blank
 
blank
06-09-2015 18:29:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Η έκλειψη Ηλίου και οι προβλέψεις 7 ως 13 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Η έκλειψη Ηλίου και οι προβλέψεις 7 ως 13 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Σεπτεμβρίου 2015

Οι δοκιμασίες μας κάνουν να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει να διώξεις μακριά το φόβο, να αντιμετωπίσεις το σκοτάδι (δηλαδή τις αδυναμίες σου) και να σηκώσεις επιτέλους κεφάλι! Η εβδομάδα 7-13 Σεπτεμβρίου είναι δύσκολη και κάνει τις συναισθηματικές πληγές να ζητούν άμεση επούλωση. Η Έκλειψη Ήλιου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, μας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και μας προτρέπει να ανασυνταχτούμε ψυχολογικά και συναισθηματικά, για να ξεπεράσουμε ό,τι μας πληγώνει! Πώς θα επηρεάσει η Έκλειψη Ήλιου τα ζώδια; Τι πρέπει να προσέξουμε αστρολογικά αυτή την εβδομάδα του Σεπτέμβρη; Θα υπάρξουν και τυχεροί ή ευνοημένοι τις ημέρες που ακολουθούν;

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Εκπλήξεις στο προσκήνιο!

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Ουρανό με τον Κριό! Ο Άρης στο Λέοντα προτρέπει για έρωτα, δράση, περιπέτεια, πάθος και δημιουργικότητα… Ο Ουρανός από τον Κριό δίνει την ώθηση για να τολμήσεις το ακατόρθωτο, έστω και αν χρειαστεί να ρισκάρεις! Το τρίγωνο που σχηματίζουν λοιπόν, φέρνει ξαφνικές, απρόοπτες αλλαγές, που σκορπίζουν χαμόγελα και φέρνουν σημαντικές εκπλήξεις. Τα ευνοημένα ζώδια θα είναι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Οι αποκαλύψεις σοκάρουν…

Μία ημέρα μετά το θετικό τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, το σύμπαν μας φέρνει αντιμέτωπους με δυσκολίες. Ο Ερμής βρίσκεται στο Ζυγό και οι επικοινωνίες μας χαρακτηρίζονται από τακτ και διπλωματία. Ίσως όμως αρκετές στιγμές κρατάμε μυστικά ή δεν αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια, από φόβο ότι θα απογοητεύσουμε ανθρώπους. Την Τετάρτη στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα φέρει στην επιφάνεια με τρόπο αποκαλυπτικά τα μυστικά, τα ψέματα και τις υπεκφυγές. Θα υπάρξουν έντονοι καβγάδες, οι ζήλιες και οι εντάσεις θα κάνουν το λόγο μας αιχμηρό και καταλυτικό, ενώ αρκετοί είναι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια! Τα ζώδια που επηρεάζονται από το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο: Καρδιά μου βάστα, θα το περάσουμε και αυτό…

Μην απελπίζεσαι, μην στεναχωριέσαι και πάρε χρόνο για τον εαυτό σου. Μοναχικά σκέψου τα σφάλματά σου, αντιμετώπισε τις πληγές σου και δες τη ζωή διαφορετικά… Αυτό είναι το μήνυμα που μας δίνει το αστρολογικό φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο! Η αντίθεση που σχηματίζει η Έκλειψη με τον Χείρωνα, φανερώνει ότι θα υπάρξουν συναισθηματικές πληγές, που θα προκαλέσουν απογοήτευση. Θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα για γεγονότα του παρελθόντος, που θεωρούσαμε ότι τα είχαμε αντιμετωπίσει. Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις και οι απογοητεύσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται έντονα από αυτό το φαινόμενο είναι τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
Ποιο είναι το τραγούδι που ταιριάζει την εβδομάδα 7-13 Σεπτεμβρίου σε κάθε ζώδιο; Διάβασε την ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου και άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γάντι για την εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης στην Παρθένο! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Και λέγε-λέγε – Στράτος Διονυσίου»
«Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς, για κοίτα ένας νταλκάς σε πειρασμό με βάζει. Με κοροϊδεύεις, με κάνεις ό,τι θες, εγώ που έδιωχνα γυναίκες μέχρι χθες. Και λέγε-λέγε, λέγε-λέγε, ο χριστιανός μπερδεύτηκα. Απ’ ταπολλάσουλέγε-λέγε,χωρίςναθέλωμπλέχτηκα»! Εβδομάδα με Έκλειψη, αλλά και ερωτικούς νταλκάδες ξεκινά για σένα, Κριέ! Η ερωτική σου λίμπιντο είναι στα φόρτε της και απολαμβάνεις δυνατές στιγμές στην αρχή της εβδομάδας… Στη συνέχεια όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αλλά και η Έκλειψη, κάνουν τα ερωτικά σου να βρίσκονται σε πεδίο μάχης! Μην δίνεις και τόση σημασία σε όσα ακούς και πρόσεξε τα λόγια σου, για να μην μπλεχτείς σε ερωτικούς καβγάδες.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ερωτευμένος και τρελός – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Όσο κι αν προσπάθησα την πάτησα μαζί σου, τελικά για δες καμιά φορά, κόντρα στους κανόνες μου, στους όρους μου με πήγε η καρδιά κι αρρώστησα βαριά! Έπαιξα μαζί σου κι έχασα και τώρα ποιος με κρατά, ερωτευμένος και τρελός είμαι αγάπη μου με σένα, δεν το πιστεύω πόσο είσαι τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι θέλεις από μένα θα σου το δώσω!» Προσπάθησες να αντισταθείς, να συγκρατηθείς και να ακούσεις τη λογική σου, μάταια όμως αγαπητέ Ταύρε! Την εβδομάδα της Έκλειψης φουντώνουν τα ερωτικά πάθη και αναστατώνεσαι! Ζεις έντονες στιγμές με μία σχέση από τα παλιά! Πόσο θα κρατήσει στη ζωή σου; Είναι μία δύσκολη ερώτηση, την απάντηση όμως ήδη την ξέρεις, γι’ αυτό καλύτερα να συγκρατηθείς!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Φεγγάρι μου χλωμό – Πασχάλης Τερζής»
«Μεσ’ το άδειο σπίτι μπαίνω, τ’ άρωμα σου ανασαίνω, λιώνω που δεν είσαι πια εδώ! Σε θυμάμαι κι αρρωσταίνω, δεν αντέχω να πεθαίνω, πες μου που να ψάξω να σε βρω! Κάθε βράδυ κλαίω και πονώ και κοιτώ ψηλά στον ουρανό, φεγγάρι μου χλωμό, φεγγάρι μου χλωμό, φεγγάρι την αγάπη μου για πες μου πού θα βρω»! Η Έκλειψη Ήλιου σε επηρεάζει άμεσα, φίλε Δίδυμε, ήδη το νιώθεις και το προαισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περίμενες! Έρχονται αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και εσύ για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, παρά να αποδεχτείς τα γεγονότα έτσι όπως έρχονται!
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μπαλαρίνες επιτρέπονται – Φίλιππος Πλιάτσικας»
«Φλεγόμενη ερημιά γιατί με φοβερίζεις, γεννιέσαι μέσα μου κι απ’ ό,τι ζω θερίζεις. Φλεγόμενη ψυχή τι θέλεις από μένα, πόσα ταξίδια πια και έρωτες για σένα. Θα φύγω μακριά για να σωθώ από σένα, θα φύγω μακριά με πλοία και με τρένα. Θα φύγω όμως παντού σε κουβαλάω μαζί μου, μιλάς με τη φωνή και ζεις με την ψυχή μου.» Αυτή την εβδομάδα μου έχεις τάσεις φυγής... Κανείς δεν σε κρατά και κανείς δεν σε μαζεύει! Το τετράγωνου του Ερμή με τον Πλούτωνα σου αποκαλύπτει αλήθειες για μία σχέση από το παρελθόν σου! Η Έκλειψη σε κάνει να επιθυμείς το "φευγιό" άμεσα και γρήγορα, από μία κατάσταση που πλέον σε έχει κουράσει! Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου!
 
 
ΛΕΩΝ
«Αχ βρε καρδιά τρελή – Γιάννης Πλούταρχος»
«Αχ βρε καρδιά τρελή, καρδιά μισή, αχ βρε μυαλό θολό πού πας και τρέχεις, κοίτα πως φθινοπώριασες κι εσύ σε διαδρομές που δεν αντέχεις. Ανάμεσα σε νέα και σε παλιά αγάπες και αδιέξοδα και ελπίδες χαμόγελα και δάκρυα και φιλιά ζωντάνεψαν στις κίτρινες σελίδες. Δε λέει να ξεκολλήσει η ματιά, μεγάλωσε πολύ η απουσία, πώς χώρεσε η αγάπη κι η αγκαλιά σε μια τόσο δα μικρή φωτογραφία»! Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, σε ευνοεί και αφήνει κάποια ερωτική ιστορία να εξελιχθεί και να έχει πορεία... Με την Έκλειψη του Κυβερνήτη του Ήλιου σου όμως στην Παρθένο, δεν νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά... Η καρδιά σου βρίσκεται μαχόμενη με το μυαλό σου και τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου σε κάνουν να αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας! Μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Θα πιώ απόψε το φεγγάρι – Γιάννης Πουλόπουλος»
«Θα πιώ απόψε το φεγγάρι και θα μεθύσω και θα πω, αφού πονάς για κάποιον άλλο ρίξε μαχαίρι να κοπώ. Κι όταν με κόψει το μαχαίρι, μετανιωμένη θα μου πεις πάρε του φεγγαριού το δάκρυ από το αίμα να πλυθείς»! Δικαιωματικά αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής των ζωδίων, αφού η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Παρθένε! Λάθη, πάθη και αδυναμίες του παρελθόντος δεν έχουν ξεπεραστεί, αλλά συνεχίζουν να σε πληγώνουν... Ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα λογικά (αυτό είναι άλλωστε κάτι που ξέρεις να το κάνεις σωστά) και να δείξεις αφοσίωση στον εαυτό σου, αφήνοντας πίσω σου το πικρό παρελθόν!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Ψέματα – Νίκος Πορτοκάλογλου»
«Τέρμα τα θαύματα, τα σινεμά κλειστά, δεν υπάρχεις πια, δεν υπάρχεις... όλα τα φώτα σβήνω και κρύβομαι ξανά, δεν υπάρχεις πια, δεν υπάρχεις... Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο, ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, ένα αστείο χαζό εγώ χωρίς εσένα, εγώ χωρίς εσένα! Μες στη βουή ξεχνιέμαι κι ο κόσμος προσπερνά. Δε με ψάχνεις πια, δε με ψάχνεις…» Αυτή την εβδομάδα λες τέρμα στα ψέματα, ενώ συμβαίνουν γεγονότα που σε κάνουν να συνειδητοποιείς ποια είναι η αλήθεια και να επιζητάς την ησυχία σου! Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, γίνεται ο λόγος να θυμώνεις, να αγριεύεις και να καταλαβαίνεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν σκέφτεται όπως εσύ! Η Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο σε βοηθά να κλείσεις κεφάλαια του χτες, προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Η σειρά σου – Πάνος Κιάμος»
«Η σειρά σου να γίνεις ανάμνηση, η σειρά σου να κλάψεις για μένα, μου θυμίζεις κακή επανάληψη, φεύγω, αγανάκτησα, τέρμα! Η σειρά σου να γίνεις ανάμνηση, η δική μου να τρέξω μακριά σου, όσο πόνεσα δίπλα σου πόνεσα, τώρα έχει έρθει η σειρά σου»! Θέλεις να ξεπληρώσεις με το ίδιο νόμισμα όποιον δεν φέρθηκε ισάξια απέναντί σου... Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης δημιουργεί τους λόγους και τις αιτίες για ερωτικούς ανταγωνισμούς, εντάσεις αλλά και συνειδητοποίηση ότι κάποιες ελπίδες στα ερωτικά σου δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν! Περιόρισε τις κακίες και μπες στη θέση του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Ίσως και αυτός από την πλευρά του να έχει τα δίκια του!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεν τελειώσαμε –Αντώνης Ρέμος»
«Μα δεν τελειώσαμε, δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε, το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε, αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς… Και μου το ορκίστηκες, μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες, για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες, μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς…» Τα μεγάλα ερωτικά σκαμπανεβάσματα που ζεις αυτό τον καιρό σε αποσυντονίζουν και πολλές φορές δεν ξέρεις τι σε περιμένει! Αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει μία ξαφνική ερωτική επικοινωνία, που σου δίνει χαρά... Η Έκλειψη Ήλιου όμως στην Παρθένο δεν σου επιτρέπει για την ώρα να ξεκινήσεις κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, όσο και αν εσύ επιμένεις να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις! Συμβιβάσου, υποχώρησε και αποδέξου κάποιες καταστάσεις όπως έρχονται!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Εξαιτίας σου – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Εξαιτίας σου δε πάει το κορμί μου πουθενά, ο θυμός μου δεν ξεσπάει, σιωπητήριο ξανά! Εξαιτίας σου το βλέμμα σταθερά στην οροφή, με το τέλος είχες θέμα, δεν την είχα τη φυγή...Αν θα πιώ και αν θα σκίσω τη φωτογραφία σου, το τσιγάρο αν ξανά αρχίσω, όλα εξαιτίας σου, αν θα πιώ κι αν υπερβάλλω για την απουσία σου κι αν απόψε δεν την βγάλω, θα ναι εξαιτίας σου»! Δυσάρεστες ειδήσεις ή και συζητήσεις έντονες, σε κάνουν να απογοητεύεσαι και αναζητάς τρόπο διεξόδου από τα δύσκολα, φίλε Αιγόκερε! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και εσύ τώρα δεν μένει παρά να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να πεις αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι, έστω και αν ξέρεις ότι μπορεί να απογοητεύσεις ανθρώπους! Η Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο μπορεί να μην σε επηρεάζει αρνητικά, όμως σε βάζει σε σκέψεις για το μέλλον σου και θέλεις εδώ και τώρα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Έλεγα – Χρήστος Χολίδης»
«Έλεγα θα σβήσω το όνομά σου, έλεγα θα φύγω μακριά σου, τίποτα δεν έγινα απ’ αυτά! Μόνο εσύ υπάρχεις τελικά... Δεν κατάφερα να αλλάξω ουρανό, ούτε και να πάψω να πονώ, όλα εσένα μου θυμίζουνε! Όπου πάω είσαι εσύ η ζωή μου, ό,τι κι αν κάνω είσαι εσύ...» Όσο και να λες ότι πρέπει να αλλάξεις ουρανό, δεν το κάνεις πράξη… Η εβδομάδα είναι δύσκολη για όλους και σε πιάνουν οι αμφιβολίες, οι ζήλιες και τα πάθη σου. Ωστόσο, φίλε Υδροχόε, είσαι από τους τυχερούς που θα έχεις και ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις και μηνύματα.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Καρδιά Πληγωμένη – Στέλιος Καζαντζίδης»
«Καρδιά πληγωμένη, τίποτα πια δε σου μένει, καρδιά πληγωμένη τίποτα πια δε σου μένει, μια λέξη δε λες μόνο σιγοκλαίς απελπισμένη! Σκορπάμε σαν πουλιά μέσα απ’ την καρδιά χίλιες ελπίδες, φτωχή μου καρδιά, μέσα στη ζωή χαρά δεν είδες, δεν εγέλασα ποτέ μες την ψεύτρα ζωή, πληγωμένη μου καρδιά, πες μου εσύ το γιατί»! Η Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο είναι αλήθεια πως σε επηρεάζει έντονα… Η αισθηματική σου ζωή είναι σε φάση αναστάτωσης και νιώθεις ότι η καρδιά σου είναι πληγωμένη, λαβωμένη και κανείς δεν μπορεί να την γιατρέψει! Πριν μπεις στο ρόλο του θύματος και τραγικοποιήσεις την κατάσταση, θυμήσου πως αυτά που συμβαίνουν αυτό τον καιρό στα ερωτικά σου, προκύπτουν για να σε συμμαζέψουν και να δεις τα πράγματα διαφορετικά!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2015 18:29:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 28
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι