Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας, με την έκλειψη Ηλίου και την Νέα Σελήνη, 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας, με την έκλειψη Ηλίου και την Νέα Σελήνη, 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Έκλειψη Ήλιου στον Ταύρο και ποιο τραγούδι σου ταιριάζει

Ο έρωτας γίνεται μοιραίος, ανατρεπτικός, ικανός να τα ρημάξει όλα στο πέρασμά του και να φέρει τις αλλαγές που περίμενες εδώ και καιρό… Ο Απρίλιος κάνει το φινάλε του με έναν τρόπο έντονο και επεισοδιακό, δίνοντας σε όλους μας το μήνυμα, ότι τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο στη ζωή και πόσο μάλλον στον έρωτα… Παράλληλα, ο Μάιος κάνει το ντεμπούτο του γεμάτος υποσχέσεις για ερωτική ανανέωση

Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ήλιου στον Ταύρο

«Κλείσε τα φώτα… τώρα μιλάει ο έρωτας»

Ο Απρίλιος που ταλαιπώρησε όλους μας, θα ολοκληρώσει τις ανατροπές του με μία πολύ έντονη Έκλειψη Ήλιου που πραγματοποιείται στις 29 του μήνα, στο ζώδιο του Ταύρου! Μία Ηλιακή Έκλειψη, συνοδεύεται πάντα και με μία Νέα Σελήνη, που όπως ήδη γνωρίζεις, σημαίνει πάντα ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή, έστω και αν αυτή τη φορά, αυτή η νέα αρχή θα είναι με… «σβηστά τα φώτα»!

 

Η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, που κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα! Είναι αναμενόμενο λοιπόν, ότι ο τομέας που βρίσκεται για μία ακόμα φορά στην πυρά ανατροπών.. είναι ο ερωτικός!

 

Η Έκλειψη Ήλιου στον Ταύρο, θα πραγματοποιήσει αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα, επομένως δεν έχουμε να αναμένουμε πολλά δυσάρεστα συμβάντα από το συγκεκριμένο φαινόμενο! Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με ακρίβεια, είναι ότι με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο, θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις σχέσεων του παρελθόντος, όπως επίσης θα δοθεί, έστω και μέσα από δυσκολίες και προβληματισμούς, σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού η ευκαιρία να ανοίξουν μία καινούργια σελίδα στην αισθηματική τους ζωής. Ο έρωτας θα πάρει μία μοιραία μορφή, το συναίσθημα θα γκρεμίσει τους τοίχους της λογικής και πολλοί θα παρασυρθούν στην δύνη των αισθήσεων (αλλά και των παραισθήσεων) και θα απολαύσουν στο έπακρο στιγμές γεμάτες ερωτική ένταση, οι οποίες όμως δεν θα δίνουν εγγυήσεις για το μέλλον! Τα ερωτικά μπερδέματα, οι απιστίες και τα ψέματα που μπορεί να προκύψουν τις ημέρες που ακολουθούν, θα δημιουργήσουν και σύγχυση σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού!

 

Συνοπτικά λοιπόν, έχουμε να πούμε ότι έρχονται μοιραίες ερωτικές ανατροπές, που θα ξαφνιάσουν, θα συγκινήσουν, παράλληλα όμως θα προκαλέσουν και μπερδέματα…

 

Οι ευνοημένοι της Ηλιακής Έκλειψης θα είναι οι: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς του α΄ δεκαημέρου! Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα τα βρουν σκούρα είναι οι: Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του α΄ δεκαημέρου και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο

«Το πείσμα και η επιμονή βάζουν όρια… »

Μπήκαμε στον Μάιο, ο οποίος ξεκινά με μεγάλο πείσμα και επιμονή και με τον Ερμή να βρίσκεται στον Ταύρο, όπου κάνει την σκέψη και το λόγο να ακολουθούν πολύ αργούς ρυθμούς! Στις 2 Μαΐου, ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργώντας οξύνσεις και διαφωνίες, στις οποίες κανείς δεν θα βάζει νερό στο κρασί του! Τα ζώδια που δέχονται την δυσαρμονική επιρροή αυτής της όψης είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του β΄δεκαημέρου!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

«Έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια»

Το Σάββατο στις 3 Μαΐου, υπάρχουν οι ευκαιρίες για διέξοδο, έρωτα και επιβεβαίωση, ενώ θα δοθούν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που είχαν βάλει φρένο στη ζωή αρκετών ανθρώπων! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα χαρίσει την διέξοδο και την ανανέωση, ενώ η τόλμη, το θάρρος και το σθένος που έδειξαν αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού, τώρα θα επιβραβευθεί! Να αναμένουν θετικές εξελίξεις οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη στον Κριό

«Ο έρωτας θέλει ρίσκο, τόλμη… και αρκετό κυνήγι»

Το Σάββατο στις 3 Μαΐου, έχουμε μία ευχάριστη αλλαγή που θα ανανεώσει τις ερωτικές μας υποθέσεις… Η Αφροδίτη κάνει την θεαματική της είσοδο στον πρώτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, στον παρορμητικό Κριό! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι ατίθαση, άστατη, αρκετά ερωτική και παιχνιδιάρα, επιζητά το κυνήγι, λατρεύει τις προκλήσεις και επιζητά με ενθουσιασμό κάθε τι καινούργιο… Αναμένουμε λοιπόν να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές, κατά τις οποίες θα δημιουργηθούν νέοι, κεραυνοβόλοι έρωτες, που θα χαρίσουν ενέργεια και αισιοδοξία! Πιο τυχεροί στα ερωτικά τους θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι!

 

Το ΜyAstro.gr ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ

«Θα πάθεις έρωτα – Χάρις Αλεξίου»

«Σημασία δε μου δίνεις και τρελαίνεσαι, παριστάνεις ότι πίνεις, αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ’ αδιάφορο, βρε καλώς το, λέω, το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ’ ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω»! Ατίθασο Κριάρι, αυτός είναι ο δικός σου στίχος για την εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης… Μπορεί τα αισθηματικά σου να έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα αυτό το διάστημα και να αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί (ειδικά τώρα με την Έκλειψη Ήλιου στον Ταύρο), μπαίνει όμως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ετοιμάσου να ζήσεις… το πάθος το παράφορο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΤΑΥΡΟΣ

«Ήλιε μου, Ήλιε μου – Βλάσης Μπονάτσος / Κώστας Τουρνάς»

«Είναι καιρός που φέρνει τον ένα στον άλλο κοντά, είναι καιρός που χωρίζουν οι σκέψεις και μένουμε μόνοι. Πόσο ανάγκη έχω τώρα από ένα δικό σου φιλί, πόσο μου λείπει η ζεστή σου ανάσα που χείλη θεριεύει, ζωντανεύει την καρδιά! Ήλιε μου, ήλιε μου, έλα, ήλιε μου...» Είσαι ο πρωταγωνιστής της νέας εβδομάδας, φίλε Ταύρε, αφού η Έκλειψη πραγματοποιείται αυτή τη φορά στο ζώδιό σου και είναι και Ηλιακή! Ερωτικά απωθημένα του παρελθόντος, εκπληρώνονται τώρα με τρόπο μοναδικό και… αποκαλυπτικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν μου περνάς – Πάνος Κιάμος»

«Τη νύχτα με πιάνει μια τρέλα, θυμάμαι τα φεύγω και έλα, σε βλέπω στον τοίχο σκηνή δίχως ήχο, σ' αγγίζω μα είσαι σκιά... Ο ύπνος ελπίδες μου δίνει, στη μέση το θαύμα θα μείνει, στα ύψη θα φτάσω, βροχές θ' αγοράσω, μα δεν θα μου σβήσει η φωτιά... Δε μου περνάς που να πάρει, με ποιον κοιτάς το φεγγάρι, θυμώνω και στο μαξιλάρι, σού δίνω μωρό μου γροθιά… Δε μου περνάς που να πάρει, να σε ξεχνούσα μακάρι, ασήκωτα βάρη, το τέλος σου κι η μοναξιά...»… Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε! Η καρδιά σου χτυπάει ακόμα για ένα άτομο του παρελθόντος, η σκέψη σου τριγυρνά σε έναν έρωτα που πέρασε και που θέλεις να επιστρέψει κοντά σου… Κάνε υπομονή, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις προσδοκίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δεν βάζω εγώ μυαλό – Αποστολία Ζώη»

«Το ξέρω πως γυρνά και μόνη μου μ’ αφήνει, μα όταν με φιλά τον κόσμο όλο μου δίνει, όσα κι αν μου κάνει κι αν μ’ έχει πικράνει, εμένα δε με χάνει. Δεν βάζω εγώ μυαλό, δεν έχω εγωισμό, μα έχω μια καρδιά που εκείνον αγαπά, δεν βάζω εγώ μυαλό, δεν κάνω το σωστό, στον κόσμο για ‘κείνον μόνο ζω!» Με αυτό ακριβώς τον στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, η οποία μπορεί να σου φέρει ερωτική ικανοποίηση, δεν σου δίνει τις εγγυήσεις όμως ότι η κατάσταση πάει για κοινό μέλλον και πορεία… Δεν σε νοιάζει όμως, γιατί δεν βάζεις μυαλό, αλλά αφήνεις στην άκρη κάθε εγωισμό! Αυτή την εβδομάδα είναι υπέρ σου και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια σε αισθηματικά προβλήματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΛΕΩΝ

«Πες του – Πέγκυ Ζήνα»

«Αυτό που μισώ θα μου δείξει, θα κλάψει χωρίς να πονά, θα έρθει κοντά θα μ΄αγγίξει, θα με καταστρέψει ξανά. Πες του αν στ΄ αλήθεια μ΄ αγαπάει, να μη ξανάρθει! Πες του με τα λάθη δε διορθώνονται τα λάθη, πες του μη σκαλίζει τις πληγές και τις ανοίγει. Πες του πως για μένα και να έρθει, θα ΄χει φύγει!» Αυτός είναι ο στίχος σου για τη νέα εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα… Με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία ενός δεσμού, που έχει υπάρξει στη ζωή σου σημαντικός (μπορεί να είναι και παρελθοντικός)! Ωστόσο υπάρχουν και χαρούμενα νέα… Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις κάθε ερωτικό χάσμα του παρελθόντος… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Έχεις τα μάτια που λατρεύω – Θέλξη»

«Έχεις τα μάτια, τα μάτια που λατρεύω, την αγκαλιά που λαχταρώ, έχεις το σώμα που θέλω να παιδεύω, έχεις το στόμα που ποθώ! Έχεις τα μάτια, τα μάτια που λατρεύω, την αγκαλιά που λαχταρώ, έχεις μωρό μου όλα όσα θέλω, είσαι το άλλο μου μισό και σ’ αγαπάω μωρό μου πολύ, μου ‘χεις αλλάξει εσύ τη ζωή και σ’ αγαπάω μωρό μου πολύ, μου ‘χεις αλλάξει εσύ τη ζωή…» Με ενθουσιώδη ρυθμό τραγουδάς το παραπάνω στιχάκι για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε… Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Έκλειψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα καθώς πρέπει σου… Προς το τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα όμορφο ερωτικό ξεκίνημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

«Περασμένα ξεχασμένα – Καίτη Γαρμπή»

«Ανοίγω τα χέρια, αχ τα χέρια, και πέφτουν τα αστέρια, αχ τα αστέρια, ανοίγω τα μάτια, αχ τα μάτια, και βλέπω παλάτια, αχ παλάτια, στους ουρανούς που εσύ με στέλνεις μ' ένα σου φιλί! Περασμένα ξεχασμένα κι είμαι χαρτί, που ζωγράφισαν εσένα κι έχω καεί, περασμένα ξεχασμένα κι είμαι καπνός, μες στα μάτια σου που ανοίγει ο ουρανός…» Αυτό τον στίχο θα τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ! Αφήνεις πίσω σου ό,τι σε πίκρανε, αναγνωρίζεις τα λάθη και τα πάθη σου και το Σαββατοκύριακο, που μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό, κάνεις νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δεν σε συγχωρώ – Παντελής Παντελίδης»

«Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, σε νέους έρωτες κι εγώ θα προχωρήσω, δεν κάνω πίσω. Κι άμα μου λείπεις και πονώ, σήμερα βράδυ την σκιά σου θα μεθύσω... δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ, θα προσπαθήσω και στο τέλος θα κερδίσω. Δεν κάνω πίσω κι άμα ξανά δυσκολευτώ, μια που σου μοιάζει εγώ θα βρω και θα αγαπήσω...» Η ερωτική αναστάτωση που θα σου προκαλέσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κάνει να τραγουδάς Παντελίδη! Μη λες μεγάλα λόγια που δεν θα τηρήσεις, μην το βάζεις στα πόδια, γιατί θεωρείς ότι ο έρωτας που ζεις σε έχει προδώσει… Προς το τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις όλα τα στραβά αυτής της περιόδου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κόντρα – Άννα Βίσση»

«Θα πάμε κόντρα και όπου βγει… Κόντρα σε κάθε λογική… Κόντρα στα «πρέπει» και στα «μη», αυτός ο έρωτας για πάντα θα νικάει! Ό,τι αξίζει θα σωθεί, θα δυναμώνει και θα μας κρατάει στο χωριστά και στο μαζί, κόντρα σε κάθε λογική αυτός ο έρωτας θα προχωράει…» Αγαπητέ Τοξότη, τώρα ξεκινά η δική σου ερωτική εποχή… Μπορεί η Έκλειψη Ήλιου στον Ταύρο να κάνει τεταμένο το κλίμα της καθημερινότητάς σου, έρχεται όμως η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, που θα σε κάνει να χάσεις τα όρια και την λογική σου στον τομέα του έρωτα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Γι΄ αυτό σ΄ αγαπώ – Γιώργος Γιαννιάς»

«Γι' αυτό σ' αγαπώ, γιατί μαζί σου μπορώ να αφεθώ, γιατί είσαι η αλήθεια που χρόνια έψαχνα να βρω. Γι' αυτό σ' αγαπώ, γιατί απ’ τις στάχτες μου βρήκες χρυσό και κάνεις πράξη ό,τι κι αν λες και όπως είμαι, έτσι με θες. Γι' αυτό σ' αγαπώ, γιατί μαζί σου το απίστευτο ζω, να το θυμάσαι όσο γυρίζει η γη, εγώ θα σ' αγαπώ!» Μετά από τις δύσκολες στιγμές που πέρασες, έφτασε επιτέλους η Άνοιξη στην αισθηματική σου ζωή! Αναγνωρίζεις τα αισθήματά σου, τα οποία δέχονται ανταπόκριση, και ζεις τον μοιραίο έρωτα, αφού η Έκλειψη Ήλιου σε ευνοεί! Προς το τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σου χαρίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση, με την έκβαση μίας ερωτικής ιστορίας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μην φύγεις τώρα – Νίκος Οικονομόπουλος»

«Μη φύγεις τώρα, μείνε εδώ, μη με αρνηθείς αυτή την ώρα. Βαθύ σκοτάδι και μεγάλη ανηφόρα, χωρίς εσένα να ανέβω δεν μπορώ... Πονάω τόσο, όσο δεν τόλμησα κανένα να πληγώσω… Βαρύ το αντίο, δεν μπορώ να το σηκώσω, μη φύγεις μείνε, λίγο σε παρακαλώ!!!» Αυτός είναι ο δικός σου στίχος για την εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης, απρόβλεπτε Υδροχόε… Δραματοποιείς τις καταστάσεις, νιώθεις πως έφτασε το τέλος μίας σχέσης, ότι δεν θα δοθεί νέα ευκαιρία… Ωστόσο, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα σημάνει την έναρξη μίας νέας ερωτικής εποχής, που θα σε ανανεώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

 

ΙΧΘΕΙΣ

«Αν βρεθούμε σε ένα παραμύθι – Σταν / Μέλισσες»

«Αν βρεθούμε σ' ένα παραμύθι, θα 'μαι ο ιππότης πίσω από τα τείχη και θα πολεμήσω να σε σώσω. Μη φοβάσαι φως μου τους κακούς του κόσμου, θα 'μαι για σένα εκεί, θα 'μαι για σένα εκεί, δίπλα απ' τα αστέρια, να ταξιδεύουμε μαζί. Θα 'μαι για σένα εκεί, θα 'μαι για σένα εκεί, δίπλα απ' τα αστέρια να ταξιδεύουμε μαζί!» Στιγμές βγαλμένες από παραμύθι θα ζήσεις την εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης, αγαπητέ Ιχθύ! Έτσι, θα τραγουδάς τον παραπάνω στίχο δίνοντας έμφαση σε όλα τα όνειρα που κάνεις αυτό τον καιρό για σένα και τον έρωτά σου! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα σου φέρει μία όμορφη επικοινωνία ή συνάντηση, που θα σε κάνει να λάμψεις από χαρά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Download Video as MP4

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2014 00:00:00