blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 7
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Τα περισσότερα τραγούδια είναι αφιερωμένα σε αυτόν… Όλες οι καρδιές έχουν χτυπήσει στο ρυθμό του, πολλά μάτια έχουν γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας του, ενώ όλη η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η «γέννηση» νέων κύκλων, οφείλονται σε αυτόν… Στον «φτερωτό» άγγελο, ο οποίος στοχεύει με τα βέλη του την καρδιά μας, δίνοντας άλλο νόημα στη ζωή μας… Μιλάμε φυσικά για τον «έρωτα» που την εβδομάδα 9-15 Φεβρουαρίου 2015, έχει την… τιμητική του! Τα ζώδια αυτή την εβδομάδα εκπέμπουν στον ρυθμό του έρωτα, με τον Άγιο Βαλεντίνο να δίνει μία άλλη διάσταση στις μέρες μας. Άλλοτε να μας κάνει να γελάμε και να είμαστε όλο πειράγματα και άλλοτε να μας δημιουργεί την λαχτάρα και την προσμονή να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να βρούμε την πλήρη ανταπόκριση… Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά! Αλλά ας δούμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα και την επιρροή τους στην αισθηματική μας ζωή!

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ο έρωτας έχει βάθος και ουσία...

Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων να βρίσκεται σε θετική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Το συναίσθημα, συμπορεύεται με την λογική και οδηγεί σε αλλαγές που έχουν καλό σκοπό… Μπορεί να κατανοήσεις ότι τα συναισθήματα που σε συνδέουν με έναν άνθρωπο έχουν βάθος και ουσία… Πιθανότατα να πάρεις μία σημαντική ερωτική επιβεβαίωση! Όλα αυτά θα συμβούν αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού (Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθείς) ή των ζωδίων της Γης (Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερου)!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα: Θεραπεύονται οι ερωτικές πληγές του παρελθόντος!

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, επιβάλει το συναίσθημα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Ο Χείρωνας, από την ίδια θέση, σε κάνει να διεισδύεις στα εσώψυχά σου, να αντιμετωπίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και σε «θεραπεύει» από το χάος που υπήρχε μέσα σου! Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα από το ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να επουλωθούν τα ερωτικά πλήγματα. Αν είσαι ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), ή ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις την σχέση του παρελθόντος που σε στιγμάτισε. Πιθανό είναι και το γεγονός να έχεις ερωτικές εξελίξεις, που θα σε κάνουν να αφήσεις στην άκρη τις πίκρες που έζησες το τελευταίο διάστημα.

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε ορθή φορά, βάζει σε τάξη το μυαλό μας…

Αρκετά μπερδεύτηκες, απελπίστηκες και αιφνιδιάστηκες από το παρελθόν σου… Από αυτή την Τετάρτη στις 11 του μήνα, ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντάς σου τον «αέρα» να πάρεις αποφάσεις και να δεις τα πράγματα πιο καθαρά! Τα μηνύματα, οι ειδήσεις και οι συναντήσεις, δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο και καμία δικαιολογία… Πλέον, με τον Ερμή να κινείται σε ορθή φορά στον Υδροχόο, έρχονται ειδήσεις «αστραπή» που ξαφνιάζουν και δημιουργούν την έκπληξη! Αυτή την εβδομάδα οι ευνοημένοι από τον Ερμή, θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.
 
Πάμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί στα ερωτικά μας η εβδομάδα 9-15 Φεβρουαρίου, με τον στίχο ενός τραγουδιού! Δες το ζώδιο σου, διάβασε την εβδομαδιαία ερωτική σου πρόβλεψη, άκουσε το τραγούδι σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θα κάνω πίσω εγώ – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Γιατί σε ξέρω, γιατί δε θέλω να 'ρθει το τέλος, θα κάνω πίσω εγώ, εγωισμός είναι, αν μ' αγαπάς μείνε, μια μπόρα είναι, είναι η ζωή μας εδώ. Θα κάνω πίσω εγώ! Πως θες να τρακάρουμε για όλα, μετωπική ή καραμπόλα, κάθε σχέση μπαίνει σε τυφώνα, σ' ένα μικρό βαρύ χειμώνα… Μη τεντώνεις το σκοινί, θα πέσουμε κι οι δυο στο γκρεμό»… Ερωτικές υποχωρήσει κάνεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ. Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει αισθηματικό χάος και μπέρδεμα, όμως τις ημέρες αυτές αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό και παλεύεις να κρατήσεις αυτό που αξίζει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θα προχωράμε μαζί – Γιάννης Βαρδής / Χριστίνα Μαραγκόζη»
«Θα προχωράμε μαζί μέσα σ' αυτή τη ζωή... Θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει...Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί... Έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη! Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, πάμε, Απρίλη και Μάρτη μου... Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου... Γύρω ο κόσμος τρελάθηκε κι όμως η αγάπη μας στάθηκε... Τίποτα ακόμα δεν χάθηκε...» Η ανηφόρα δεν σε τρομάζει, ο έρωτας σου δίνει αυτή την εβδομάδα την δύναμη να ανέβεις βουνά, αγαπητέ Ταύρε… Ερωτικές προσδοκίες εκπληρώνονται και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει για την ώρα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Αν – Χρήστος Δάντης / Κατερίνα Τοπάζη»
«Χρειαζόμουν μια έμπνευση, στ' αλήθεια χρειαζόμουνα μια καινούρια αρχή, μες στο πλήθος ξεχώριζες, σε είδα, ήρθες στην πιο κατάλληλη στιγμή, ό,τι δεν είναι αγάπη, ούτε λίγο δεν σου μοιάζει, ό,τι είσαι μου ταιριάζει! Αν είσαι πάθος μου, αν είσαι τρέλα μου, άσε με να τρελαθώ! Αν είσαι λάθος μου αν είσαι έννοια μου άσε με να σ' αγαπώ»… Ο έρωτας παίρνει μία πολύ σοβαρή μορφή στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Ακολουθείς τα πάθη σου, τα λάθη σου και κανείς δεν σε συγκρατεί, αφού ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, είναι πλέον σε ορθή φορά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Η αγάπη είναι μια – Γιάννης Πάριος»
«Η αγάπη είναι μια και ποτέ δε τελειώνει και το ξέρουν καλά όσοι μένουνε μόνοι! Η αγάπη είναι μια κι είσαι εσύ η αγάπη είσαι κείνο το κάτι που μιλά στην καρδιά! Αγάπη μου αγάπη μου καημέ μου και γιορτή ο κόσμος είναι ψεύτικος κι εσύ αληθινή αγάπη μου αγάπη μου να ζούσαμε ξανά ακόμα μια φορά ακόμα μια φορά αγάπη μου αγάπη μου...» Εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, δεν γιορτάζεις τον έρωτα αυτή την εβδομάδα αλλά την… αγάπη, που είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής σου! Θέλεις να βγεις, να φωνάξεις και να πεις παντού ότι αυτή η αγάπη ποτέ δεν θα τελειώσει, θα είναι πάντα δυνατή! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, σε βοηθούν να έρθεις κοντά με την αγάπη σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΛΕΩΝ
«Το πεπρωμένο – Γιώργος Νταλάρας / Μαρινέλλα»
«Όλοι έχουμε γραμμένο, που το λένε πεπρωμένο και κανένας δεν μπορεί να τ’ αποφύγει, δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί… Από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές! Για την αγάπη όσα κι αν δίνεις είναι λίγα και να το ξέρεις πως δεν έχει ανταμοιβή, δώσ’ τα και φύγε και μη χάνεις ευκαιρία, στο περιθώριο μη βάζεις την ψυχή»… Ο έρωτας για σένα γιορτάζει κάθε μέρα, όμως αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σου, είναι το πεπρωμένο σου ή αλλιώς, η μοίρα σου! Μην χάνεις ευκαιρία, δείξε αυτό που νιώθεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Να μη χαθείς ποτέ από τη ζωή μου – Μαρινέλλα»
«Περνούν τα καλοκαίρια κι οι γιορτές μας, όλα σαν τρένα βιαστικά και δεν ξαναγυρνούν. Περνούν τα πρωινά κι οι Κυριακές μας, όλα σαν σύννεφα γοργά και δεν ξαναγυρνούν. Μα εσύ ποτέ, να μη χαθείς ποτέ, ποτέ απ’ τη ζωή μου, γιατί κυλάς όπως το αίμα στο κορμί μου. Μου δίνεις δύναμη και νόημα να ζω. Μα εσύ ποτέ, να μη χαθείς ποτέ, ποτέ απ’ τη ζωή μου, γιατί κυλάς όπως το αίμα στο κορμί μου. Μου δίνεις δύναμη και νόημα να ζω, εσύ, εσύ…» Η λογική, η σκληρότητα και η πρακτικότητα, που είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σου, δεν έχουν καμία θέση αυτή την εβδομάδα στις στιγμές που θα ζήσεις! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς και οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει θα σε φέρουν πιο κοντά στην βαθιά και ουσιαστική σχέση! Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής παύει πλέον να είναι ανάδρομος και… παίρνεις αέρα!Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
«Στους πέντε άνεμους – Στέφανος Κορκολής»
«Και εγώ σαν άνεμος θα φύγω θα χαθώ… Να μ αγκαλιάζεις και εγώ να προσπαθώ για μια φορά να σε αρνηθώ! Τους πέντε άνεμους, μ’ αυτούς θα ξεχαστώ... Όπως θα φεύγω, φως μου, θα ονειρευτώ...»! Κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου είναι η Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει τον έρωτα και αυτή την εβδομάδα έχει την τιμητική της και την γιορτή της, αφού έχουμε του Αγίου Βαλεντίνου! Σαν άνεμος θέλεις να πάρεις τον έρωτά σου και να εξαφανιστείτε σε μέρη μαγικά, που θα είσαστε οι δυο σας! Με τον Ερμή να είναι ορθόδρομος στον Υδροχόο, το ερωτικό ταξιδάκι ευνοείται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ένα ή κανένα - Άννα Βίσση»
«Ορκίζομαι όσο ζω, η γη να γυρίζει μονάχα μ' εσένα και πάντα να είμαστε ένα ή κανένα. Με μία σου λέξη να γίνομαι σκόνη και πάλι να υπάρχω αν θέλεις εσύ! Ή ένα ή κανένα πάντα θα είμαστε. Ή ένα ή κανένα εγώ κι εσύ! Κάποτε δεν είχαμε ανάγκη από τίποτα για να 'μαστε καλά, πρόσωπα καινούρια και ξενύχτια δίχως λόγο για να κρύβουν τα κενά, τώρα κοιταζόμαστε στα μάτια και κανείς μας δε θυμάται τους όρκους, που κι οι δυο είχαμε γράψει κάποιο βράδυ σ' ένα κίτρινο χαρτί»! Όρκους αιώνιου έρωτα φέρνει η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με τον Χείρωνα, σε παρασύρει σε ένα ερωτικό πάρτι, το οποίο είναι γεμάτο συναίσθημα και συγκινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Σπίτι σου, σπίτι μου ή και κάπου αλλού – Δημήτρης Κοντολάζος»
«Τελικά, καρδούλα μου, ήταν τυχερό κι από ξένοι γίναμε ένα και οι δυο, πάμε όπου μας πάει η τρέλα του μυαλού, σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού. Μη μιλάς, μη μιλάς, πάρε μ’ αγκαλιά να μπλεχτούν στη νυχτιά χάδια και φιλιά και για τη συνέχεια κάτι έχω στο νου, σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού»! Ομολογουμένως δεν είσαι και ο πιο ρομαντικός τύπος του ζωδιακού… Αυτή την εβδομάδα όμως, το μυαλό σου κάνει πονηρές ερωτικές σκέψεις και ανοίγεις τα χαρτιά σου κάνοντας προτάσεις όλο νόημα! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε κάνει να θέλεις να βρεθείς στην ερωτική σου φωλιά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Μέχρι να βρούμε ουρανό – Γλυκερία»
«Μέχρι να γίνουμε άγγελοι, να βγάλουμε φτερά, ας μείνουμε με γρατσουνιές στους ώμους και στην πλάτη, να μαρτυράνε πως οι δυο πετάξαμε ψηλά, σαν κοιμηθήκαμε μαζί στο ίδιο το κρεβάτι. Μέχρι να βρούμε ουρανό, άσε με να παραμιλώ, να καίγομαι στο σώμα σου, και να φιλώ το στόμα σου»… Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι κατάλληλες, όμως αφήνεσαι συναισθηματικά και παρασύρεσαι στα ερωτικά σου ένστικτα αυτή την εβδομάδα… Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, και η σύνοδος Αφροδίτης – Χείρωνα στους Ιχθείς, σου φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και συναντήσεις με βαθύ ερωτικό νόημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ψίθυροι καρδιάς – Δημήτρης Μπάσης»
«Τι πρέπει, τι δεν πρέπει, στιγμή δε σκέφτηκα, εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύτηκα. Σε σένανε με πάνε όλα τα βήματα κι ας είναι να περάσω σαράντα κύματα. Καράβι το φεγγάρι μες στο κρεβάτι μας, τα χάδια μας λυτρώνει και την αγάπη μας. Σε χάρτες και σε πόλεις με ψίθυρους καρδιάς, θα καίγονται όσα, φως μου, δεν ήτανε για μας»! Ποτέ δεν σκέφτεσαι το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, ιδιαίτερα στον έρωτα… Και αυτή την εβδομάδα θα ακολουθήσεις τα θέλω σου και αυτή τη φορά δεν θα έχεις εμπόδια, αφού ο Ερμής θα είναι πλέον σε ορθή φορά στο δικό σου ζώδιο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Η αγάπη θέλει φαντασία – Τόλης Βοσκόπουλος»
«Η αγάπη στην ουσία θέλει πάθος, φαντασία, θέλει και καρδιά που συγχωρεί! Η αγάπη ανατρέπει τους κανόνες και τα πρέπει, η αγάπη όλα τα μπορεί. Το παρελθόν μου εγώ το σβήνω για των ματιών σου τον πειρασμό, θέλω μονάχα να σε κερδίσω, γι’ αυτό δεν έχω εγωισμό» Η αγάπη ανατρέπει τους κανόνες και τα πρέπει, αγαπητέ Ιχθύ, και αυτό το ξέρεις πολύ καλά… Θέλει φαντασία, πάθος και ουσία, και αυτά τα έχεις αυτή την εβδομάδα στο μέγιστο βαθμό! Ξεπερνάς τα διλήμματα και τις ανασφάλειες και ανοίγεις την καρδιά σου, χωρίς να έχεις κανέναν δισταγμό… Η καρδιά σου συγχωρεί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2015 15:35:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι