blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Δεκεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Δεκεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άρης στον Υδροχόο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο την εβδομάδα 8-14 Δεκεμβρίου, αφού το πλανητικό σκηνικό, φροντίζει να σε βάλει για τα καλά από τώρα στο κλίμα των Χριστουγέννων, δίνοντάς σου σημαντικές ευκαιρίες, που θα σε κάνουν να πεις ότι άξιζε τον κόπο που περίμενες τόσο καιρό… Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη, με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης τον Δία! Ο Δίας αυτή την εβδομάδα γυρνά ανάδρομος και θα επαναφέρει στην επιφάνεια υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες τώρα θα κάνουν τον κύκλο τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Ας δούμε όμως τις σημαντικές αστρολογικές όψεις αλλά και τις διελεύσεις της εβδομάδας:

Ο Άρης στον Υδροχόο: Άλλαξε τα πάντα γύρω σου…

Ο Άρης έχει περάσει από την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου, όμως η παρουσία του στο επαναστατικό, απρόβλεπτο και φιλικό ζώδιο του αέρα, τον Υδροχόο, θα είναι πλέον πιο αισθητή αυτή την εβδομάδα. Με τον Άρη στον Υδροχόο λειτουργείς ασυγκράτητα, αυθόρμητα και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου… Θέλεις να δραστηριοποιηθείς κοινωνικά, να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διασκεδάσεις! Δεν κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, προτρέχεις να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου και απολαμβάνεις κάθε τι καινούργιο!
 
Ο Άρης θα χαρίσει ευνοϊκά την ενέργειά του στα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέοντα, Τοξότη) και του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο)

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αναζητάς την ποιότητα στα αισθηματικά σου

Στις 10 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη αποχαιρετά το ζώδιο του Τοξότη και μετά από μία περίοδο ανεμελιάς αλλά και επιπολαιότητας, εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας ως σκοπό να μας προβληματίσει λίγο… Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνει να έχεις απαιτήσεις στον έρωτα, θέλεις πάντα κάτι περισσότερο, δεν σε νοιάζει μόνο το συναίσθημα, αλλά αναζητάς και την ποιότητα, γιατί αυτή είναι που κάνει την διαφορά. Προσπαθείς να βάλεις σε πρόγραμμα και τάξη την αισθηματική σου ζωή και επιπλέον, ανεβάζεις πιο ψηλά τον πήχη, βάζεις όρους και κανόνες και προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου! Λίγο σκληρή η Αφροδίτη στον Αιγόκερω για τα ζητήματα καρδιάς, όμως ακόμη και αν είναι δύσκολο, σε κάνει να βάζεις την λογική μπροστά στον έρωτα!
 
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα ευνοείσαι τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς).

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Οι πύλες της τύχης, ανοίγουν και πάλι!

Από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου ως και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, η χαρά, η τύχη, η ευκαιρία, το χαμόγελο, η δύναμη και η αισιοδοξία, σε κάνουν να ζήσεις μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του 2014. Οδεύοντας προς το τέλος αυτής της χρονιάς, μπορείς να κάνεις κάποια μεγάλα όνειρα σου πραγματικότητα! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη σε παροτρύνουν να κάνεις νέα όνειρα για τη ζωή σου, θέλεις να επεκταθείς, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να απολαύσεις τη ζωή με όλο τον ενθουσιασμό… Το τρίγωνο που θα σχηματίσουν με τον Δία, σε βοηθά να κανείς αυτό το όνειρό σου πραγματικότητα, έτσι λοιπόν συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν εμπόδια, ότι όλα μπορούν πλέον να γίνουν πιο εύκολα! Αυτές τις μέρες, εκτός από ενέργεια, ζωτικότητα και αισιοδοξία, θα έχεις και την τύχη με το μέρος σου απ’ όλες τις απόψεις.
 
Αυτές οι θετικές όψεις θα επηρεάσουν πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριό, Λέοντα, Τοξότη) και του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο), στο τρίτο δεκαήμερο. Εύνοια δέχεσαι και εσύ που έχεις προσωπικούς πλανήτες στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 
Μετά την ανάλυση των εβδομαδιαίων αστρολογικών όψεων, ας δούμε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, μέσα από το στίχο ενός τραγουδιού! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 8 ως 14 Δεκεμβρίου 2014 και στην συνέχεια ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Δεν μου καίγεται καρφί – Γιάννης Πλούταρχος»
«Το πρωί σε κοιτάζω που κοιμάσαι και δεν ξέρω τι τολμάς και τι φοβάσαι. Που θα έφτανες για μένα απορώ, τι θα χάσεις αν χαθώ. Τη σκιά, το φως σου, τι θα χρεωθώ… Και του κόσμου αν φουντώνει το κακό, δεν με φτάνει ως εδώ, δεν μου καίγεται καρφί, πώς να σου το πω… Φίλα με, αγάπησέ με, φίλα με και πρόδωσε με, δεν μου καίγεται καρφί για όσους πιάνουν τ’ όνομά μου. Αν Ιούδες αγαπώ, βασικό δικαίωμά μου…»! Θέλεις να περάσεις καλά και δεν σου καίγεται καρφί το τι θα συμβεί… Οι αστρολογικές όψεις, σου χαρίζουν αυτή την εβδομάδα τόση μεγάλη εύνοια, που δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Τα σκοινιά σου – Παντελής Παντελίδης»
«Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου ισορροπώντας τη ζωή μου μες στα κύματα. Μένω εδώ όλο το βράδυ να χαϊδεύω το κορμί σου, δίνοντας λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα. Μα για φαντάσου όλα τα ρούχα μου να λείπουν απ' τα σχοινιά σου... Μα για φαντάσου... Διπλό κρεβάτι που 'χει μόνο τη μεριά σου...» Πέρασες πολλά, αγαπητέ Ταύρε, όμως τα προβλήματά σου φτάνουν στο τέλος τους… Δίνεις λύσεις στα μεγάλα σου προβλήματα και νιώθεις ανακούφιση πλέον! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αλλάξεις θεωρία και τακτική στα αισθηματικά σου… Θα σου δείξει τον τρόπο για να μπορέσεις να φτάσεις μία σχέση σου, στο σημείο που θέλεις! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Για σένα που λατρεύω – Stavento /Βιολέτα Νταγκάλου»
«Η αγάπη μόνο σπάει οδοφράγματα και αλλάζει ουσιαστικά τα πράγματα, ευχή μου δική μου κι αν γίνει δική σου, τότε θα 'χουμε βρει το κλειδί του παραδείσου. Κινδυνεύω, μες τον κόσμο αυτό περισσεύω, αν δεν έχω εσένα που λατρεύω, να ‘σαι πάντα κοντά μου παλεύω και χορεύω για σένα που λατρεύω»… Με τον Ήλιο και τον Ερμή απέναντί σου – στον Τοξότη- να πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Δία, η αγάπη αλλάζει ουσιαστικά τα πράγματα στη ζωή σου, η σχέση σου γίνεται πιο στενή και ουσιαστική! Τις ημέρες που ακολουθούν θα είσαι μέσα στην χαρά, την ενέργεια και το κέφι και θα νιώθεις ότι πραγματικά η αγάπη σπάει οδοφράγματα. Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ρόδινο όνειρο – Demy»
«Ονειρέψου έμενα και ακολούθα με σ΄ ένα ρόδινο όνειρο μόνο για μας, κράτησε μου τα χέρια δεν φοβάμαι κανέναν, απόψε θα μπω στο ρυθμό της χαράς, ονειρέψου έμενα και ακολούθα με σ΄ ένα ρόδινο όνειρο μόνο για μας, κράτησε μου τα χεριά, δεν φοβάμαι κανέναν, απόψε θα μπω στο ρυθμό της χαράς. Το άγγιγμά σου πανικός, το πρόσωπο σου άγγελος αγάπης, είσαι ένα ακόμη θέλω συνεχώς μαζί σου νιώθω σιγουριά, την κάθε μου ήμερα ξημερώνεις, μείνε διπλά μου σε όλα αυτά»… Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, οι σχέσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο και εσύ θέλεις να ζεστάνεις ξανά το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής… Κάνεις όνειρα, σχέδια και όμορφες σκέψεις για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας. Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Αν τολμάς – Δήμος Αναστασιάδης»
«Έλα λίγο πιο κοντά μου, έχω κάτι να σου πω. Ανεβάζω τα ρολά μου για σένα μόνο εγώ. Νιώθω ότι μας ενώνει μια αόρατη γραμμή κι η αλήθεια δυναμώνει, θα είμαστε μαζί... Αν τολμάς κοίτα με και μην προσπερνάς. Αν τολμάς, φίλα με και μη μ’ αγαπάς. Αν τολμάς δώσε με σε ό,τι θα χαθεί. Αν τολμάς άκου το όλα είσαι εσύ...» Τολμάς και κερδίζεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα… Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη, πραγματοποιώντας θετική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου, σου φέρνουν όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να παραδοθείς άνευ όρων… Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Θεός - Νίνο»
