blank
 
blank
07-09-2014 21:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 8 ως 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μπήκες για τα καλά στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ξεκίνησες δουλειά, προσπαθείς να προσαρμοστείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις και νιώθεις ότι βαριέσαι; Η εβδομάδα 8 ως 14 Σεπτεμβρίου, έχει τόσα αστρολογικά γεγονότα, που είναι βέβαιο ότι οι μέρες σου θα αποκτήσουν δράση και περιπέτεια! Το συναίσθημα θα δώσει για μία ακόμα φορά την πινελιά του, δεν θα λείψουν όμως οι εντάσεις, αλλά και τα μπερδέματα, έτσι απλά για να αποκτήσουν οι μέρες μας και αρκετό σασπένς. Ας δούμε τώρα όμως όλα τα αστρολογικά φαινόμενα της δεύτερης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου και πώς θα επηρεάσουν τον τομέα των αισθηματικών μας.

Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων: Άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου…

Ξυπνούν μέσα σου οι βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες, οι οποίες σε παρασύρουν σε σκέψεις και όνειρα, τα οποία πρέπει τώρα να βάλεις σε μία σειρά, προκειμένου να δεις πώς θα μπορέσεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Αυτή την Τρίτη στις 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, αυτή την φορά στο υδάτινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, τους ευαίσθητους και ονειροπόλους Ιχθείς… Αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς και έχεις γεννηθείς το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή έχεις στον αστρολογικό χάρτη σου, πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, είναι αναμενόμενο ότι ήδη βιώνεις μία μπερδεμένη περίοδο, όπου έχεις βρεθεί ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα και προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη τον εαυτό σου! Αυτή η «χαώδης» κατάσταση θα κρατήσει ως το τέλος της εβδομάδας, για το λόγο αυτό συγκρατήσου στις σκέψεις και στις αποφάσεις σου, γιατί είναι πιθανό να κάνεις λάθη! Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου και του Σκορπιού και έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα υπάρξουν οι λόγοι αυτή την εβδομάδα για να νιώσεις μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Τα ψέματα και οι υπεκφυγές, φέρνουν μπερδέματα…

Την ίδια μέρα της Πανσελήνου, δηλαδή την Τρίτη στις 9 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται μία σκληρή όψη ανάμεσα στον Ερμή στον Ζυγό και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα φέρει στο προσκήνιο μυστικά, ψέματα και παρασκηνιακές καταστάσεις που θα προκαλέσουν ρήξεις και καβγάδες. Αν ανήκεις σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου, ή αν έχεις πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων (δες τον αστρολογικό σου χάρτη), τότε θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος στις επικοινωνίες σου και να αναμένεις κάποιες ειδήσεις ή συναντήσεις που θα σε απογοητεύσουν!

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Εξιδανικεύοντας τον έρωτα…

Η Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να επιβάλει να λειτουργήσουμε πιο λογικά και συγκρατημένα στα ζητήματα καρδιάς, όμως την Τρίτη στις 9 Σεπτεμβρίου, θα κάνει μία εξαίρεση, γιατί θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αν είσαι λοιπόν Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς και έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, αυτή την Τρίτη θα βιώσεις την εξής κατάσταση: Η λογική σου θα σου δίνει το μήνυμα ότι ο έρωτας που ζεις δεν έχει καμία προοπτική, το συναίσθημα όμως θα κάνει την παρέμβασή του και θα σε οδηγεί σε λανθασμένες κρίσεις, σε όνειρα και σε ουτοπίες, που θα σε κάνουν για μία ακόμα φορά να πετάς στα σύννεφα. Το ίδιο θα συμβεί και σε σένα που έχεις στον αστρολογικό σου χάρτη πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, στην 5η μοίρα.

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, έχεις λόγους για να χαμογελάσεις!

Ο Ήλιος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας μία θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό… Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση, αφού θα υπάρξει μία θετική έκβαση σε ένα πρόβλημα το οποίο τον τελευταίο καιρό σε είχε απογοητεύσει… Αυτό θα συμβεί σε εσένα που ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς)!
 
Παράλληλα, ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, αυτό σημαίνει ότι την Τετάρτη θα υπάρξουν στιγμές ευκαιριών, διασκέδασης, κοινωνικοποίησης αλλά και δημιουργικής υπερβολής για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό: Μάταια προσπαθείς να συγκρατήσεις τα λόγια σου…

Το Σάββατο στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σου επιβάλει να διατηρήσεις ένα πιο χαμηλό, διαλλακτικό και διπλωματικό προφίλ στις επικοινωνίες σου, ο Ουρανός όμως από τον Κριό, σου επιβάλει εδώ και τώρα αλλαγή και ανατροπή! Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού θα κάνει εσένα που έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), να λειτουργήσεις παρορμητικά και νευρικά. Θα υπάρξουν ξαφνικές ειδήσεις που θα σου προκαλέσουν αναστάτωση ή μπορεί να αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις εδώ και τώρα!

Ο Άρης στον Τοξότη: Κυνήγησε την τύχη σου…

Έφτασε η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσεις τους στόχους και τις προσδοκίες σου, χωρίς να υπάρχουν ενδοιασμοί, ανταγωνισμοί, ανασφάλειες ή δυσάρεστα συναισθήματα που σε κρατούν πίσω… Ήρθε η ώρα να δεις λίγο πιο αισιόδοξα τη ζωή, αναζητώντας να πας επιτέλους ένα βήμα παρακάτω… Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο πύρινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, στον Τοξότη, όπου από αυτή τη θέση θα φέρει ζωντάνια, δημιουργικότητα και δημιουργική δράση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Έρωτας με βάθος και ουσία…

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται με μία θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αν είσαι ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και έχεις γεννηθεί στις αρχές του β΄ δεκαημέρου, θα υπάρξουν αυτή την Κυριακή, στις 14 Σεπτεμβρίου, οι ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στον ουσιαστικό έρωτα που έχει βάθος, εξέλιξη και πορεία!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που ταιριάζει «γάντι» στο ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
 «Θα εκραγώ – Αντώνης Βαρδής»
«Σε ποιον να μιλήσω, αλήθεια να πω τα μάτια να κλείσω, να ονειρευτώ. Ανώνυμο θύμα κρυφής μηχανής, εκπέμπω ένα σήμα, μ' ακούει κανείς; Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ, σ' ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι, για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ»… Ετοιμάσου να ζήσεις μία εβδομάδα έντασης, φίλε Κριέ… Τα κόλπα που θα κάνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σου δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια, αλλά και τις αποφάσεις σου στη σταθερή σου σχέση… Αν δεν έχεις κάποιο δεσμό, τότε είναι πολύ πιθανό να μάθεις κάποια νέα για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σου προκαλέσουν ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Τα καλύτερα θα ‘ρθούν – Χαρούλα Αλεξίου»
«Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί, αφού κρύβεται το αύριο σ’ ότι έχω ονειρευτεί! Τα καλύτερα θα `ρθουν μάτια μου, δεν ανησυχώ, φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ! Δεν είναι που αργείς να `ρθεις πάλι, το ξέρω μ’ αγαπάς κι είναι αρκετό»… Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι απλά… εξαιρετική! Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σε κάνει να ονειρεύεσαι και να εκπληρώνεις τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σου φέρνει τα καλύτερα στα ζητήματα του έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Εξαιτίας σου – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Αν θα πιώ και αν θα σκίσω τη φωτογραφία σου, το τσιγάρο αν ξανά αρχίσω, όλα εξαιτίας σου! Αν θα πιώ κι αν υπερβάλλω για την απουσία σου κι αν απόψε δεν την βγάλω, θα ναι εξαιτίας σου... Υποφέρω εξαιτίας σου, με θυμώνει η προδοσία σου, δε κοιμάμαι εξαιτίας σου, με πληγώνει η αδιαφορία σου, μου ‘χουν λείψει τα αστεία σου, στο κρεβάτι η παρουσία σου… Ο θυμός σου, η ηρεμία σου, όλα μαύρα εξαιτίας σου»! Με αυτά ακριβώς τα λόγια ξεκινάς τη νέα σου εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις χάσει κάτι από τον εαυτό σου και ότι τα σχέδια σου είναι μπλοκαρισμένα… Επιπλέον, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε κάνουν για μία ακόμα φορά να υπερβάλεις και να μην έχεις ορθή κρίση για την αισθηματική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Παίρνω την ευθύνη – Δημήτρης Καραδήμος»
«Η ζωή μας τρέχει σαν σταγόνα από νερό. Μην χαθείς, δεν θα αντέξω να το δω, η ζωή μας τρέχει, σαν σταγόνα από κρασί είσαι εσύ, δύση μου κι ανατολή, φίλα με και κλείσε με στην αγκαλιά σου σαν παιδί, χάνομαι στον έρωτά σου μη ρωτάς πού θα πάει και τι θα γίνει, αν το θες παίρνω όλη την ευθύνη! Μέσα στο σκοτάδι μου το φως, είσαι εσύ ο οδηγός για ένα ακόμα βράδυ μας μπορώ σαν θεός να σ' αγαπώ»… Με αρκετά σκαμπανεβάσματα θα είναι η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου… Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δίνει ευκαιρίες, ιδέες και εξελίξεις για ένα έρωτα, που μέχρι τώρα ήταν εμποδισμένος. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σου κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου, ότι πρέπει να διαχειριστείς πιο έξυπνα τις αποφάσεις σου, συγκρατώντας την παρορμητικότητά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Δεν μου περνάς – Πάνος Κιάμος»
«Δε μου περνάς που να πάρει, με ποιον κοιτάς το φεγγάρι, θυμώνω και στο μαξιλάρι, σού δίνω μωρό μου γροθιά! Δε μου περνάς που να πάρει, να σε ξεχνούσα μακάρι, ασήκωτα βάρη το τέλος σου κι η μοναξιά τη νύχτα με πιάνει μια θλίψη, αβάσταχτα μου έχεις λείψει, σιωπή κυματίζει το σπίτι βουίζει, φωνάζω δεν είσαι εκεί»… Το βέβαιο είναι ότι αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετές συναισθηματικές ανασφάλειες από την πλευρά σου… Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, φουντώνει τα πάθη και τα ερωτικά σου ένστικτα… σε κάνει όμως να συνειδητοποιείς ότι ένας έρωτας που ζεις είναι και αδιέξοδος! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, θα σου φέρει μία είδηση «έκπληξη»… Ενώ ο Άρης από το Τοξότη, θα σημάνει την έναρξη μίας ιδιαίτερα φλογερής περιόδου για τα ερωτικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ερωτευμένος και τρελός – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Όσο κι αν προσπάθησα, την πάτησα μαζί σου τελικά, για δες καμιά φορά, κόντρα στους κανόνες μου, στους όρους μου με πήγε η καρδιά κι αρρώστησα βαριά, έπαιξα μαζί σου κι έχασα και τώρα ποιος με κρατά, ερωτευμένος και τρελός είμαι αγάπη μου με σένα, δεν το πιστεύω πόσο είσαι τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι θέλεις από μένα θα σου το δώσω»… Πετάς στα σύννεφα αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε, πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί εντελώς απότομα να προσγειωθείς! Η εβδομάδα είναι πιο κρίσιμη για σένα, που έχεις γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων βάζει σε σκέψεις για την εξέλιξη μίας σχέσης, εσένα που γεννήθηκες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί συναισθηματικές απάτες και εξιδανικεύσεις για σένα, που έχεις γεννηθεί στο α΄ δεκαήμερο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Αναστατώνομαι – Κατερίνα Στανίση»
«Αναστατώνομαι, αναστατώνομαι, μαζί σου, μάτια μου, απογειώνομαι. Αναστατώνομαι, αναστατώνομαι, όλα τα παρατάω και ξεσηκώνομαι. Πες μου τι παθαίνω μόλις σε αντικρίζω, τα χάνω και ιδρώνω και όλο κοκκινίζω. Όλα πάνε λάθος, μα είμαι ευτυχισμένη, αυτό το νιώθουν μόνο οι ερωτευμένοι»… Αυτός ακριβώς είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Ζυγέ… Μία εβδομάδα αναστατώσεων και εντάσεων πρόκειται να ζήσεις… Ο Ερμής από το ζώδιό σου θα πραγματοποιήσει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και εσύ πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να αποφύγεις τις υπεκφυγές και τα ψέματα, γιατί θα βρεθείς σε μπελάδες… Όμως το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στα μέσα της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει κάπως να βρεις τις ισορροπίες σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Να σε δω να γελάς – Κίτρινα Ποδήλατα»
«Μέρες που γλιστρούν μέσα απ' τα χέρια σου, πάνε μέρες που έχασα το γέλιο σου, φτιάχνεις μέσα σου όνειρα μα είναι μικρά, πόσο θέλω απόψε να σε δω όπως παλιά να γελάς... Να σε δω να γελάς, να σε δω να μου γελάς μια στιγμή κι αν χαθεί, τότε ο χρόνος θα πει το γιατί»… Καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και το ζώδιό σου δέχεται εύνοια αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ… Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, είναι αρκετά ερωτική για σένα και έχεις να περιμένεις όμορφες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή! Ένα ερωτικό σου σχέδιο θα γίνει πραγματικότητα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν ειδήσεις και μηνύματα, που θα σε κάνουν να γελάσεις από ευτυχία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
« Το μέτρημα – Νατάσα Μποφίλιου»
«Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω, τους παρόντες, τους απόντες, κάνα δυό περαστικούς. Όσους ήρθαν για να μείνουν, όσους έφυγαν πριν γίνουν, τους κοινόχρηστους, τους ξένους, τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί». Εξαιρετικά σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Τοξότη… Ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, για να σε γεμίσει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, όμως η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί τώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε αποσυντονίζει και σε ρίχνει προσωρινά ψυχολογικά… Προσοχή στις εξαπατήσεις λοιπόν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πες της τελειώσαμε – Σταμάτης Γονίδης»
«Πες της τελειώσαμε ό,τι δώσαμε, δώσαμε, σου λέω πως τελειώσαμε, ό,τι νοιώσαμε νιώσαμε, δεν βγαίνει κάτι… Σου λέω πως τελειώσαμε, ίσως να ξεχνάς όλα αυτά που έχω περάσει, άλλο μην ρωτάς αν την έχω ξεπεράσει…»! Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα φίλε Αιγόκερε… Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα βγάλουν στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου και θα εκφράσεις τα παράπονά σου… Στην πορεία της εβδομάδας, οι δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στον παρορμητικό σταυρό, θα σε ωθήσουν να πάρεις σκληρές αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Για σένα – Γιάννης Κότσιρας»
«Έφτιαξα κόσμο στην παλάμη μου βαθιά, έβαλα χρώματα κι αστέρια και βουνά και με τα κύματα ζωγράφισα νησιά, μόνο για σένα. Κι έτσι που σου ‘σβησα στα χείλη τη σιωπή, τον ήλιο κρέμασα στου κόσμου το σχοινί, να ταξιδεύει μεσ' τη θάλασσα η ψυχή, πάντα για σένα». Με αυτό το στίχο ξεκινάς τη νέα εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, όπου πράγματι το συναίσθημα και οι ανασφάλειες θα σε κάνουν να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο… Ο Άρης από τον Τοξότη, θα κάνει την έναρξη μίας πιο δραστήριας εποχής, όπου θα κυνηγήσεις και θα κατακτήσεις πιο ενεργά κάποιους στόχους σου! Από την άλλη πλευρά, τις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξουν οι αιτίες να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να συνεχιστεί μία ερωτική ιστορία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Νομίζω σε ερωτεύτηκα – Γιώργος Παπαδόπουλος»
«Νομίζω σ' ερωτεύτηκα, στις σκέψεις μου μπερδεύτηκα και ξέρω πώς δεν πρέπει, εσένα ονειρεύτηκα, δεν ήξερα πού μπλέχτηκα και ξέρω πώς δεν πρέπει… Πετάω τη φωτογραφία, μα πάντα εκεί γυρίζω και τη δική μας ιστορία μπροστά μου αντικρίζω, καπνίζω πάλι με μανία, στις σκέψεις μου χαμένος»! Αυτός είναι ο δικός σου στίχος για τη νέα εβδομάδα, φίλε Ιχθύ… Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό… Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σου φέρνει ερωτικές εξιδανικεύσεις και όλα γύρω σου γίνονται αρκετά θολά… Τα ερωτικά διλήμματα και οι εξαπατήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, γι’ αυτό απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-09-2014 21:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι