καυτές ερωτικές εξελίξεις…
 
«Αγάπη τη λένε και ψάχνω να τη βρω με άδεια βαλίτσα και τρέλα στο μυαλό, με λάδι και αλμύρα, με μια φέτα ψωμί, με γέλια από μπίρα και δάκρυ από ρακί! Αγάπη τη λένε και ψάχνω να τη βρω, με βάρη, με χρέη, με κόμπο στο λαιμό, με χάρτινες σφαίρες και σύννεφα φιλιά, με ωραίες παρέες και ορθάνοιχτη αγκαλιά!»
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Σαν έρθει η μέρα - Stavento / Εύη Αδάμου»
Το μυαλό σου δραπετεύει σε ταξίδια, θάλασσα, διακοπές, αλλά και στον έρωτα που θα σου τονώσει το ηθικό! Η εβδομάδα που έρχεται, σε βοηθά να ανασυνταχτείς και να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ… Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος και να κάνεις νέα όνειρα για την πορεία σου… Υπάρχει η ελπίδα τα ερωτικά σου να φτάσουν στο σημείο που θέλεις, μη το βάζεις κάτω λοιπόν.
 
«Χιλιόμετρα χίλια, χίλια και άλλα τόσα μίλια όταν σε δω θα σου δώσω χίλια φιλιά στα χείλια, εις τη χίλια ύψωσέ τα, αν μπορείς μέτρησέ τα κι ύστερα χώρεσέ τα στου ουρανού την ποδιά! Δεν είσαι μόνη σε κόσμο που πληγώνει, που έμαθε να λιώνει αισθήματα, που έμαθε να σκοτώνει, τι κι αν το ψέμα τρυπώνει όπως στα σπίτια η σκόνη, όταν βρεθούμε θα ξαπλώσουμε στο ίδιο σεντόνι. Δεν είσαι η μόνη που ψάχνει κάτι αληθινό, είμαστε κι άλλοι κι έχουμε όλοι κάτι κοινό!»
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Πόσο λίγο με ξέρεις – Ευρυδίκη»
Δεν την λες και εύκολη την εβδομάδα αυτή για το ζώδιο σου, αγαπητέ Καρκίνε, όμως το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις που θα έχεις, θα αποδειχθούν ότι είναι μόνο για καλό! Η αντίθεση του Ήλιου – Πλούτωνα σε καλεί να απομακρύνεις από κοντά σου οτιδήποτε στην ουσία έχει τελειώσει και δεν έχει μέλλον… Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις… Όποιος σε ξέρει λίγο και δεν δείχνει να σε εκτιμά πραγματικά, θα μείνει μακριά σου!
 
«Μη, μη μου μιλάς, όλο ζητάς κι όσο ζητάς εγώ δίνω, ναι το ’πα ξανά, μ’ αυτή τη φορά στ’ αλήθεια σ’ αφήνω! Πόσο λίγο με ξέρεις ναι, ναι ειμ’ εγώ που όταν πονάς διώχνω μακριά τα σκοτάδια. Ναι, ναι ειμ’ εγώ που όταν γελάς σε πλημμυρίζω με χάδια!»
 
 
ΛΕΩΝ
«Ένοχα φιλιά – Μέλισσες»
Πρωταγωνιστή του έρωτα… Λέοντα, συνεχίζεις να γεύεσαι την εύνοια των τελευταίων εβδομάδων και είσαι σε φάση δημιουργικών αλλαγών στη ζωή σου! Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σε κάνουν να γεύεσαι με τρόπο μυστικό. Έρχονται μυστικές ερωτικές συναντήσεις, μυστικά φιλιά, μυστικά όνειρα και παρασκήνιο το οποίο σε εξιτάρει! Απόλαυσέ το, έστω κι αν οφείλεις να κρατάς μυστικότητα στις πράξεις και στις επιλογές των ερωτικών σου αυτό το διάστημα…
 
«Άλλη μια βραδιά σε δωμάτια σκοτεινά, σου λέω δώσε μου ξανά επικίνδυνα φιλιά. Μωρό μου, άλλη μια βραδιά σε δωμάτια σκοτεινά, σου λέω δώσε μου ξανά επικίνδυνα φιλιά. Ένοχα χείλη που φιλούν δυο καρδιές που δυνατά χτυπούν…»
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Υπάρχει λόγος – Έλενα Παπαρίζου»
Υπάρχει λόγος αυτή την εβδομάδα να χαμογελάσεις, να κάνεις όνειρα, να αφεθείς στα πάθη σου περιορίζοντας την αυστηρή λογική σου, που σε έκλεινε ως τώρα στον εαυτό σου! Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα κάνει τον έρωτα εκρηκτικό, παθιασμένο και ολοκληρωτικό… Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, φέρνει γνωριμίες για σένα που δεν έχεις σχέση, που σε ενεργοποιούν με όμορφο τρόπο! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να ξυπνάς από το όμορφο όνειρο και τώρα να το ζεις στην πραγματικότητα!
 
«Υπάρχει λόγος, θέλω να `ρθείς έστω για λίγο, υπάρχει λόγος δεν έχω άλλη αντοχή! Θα γίνω δρόμος να περάσεις, θα γίνω δάκρυ να ξεχάσεις, πλάι μου να `σαι όταν ξυπνήσω το πρωί, πλάι μου να `σαι όταν ξυπνήσω το πρωί»
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Όταν σε είχα πρωτοδεί – Professional Sinnerz»
Μία αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σε κάνει να αναλογίζεσαι τα σφάλματά σου και σε ενεργοποιεί να αποκοπείς από δύσκολες καταστάσεις. Δεν έχεις όμως τίποτα να φοβηθείς, φίλε Ζυγέ, γιατί η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα δεν σε αφήνουν παραπονεμένο… Η μοίρα σε φέρνει πιο κοντά στον αληθινό έρωτα…
 
«Όταν σ’ είχα πρωτοδεί κάτι στη ζωή μου ειλικρινά είχε παιχτεί, κάτι είχε συμβεί μα δεν το ‘χα καταλάβει! Όταν έβγαλες φωνή μπορώ να πω πως αρχικά είχα σοκαριστεί το μήνυμα εστάλη μα δεν το είχα λάβει είχαν περάσει μέρες και σε αναζητούσα, ήθελα να σε δω μα δυστυχώς δεν μπορούσα και πήρα πρέφα τότε πως είχα τρελαθεί, η μοίρα μας μάς έφερε στο ίδιο τραπέζι και εκεί ακριβώς κατάλαβα μαζί σου τι παίζει μπορώ να πω γλυκά σε είχα ερωτευτεί!»
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Από έρωτα – Ελεονόρα Ζουγανέλη»
Τι να πει κανείς για σένα, φίλε Σκορπιέ; Όλα γύρω σου μπορεί να είναι δύσκολα, ο έρωτας όμως καλά κρατεί! Ετοιμάσου να ζήσεις μία από τις πιο ερωτικές εβδομάδες της χρονιάς! Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου… Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει μία ανέλπιστη αισθηματική εξέλιξη, που εκπληρώνει μία μεγάλη σου επιθυμία!
 
«Οι φίλοι μου δε σ’ αγαπούν, με πιάσανε να κλαίω, δεν θέλουν να σε ξαναδώ, ντρέπομαι που το λέω, ντρέπομαι, ντρέπομαι, που δε σ’ αγαπούν. Όσοι μας είδανε μαζί τον έρωτα φοβούνται, δεν ξέρω αν μας ζηλεύουνε ή απλώς αν με λυπούνται, δεν ξέρουν τι είναι το μαζί γι’ αυτό δεν αγαπούν…»
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Καλοκαίρι αγκαλιά μου – Μελίνα Ασλανίδου»
Δεν έχεις κανέναν λόγο να θλίβεσαι, να πικραίνεσαι και να απογοητεύεσαι, φίλε Τοξότη… Το καλοκαίρι για σένα ήδη έχει ξεκινήσει και αυτή την εβδομάδα θα είσαι όλο χαμόγελα, αλλά και ευκαιρίες στα αισθηματικά σου! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα φέρει καυτές, παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις… Ο Ερμής από τον Καρκίνο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να υπάρξουν ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε κάνουν με καλό τρόπο να πάρεις φωτιά!
 
«Καλοκαίρι αγκαλιά μου, έλα σπάσε τα γυαλιά μου, να σε βλέπω μες τη θάλασσα γυμνό! Έλα πάλι να με κάψεις, το κορμάκι μου ν' ανάψεις, πυροτέχνημα στον Έρωτα θεό, δίπλα σου άλλη μια νύχτα, να φωνάζεις πού σε βρήκα πριγκηπέσσα μου, πρίγκιπά μου ζάλισέ με, φίλα με, ξεκλείδωσέ με κι έλα μέσα μου βάλε αγάπη οξυγόνο, σβήσε μου τον άδειο χρόνο, το χαμένο μου, βάλε βράδια μεθυσμένα, δε χρωστάμε σε κανένα, πεπρωμένο μου!»
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Στο κάτω-κάτω της γραφής – Γιάννης Πάριος»
Θα μείνεις ή θα φύγεις από αυτή τη σχέση; Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και που πρέπει να γίνει; Αυτή την εβδομάδα θα σου δοθούν όλες οι απαντήσεις και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε επηρεάζει, σε ρίχνει, φέρνει ανατροπές και συνειδητοποιήσεις… Στην ουσία όμως, αγαπητέ Αιγόκερε, στο τέλος της εβδομάδας το κλίμα χαλαρώνει και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα… Ο Ερμής από τον Καρκίνο, καθώς και το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα, σου δίνουν το ερέθισμα να κουβεντιάσεις, να συναντηθείς και να λύσεις κάθε διαφορά!
 
«Σαν τσιγάρο σε κρατώ που γουστάρω να καπνίσω, θα σ’ ανάψω, θα σε πιώ και στο τέλος θα σε σβήσω. Να γλιτώσω είναι αργά, μ’ έχεις ήδη καταστρέψει κι αν σε κόψω τώρα πια, φοβάμαι πως η μοναξιά θα επιστρέψει. Στο κάτω-κάτω της γραφής, αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς!»
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μείνε – Αντώνης Ρέμος»
Παρόλο που έχεις άγχος και δέχεσαι πιέσεις από επαγγελματικά και οικονομικά, ο έρωτας εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να παραμένει για τα καλά στη ζωή σου! Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας δεν σε επηρεάζουν άμεσα, μην ξεχνάμε όμως πως η ύπαρξη της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Λέοντα σε παρακινούν να μείνεις δίπλα σε κάθε τι που κάνει την καρδιά σου να χτυπά ερωτικά… Το άτομο που θα καταφέρει να ξυπνήσει μέσα σου ερωτικά συναισθήματα, ήδη υπάρχει…
 
«Μείνε, σώμα μου γίνε, γίνε ψυχή μου μείνε μαζί μου, μείνε μες στον καθρέφτη, η νύχτα πέφτει, μείνε μαζί μου, μείνε μες στα όνειρά μου, γίνε φόβος και χαρά μου, μείνε μέσα στη ζωή μου, μείνε, στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου, μείνε μέσα στη ζωή μου, μείνε!»
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ένα φιλί – Χάρις Αλεξίου»
Μπόρα ήταν και πέρασε, επιτέλους το χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σου και βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου! Αυτή την εβδομάδα κάνεις όνειρα, σχέδια, επαφές, ερωτικές συναντήσεις και επιβεβαιώνεσαι με κάθε τρόπο! Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει ερωτικά μηνύματα και εξομολογήσεις, που δεν περίμενες ότι θα έρθουν! Το Σαββατοκύριακο, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου δίνει στο «πιάτο» αυτό που περίμενες εδώ και καιρό… Μήπως ήταν ένα φιλί;
 
«Ένα φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι, θέλω ένα φιλί μόνο ένα φιλί, η ζωή δανεική και μικρή, μα στα χείλη σου μοιάζει μεγάλη, θέλω ένα φιλί! Σε βρίσκω στο πλήθος ξανά στους δρόμους, που η πόλη σχολά απρόβλεπτη, που είν' η ομορφιά… Πάλι γελάς αμήχανα λίγο κοιτάς! Τι κοιτάς; Αγκαλιά να με πάρεις, δες κανείς δε μας σκότωσε εμάς…»
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2015 12:38:00
Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 5
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι