blank
 
blank
16-11-2016 15:44:28 Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Νοεμβρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Νοεμβρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Μία εβδομάδα γεμάτη από αλλαγές ανοίγεται μπροστά μας, αφού ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης μετατοπίζονται στα αμέσως επόμενα ζώδια, προσθέτοντας ενδιαφέρον στις εξελίξεις που θα υπάρξουν για τις μέρες 7 ως 13 Νοεμβρίου 2016.

Προβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Νοεμβρίου 2016 μ' ένα τραγούδι

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Έχεις την δύναμη να ξεπεράσεις τα δύσκολα!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και πραγματικά έχεις τη δυναμική να πάρεις αποφάσεις και να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις γύρω σου υπερνικώντας τα εμπόδια. Ευνοείσαι πολύ περισσότερο αν ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή σε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ο Άρης στον Υδροχόο: Ανατρεπτικές εξελίξεις!

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 9 Νοεμβρίου και οι δράσεις, οι κινήσεις και οι εξελίξεις θα έχουν ένα ύφος επαναστατικό, αλλά και ανατρεπτικό! Οι φίλοι, οι γνωριμίες, οι συμμαχίες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις μέρες που θα ακολουθήσουν. Οι ιδέες θα είναι τολμηρές και δύσκολα θα μπορούν να εφαρμοστούν! Σπουδαίες αλλαγές θα βιώσουν τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ο έρωτας έχει και τις προϋποθέσεις του!

Με την Αφροδίτη να περνά στο σοβαρό και συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 12 Νοεμβρίου, ο έρωτας βαδίζει πλέον στα μονοπάτια της λογικής και ζητά όρους, όρια και προϋποθέσεις! Οι σχέσεις παίρνουν τώρα μία πιο σοβαρή και αυστηρή μορφή, ενώ το συμφέρον… είναι μία παράμετρος που απαιτείται!

O Ερμής στον Τοξότη: Άσε τα πολλά λόγια μπες στο κυρίως θέμα!

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στις 12 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, σε μία θέση αδύναμη, και οι επικοινωνίες γίνονται φλύαρες, χωρίς όμως να μπορούν όλα αυτά τα λόγια να γίνουν πράξη! Έτσι λοιπόν, το επόμενο διάστημα θα αναλωθούμε σε πολύωρες συζητήσεις, που δεν θα καταλήγουν πουθενά! Ωστόσο, ευνοούνται οι φιλικές επαφές και γνωριμίες, η διασκέδαση και η ανεμελιά! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από τον Ερμή στον Τοξότη, είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 7 ως 13 Νοεμβρίου 2016; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την ερωτική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

Θα τα βρεις μαζί μου σκούρα – Άννα Μπαλάσκα

Οι φίλοι, οι παρέες και οι γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να ξεστρατίσεις, να περάσεις καλά και, γιατί όχι, να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο που θα μπορεί να σου ανοίξει το μυαλό και να σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά! Παράλληλα, τα ζητούμενα στα αισθηματικά σου αρχίζουν να αλλάζουν και πλέον ζητάς αποκατάσταση, την οποία θα την έχεις!

«Θα τα βρεις μαζί μου σκούρα κι ας με παίρνεις γι’ αγγελούδι, θα μου βάλεις την κουλούρα και θα πεις κι ένα τραγούδι. Εσύ κορόιδο να με πιάσεις δεν μπορείς, μαζί μου που ‘μπλεξες μπαστούνια θα τα βρεις, αφού τσιμπήθηκες και τόσο μ’ αγαπάς θα μου το βάλεις το στεφάνι, πού θα πας.»

ΤΑΥΡΟΣ

Όσα Νιώθω - Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει αισθηματικές εξελίξεις που σε χαροποιούν, έτσι αυτή την εβδομάδα μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και ένα σημαντικό της ζωής σου άτομο. Παράλληλα, ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει την σκέψη σου κάπως πιο εγωκεντρική και πιεστική… Άφησε στην άκρη τις ανασφάλειες!

«Μη με ρωτάς, γιατί δεν ξέρω, νιώθω πολλά και θα σ’ τα πω σιγά-σιγά με τον καιρό. Όσα νιώθω για σένα μη με ρωτάς, αν αυτό είναι τρέλα ή έρωτας, θέλω μόνο στα μάτια να με κοιτάς και να χάνομαι!»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά - Γιώργος Σαμπάνης

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, μεταφέρεται στο ζώδιο του Τοξότη και εσύ τώρα βρίσκεσαι σε διαδικασία συζητήσεων με το άτομο που σε ενδιαφέρει, προσπαθώντας να βρεις λύσεις! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου σε θέτει σε εγρήγορση και σε γεμίζει με ενθουσιασμό, ενώ η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φουντώνει τα πάθη σου και ας γίνουν και… λάθη σου!

«Ίσως πιο βαθιά κοπώ, να μη μείνει τίποτα από σένα· πόσο θέλω να μη σ' αγαπώ, μα εσύ κυλάς παντού σε μένα. Κι όταν το σχοινί μου θα κοπεί, πιάσε με για λίγο στ' όνειρό σου κι ας είμαι μια σκιά γυμνή, να χαϊδεύω το χαμόγελό σου. Για σένα μόνο δέχομαι να χάνω. Σε σένα σταμάτησε η καρδιά.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κλείσε τα μάτια σου – Νίκος Πορτοκάλογλου / Μελίνα Κανά»

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω νιώθεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά και να αράξεις σε ένα σταθερό λιμάνι, το οποίο θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα! Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι καλές, αρκεί να αποφασίσεις να ανοιχτείς σε μία νέα και όχι παλιά σχέση…

«Κλείσε τα μάτια σου να φύγω να χαθώ, γι' αυτά τα μάτια σου θα ξαναρθώ. Γι' αυτά τα μάτια σου πεθαίνω, ξεψυχώ, κλείσε τα μάτια σου ν' αναστηθώ.»

ΛΕΩΝ

Όλα Τώρα - Αντώνης Σιγανός

Είναι σπουδαία η αλλαγή του ερωτικού σκηνικού για σένα, Λέοντα. Με τον Ερμή στον Τοξότη έρχονται ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις, που σε ενθουσιάζουν! Έλα ντε όμως που δεν κρατιέσαι και βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις, αφού ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει να βιάζεσαι εδώ και τώρα να δεις εξελίξεις! Συμμαζέψου…

«Μέσα στη νύχτα, καρδιά μου ζήτα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Μέσα στη νύχτα, καρδιά μου κοίτα, όλα επιτρέπονται θα δεις… Όλα τώρα, φωνάζουν όλα πως ο κόσμος είσαι εσύ, όλα τώρα, δικά σου όλα αξίζεις κάθε μου στιγμή…»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τα σχοινιά σου – Παντελής Παντελίδης»

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω έχει βάλει στόχο να ανανεώσει επιτέλους την αισθηματική σου ζωή και να σου προσφέρει τις στιγμές που σου είχαν λείψει! Για να γίνει αυτό βέβαια, θα πρέπει κάποιες στιγμές να υποχωρήσεις και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι τα ξέρεις όλα!

Τι να σου πω τρομάζω και φοβάμαι. Στο σ’ αγαπώ κοντά σου πάλι θα ‘μαι. Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου, ισορροπώντας τη ζωή μου μες στα κύματα. Μένω εδώ όλο το βράδυ να χαϊδεύω το κορμί σου, δίνοντας λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα. Μα για φαντάσου όλα τα ρούχα μου να λείπουν απ’ τα σχοινιά σου…»

ΖΥΓΟΣ

«Ο άνθρωπός σου – Γιάννης Πλούταρχος»

Με τον Άρη στον Υδροχόο συνειδητοποιείς ποιος είναι ο άνθρωπός σου, ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον και αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Παράλληλα, όλες οι όψεις της εβδομάδας δηλώνουν ότι έρχονται σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες και θα σε ξαφνιάσουν… Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις!

«Ο άνθρωπός σου θα ‘θελα να ‘μια στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι. Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου, να είμαι έρωτας και άνθρωπος δικός σου, ο άνθρωπός σου. Ο άνθρωπός σου θα ‘θελα να ‘μια στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι. Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου να είμαι, έρωτας και άνθρωπος δικός σου ο άνθρωπός σου!»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ζηλεύει η νύχτα – Ορφέας Περίδης»

Έφτασε η περίοδος να φλερτάρεις και να δεις λίγο πιο θερμά την αισθηματική σου ζωή! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου χαρίζει μηνύματα και επικοινωνίες, που έχουν ενδιαφέρον για τον ερωτικό τομέα! Θα έλεγα μόνο να προσέξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι δύσκολο να υπάρξει σταθερότητα, αφού κάτι δε σε καλύπτει και τρώγεσαι με τα ρούχα σου…

«Ζηλεύει η νύχτα, κάτι απ' το φως της έχεις πάρει, στρέφεις το βλέμμα ψηλά κι ανάβει το φεγγάρι, έξω απ' το χρόνο γύρω σου ακίνητα τοπία, χορεύεις μόνη μέσα σε μια φωτογραφία. Παίξε με στα χέρια σου σαν σφαίρα, πέτα με ψηλά στον αέρα, δώσε μου πνοή απ' την πνοή σου να ξαναγεννηθώ μαζί σου!»

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τρελή κι αδέσποτη – Νίκος Παπάζογλου»

Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και μαζί με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου εσύ περνάς τέλεια, είσαι όλο επαφές, συζητήσεις, επικοινωνίες, μηνύματα, συναντήσεις… Μη βιάζεσαι να πεις ή να κάνεις πράγματα που δεν τα έχεις σκεφτεί, γιατί άθελά σου μπορεί να κάνεις λάθη, που θα πληγώσουν!

«Τρελή κι αδέσποτη παρόλη την αγάπη, έτσι σε θέλω κι έτσι είσαι αληθινά, έλα σαν όνειρο στο άδειο μου κρεβάτι, έλα εδώ κάτω στη θλιμμένη μου καρδιά! Κι είσαι εκείνη που αν μαζί της κοιμηθώ θα 'χω ξεχάσει ποιος να είμαι και πού πάω κι αν αφορμή 'σαι συ ν' αλλάξω εαυτό, το παρελθόν μου μπρος τα πόδια σου πετάω!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εσένα θέλω – Κωνσταντίνος Αργυρός»

Το πιο γοητευτικό και ερωτικό ζώδιο αυτής της περιόδου είναι ένα, το δικό σου! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και αλλάζει το ερωτικό τοπίο. Έχεις τις κατακτήσεις σου, αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η αξία σου και πώς μπορείς να βγεις κερδισμένος στα αισθηματικά σου!

«Εσένα θέλω κάθε μου στιγμή, να γίνεσαι στα χείλη μου φιλί, το σώμα σου να κάνεις φυλακή κι εγώ να μένω εκεί… Εσένα θέλω μόνο να με καις, τα μάτια σου να λέν’ όσα δε λες, φίλα με γιατί φεύγουν οι στιγμές και ζήτα μου ό,τι θες…»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είχα τη δύναμη – Αντώνης Βαρδής

Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και είσαι γεμάτος ενέργεια και ερωτισμό… Θέλεις να κάνεις όλα όσα μέχρι τώρα αμελούσες και βιάζεσαι εδώ και τώρα να δεις εξελίξεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε κάνει να φέρεσαι μυστικά και κάπως παρασκηνιακά στην αισθηματική σου ζωή….

«Ήρθες όταν εγώ δεν σε περίμενα, όταν δεν ήθελα να σ' αγκαλιάσω, ήρθες όταν εγώ άλλα σκεφτόμουνα και έλεγα να σε ξεχάσω. Κι όμως δεν είχα δύναμη την πόρτα να σου κλείσω. Άνοιξα και τα χέρια μου γλυκά να σε κρατήσω! Ήρθες όταν εγώ δε σε νοιαζόμουνα, όταν δεν ήθελα να σε κοιτάξω, ήρθες όταν εγώ δε σε θυμόμουνα και ήθελα πολλά ν' αλλάξω. Κι όμως δεν είχα δύναμη…»

ΙΧΘΕΙΣ

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου – Γιάννης Χαρούλης»

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορείς να συνδυάσεις τη φιλία και τον έρωτα με τον καλύτερο τρόπο τις ημέρες που ακολουθούν! Παράλληλα, με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, μπορείς να πείσεις για τα θέλω σου και να πετύχεις τους στόχους σου, ακόμα και αν τα επιχειρήματα που θα έχεις, δε θα είναι και τόσο αληθινά!

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ. Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ. Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ. Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ. Εδώ είναι πλούσιοι και φτωχοί άνθρωποι κι ανθρωπάκια. Εδώ είν' ο ήλιος κι η βροχή, αγάπες και φαρμάκια.»

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2016 15:44:28
Βαθμολόγησε
Score: 2.2  Ψήφοι: 5
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι