blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολόγοι / Αστρολόγοι
 
blank

Αστρολόγος Μαρίλια

Η κορυφαία στην καρμική αστρολογία. Αλάνθαστη σε ερωτικά, επανασύνδεση.
Η κορυφαία στην καρμική αστρολογία. Αλάνθαστη σε ερωτικά, επανασύνδεση.

Η Μαρίλια με τη βαθιά εξειδίκευση της στην ανάλυση του αστρολογικού χάρτη και της καρμικής συναστρίας έχει την ικανότητα μέσα σε λίγα λεπτά να σου κάνει την πιο ολοκληρωμένη και επιτυχή πρόβλεψη που άκουσες ποτέ!

Με την τεράστια εμπειρία της σε προσωπικές προβλέψεις, θα σε εκπλήξει με την ευγένεια, την αμεσότητα και την ακρίβεια της πρόβλεψης!

Γιατί η Μαρίλια μπορεί να προβλέψει με επιτυχία τα πάντα μέσα σε ένα τηλεφώνημα;

Η ικανότητα της να συνθέτει άμεσα αστρολογικούς χάρτες στη συναστρία και οι γνώσεις της στην ωριαία αστρολογία και τις ηλιακές επιστροφές την καθιστούν Νο1 αστρολόγο στις τηλεφωνικές προβλέψεις στη χώρα μας!

Η Μαρίλια, από μικρή μελετούσε την αστρολογία και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε από μεγάλα ονόματα της αστρολογίας στη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια ασκεί το επάγγελμα του αστρολόγου, παρέχοντας τηλεφωνικές προβλέψεις με τεράστια επιτυχία, έχοντα απαντήσει σε χιλιάδες κλήσεις.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη Μαρίλια. Η φήμη της για την τεράστια ικανοποίηση των πελατών της είναι ευρέως γνωστή στο χώρο των τηλεφωνικών προβλέψεων. Με τις αναμφισβήτητες αστρολογικές γνώσεις της, τη συμβουλεύονται ακόμα και γνωστοί αστρολόγοι.

Αν θέλεις μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη σε ένα μόνο τηλεφώνημα, που να πέφτει σε όλα μέσα, τότε καλά θα κάνεις να μιλήσεις με την Μαρίλια. Θα σου πει γεγονότα και ημερομηνίες με απόλυτη ακρίβεια. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που είναι περιζήτητη στις γραμμές, γιατί εδώ και χρόνια, δίνει με ακρίβεια ευνοϊκές ημερομηνίες για επανασύνδεση ή άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις, καθώς και ότι πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων τηλεφωνούν στη γραμμή της για επαγγελματικές συμβουλές. Δείτε παρακάτω τι λένε οι πελάτες για την Μαρίλια.

Η Μαρίλια είναι εγγύηση για ποιοτική πρόβλεψη. Τηλεφώνησε τώρα στην κορυφαία αστρολόγο!

ΑΓΑΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ++++

Κάλεσε στο 14788 ή με SMS στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54848

Για να μιλήσεις με την Μαρίλια, μπορείς επίσης να πάρεις πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις την προσωπική πρόβλεψη σου πρόβλεψη από την κορυφαία αστρολόγο! Μάθε εδώ πως!

Διαβάστε αποσπάσματα από πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίλιας. Γνωρίστε την καλύτερα!

Είσαι άνθρωπος πολυπράγμων και δείχνεις ιδιαίτερη ευαισθησία για τα κοινά και τους συνανθρώπους σου. Τι είναι αυτό που σε οδήγησε να γίνεις αστρολόγος;

Από μικρή, ασχολιόμουν με την αστρολογία και το πεπρωμένο. Θυμάμαι όταν ήμουν 15 ετών διάβαζα αστρολογικά βιβλία και σχημάτιζα τους χάρτες των φίλων μου και των συγγενών μου με μολύβι και χαρτί. Δεν ήταν ακόμη τόσο διαδεδομένοι οι υπολογιστές ώστε να βλέπω αυτόματα τα ωροσκόπια. Αρχικά, ήθελα να βλέπω τα ωροσκόπια των κοντινών μου ατόμων και να βλέπω τα χαρακτηριστικά τους. Σύντομα ανακάλυψα, παρακολουθώντας και το δικό μου ωροσκόπιο, πως οι διελεύσεις πλανητών αποκαλύπτουν γεγονότα με ακρίβεια που δεν ανήκουν μόνο στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον. Έτσι άρχισα να ασχολούμαι πιο βαθειά με την αστρολογία. Στη συνάχεια, σπούδασα αστρολογία για να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και δεν σας κρύβω πως ακόμη μελετώ. Η αστρολογική έρευνα μας βοηθά να έχουμε αυτογνωσία, αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη γνώση να κάνουμε  τους συνανθρώπους μας να αντιληφθούν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στη ζωή τους.

Με τα χρόνια και τις έρευνες που έχεις κάνει, πως βλέπεις γενικά την αστρολογία και τι μπορεί να προσφέρει στη ζωή μας;

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Σκοπός μου είναι να αποδείξω στους συνανθρώπους μου πως αυτό που μας αποκαλύπτει η αστρολογία δεν είναι μια απλή γενικόλογη πρόβλεψη που διαβάζεις βιαστικά σε ένα περιοδικό. Η αστρολογία μας προσφέρει αυτογνωσία. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις γιατί συνέβησαν τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, γιατί υπήρξε αυτή η εξέλιξη στη ζωή μας, τι περιμένουμε να συμβεί στο μέλλον. Με άλλα λόγια, η αστρολογία μας βοηθά να ζήσουμε πιο ευχάριστα την καθημερινότητα μας και να αποφύγουμε λάθος κινήσεις, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.

Όταν διαβάζουμε ένα ωροσκόπιο, είναι προκαθορισμένες οι επιλογές και το μέλλον μας;

Καθόλου! Όπως λέει και ο βραζιλιάνος συγγραφέας Κοέλο, όταν θέλουμε πολύ κάτι το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε. Η αστρολογία συνδέεται άμεσα με τον εσωτερικό μας κόσμο και κατά συνέπεια με την ψυχολογία μας. Η αστρολογία αποκαλύπτει αυτά που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να αντιληφθούμε στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό οι προβλέψεις ενός ερευνητή αστρολόγου είναι σημαντικές στη ζωή μας, επειδή μας αποκαλύπτουν αλήθειες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν, είτε αυτό αφορά το παρελθόν, είτε το παρόν, είτε το μέλλον και παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να αποκτήσουμε αυτογνωσία και γνώση για όσα συμβαίνουν στη ζωή μας.

Μαρτυρίες για την Μαρίλια

Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr. Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, θα δημοσιευτεί μόνο το μικρό σας όνομα. Σας ευχαριστούμε!

Γιώργος Εξαιρετική!!! Ευγενική, σοβαρή, όσα μου είπε βγήκαν αληθινά. Μου άνοιξε τα μάτια στα επαγγελματικά μου.

Γωγώ Μαρίλια είχες δίκιο σε όλα όσα μου είπες. Σε ευχαριστώ!!!

Μαρίνα Ευτυχώς που της τηλεφώνησα, της οφείλω πολλά! Όσα μου είπε ήταν όλα αληθινά...

Θεοδώρα Εκπληκτικη αστρολογος, μου είπε πράγματα που μόνο εγώ ήξερα και κανεις άλλος. Μου προβλεψε ημερμηνια επιστροφης του αντρα μου και δεν επεσε εξω.

Ελένη Η Μαριλια ειναι η καλυτερη μου τα βρηκε όλα για το άτομο που με ενδιαφέρει, είναι πολύ φιλική, σέβεται το χρόνο του πελάτη. Ρωτήστε την για μελλοντικές ημερομηνίες, θα σας τα πει με εξαιρετική ακρίβεια, σ' εμένα τα πέτυχε όλα.