blank
 
blank
08-03-2015 19:04:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Η εβδομάδα των καυτών εξελίξεων ξεκινά και το σίγουρο είναι ένα: Δεν πρόκειται ούτε στιγμή να βαρεθείς, αφού το εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό, θα σε φέρει γρήγορες εξελίξεις και γεγονότα, που θα σε κάνουν να μπεις αμέσως στον ρυθμό του «χορού»! Θέλεις να τρέξεις μακριά, να ξεφύγεις απ΄ όλους και από όλα, αλλά πριν το κάνεις αυτό, επιθυμείς να τα πεις έξω από τα δόντια, θέλεις να κάνεις τις ανατροπές σου, να υψώσεις το ανάστημά σου και να… αποδείξεις την αξία σου! Η εβδομάδα 9-15 Μαρτίου έχει ένταση, εξελίξεις, δυναμικές αλλαγές αλλά και αρκετούς κινδύνους, που πρέπει να προσέξεις! Οι σχέσεις θα είναι σαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, το οποίο θα μας μεθύσει και θα μας κάνει να βγάλουμε στην επιφάνεια, όλα όσα θέλαμε να κρύψουμε ή όσα δεν θάλαμε να παραδεχτούμε… Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι συγκλονιστικές ευκαιρίες για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία: Νέα ξαφνικά ερωτικά ξεκινήματα

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη από τον Κριό, να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από το Λέοντα. Αυτή η τυχερή όψη, σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου, ενώ είχες χάσει τις ελπίδες σου! Μία ξαφνική εξέλιξη, μία νέα πρόταση, ένα γεγονός απρόσμενο και ανέλπιστα θετικό, θα γεμίσει με ενθουσιασμό κυρίως εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)! Από την Τρίτη ως και την Πέμπτη λοιπόν, αν ανήκεις στους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, να αναμένεις κάτι πραγματικά καλό!

Ο Άρης σε σύνοδο με Ουρανό: Οι εκπλήξεις προκαλούν σοκ!

Την Τετάρτη στις 11 Μαρτίου, ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, θα συναντήσει τον Ουρανό, ο οποίος κινείται στο ίδιο ζώδιο! Η σύνοδος Άρη – Ουρανού είναι μία αστρολογική όψη, που θα φέρει μοναδικές εκπλήξεις, αλλά και δυνατούς καβγάδες! Υπάρχει διάθεση για αλλαγή, για ανανέωση, για επανάσταση… Οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου είναι οι «τυχεροί» της εβδομάδας, αφού ο Άρης με τον Ουρανό θα τους ξαφνιάσει με τον πιο όμορφο τρόπο! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθούν αντιμέτωπα με δυνατούς καβγάδες, με ανατροπές και εντάσεις, που θα τους ωθήσουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο!

Στις 13 Μαρτίου, έχουμε ακόμα μία σκληρή αστρολογική όψη που θα δοκιμάσει τις αντοχές μας! Ο Άρης από τον Κριό θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, κάνοντας το κλίμα γύρω μας εκρηκτικό, εκδικητικό, απόλυτο, κυριαρχικό και εξαιρετικά δύσκολο! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν χωρισμοί, αποκαλύψεις, πάθη, λάθη και εντάσεις που θα μας κάνουν να γίνουμε σαν ένα ηφαίστειο το οποίο εκρήγνυται! Τα ζώδια που πρέπει να είναι σε «επιφυλακή» και να μετριάσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)!

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη: Επιστροφή στο παρελθόν...

Λίγο πριν η εβδομάδα κλείσει την αυλαία της, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη. Από τις 14 Μαρτίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου του 2015, είναι οι μήνες που θα αναγκαστούμε να αναθεωρήσουμε σκέψεις και αποφάσεις του παρελθόντος, παίρνοντας πλέον τα μαθήματά μας. Αυτή την περίοδο, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του α΄ δεκαημέρου, είναι όσοι θα αναγκαστούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους!
 
Αφού είδαμε τις σημαντικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 9-15 Μαρτίου 2015, ήρθε η στιγμή να δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο του τραγουδιού που εκφράζει αυτή την εβδομάδα το ζώδιο σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Γκρέμισ’τα – Πίτσα Παπαδοπούλου»
«Γκρέμισ’τα, γκρέμισ’τα όλα πια, γκρέμισ’τα γκρέμισ’τα, σκληρή καρδιά! Αφού όλα αρχίσανε στραβά η αγάπη στο Ντουνιά κατάντησε ζημιά! Κάν’τα όλα τώρα ρημαδιό, μα εγώ θα σ αγαπώ, μα εγώ θα σ αγαπώ, γκρέμισ’τα, γκρέμισ’τα όλα πια, γκρέμισ’τα γκρέμισ’τα σκληρή καρδιά! Αφού κατά βάθος με πονάς, γιατί με τυραννάς, γιατί δε με πονάς, πες μου τι σου έκανα η ψυχή, που γίνομαι χαλί, που γίνομαι χαλί»! Είναι η εβδομάδα σου, οι μέρες που έρχονται θα σε κάνουν να εκφραστείς έντονα, ακριβώς όπως σου ταιριάζει! Θα θέλεις να «γκρεμίσεις» τη σχέση σου, να χωρίσεις, να φύγεις μακριά, να ζήσεις έναν νέο έρωτα… Πιθανότατα το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου! Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και να κάνεις υποχωρήσεις! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δώδεκα – Άννα Βίσση»
«Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα, μες στου μυαλού μου το αβάσταχτο κενό, μοιάζεις με όνειρο που φεύγει μακρινό... Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο, που δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ κι αν έχει γίνει η αγωνία μου βουνό. Δώδεκα, η ελπίδα μου κρεμάστηκε σ' ένα τηλέφωνο που έμεινε νεκρό και την καρδιά μου που φωνάζει σ' αγαπώ… Δώδεκα»! Περιμένεις, αναμένεις είσαι και σε αναμμένα κάρβουνα και μεγαλοποιείς τις καταστάσεις αυτή την βδομάδα, φίλε Ταύρε… Το πλανητικό σκηνικό των ημερών, σε κάνει να παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία ρομάντζου, αλλά και δράματος παρέα! Μπορεί να πιστεύεις ότι οι ελπίδες έχουν χαθεί, σίγουρα όμως ότι το τρίγωνο Άρη – Δία θα σε βοηθήσει να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε μία σειρά! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Για να σε συναντήσω – Μανώλης Λιδάκης»
«Κάθισε εδώ κοντά μου μου `λειψες ξαφνικά, έτσι όπως πέφτει ο ήλιος χτυπάει η μοναξιά, μείνε λιγάκι ακόμα κάτι έχω να σου πω, να πάρει ο αέρας χρώμα, αχ, για να γεννηθείς εσύ κι εγώ, γι’ αυτό, για να σε συναντήσω, γι’ αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, γι’ αυτό, για να σε συναντήσω»! Ξεφεύγεις για λίγο από τα αυστηρά όρια της λογικής και εκφράζεσαι αυθόρμητα, διεκδικώντας τους πόθους σου αγαπητέ Δίδυμε! Ο Άρης, ο Δίας και Ουρανός φροντίζουν να φέρουν ειδήσεις, συναντήσεις έκπληξη, ενώ η εμπλοκή του Πλούτωνα προκαλεί έντονο πάθος! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Αυτό που ξέρω – Ελένη Πέτα»
«Δεν ξέρω αν εσύ μ’ αγάπησες ποτέ σου, αν με σκεφτόσουνα στις δύσκολες στιγμές σου κι αν όσα μου ‘λεγες συχνά, τα εννοούσες! Δεν ξέρω καν τι θέση είχα στην καρδιά σου, αν ήμουν μέσα στα μεγάλα σχέδιά σου, όταν στα χέρια σου τα χέρια μου κρατούσες! Εγώ αυτό που ξέρω, είν’ η ζωή που καίω, στη φλόγα και στο ψέμα και όλα αυτά για σένα! Εγώ αυτό που ξέρω, είναι πως σου προσφέρω μία καρδιά γεμάτη αληθινή αγάπη»! Δύσκολη είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Καρκίνε! Ο Άρης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις με σκληρό τρόπο την πραγματικότητα, γεγονός που θα σου προκαλέσει πίκρα! Δες τα διαφορετικά και θυμήσου πως όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο ξεκινά! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Ευτυχία είναι αυτό – Μανώλης Φάμελλος»
«Ό,τι ζήσαμε πια είναι σχήμα κλειστό. Ό, τι χτίζουμε σκορπάει στον άνεμο. Έτσι είναι γραφτό, η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να `ρθει! Μα κάτι ζωντανούς μας κρατά κι είναι μόνο ένα βήμα, ένα βήμα πιο πέρα που ο αέρας της πόλης αλλάζει ξανά, τα χιόνια λιώνουν γιορτάζει η μέρα»! Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένεις να ‘ρθεί, φίλε Λέοντα, και η στιγμή αυτή έχει φτάσει… Το τρίγωνο του Δία από το ζώδιο σου με τον Άρη και η σύνοδος Άρη – Ουρανού, φέρνουν σπουδαίες εξελίξεις στη ζωή σου και σου ανοίγουν νέους ορίζοντες που σου δίνουν στο «πιάτο» την χαρά που θέλεις! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Τι σου έκανα- Πασχάλης Τερζής»
«Τι σου έκανα για πες μου και σκοτώνεις τις χαρές μου άδικα, άδικα. Αν δε βγεις απ’ την ψυχή μου απ’ τη σκέψη, απ’ τη ζωή μου χάθηκα, χάθηκα. Άσε με να βρω τον εαυτό μου στο παραμύθι, στο όνειρό μου άσε με στον κόσμο τον δικό μου μη με γυρίζεις στο θάνατό μου!» Θέλεις να μείνεις στον κόσμο σου, στο δικό σου παραμύθι και να αφήσεις στην άκρη ότι σε έχει πικράνει… Υπάρχει όμως κάτι μέσα σου το οποίο σε καίει και αφορά ένα πρόσωπο στα ερωτικά σου, το οποίο και πιστεύεις ότι δεν σε εκτίμησε όπως θα ‘θελες. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, σου συνιστούν να μην παίρνεις το ρόλο του θύματος… Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
ΖΥΓΟΣ
«Περασμένα ξεχασμένα – Καίτη Γαρμπή»
«Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά, μα να προσέχεις πού κοιτάς και μην ξεχνάς, να μιλάς μόνο για μένα όπου βρεθείς, σε πειρασμούς μην ξαναμπείς, για θα καείς! Περασμένα ξεχασμένα, πάμε μπροστά κι αυτά που αφήνεις μη κοιτάς και να κρατάς τις θυσίες μου για σένα σ' άσπρο χαρτί, με τη δικιά σου υπογραφή, υπογραφή, υπογραφή! Τα τόσα λάθη που 'χεις κάνει, ας τα πάρει το ποτάμι στη θάλασσα να τ’ ακουμπήσει, να χαθούν μακριά»! Δεν το λες και ευχάριστο το κλίμα της εβδομάδας, όμως εσύ, φίλε Ζυγέ, βρίσκεις την άκρη σου! Το τρίγωνο Δία – Άρη, αλλά και σύνοδος Άρη –Ουρανού, είναι η ευκαιρία σου για να πετύχεις πολλά! Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να πεις περασμένα ξεχασμένα σε μία παλιά ερωτική ιστορία! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν μας συγχωρώ – Ελένη Τσαλιγοπούλου»
«Θα ’μαι πάντα εδώ να φυλάω αυτά που πέταξες, δεν σε συγχωρώ για όλες τις φωτιές που ξέχασες! Θα ‘μαι πάντα εδώ όσα χρόνια κι αν περάσανε, δεν μας συγχωρώ από φόβο χάσαμε! Στον υπόγειο σταθμό μια οφθαλμαπάτη μες στο πλήθος το βουβό, χάθηκε κι αυτή! Δεν το καταλάβαμε πόσο αργεί η αγάπη, να δούμε δεν προλάβαμε το τέλος μας αρχή…» Υπάρχει μία αναταραχή γύρω σου που σε τρομάζει, σου δημιουργεί άγχος, ανησυχία και μεγάλη υπερένταση! Αυτή την εβδομάδα τριγυρνούν στο μυαλό σου οι αναμνήσεις και θέλεις να πεις όσα μέχρι τώρα δεν κατάφερες… Καλύτερα να συγκρατηθείς και να συγχωρέσεις! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πολύ καλά περνάμε – Πέγκυ Ζήνα»
«Πολύ καλά περνάμε αρχίζω και φοβάμαι, γι' αγάπες ξεκινάμε με σχέδια τρελά, πολύ καλά περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι, τους έρωτες θυμάμαι που έχασα παλιά! Δεν ξέρω, ίσως κρατήσει το όνειρο αυτό, μα φοβάμαι μη σβήσει να μην πληγωθώ!» Πολύ καλά περνάς στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Οι αγάπες ξεκινάνε να σε ενθουσιάζουν, αφού ο Άρης, ο Δίας και ο Ουρανός έχουν βάλει γινάτι να σε αποκαταστήσουν. Προσοχή όμως, γιατί ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σου και εσύ θα πρέπει να συνετιστείς και να λειτουργήσεις πιο προσγειωμένα στην πραγματικότητα. Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δεν υπάρχουν άγγελοι – Κατερίνα Κούκα»
«Δεν υπάρχουν άγγελοι, σου λέω, νόμιζα πως είχα αγκαλιά τον τελευταίο. Πόσο λάθος έκανα που για σένα πέθαινα, τώρα που με πούλησες το ξέρω. Δεν υπάρχουν άγγελοι. Δε με ξεγελάνε τα γαλάζια μάτια, τα ξανθιά μαλλιά. Πάντοτε οι άγγελοι πιο ψηλά μας πάνε, όμως από σένανε λείπουν τα φτερά»! Έχεις τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, έχεις όμως και τα παράπονά σου! Συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται ή έτσι όπως νόμιζες ως τώρα! Υψώνεις τον τοίχο σου και μένεις για λίγο μόνος σου, γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις προδοθεί! Προσπάθησε να μην υπερβάλεις! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν ζητάω πολλά – Κωστής Μαραβέγιας / Ελεονόρα Ζουγανέλη»
«Δεν ζητάω πολλά, όλα αυτά που μου λες στο σκοτάδι, να τα πεις μια φορά με το φως το πρωί κι ένα χάδι... Ξανάρθες ξημερώματα κι όλο και με φιλούσες κι όλη την ώρα έψαχνα να δω μέσα στα μάτια σου, μα εσύ δε με κοιτούσες…» Αυτά που ζητάς και προσμένεις εδώ και καιρό, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αγαπητέ Υδροχόε! Ο Άρης, ο Δίας και ο Ουρανός, φροντίζουν αυτή την εβδομάδα να σε βγάλουν για τα καλά από την ρουτίνα σου! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μόνος μου – Αντώνης Ρέμος»
«Μόνος μου το πέρασα κι αυτό και στο τέλος με γονάτισε, δεν υπάρχει λάθος και σωστό για τον άντρα που αγάπησε. Μες τα σκοτεινά σου μάτια, χάθηκε ο χρόνος. Η αγάπη πάντα ελπίζει κι ονειρεύεται. Μόνος είχα ξεκινήσει κι είμαι πάλι μόνος. Και η νύχτα μακριά σου, δεν παλεύεται...» Υπάρχει έντονο πάθος σε αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ, υπάρχει όμως και ζήλεια, αλλά και ανασφάλεια… Ήδη έχεις μπει στην διαδικασία να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου και έχεις ανάγκη να σκεφτείς! Τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις όλες τις... καυτές λεπτομέρειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2015 19:04:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι