Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Ιουλίου 2014 μ' ένα τραγούδι

Το τραγούδι της εβδομάδας 7 έως 13 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Αρκετά επεισοδιακή, αλλά και ερωτική είναι η εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου για όλα τα ζώδια, αφού μία σειρά πλανητικών όψεων, μας επιφυλάσσει στιγμές γεμάτες ένταση, οι οποίες όμως μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχία, αρκεί να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των άστρων… Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τι φέρνουν οι μέρες που ακολουθούν στον αισθηματικό μας τομέα!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Τα εμπόδια ξεπερνιούνται

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται μία σημαντική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τον Καρκίνο και τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, η οποία μπορεί πραγματικά να υποστηρίξει τα σχέδια κάποιων εκπροσώπων του ζωδιακού και να βοηθήσει να ξεπεραστούν σημαντικά εμπόδια! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που πραγματοποιείται την Τρίτη στις 8 του μήνα, θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, να πραγματοποιήσουν έναν σημαντικό στόχο τους!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι

Την Τρίτη στις 8 του μήνα πραγματοποιείται μία ακόμα όψη, η οποία φέρνει ανατροπές, αλλαγές σχεδίων, ένταση, νεύρα και ξαφνικά γεγονότα που κάνουν την ενέργεια γύρω μας τεταμένη! Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Κριό, βγάζει με έντονο και δυσάρεστο τρόπο αλλαγές σχεδίων που προκαλούν νεύρα και υπερένταση! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθούν προ εκπλήξεων αυτή την ημέρα… Οι Καρκίνοι επειδή δέχονται την θετική επιρροή του τριγώνου Ήλιου-Κρόνου, θα καταφέρουν πιο εύκολα να βρουν την άκρη! Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού, καλό θα ήταν αυτή την ημέρα να είναι προετοιμασμένοι για ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να τους προκαλέσουν ένταση!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη: Η ημέρα του έρωτα…

Την Παρασκευή στις 11 Ιουλίου, φόρα τα καλά σου και ετοιμάσου για μία ημέρα γεμάτη έρωτα… Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φλερτάρει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού και σχηματίζουν την όψη τριγώνου που φέρνει χαρές και πανηγύρια στα αισθηματικά μας! Μία όμορφη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη στα ζώδια του αέρα, φέρνει πάντα όμορφες αλλαγές στον ερωτικό τομέα, αλλά δημιουργεί και το κατάλληλο σκηνικό για να γίνουν νέες ερωτικές γνωριμίες που θα χαρίσουν ανανέωση! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, μπορούν να αναμένουν ότι θα απολαύσουν τον έρωτα σε όλο το μήκος και το πλάτος τους!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Η τύχη είναι στα χέρια σου… άρπαξέ την!

Πολλές φορές το τυχερό μπορεί να είναι μπροστά στα μάτια μας και να μην μπορούμε να το διακρίνουμε… Άλλοτε, μπορεί να διώχνουμε κάτι από κοντά μας, γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που αναζητάμε… Αυτό το Σάββατο στις 12 Ιουλίου, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, γιατί θα δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, με τον πιο περίεργο και επεισοδιακό τρόπο… Μπορεί αυτή την ημέρα να δημιουργηθούν γεγονότα που θα προκαλέσουν ένταση, δυσαρέσκεια ή και μπέρδεμα, όμως θα υπάρξει και αυτή η βοήθεια και η στήριξη για ένα νέο ξεκίνημα… Τα ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Αυτοί οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, πρέπει να συγκρατήσουν τα νεύρα και την ένταση της στιγμής και να κοιτάξουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν! Ευχάριστες εκπλήξεις να αναμένουν οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Ερμής στον Καρκίνο: Επικοινωνίες γεμάτες συναίσθημα

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του για μία ακόμα φορά στο ζώδιο του Καρκίνου! Αυτή τη φορά θα βάλει μπροστά σχέδια που κάναμε στις αρχές του Ιουνίου και θα τα δρομολογήσει, για να γίνουν τώρα πραγματικότητα! Οι επικοινωνίες μας εξελίσσονται στους ρυθμούς του συναισθήματος, ενώ δεν θα λείψουν και τα κουτσομπολιά, αλλά και τα λόγια που θα στάζουν… φαρμάκι!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως πάντα τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Έτσι κάνω εγώ – Στέλλα Καλλή»
«Με υποτιμάς, αν λες πως άμα φύγεις θα πεθάνω. Θα εκπλαγείς με αυτά που είμαι ικανή να κάνω και αν θεωρείς πως δεν θ' αντέξω αν φύγεις και θα σπάσω, συγγνώμη που θα πρέπει το όνειρο να σου χαλάσω! Έννοια σου κι εγώ για σένα ούτε δάκρυ δεν χαλώ! Ήδη άρχισα να βγαίνω, να ξανακυκλοφορώ! Κι όταν δεν το περιμένεις, ξαφνικά μια μέρα εγώ θα περάσω από μπροστά σου μ' άλλον αγαπητικό»! Μία εβδομάδα γεμάτη επεισόδια και αλλαγές θα ζήσεις, φίλε Κριέ! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε κάνει να περάσεις ξέγνοιαστα και ερωτικά, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει αλλαγές που δεν περιμένεις και οι οποίες μπορεί να σε στρεσάρουν κάπως! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Να είχα εκατό καρδιές – Γλυκερία»
«Να 'χα χίλια μάτια, τα μάτια σου να βλέπω και χείλη εκατό, να σε γλυκοφιλώ και να μη σε χορταίνω. Αμάν, να 'χα εκατό καρδιές, να σ' αγαπώ εκατό φορές, γιατί μια καρδιά που έχω, το σεβντά σου δεν αντέχω. Να 'χα χίλια μάτια εσένα να κοιτάζω και χίλιες αγκαλιές, αμέτρητες φορές γλυκά να σ' αγκαλιάζω». Έτσι ακριβώς υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Ταύρε… Απαλλάσσεσαι από ένα μεγάλο βάρος και κάνεις νέα ανοίγματα στη ζωή σου. Και αυτή τη φορά, τα θέλεις και τα δίνεις όλα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δεν είσαι έρωτας εσύ – 2002 GR»
“Κάθε βραδιά μέσα στα μπαρ καίω τον καπνό, χάνω τα ίχνη σου, τα χείλη σου οινόπνευμα φτηνό, νύχτα υγρή λίγο το φως, κλείνω τον κόσμο μες στα μάτια μου, αυτή τη νύχτα στο κορμί σου ακροβατώ. Δεν είσαι έρωτας εσύ, είσαι γοργόνα είσαι θάλασσα, είσαι ένας φάρος σκοτεινός”! Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, φίλε Δίδυμε, αφού ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι και σε προκαλεί σε παιχνίδια, που θα σου μείνουν αξέχαστα! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου και ο Άρης από τον Ζυγό, πραγματοποιούν αυτή την εβδομάδα ένα όμορφο τρίγωνο, που φέρνει καλοκαιρινή ερωτική αναγέννηση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 

 

Το τραγούδι της εβδομάδας 7 έως 13 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έπαθα κι έμαθα – Χρήστος Χολίδης»
«Έπαθα και έμαθα, σ’ αγάπησα, την πάτησα, τόσο ωραία ψέματα απ' άλλη δεν ξανάκουσα! Έπαθα και έμαθα, αντίο σου κι ας άργησα, πίσω μου σε άφησα, άλλαξα πια! Έπαθα και έμαθα. Εγώ μισός, ναι πάλι μισός, παραμιλώ ξενυχτώ κι όλο πάω εγώ, τρελός, ναι πάλι τρελός, ούτε μετρώ τα κομμάτια που σπάω! Κι εσύ εκεί, ναι πάντα εκεί, δικαιολογείς, εξηγείς, προσπαθείς, εσύ εκεί, ναι πάντα εκεί, κάτι να πεις»! Τα παθήματα σου γίνανε μαθήματα, φίλε Καρκίνε, όμως τώρα ξεκινάς μία νέα πορεία και έχεις σημαντικά στηρίγματα! Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιεστική και μεταβατική, όμως θα σε βγάλει σε νέους ορίζοντες, πολλά υποσχόμενους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΛΕΩΝ
«Αν μ΄ αγαπάς – Δήμος Αναστασιάδης»
«Αν μ’ αγαπάς, μείνε κοντά μου, όσα κι αν έρθουν, να είσαι πάντα εδώ! Αν μ’ αγαπάς, γίνε ο στίχος σ’ ένα τραγούδι, που γράψαμε κι οι δυο! Έλα πάρε με, καρδιά μου, ως εκεί που πας, να σου στρώνω χίλια αστέρια, για να περπατάς! Χάρισέ μου έναν κόσμο μοναχά για μας κι εγώ ό,τι θέλεις δίνω, για να μ’ αγαπάς»! Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Λέοντα, για τη νέα εβδομάδα! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί ολοκληρωτικό συναισθηματικό δέσιμο σε μία σχέση ή γνωριμία και εσύ αισθάνεσαι ικανοποίηση! Μπορεί οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας να σου δημιουργούν υπερένταση και άγχος, όμως όλα θα πάνε καλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Φίλα με – Ρίφιφι»
«Τι πιο όμορφο σ’ αυτή τη ζωή, απ’ την λάμψη των δικών σου ματιών. Τι πιο όμορφο και πιο λαμπερό, σ’ έναν κόσμο που φοβάται το φως! Τι πιο όμορφο και πιο μαγικό, απ’ το πάθος των γλυκών σου φιλιών. Την ανάσα σου όταν νιώθω καυτή, στην φωτιά της μαθαίνω να ζω! Φίλα με πάλι, φίλα με, αγκάλιασε με μες στο κορμί σου να κρυφτώ, φίλα με πάλι, φίλα με, ξημέρωσέ με σ’ ένα ταξίδι ερωτικό»… Με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, εσύ, αγαπητέ Παρθένε, αφήνεσαι σε ένα ταξίδι ερωτικό, κρατώντας τις άμυνες στης λογικής σου στην άκρη! Μπορείς να βγεις κερδισμένος και να πετύχεις κάτι, που περίμενες εδώ και καιρό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 

 

Το τραγούδι της εβδομάδας 7 έως 13 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

 
ΖΥΓΟΣ
«Πεθαίνω για σένα – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη! Τι να μας πει η φυσική, οι νόμοι δε μετράνε, σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε! Αν είσαι άνθος του κακού δεν ψάχνω αποδείξεις, στην αυταπάτη ενός τρελού θα ζω μέχρι να λήξεις». Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι αυτή την φλογερή εβδομάδα του Ιουλίου! Μπορεί να βιώνεις εντάσεις, φασαρίες, να καβγαδίζεις, όμως στο τέλος τα αισθηματικά σου παίρνουν την πορεία της… η οποία είναι και πολύ ερωτική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ – Χάρις Αλεξίου /Φίλιππος Πλιάτσικας»
«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ’ όλους στη ζωή μου, τα μαγικά ταξίδια μου τα έκανες κι εσύ. Όταν η νύχτα μ’ έστελνε στα στέκια της ερήμου, για σένα ήταν πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις. Σου λέω με ξέρεις πιο πολύ απ’ όλους στη ζωή μου, για σένα είναι πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις. Κι απόψε, μες την έρημη την πόλη που με βρήκες πάλι, πάρε με κοντά σου! Κρύψε με μες το παλτό σου, κάνε με κορμί δικό σου ως την άκρη του μυαλού σου, ως την άκρη του ουρανού σου. Τύλιξέ με στο κασκόλ σου σαν παιδί, σαν άγγελό σου, να χαθώ στη μυρωδιά σου, να χωρέσω στ’ όνομά σου». Μεγάλες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Σκορπιέ! Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σε κάνουν να ξεπερνάς ένα σημαντικό εμπόδιο και σε βοηθούν για ένα νέο ξεκίνημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Οι μεγάλες οι αγάπες – Αντώνης Βαρδής / Γλυκερία»
«Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε, δεν ραγίζουν, δε λυγίζουν, δεν παλιώνουνε! Οι μεγάλες οι αγάπες δεν πεθαίνουνε, στον παράδεισο τα βράδια μας πηγαίνουνε, δε θα σε αφήσω ποτέ μου, πλάι σου θα ζω, ό,τι κι αν συμβεί μεταξύ μας, θα σ' ακολουθώ! Μες από τα μάτια σου, φως μου, βλέπω τη ζωή, η πιο μεγάλη μου αγάπη είσαι εσύ»…. Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, συνειδητοποιείς ότι μία αγάπη που υπάρχει στη ζωή σου είναι σημαντική και θέλεις να επενδύσεις σε αυτήν… Σε αυτό θα σε βοηθήσει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που σου φέρνει τη λύση και την διέξοδο που χρειάζεσαι, για να κάνεις την αισθηματική σου ζωή ακόμα καλύτερη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Θα προχωράμε μαζί – Γιάννης Βαρδής / Χριστίνα Μαραγκόζη»
«Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη! Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, πάμε, Απρίλη και Μάρτη μου, πάμε να φύγουμε αγάπη μου. Γύρω ο κόσμος τρελάθηκε κι όμως η αγάπη μας στάθηκε, τίποτα ακόμα δε χάθηκε. Με την αγάπη σου κέρνα με, είσαι τα πάντα για μένανε, άλλον δεν έχω κανένανε»…. Με αυτό τον τρυφερό στίχο καλωσορίζεις τη νέα εβδομάδα, που είναι αρκετά σημαντική για το δικό σου ζώδιο! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε βοηθά να σταθεροποιήσεις μία σχέση σου, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, το οποίο ναι μεν έχει προκλήσεις, όμως εκπληρώνει μία επιθυμία σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Να μ’ αγκαλιάζεις, για να σε αισθάνομαι – Γιάννης Κότσιρας»
«Έρχονται ώρες που όλα τα φοβάμαι, όσα θυμάμαι κι ακόμα με πονούν, αυτές τις ώρες να το θυμάσαι, πλάι μου να 'σαι όταν θα 'ρθούν, δίπλα μου να 'σαι, μαζί σου να με βρούν. Να μ' αγκαλιάζεις για να σ' αισθάνομαι κι αν δεις να χάνομαι, να μ' ανεβάζεις, να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι, να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ». Ετοιμάσου για μία εβδομάδα γεμάτη συναίσθημα, φίλε Υδροχόε… Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει ένα νέο ερωτικό άνοιγμα, που σου χαρίζει πληρότητα! Οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις σε κάνουν να έχεις τους ενδοιασμούς σου, όμως απόλαυσέ το! Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Είσαι παντού – Πάνος Κιάμος»
«Πέρασε καιρός, μού `χεις λείψει τόσο, θέλω να σ’ το πω πριν το μετανιώσω! Δε θέλω να δεις δάκρυα να κυλάνε, δεν έχουν θυμό, δεν παρακαλάνε! Είσαι παντού κι ας έφυγες κι ας είπα πως πεθαίνω! Όλα τ’ αντέχω, μάτια μου, και όλα τα υπομένω, είσαι παντού και μέσα μου, μαζί μου όπου πηγαίνω, για σένα όλα τα μπορώ και θα σε περιμένω...»… Σίγουρα δεν θα γινόταν να ξεφύγεις από το ερωτικό σκηνικό της νέας εβδομάδας, φίλε Ιχθύ! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει τη διέξοδο και την λύση σε ένα ερωτικό πρόβλημα, ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κάνει πραγματικότητα μία μεγάλη προσδοκία σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας γι' αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στο τέλος αυτού του άρθρου τα σχετικά άρθρα μας.
 
 

Τα ζώδια, ο έρωτας και... άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014, με Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 6-12 Ιουλίου: Η Πανσέληνος του Ιουλίου, οι ξαφνικοί έρωτες και οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά! Τηλεοπτική εκπομπή με προβλέψεις για το ζώδιο σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας! Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014. Απο την Μαντώ Σιδέρη.

Τα ζώδια σήμερα. Απο την Μυρτώ Αποστόλου.

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Το τραγούδι της εβδομάδας 7 έως 13 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-07-2014 00:00:00