«Απέναντι σου εγώ για ώρες να κοιτώ, ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι πιο όμορφο, απέναντι σου εγώ για ώρες να απορώ, άραγε υπάρχει πιο πολύ απ’ όσο σ’ αγαπώ. Αν Θεός γινόμουν για λίγο, θ’ άλλαζα πολλά δε σου κρύβω. Ένα όμως θ’ άφηνα ίδιο, εσένα, αγάπη μου! Απ’ το Α ως και το Ω δημιούργημα είσαι μέγα, άραγε ο Θεός τι να είχε δει και τον έκανε να σε εμπνευστεί» Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, στον τομέα του ωροσκόπιου σου που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, ανανεώνεσαι στα αισθηματικά σου και σκέφτεσαι πιο σοβαρά την πορεία μίας σχέσης ή μίας γνωριμίας. Μπαίνεις στην πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς… Αφέσου στα «δώρα» που θα σου δώσει αυτή η περίοδος! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Τα μάτια σου θυμίζουν καλοκαίρια – BLASÉ»
«Αγάπη μου, τα μάτια σου θυμίζουν καλοκαίρια, τα χέρια σου ένα απέραντο γαλάζιο ωκεανό, ο ήλιος ανατέλλει και χαράζει τη δική μας διαδρομή. Γιατί μια νύχτα θα σε πάω αγκαλιά μέχρι τα αστέρια, το κύμα θα το ακούμε σαν μια νότα στη σιωπή. Θα κάνουμε τον έρωτά μας βόλτα μαγική, μοναδική, εγώ κι εσύ». Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σου χαρίζουν ταξιδιάρικη διάθεση και θέλεις να ερωτοτροπήσεις με κάθε τρόπο… Τα τρίγωνα που σχηματίζουν με τον Δία, σε βοηθούν να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου επιθυμία! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αγάπησε με – Τάμτα»
«Για πόσο καιρό, για πόσο καιρό θα αντέχω να μη σ’ έχω, για πόσο καιρό, για πόσο καιρό θα ματώνω εγώ μόνο. Για πόσο καιρό... Αγάπησέ με μην αργείς, αγάπησέ με όσο μπορείς, τη ζωή μου έχω φανταστεί με σένα πρωταγωνιστή. Αγάπησέ με μην αργείς, αγάπησέ με όσο μπορείς, της καρδιάς μου η πόρτα είναι ανοιχτή, είσαι ό,τι έχω ονειρευτεί»! Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με τον πιο όμορφο τρόπο… Από την άλλη πλευρά, απαιτείς και διεκδικείς αυτά που αξίζεις! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δυο ζωές – Kings»
«Μείνε μαζί μου και γίνε η ζωή μου, αιτία κι αφορμή μου, κάθε τέλος μου κι αρχή μου. Πάμε! Τα φιλιά σου μαγικά κι απλά μαγεύομαι, κάθε μέρα πιο πολύ σε ερωτεύομαι. Έλα κοντά μου και νιώσε την καρδιά μου, μη φύγεις μακριά μου και φωτιά στα όνειρα μου βάλε, ό,τι κι αν ζήσουμε δεν είναι αρκετό. Δυο ζωές δε μου φτάνουν να σ' αγαπώ. Δυο ζωές θα σ' αγαπώ, θα 'μαι δίπλα σου εδώ. Η καρδιά μιλάει, δε ρωτάει, λάθος και σωστό. Δυο ζωές θα σ' αγαπώ κι αν δεν είναι αρκετό, βάλε δυο ακόμα, σ΄ ένα σώμα ζήσαμε κι οι δυο». Η καρδιά μιλάει και κοντά στον έρωτα σε πάει και αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη… Η περίοδος των γενεθλίων σου, φέρνει την τύχη και την ευκαιρία στα πόδια σου! Ο έρωτας σου χαμογελά με τον πιο ξεχωριστό τρόπο… Κάνε μία ευχή και σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα γίνει πραγματικότητα! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Στην παλάμη σου επάνω – Γιώργος Σαμπάνης»
«Στων ματιών σου τα κύματα πνίγομαι, σ’ αγαπάω και πια δεν σου κρύβομαι, μόνο δίπλα σου θέλω να ζήσω, μόνο μέσα σου να κατοικήσω, στου κορμιού σου τα άγια τα χώματα να με βρίσκουνε τα ξημερώματα, όσα είμαι και όσα θα κάνω, θα τα βρεις στη γραμμή της παλάμης σου απάνω»… Αρχίζεις να ανοίγεσαι αισθηματικά και υποδέχεσαι την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, που έχει βάλει ως στόχο της να σε φέρει κοντά στην αληθινή αγάπη! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Όταν αγαπάς – STAN»
«Όταν αγαπάς, σε λιμάνια σταθμούς και σε τρένα πηγαίνεις και τρέχεις και πας, όταν αγαπάς, δεν υπάρχει γραμμή να χωρίζει τι πρέπει, τι θέλεις, τι μη! Όταν αγαπάς, το μυαλό δε μιλάει, η καρδιά μου απαντάει σε ό,τι ρωτάς»… Και εσύ αγαπάς, φίλε Υδροχόε, και αυτή την εβδομάδα το εκφράζεις με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο Άρης από το ζώδιό σου, σου δίνει την δυναμική που σου χρειάζεται, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη, σε θετική όψη με τον Δία από το Λέοντα, φέρνουν το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης! Απόλαυσέ το… Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Φυσικά Μαζί – Έλενα Παπαρίζου / Onirama»
«Θυμάμαι μια μέρα κρυφά μου ‘χες πει τον ήλιο θα φέρω και τα άστρα στη γη για πάντα, φυσικά μαζί! Θυμάμαι μια νύχτα που είχα χαθεί, σ’ όνειρο ήρθες σαν να ‘σουν γιορτή, για πάντα φυσικά μαζί»… Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει να κινείσαι πιο παρασκηνιακά για να πετύχεις αυτό που θέλεις, σε κάνει κάποιες στιγμές να νιώθεις ανασφάλειες, αλλά έρχεται η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω για να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις μία προσδοκία σου! Επιπλέον, μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, μπορεί σύντομα να σε κάνει να πεις «φυσικά μαζί»! Για να μάθεις περισσότερα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2014 15:39:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι