blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Μέντιουμ
 
blank
05-12-2011 00:00:00 Μέντιουμ

Μέντιουμ προβλέψεις. Άμεσες προβλέψεις από τα Κορυφαία Μέντιουμ της Ελλάδας!

Μέντιουμ προβλέψεις. Άμεσες προβλέψεις από τα Κορυφαία Μέντιουμ της Ελλάδας!
blank
 

Μιλήστε με τα πιο ισχυρά μέντιουμ της Ελλάδας. Έγκυρες προβλέψεις από μέντιουμ με ισχυρή διόραση. Κορυφαία μέντιουμ με εμπειρία.

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Έχετε ερωτήματα; Έχουν τις απαντήσεις! Ερωτικά; Επαγγελματικά, Εργασία; Χρήμα; Ισχυρά μέντιουμ εκπλήσουν με τις πιο έγκυρες προβλέψεις τους! Για προβλέψεις από μέντιουμ που βλέπουν αυτά που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει, τηλεφωνήστε και μιλήστε μαζί τους. Θα πάρετε απαντήσεις που θα σας εκπλήξουν και που μέχρι τώρα κανένα άλλο μέντιουμ δεν μπόρεσε να προβλέψει!

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ψάχνετε τηλέφωνα μέντιουμ; Δείτε εδώ τη λίστα με τα μέντιουμ και τον τηλεφωνικό αριθμό τους. Τα πιο ισχυρά μέντιουμ είναι εδώ.

Μέντιουμ Βίκυ Ψύλλα - Ισχυρό μέντιουμ. Μέντιουμ, Ταρώ, Χαρτομάντης. Τηλεφώνησε στο 9015004446

Το μέντιουμ Βίκυ Ψύλλα ασχολείται με τις προβλέψεις σχεδόν 15 χρόνια. Σήμερα θεωρείται ένα από τα κορυφαία μέντιουμ της Ελλάδας και είναι ειδική σε ερωτικά, επανασύνδεση. Εξειδικεύτηκε στην τσιγγάνικη τράπουλα και στην ταρώ δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα χαρτομαντών στη χώρα μας. Η πολύ καλή της κατάρτιση σε συνδυασμό με το ανεπτυγμένο ένστικτο που διαθέτει είναι η τέλεια συνταγή κι η καθαρή αφορμή για την πρωτιά της στην επιτυχία πρόβλεψης. Όσοι την έχουν εμπιστευτεί και τους έχει συμβουλέψει δεν έγιναν απλά πελάτες της αλλά πιστοί της φίλοι καθώς ο ανοιχτός χαρακτήρας της κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να της εκμυστηρεύνται τα πάντα. Είναι αλάνθαστη σε ερωτικές προβλέψεις και σε προβλέψεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά κι οικονομικά θέματα. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται και μεγάλα ονόματα απο τον καλλιτεχνικό χώρο. Επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, γάμος ότι κι αν σε απασχολεί η Βίκυ Ψύλλα θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.

Μέντιουμ Σύλβια. Μέντιουμ, Ταρώ και Κρυσταλλομαντεία. Τηλεφώνησε στο 9015004451

Η Σύλβια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όταν μιλήσετε μαζί της, θα εκπλαγείτε από τις προβλέψεις της. Δίκαια κάποιοι την αποκαλούν ως το πιο χαρισματικό μέντιουμ της Ελλάδας. Από τα 10 της κιόλας χρόνια έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον και περνούσε πολλές ώρες κοιτώντας τον ουρανό προσπαθώντας με τον δικό της τρόπο να αναλύσει τους αστερισμούς. Έτσι ξεκίνησε να επισκέπτεται το αστεροσκοπείο και να διαβάζει αργότερα βιβλία και εύχρηστα βοηθήματα αστρολογίας. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια αστρολογίας και είχε την τύχη να εκπαιδευθεί από τους καλύτερους πάνω σε μεθόδους μελλοντολογίας, όπως η κρυσταλλομαντεία, η αριθμολογία κ.α. Το δυνατό της σημείο όμως είναι η καταπληκτική ερμηνεία και εξήγηση που μπορεί και δίνει "διαβάζοντας" κάρτες ταρώ. Θα εκπλαγείτε για το τι μπορεί να βρει με λεπτομέρειες για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και για το μέλλον σας!

Μέντιουμ Σμαρώ. Μέντιουμ ειδική σε επανασύνδεση, ερωτικά θέματα, παράλληλες σχέσεις. Ταρώ, Χαρτομαντεία, Επανασύνδεση. Τηλεφώνησε στο 9015004450

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκει τα πάντα για τα ερωτικά τους με ονόματα, αρχικά και ημερομηνίες. Ειδικεύεται αποκλειστικά σε ερωτικά θέματα όπως επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, εξέλιξη σχέσης. Ποιος δε θα ήθελε να ξέρει αν το ταίρι του είναι πιστό, αν θα γυρίσει η πρώην σχέση του ή τι θα γίνει με τον παράλληλο δεσμό του. Ξέρει 17 διαφορετικές μεθόδους χαρτομαντείας και τις χρησιμοποιεί ανάλογα με το θέμα που σας απασχολεί. Η Σμαρώ συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης χαρτομάντες και παρακολουθεί 2 μήνες κάθε χρόνο ειδικά σεμινάρια και συνέδρια για νέες μεθόδους χαρτομαντείας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα τελευταία 16 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με την χαρτομαντεία η δια στόματος διαφήμιση από τους πελάτες της που έμειναν ευχαριστημένοι παρουσιάζει μια τεράστια αύξηση. Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι, για την επιτυχία της αυτή ευθύνεται η προγιαγιά της η οποία είχε καταγωγή από τη Μικρά Ασία και την μύησε στον κόσμο των προβλέψεων από μικρή ηλικία. Μην κάθεσαι και σκας λοιπόν για τα αισθηματικά σου, γιατί όλες οι λύσεις κι οι απαντήσεις απέχουν μόνο 1 τηλεφώνημα. Θα σε καταπλήξει από την αρχή της συνομιλίας σας, καθώς θα σου βρει αμέσως το όνομα του προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

Μέντιουμ Αλισέ. Ταρώ, Αριθμολόγος, Ισχυρό μέντιουμ. Τηλεφώνησε στο 9015004443

Ψάχνεις για Ισχυρό μέντιουμ, Χαρτομαντεία Ταρώ, Αριθμολογία; Η Αλισέ θα σου πει αυτό που ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορώ να προβλέψει όλες τις καρμικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό που θα μείνει για πάντα στη ζωή σου; Τι προβλέπει για σένα το κάρμα σου; Καθημερινά την εμπιστεύονται δεκάδες άνθρωποι από το χώρο της show biz, επιχειρηματίες και άνθρωποι της διανόησης. Είναι κοντά σε όσους χρειάζονται την βοήθειά της, για όσους έχουν ανάγκη να ακούσουν σοβαρές κι έγκυρες προβλέψεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Από την Αλισέ δεν θα ακούσεις μισές αλήθειες και οι προβλέψεις της βγαίνουν πάντα. Κάνε μία δοκιμή και θα δεις πως όσα σου πει θα βγουν στο διάστημα που θα σου πει. Ασχολείται επαγγελματικά με τις προβλέψεις τα τελευταία 26 χρόνια και αντιμετωπίζει το επάγγελμά της με συνέπεια και σοβαρότητα. Η αριθμολογία την έκανε να ανακαλύψω τη δύναμη των αριθμών και συνεργάζεται με πολλούς ειδικούς της αριθμολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Εξειδικεύεται και στην Ταρώ η οποία την βοηθάει να δίνει πολύ ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες της. Κάλεσε την και θα διαπιστώσεις πως θα σου πει με ακρίβεια αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Μέντιουμ Αχιλλέας. Χαρισματικό μέντιουμ. Τηλεφώνησε στο 9015004448

Ο Αχιλλέας είναι ένα χαρισματικό μέντιουμ με πάνω από 30 χρόνια εμπερία. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στο έρχομαι καθημερινά σε επαφή με δημιουργικές ενέργειες και να κάνει προβλέψεις μέσα από τα χαρίσματα και τις ικανότητες που διαθέτει. Όπως λέι ο ίδιος, η διορατική του ικανότητα είναι εκείνη που τον βοηθάει από τη μία να βλέπει τα πράγματα που πρόκειται να γίνουν και ως φυσικό επακόλουθο η συνείδηση του είναι εκείνη που του προστάζει να βοηθήσει τους ανθρώπους που τον συμβουλεύονται. Μας λέι ότι υπάρχουν φορές που όλο αυτό είναι εξαιρετικά επώδυνο γι’ αυτόν, από την άποψη ότι όταν βλέπει κάτι , δεν το κρύβει, αλλά το λέει ξεκάθαρα για να προλάβει το αναπόφευκτο και να κάνει μια σωστή πρόβλεψη, λέγοντας πράγματα που θα εκπλήξουν.

Μέντιουμ Μελλοντολόγος Γιαγιά Αντιγόνη. Μέντιουμ, προβλέψεις με επιτυχία 100%. Τηλεφώνησε στο 9015004461

Ασχολείται με τις προβλέψεις από τα 17 της και την αποκαλούμε ‘γιαγιά” γιατί την αγαπάμε. Η κα Αντιγόνη δεν έχει κάνει άλλο επάγγελμα από μέντιουμ. Όπως λέει είναι το μοναδικό επάγγελμα που τη γεμίζει ενέργεια και ευχαρίστηση και την κάνει να νιώθει περήφανη γιατί αν μη τι άλλο έχει βοηθήσει και βοηθά πολλούς συνανθρώπους της. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και 45 χρόνια δίνει τις συμβουλές μου σε καθημερινή βάση και με ποσοστό επιτυχίας στις προβλέψεις της που αγγίζει το 100% και σε όλη αυτήν την πορεία μου δε χρειάστηκε να ασκήσει κανένα άλλο επάγγελμα. Η γνώση των καρτών της τράπουλας του Hall, της Ταρώ, της Σφίγγας, αλλά και η ενασχόληση της μεταγενέστερα με τον τομέα της Αστρολογίας της έχουν ανοίξει δρόμους στην ζωή της, που ούτε η ίδια ποτέ δεν φανταζόταν. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας είναι σε θέση με σιγουριά, να σας πει με βεβαιότητα την μελλοντική σας εξέλιξη στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή, με ακριβείς ημερομηνίες και ονόματα. Εκτός από τις προβλέψεις, διδάσκει νέους μελλοντολόγους και τους  μεταδίδει με απόλυτη υπευθυνότητα την τέχνη της πρόβλεψης. Καλέστε την στο γραφείο της και να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες της για να πάρετε μια αξιόπιστη πρόβλεψη, από το πιο έμπειρο μέντιουμ  της Ελλάδας.

Ταρωμάντης Κατίνα. Μέντιουμ, η  ταρώ τράπουλα της Κατίνας λέει το μέλλον! Τηλεφώνησε στο 9015004440

Η Κατίνα είναι αναλύτρια της τράπουλας ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπως Τσιγγάνικη τράπουλα, τράπουλα Λένορμαν, τράπουλα Χαλ. Η τράπουλα της δείχνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Την τεχνική και τα μυστικά της χαρτομαντείας της τα μετέδωσε η γιαγιά της, η οποία ήταν από τις πιο περιζήτητες χαρτορίχτρες. Θέλεις να δεις, αν θα επιστρέψει η πρώην σχέση σου; Η Κατίνα ξέρει να χειρίζεται την τράπουλα Χαλ και θα σου δώσει την απάντηση από το πρώτο κιόλας ρίξιμο. Έχεις υποψίες ότι ο σύντροφος σου σε απατά; Η τράπουλα της θα σου δώσει άμεση και ξεκάθαρη απάντηση. Είσαι σε αναζήτηση εργασίας και έχεις αγχωθεί για το πότε θα βρεις νέα δουλειά; Θα χρησιμοπποιήσει την τράπουλα Ταρώ θα σου πει ακριβώς το πότε και τι προοπτική θα έχεις. Μπορεί να σου απαντήσει ακόμα και στα πιο δύσκολα ερωτήματά σου. Θα σου αποκαλύψω κρυφά γεγονότα με ημερομηνίες, Τηλεφώνησε της και θα εκπλαγείς από την ακρίβεια των προβλέψεων της! Η Κατίνα είναι σήμερα η καλύτερη χαρτομάντης της Ελλάδας, θα το διαπιστώσεις.

Μέντιουμ Σούλα. Μέντιουμ, χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια. Τηλεφώνησε στο 9015004452

H καταγωγή της Σούλας είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης. Το να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα ήταν φυσική εξέλιξη γι’ αυτήν, καθώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι που από την προγιαγιά της κιόλας, όλοι ασχολιόταν με την μαντική τέχνη. Τράπουλες, φλυτζάνια, κ.λ.π ήταν και είναι τα εργαλεία και τα ''παιχνίδια'' της για μια ολόκληρη ζωή. Όπως λέει η ίδια, στην παιδική της ηλικία, πίστευε ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μαντέψουν τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής τους και διερωτιόταν γιατί ερχόντουσαν στην μάνα της, για να την συμβουλευτούν. Στην πορεία διαπίστωσε ότι τελικά το φυσιολογικό δεν είναι να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον και ότι αυτή η έκτη αίσθηση και διορατικότητα που κατείχε ήταν χάρισμα και ταλέντο, που χρειαζόταν πολύ δουλειά και εξάσκηση ώστε να μπορεί να το κάνει και ως επάγγελμα. Να είστε σίγουροι πως η Σούλα θα σας πει τα ανομολόγητα και αυτά που πιθανόν άλλοι φοβούνται να σας πουν. Όμως θα μάθετε αυτά που οι άλλοι σας κρύβουν και επιτέλους θα ξέρετε τι συμβαίνει στη ζωή σας.

Μέντιουμ Τερέζα. Μέντιουμ, Διόραση, Ταρώ. Τηλεφώνησε στο 9015004442

Η Τερέζα είναι ένα διαισθητικό μέντιουμ. Από την παιδική της ηλικία είχε το χάρισμα να διαισθάνεται τα γεγονότα που θα συνέβαιναν στο μέλλον στους ανθρώπους του περιβάλλοντός της. Από τότε ως και σήμερα η διαίσθησή μου έχει αναπτυχθεί και πλέον μπορώ να δω, να αισθανθώ και να ακούσω τις απαντήσεις στις πιο προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να μου θέσει κάποιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνομαι δέκτης διάφορων πομπών οι οποίοι με βοηθάνε να είμαι ξεκάθαρη και άμεση στις απαντήσεις μου κι έτσι καθημερινά βοηθάω πολλούς ανθρώπους να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που τους απασχολούν στην ερωτική του ζωή, στα επαγγελματικά τους καθώς και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Η αμεσότητά μου στην επικοινωνία με βοηθάει στο να μεταφέρω όλα αυτά που βλέπω με πολύ σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. Επειδή έχω προβλέψει συγκεκριμένα γεγονότα με ακριβή χρονικά περιθώρια είμαι γνωστή και περιζήτητη σε αυτούς που αποζητούν άμεσες λύσεις για το πρόβλημά τους. Αντιμετωπίζω τη δουλειά μου εδώ και 20 χρόνια πολύ σοβαρά κι αυτό απορρέει από το γεγονός ότι την νιώθω ως λειτούργημα. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τη στιγμή που οι άνθρωποι με καλούν και με ευχαριστούν για την βοήθεια που τους προσφέρω. Αν έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού και σε έχουν πνίξει τα προβλήματα που νιώθεις ότι δεν έχουν λύση, τότε πρέπει να με καλέσεις άμεσα και θα διαπιστώσεις από το πρώτο λεπτό ομιλίας ότι έκανες πολύ καλά. Η Τερέζα θα σου με σιγουριά πως θα κινηθείς άμεσα για να λύσεις το πρόβλημα που σε απασχολεί.

Μέντιουμ Σμαράγδα. Μέντιουμ, Ταρώ, Εκκρεμές. Τηλεφώνησε στο 9015004438

Η Σμαράγδα αποκαλύπτει γεγονότα από παρελθόν, παρόν και μέλλον με ενόραση! Μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις κι απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να πας τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω, χωρίς προβλήματα κι ανησυχίες. Ασχολείται με την ενόραση εδώ και 17 χρόνια και με το που κάποιος άνθρωπος μοιράζεται το πρόβλημά του μαζί της, γι’ αυτή είναι υπόθεση λεπτών να βρει τη λύση. Από μικρή ηλικία μπορούσε να προβλέψει τα γεγονότα που θα συνέβαναν στο αμέσως επόμενο διάστημα κι έτσι έμαθε πως μπορούσε να επέμβει στις εξελίξεις του μέλλοντος. Καθημερινά έρχεται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι με ένα τηλεφώνημα παίρνουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Όπως λέει η ίδια, στις πολύ δύσκολες υποθέσεις χρησιμοποιεί και τη μέθοδο του εκκρεμές, που τη βοηθάει στο να βρίσκει με ακρίβεια ημερομηνίες διαφόρων γεγονότων, όπως ακριβή ώρα και τόπο συνάντησης. Σοβαρά, υπεύθυνα, άμεσα και πάνω από όλα με εγγύηση στην πρόβλεψη, είναι στη διάθεση σου για να σου πει τα πράγματα, όπως ακριβώς συμβαίνουν.

Μέντιουμ Μάρκος. Μέντιουμ, αποκαλύπτει ονόματα, ημερομηνίες και γεγονότα μόνο με ένα τηλεφώνημα! Τηλεφώνησε στο 9015004458

Επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, προβλήματα στον γάμο, επαγγελματικά, οικονομικά, ότι κι αν αντιμετωπίζεις, με τη βοήθεια της κρυσταλλομαντείας και του εκκρεμές θα σου πει τι να περιμένεις. Βρίσκει ονόματα, ημερομηνίες και γεγονότα με ένα μόνο τηλεφώνημα. Έχει το χάρισμα να διαβάζει τη σκέψη των άλλων και μπορώ να σου πει πως αισθάνονται για σένα. Αν θέλεις να ξέρεις σήμερα τι ακριβώς θα σου συμβεί αύριο, τηλεφώνησε του.

Μέντιουμ Στέφανος. Ταρώ, Χαρτομαντεία. Τηλεφώνησε στο 9015004466

Ο Στέφανος είναι μέντιουμ που έχει το χάρισμα και την ικανότητα να σου πει τα πάντα σχετικά με την ερωτική ζωή σου. Οι γνώσεις χαρτομαντείας και η διόραση του, του επιτρέπουν να σου δώσει ακριβείς απαντήσεις όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, όπως νέα γνωριμία, προβλήματα γάμου, σχέσεων, θέματα απιστίας, επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις. Θέλεις να ξέρεις τι πραγματικά ισχύει με το ταίρι σου και τι κρυμμένα μυστικά έχει; Όλες οι καλά κρυμμένες αλήθειες βγαίνουν στη φόρα. Αν θέλεις να ακούσεις την αλήθεια μίλησε μαζί του. Απλά, να ξέρεις ότι δεν κρύβει τις αλήθειες που βλέπει, όποιες κι αν είναι αυτές, καλές ή κακές. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν αν σε απατάει, αν θα σε παντρευτεί, αν θα γυρίσει σε σένα, γιατί ο Στέφανος έχει την απάντηση για όλα τα ερωτήματα που σε απασχολούν.

Μέντιουμ Ελπίδα. Μέντιουμ με διόραση, αστρολόγος, αριθμολόγος. Τηλεφώνησε στο 9015004465

Η Ελπίδα έχει εκπληκτικές ικανότητες μέντιουμ μοναδική ενόραση και επίσης ασχολείται με την αστρολογία και την αριθμολογία και τις προβλέψεις τα τελευταία 10 χρόνια. Νιώθεις αβεβαιότητα κι ανασφάλεια για τα ερωτικά σου; Ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου; Το χαρισματικό μέντιουμ είναι εδώ για να σου δώσει λύσεις και ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Η πρόβλεψή του, με τις μεθόδους που έχει αναπτύξει, εγγυάται απόλυτη επιτυχία. Ότι σου πει, θα το δεις να συμβαίνει άμεσα. Πολλές φορές όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα δεν είμαστε σε θέση να βρούμε λύσεις, για να βγούμε από το αδιέξοδο. Με τη δύναμη της αριθμολογίας και της ανάλυσης των προσωπικών σας αριθμών, το μοναδικό μέντιουμ θα σου πει χωρίς περιττά λόγια, τι πρόκειται να γίνει με το θέμα που σε απασχολεί. Μίλησε μαζί της και θα καταλάβεις πως έχεις δίπλα σου μια φίλη με εκπληκτικές συνατότητες, που θα σου πει άμεσα τι συμβαίνει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Μέντιουμ Δάφνη. Μέντιουμ, μεταφυσική, άγγελοι, ρέικι, ταρώ, παραψυχολόγος. Τηλεφώνησε στο 9015004455

Η γνωστή μέντιουμ παραψυχολόγος μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά και αληθινά σε όλα όσα σας απασχολούν. Κάθε ερώτηση που κάνετε είναι σημαντική και το κάθε σας πρόβλημα είναι για το χαρισματικό μέντιουμ το μεγαλύτερο τη δεδομένη στιγμή που ασχολείται μαζί σας. Δουλεύοντας από τη νεαρή λικία της με τους αγγέλους και τους οδηγούς της συσχετίζει αυτά που της υποδεικνύουν και τα συναισθήματά τους σύμφωνα με τις δικές σας καταστάσεις. Ασχολείται χρόνια με την Μεταφυσική και οι πολύχρονες έρευνες της σε αυτό το αντικείμενο, την καθιστούν μοναδική στο να συμβουλεύει και να διδάσκει την μεταφυσική και την πνευματικότητα. Όπως λέει η ίδια και ανακαλύψετε, είναι μία εντεταλμένη πνευματική εκπρόσωπος, ειδικευμένη στο Ρείκι, και μια σωστή επαγγελματίας, που θα σας βοηθήσει με όλο της το είναι στο να ανακαλύψετε τι συμβαίνει στα θέματα που σας απασχολούν. Χωρίς μισές αλήθειες και χωρίς ανακρίβειες. Αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια, μιλήστε μαζί της και θα καταλάβετε αμέσως πως το χαρισματικό μέντιουμ θα σας πει τα πράγματα όπως είναι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2011 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 26
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι