blank
 
blank
08-11-2015 16:44:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015

Με τόλμη, δυναμισμό και αποφασιστικότητα, μπορείς αυτή την εβδομάδα να παίξεις στο παιχνίδι του έρωτα και να βγεις πραγματικός νικητής… Ποιο θα είναι το έπαθλό σου; Μα φυσικά να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στο πλευρό σου! Η εβδομάδα 9-15 Νοεμβρίου 2015 έχει σημαντικές επιτυχίες και πολλά νέα ξεκινήματα, που πυροδοτούν τον πόθο και την επιθυμία! Ποιοι θα βγουν όμως κερδισμένοι; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά των ζωδίων; Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας αλλά και οι σημαντικές αστρολογικές αλλαγές μας δίνουν όλες τις απαντήσεις.

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό: Οι μεγάλες προσδοκίες εκπληρώνονται!

Την Τετάρτη στις 11 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία και σου επιβάλλει να κλείσεις οριστικά τα κεφάλαια του παρελθόντος και να κάνεις ένα νέο, δημιουργικό και άκρως παθιασμένο ξεκίνημα! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μιλά για καρμικούς έρωτες, για εξελίξεις που είναι μοιραίο να συμβούν και θα μπορούν να έχουν θετική έκβαση αρκεί να αφήσεις πίσω σου τις πικρές στιγμές του παρελθόντος! Ότι είναι μοιραία δικό σου, θα επιστρέφει πάντα σε εσένα… Αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα του νέου φεγγαριού, που θα ευνοήσει και θα στιγματίσει με όμορφο τρόπο την καρδιά των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του δευτέρου δεκαημέρου.

Εξάγωνο Ήλιου – Δία και Ερμή – Πλούτωνα: Το «θέλω» γίνεται «κατακτώ»!

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι εξαιρετικά θετικό για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους, στον ερωτικό τομέα ή όπου αλλού εσύ θελήσεις. Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 10 Νοεμβρίου, φέρνει ξαφνικά μηνύματα γεμάτα πάθος και ερωτισμό, ενώ οι αποφάσεις θα φέρουν συναντήσεις και ερωτικές επανασυνδέσεις που θα έχουν βάση, ουσία και συναίσθημα. Μία ημέρα μετά, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, θα δώσει την τύχη, την ευκαιρία και την συγκυρία για να δημιουργηθούν καλές προοπτικές στις σχέσεις! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτές τις θετικές όψεις είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο!

Ο Άρης στο Ζυγό: Αισθησιασμός και διπλωματία!

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της σεξουαλικότητας και της ενέργειας, κάνει την είσοδό του στις 12 Νοεμβρίου 2015 στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσεις αναβλητικότητα, αναποφασιστικότητα και διλήμματα σε καθετί που σχετίζεται με αποφάσεις, πρωτοβουλίες, αλλά και στην ερωτική δράση. Πολλές φορές θα αποφύγεις τον καβγά προκειμένου να ισορροπήσεις τις καταστάσεις και θα κρατάς μέσα σου απωθημένα. Άλλες φορές μπορεί να αναλώνεσαι στο παιχνίδι του φλερτ, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν ή το μετά με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να το μετανιώσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα ιντριγκάρει και θα φέρει αλλαγές στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), οι οποίοι και πρέπει να διαχειριστούν πιο έξυπνα και μεθοδικά τις αλλαγές αλλά και τις εντάσεις.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Για πάντα μαζί!

Την Παρασκευή στις 13 Νοεμβρίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα φέρει σταθεροποίηση και ζεστασιά στις σχέσεις των ζωδίων που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)! Οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού, θα καταφέρουν αυτή την ημέρα να νιώσουν σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό ενός συντρόφου, με τον οποίο θα μπορούν να κάνουν σταθερά σχέδια για το μέλλον. Από την άλλη πλευρά, αυτή την ημέρα θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές.

Το εξάγωνο Ερμή – Δία: Τυχερές εξελίξεις και μηνύματα…

Στις 13 Νοεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο της Παρθένου! Αυτή η θετική όψη θα φέρει ειδήσεις, επαφές, μηνύματα, ταξιδάκια και μετακινήσεις που θα δώσουν χαρά και θα χαλαρώσουν το πιεστικό κλίμα της καθημερινότητάς μας. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα λάβουν τηλεφώνημα έκπληξη, θα έχουν μία αστραπιαία τυχερή συνάντηση ή μία συζήτηση που θα δώσει ηθική ανταμοιβή! Για μία ακόμα φορά τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου!
 
Ποιο ερωτικό τραγούδι αντιπροσωπεύει αυτή την εβδομάδα την αισθηματική ζωή των ζωδίων; Ο στίχος του ζωδίου σου θα σου αποκαλύψει όλα όσα θα νιώσεις και θα ζήσεις στα ερωτικά σου την εβδομάδα 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Με αντιθέσεις και καβγαδάκια – Ελένη Δήμου»
Ενεργοποιείσαι και παίρνεις επιτέλους ξανά πρωτοβουλίες για θέματα αισθηματικά, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης πορεύονται στο ζώδιο του Ζυγού! Πολλές φορές δεν προλαβαίνεις τις εξελίξεις, άσε που τη μία στιγμή τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και την άλλη στιγμή πας γυρεύοντας για αγκαλίτσες και… χαδάκια! Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε κάνει να πεις πως… μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε για έναν έρωτα! Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι της Ελένης Δήμου:
«Με αντιθέσεις και καβγαδάκια είναι η σχέση μας πολύ εκρηκτική, μετά μωρό μου ζητάς χαδάκια και αλλάζει η ερωτική πλοκή. Μ' αγαπάς, σε μισώ, τι παράλογο συμβαίνει; Μαύρο εσύ άσπρο εγώ, μα κι οι δυο ερωτευμένοι!»
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Αν πονάς – Νίκος Οικονομόπουλος»
Αφήνεις στην άκρη το ποιος φταίει και απολαμβάνεις αυτή την εβδομάδα τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται ότι ανταποκρίνεται αυτή την εβδομάδα στα δικά σου θέλω και σου αποδεικνύει άνευ όρων την αγάπη του! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει τον αέρα της ανανέωσης σε μία σχέση. Παράλληλα, έρχονται επικοινωνίες και λόγια, που θα σου δώσουν σημαντικές απαντήσεις για υποθέσεις του χτες! Τραγουδάς λοιπόν με ερωτισμό, το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου:
«Φταίνε τα βράδια που πέρασαν, φταίνε αυτά που ξεπέρασα, φταίνε οι αγάπες που πόνο με κέρασαν, φταίνε αυτά που δεν έζησες, φταίνε αυτά που δεν έμαθες κι όλα εκείνα που ποτέ σου δεν ένιωσες. Αν με αγαπάς, μην αργήσεις να γυρίσεις, μην ξεχνάς, αν πονάς για μένα μη ρωτάς κανένα, πρέπει πια να μάθεις ν’ αγαπάς αν πονάς λιγάκι, κάνε τώρα κάτι την αγάπη αυτή, μην την πετάς…»
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ρίξε μου το ραβασάκι – Γωγώ Τσαμπά»
Φίλε Δίδυμε έχεις ταλέντο στο φλερτ και αυτό το χάρισμά σου το εξασκείς ακόμα περισσότερο αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνουν παιχνιδιάρη στα αισθηματικά, ενώ σου δίνουν αρκετή επιπολαιότητα και αστάθεια σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις! Το σίγουρο είναι ότι παίζεις, φλερτάρεις, ανανεώνεσαι και το διασκεδάζεις, τραγουδώντας παιχνιδιάρικα τον παρακάτω στίχο:
«Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνο σου, το όνομα, το επίθετο σου! Έτσι γίνεται στα γλέντια, πάντοτε με κόλπα τέτοια πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκια. Αν μου ρίξεις ραβασάκι, πάτησε μου το ματάκι, με το άσπρο σου χεράκι στείλε μου γλυκό φιλάκι. Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνο σου, το όνομα, το επίθετο σου, έτσι γίνεται στα γλέντια, πάντοτε με κόλπα τέτοια, πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκια!»
  
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μία μεγάλη αγάπη – Γιάννης Πλούταρχος»
Πολλές αλλαγές γίνονται αυτή την περίοδο στην προσωπική σου ζωή, ενώ εναντιώνεσαι στα λόγια τρίτων (ιδιαίτερα της οικογένειας) και κάνεις το δικό σου! Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Δία και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βοηθούν να ξεπεράσεις λάθη του χτες και να συνειδητοποιήσεις κάτι πολύ σημαντικό, ότι σε συνδέει μία μεγάλη αγάπη με το άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό δίνει τους λόγους για να κάνεις μία νέα, ενθουσιώδη αρχή στα ερωτικά σου!
«Πες της αν το θέλει πίσω να γυρίσει, μίλησέ της κι ίσως να υπάρχει λύση, πες της δύο λόγια με πολύ αγάπη! Δεν μπορεί, το ξέρω νιώθει ακόμα κάτι. Πες της αν το θέλει πώς την περιμένω. Ούτε απ' το σπίτι έξω πια δεν βγαίνω. Ξέρω κατά βάθος έχω κάνει λάθη… Όλα τα σκεπάζει μια μεγάλη αγάπη, μια μεγάλη αγάπη.. Μια μεγάλη αγάπη!»
 
 
ΛΕΩΝ
«Στο τρελοκομείο – Πάνος Κιάμος»
Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνουν να διεκδικείς αποφασιστικά την συνάντηση, την πρόταση, την συνάντηση και ό,τι άλλο βάλεις στο μυαλό σου! Υπάρχουν εξελίξεις και μηνύματα-έκπληξη, που σου δίνουν χαρά αλλά και σε κάνουν να είσαι στην τσίτα… Από την άλλη πλευρά, έρχεται μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που δείχνει ότι δεν μπορείς να γλιτώσεις εύκολα από έναν έρωτα που έχει γίνει το πάθος, η συνήθεια και η… τρέλα σου! Τραγουδάς λοιπόν με κέφι και χιούμορ το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου:
«Θέατρο του παραλόγου παίζουμε κι οι δυο, έτσι αρρωστημένα μ' αγαπάς και σ' αγαπώ, με ζηλεύεις σε ζηλεύω και μαλώνουμε και μια αγάπη δίχως λόγο εξοντώνουμε. Στο τρελοκομείο, στο τρελοκομείο δε θα πάει ένας, θα μας πάνε και τους δυο στο τρελοκομείο, τόσο ερωτευμένοι θα μας πάνε μέσα με τη τρέλα που μας δέρνει!»
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Η αγάπη έρχεται στο τέλος – Αντώνης Ρέμος»
Η στιγμή για περισσότερα αναπάντεχα θαύματα, έρχεται αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Τη νέα εβδομάδα ο Δίας από το ζώδιό σου βρίσκεται σε θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή, γεγονός που σου προσφέρει ανεξήγητες, ευχάριστες εξελίξεις, ερωτικού περιεχομένου! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε δραστηριοποιεί να πάρεις αποφάσεις ζωής! Τραγουδάς λοιπόν το ερωτικό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, γεμάτο νόημα:
«Η στιγμή για περισσότερα, περισσότερα θαύματα, αναπάντεχα, εκεί που έλεγες θα 'μαι πάντα χαμένος, η αγάπη έρχεται στο τέλος. Για περισσότερα, περισσότερα θαύματα ανεξήγητα, εκεί που κρύφτηκες σε καρφώνει το βέλος, η αγάπη έρχεται στο τέλος…»
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θέλω τα δικά σου τα φιλιά– Κωνσταντίνος Αργυρός»
Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, και σου χαρίζουν δυναμισμό, αποφασιστικότητα, αλλά και πολύ ερωτισμό! Δεν κάθεσαι φρόνιμα στα αισθηματικά σου, διεκδικείς, τσακώνεσαι, παθιάζεσαι, αλλά και ερωτοτροπείς! Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και παθιασμένη, με εσένα να τραγουδάς Κωνσταντίνο Αργυρό:
«Ίσως από το μυαλό μου να σε σβήσω, ίσως όλες τις πληγές να κλείσω, να φωνάξω ως εδώ... Πάλι, πάλι αγκαλιά μ' ένα μπουκάλι, πάλι μέσα στ' άδειο μαξιλάρι ψάχνω να σε βρω, όμως δε μπορώ γιατί μακριά σου εγώ δεν ζω και πεθαίνω, όμως δε μπορώ να `χεις κλειστό το κινητό και να σε παίρνω... Θέλω τα δικά σου τα φιλιά μια σου αγκαλιά και να υπάρχω και να ζω μόνο για σένα. Κάτω απ' το σπίτι σου θα 'ρθω, συγνώμη να σου πω, γύρνα πίσω σε παρακαλώ... Τα δικά σου τα φιλιά!»
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου - Στέλιος Λεγάκης»
Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις τα γενέθλιά σου και το σύμπαν σου δίνει ως δώρο μία δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που σε βοηθά να κατακτήσεις το ακατόρθωτο! Ξεδιπλώνεις την ψυχή σου και κερδίζεις την αγάπη στο πλάι σου, νικώντας όλα τα εμπόδια και τις στεναχώριες του χτες! Το δικό σου τραγούδι λοιπόν είναι γεμάτο συναίσθημα και αγάπη από τον Στέλιο Λεγάκη:
«Σου ξεδιπλώνω τη ψυχή μου ζωή μου, αυτό που αναζητώ στο έρημο έδαφος της θλίψης να ρίξεις του έρωτα νερό! Σου ξεδιπλώνω την καρδιά μου γλυκιά μου, πλαγιάζω στο Θεό όταν επάνω μου κοιμάσαι, θα 'σαι αυτό που λαχταρώ!»
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Υποσχέσου – Νικηφόρος»
Ζήσε τη στιγμή που σου δίνεται και μην κοιτάς το αύριο, χτίσε μόνο γερά το παρόν, για να αντέξει στο μέλλον… Αυτό το μήνυμα σου δίνουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα και κάνουν τα πάντα για να σου εκπληρώσουν όνειρα και προσδοκίες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον μίας σχέσης. Τραγουδάς λοιπόν ένα τραγούδι γεμάτο υποσχέσεις, όπως είναι και οι στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου:
«Ζήσε τη στιγμή που είμαστε μαζί, μείνε ένα λεπτό γιατί ζω γι' αυτό… Κι αν δε μ' αγαπάς κι αν δε με πονάς, την ελπίδα μη σκορπάς, μη μου το χαλάς και υποσχέσου πως θα με θυμάσαι όπου και να 'σαι, δε θα με ξεχνάς, πως θα μ' αγκαλιάζεις, δε θα μου γκρινιάζεις όταν με συναντάς!»
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Και μαζί και χώρια – Βασίλης Καρράς»
Δομικές αλλαγές γίνονται στα ερωτικά σου και στη ζωή σου γενικότερα, φίλε Αιγόκερε, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στο Ζυγό! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος με τον Δία, σε ανανεώνουν και σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχει αξία. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε δραστηριοποιεί να πάρεις αποφάσεις, για να ικανοποιήσεις τα όνειρά σου! Τα ερωτικά σου ωστόσο, συνεχίζουν ακόμα να είναι όλο σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό και τραγουδάς Βασίλη Καρρά:
«Ποιος θα γονατίσει πρώτος απ’ τους δύο και θα πει αντίο θα το δούμε αυτό, ποιος θα γονατίσει και δε θα λυγίσει τότε θα 'χει λόγο για το σ' αγαπώ... Να της πείτε να φύγει κι ότι άλλο δε πάει κι ας λέει στο κόσμο πως τρελά μ' αγαπάει, να της πείτε να φύγει, δε χωράμε κι οι δυο μας σ' ένα κόσμο τρελό, που δεν είναι δικός μας...»
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Γύρνα με στο χτες – Έλενα Παπαρίζου»
Αυτή την εβδομάδα γυρνάς στο χτες, καταπολεμάς τους φόβους, τις εμμονές και τα πάθη σου και αποφασίζεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, τις αλλαγές που κάποτε σε τρόμαζαν! Με την Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και έχεις την αισιοδοξία ότι αυτό που θέλεις πολύ, έχεις πλέον την γνώση και την εμπειρία να το φέρεις κοντά σου… Πράγματι, αυτή την εβδομάδα πετυχαίνεις μεγάλους στόχους, τραγουδώντας Έλενα Παπαρίζου:
«Γύρνα με στο χθες, σαν παλιά ταινία η ζωή μας να παίξει πλάνα με σιωπές, μέχρι στο φιλί μας η ανάσα ν’ αντέξει ! Έχεις βρει άλλη αγάπη ή μονάχος τριγυρνάς, γη μου σαν το φεγγάρι γύρω απ’ το όνειρο γυρνάς, ο θυμός σου είναι άμυνα στον φόβο, μη τυχόν και αισθανθείς χωρίς μια πατρίδα νικητής!»
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Έλα γρήγορα – Πέγκυ Ζήνα»
Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου, ιδιαίτερα αυτή εβδομάδα που ο Δίας από την Παρθένο πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή! Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις για το μέλλον και την σταθερότητα μίας σχέσης και κινείσαι γρήγορα… Παράλληλα, υπάρχει και μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που εκπληρώνει τα σχέδιά σου, αρκεί να μη μείνεις με δεμένα τα χέρια! Ο στίχος που ταιριάζει στην δική σου ερωτική περίπτωση είναι της Πέγκυ Ζήνα:
«Αν στη γη υπάρχουν δυο άνθρωποι, που ταιριάζουνε τόσο πολύ, στο λέω πως είμαστε εγώ κι εσύ, μα δεν θες τι νιώθεις να παραδεχτείς! Στο άσπρο, το μαύρο θα βρεις και τοίχους σηκώνεις για να κρυφτείς, όχι άλλο εχθροί, όχι πάλι εχθροί, έλα γρήγορα, σήμερα. Η αγκαλιά μου όταν μπεις, θα κλείσει σίγουρα… Πίσω σου δεν θα σ' αφήσω να δεις και σκότωσε με για να βγεις, η αγάπησε με απ' την αρχή όσο μπορείς, έλα γρήγορα, έλα γρήγορα!»
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-11-2015 16:44:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι