Μέντιουμ Χαρτομάντης

Βίβιαν

Έκτη αίσθηση και διορατικότητα.
Η έμπειρη χαρτομάντης μέντιουμ εγγυάται 100% επιτυχία στην πρόβλεψη. Αισθηματικά, Επαγγελματικά!
Κάλεσε τώρα στοbanner
με sms στείλε ΒΙΒΙΑΝ στοbanner

Γεια σας, είμαι η Βίβιαν και με τις γνώσεις μου στις τράπουλες και τη χαρτομαντεία, εγγυώμαι 100% επιτυχία στην πρόβλεψη.

H καταγωγή μου με ώθησε να ακολουθήσω το επάγγελμα της χαρτομαντείας και του μέντιουμ, ήταν φυσική εξέλιξη για εμένα, καθώς μεγάλωσα σε ένα σπίτι που από την προγιαγιά μου κιόλας, όλοι ασχολούμασταν με την μαντική τέχνη. Τράπουλες, φλυτζάνια, ρούνοι κ.λ.π ήταν και είναι τα εργαλεία και τα ''παιχνίδια'' μου για μια ολόκληρη ζωή. Στην αρχή πίστευα ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μαντέψουν τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής τους και διερωτόμουν γιατί ερχόντουσαν στην μάνα μου, για να την συμβουλευτούν.

Στην πορεία διαπίστωσα ότι τελικά το φυσιολογικό δεν είναι να μπορείς να προβλέπεις το μέλλον και ότι αυτή η έκτη αίσθηση και διορατικότητα που κατείχα ήταν χάρισμα και ταλέντο, που χρειαζόταν πολύ δουλειά και εξάσκηση ώστε να μπορώ να το κάνω και ως επάγγελμα.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με τον εαυτό μου που καταφέρνω να βοηθήσω, όσους με συμβουλεύονται. Αισθάνομαι όμως και την απόλυτη ευθύνη για όσα πράγματα και λόγια ξεστομίζω, γιατί από τη δική μου φωνή, υπάρχουν πολλές ζωές που παίρνουν διαφορετική τροπή. Είμαι εδώ και θα εξακολουθώ να είμαι για να σας λέω τα ανομολόγητα και αυτά που πιθανόν άλλοι φοβούνται να σας πουν.

Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και γνωρίστε καλύτερα την Βίβιαν
1. Πως και πότε ανακάλυψες για πρώτη φορά τις ικανότητες σου;
Όπως σας ανέφερα και πριν προέρχομαι από μια οικογένεια που εξασκούσε το επάγγελμα του μάντη εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν ανάμεσα σε ένα σωρό τράπουλες και μαντικά τεχνάσματα, άρχισα και εγώ σιγά σιγά να βλέπω πράγματα και καταστάσεις που θα συνέβαιναν σε εμένα την ίδια αλλά και στην οικογένειά μου. Για να σας το κάνω πιο συγκεκριμένο, το καλοκαίρι που θα πήγαινα στο Γυμνάσιο, η γιαγιά μου- η οποία θεωρείτο τότε η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική στις προβλέψεις της, στην περιοχή- μου έδωσε την Τράπουλα των Αγγέλων και ενώ μου έκοψε, μου έδωσε οδηγίες πώς να ανοίξω τα χαρτιά. Ευθύς αμέσως, λες και μία ηλιαχτίδα φώτισε την τράπουλα και χωρίς πλέον να βλέπω τις φιγούρες πάνω στα χαρτιά, άρχισα να μιλάω ακατάπαυστα και να της λέω όλα τα μελλούμενα σχετικά με την ζωή της. Ούτε η ίδια δεν πίστεψε εαυτό που γινόταν και ως γνήσια πολίτισσα, άφησε το χρόνο να περάσει και να δει αν όλα αυτά που της έλεγα είχαν μια βάση αλήθειας ή όχι. Μέχρι που επιβεβαιώθηκα.
 
2. Πως ήταν η ζωή σου με αυτές τις εξαιρετικές ικανότητες; Συνάντησες δυσκολίες με τους ανθρώπους που συναναστρεφόσουν;
Στην αρχή ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα, γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μαθαίνω ολοένα και περισσότερα πράγματα σχετικά με τη διόραση και τις τεχνικές της. Με φυσική συνέπεια να ξεχάσω τα παιχνίδια της ηλικίας μου και την ανεμελιά της. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα σας, έχουν υπάρξει πολλές στιγμές στην ζωή μου και ιδιαίτερα όταν ήμουν πιο νέα, που πολλοί με αμφισβητούσαν και ήταν αρνητικοί μαζί μου μόνο και μόνο από τη δουλειά που εξασκούσα. Βέβαια αυτές οι υποψίες μειώνονταν, από τη στιγμή που με γνώριζαν λίγο καλύτερα και έβλεπαν τελικά ότι και εγώ είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως και αυτοί.
 
3. Πιστεύεις ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του αυτές τις ικανότητες;
Ο καθένας από μας έχει μέσα του αυτά τα χαρίσματα. Οι περισσότεροι από εμάς δημιουργούμε την πραγματικότητα στην οποία ζούμε ασυνείδητα και αντιμετωπίζουμε ανέκφραστα τα συναισθήματα που μας δείχνουν οι συνάνθρωποί μας. Το να χρησιμοποιούμε συνειδητά αυτές τις ικανότητες βοηθάει την ίδια μας τη ζωή να καλυτερεύσει. Μερικοί άνθρωποι συνδέονται πολύ με τις βασικές ψυχικές ικανότητες. Αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε θα πρέπει προχωρήσετε πέρα από τον απλό ορισμό του να είσαι μέντιουμ και θα πρέπει να αφήσεις αυτές τις ικανότητες να ενισχύσουν όλη σου τη ζωή.
 
4. Τι είδος ψυχισμού πιστεύεις ότι χρειάζεται για να αναπτυχθούν αυτά τα προσόντα;     
Για να γίνει κάποιος μέντιουμ πιστεύω ότι είναι όπως όταν αρχίζεις να διαβάζεις. Είναι απλά θέμα εκπαίδευσης και να θέσεις έναν καλό κώδικα δεοντολογίας. Εάν έχετε σκοπό να προχωρήσετε πέρα από αυτό το επίπεδο μια εστιασμένη προσοχή σε όλα αυτά που βρίσκονται γύρω σου και μέσα σου, και τι ακριβώς είναι αυτό που επικοινωνεί μαζί σου.
 
5. Θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου με κάποιο άλλο επάγγελμα;
Δε θα είμαι κάθετα αρνητική στο ερώτημα σας. Εξασκώ αυτό το επάγγελμα εδώ και 31 χρόνια, μου έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη, τόσο ψυχικά όσο και υλικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όλη μου η ζωή. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να αισθάνομαι υγιής και δημιουργική και αν μπορώ να βοηθήσω και κάποιους ανθρώπους, τόσο καλύτερα για εμένα. Ξέρετε, υπάρχει ένα ρητό στα μέρη μας που λέει, ότι όση χαρά και αλήθεια προσφέρεις στους γύρω σου, ο Θεός θα στα δώσει διπλά. Με αντιπροσωπεύει απόλυτα και ότι κι αν κάνω στη ζωή μου, αυτά τα λόγια με ακολουθούν.
 
6. Ας έρθουμε λοιπόν και σε ένα ιδιαίτερο καίριο ερώτημα, που πολλοί από τους αναγνώστες μας θα ήθελαν να μάθουν. Θα μπορούσες να μας πεις με δυο λόγια τι γίνεται κατά την διάρκεια των προβλέψεων σου;
Είτε αφορά τηλεφωνική πρόβλεψη είτε προσωπική, πρέπει να μάθω ορισμένα βασικά πράγματα για τον ενδιαφερόμενο, όπως το όνομα του, την ημερομηνία γεννήσεως του κ.λ.π, έπειτα ανοίγω την τράπουλα μου και προσανατολίζομαι στις ερωτήσεις που μου έχουν υποβληθεί. Είναι αυτονόητο ότι ο πελάτης μου πρέπει να είναι σε κατάσταση απόλυτης συγκέντρωσης , ώστε να βοηθήσει και εμένα να δω πράγματα για τη ζωή του. Θα σας αφήσω με ερωτηματικό, ώστε να αποκτήσετε και εσείς μία εμπειρία μαζί μου.
 
7. Ποιο είναι το πρωταρχικό σου μέσο για τη μαντική;  Που ειδικεύεσαι;
Αυτό που έχω μάθει να κάνω καλά στη ζωή μου είναι να διαβάζω τράπουλες. Αγαπώ ιδιαίτερα την Ταρώ και την Τράπουλα των Αγγέλων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περιφρονώ κάποιες άλλες. 
 
8. Υπάρχουν δυσκολίες και αν ναι ποιες είναι αυτές που αντιμετωπίζεις με τους ανθρώπους που σε συμβουλεύονται;
Μου έχει τύχει σε αρκετούς πελάτες να προσπαθούν να στρέψουν την πρόβλεψη εκεί που θέλουν. Είναι πολύ καλύτερα να αφήσουμε το μέντιουμ να κάνει τη δουλειά του και να δει τι πραγματικά είναι αυτό που το μέλλον θα σας φέρει. Μόλις δεις τι είναι αυτό που προσελκύεις τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να δουλέψεις με τις επιβεβαιώσεις για να αλλάξεις τον εαυτό σου. Το Σύμπαν δεν είναι για μας κενό. Το μυστικό είναι η αλλαγή έτσι ώστε να ταιριάζει και με τη ροή του σύμπαντος. Εάν μπορούσα να κάνω ένα δώρο σε όλους τους πελάτες μου, θα ήταν να τους υπενθυμίσω ότι είναι ένα μέρος αυτού του κόσμου και όλων των κόσμων. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν μία έμπνευση για να αγωνιστούν για μία πιο πλούσια ζωή πληρέστερη και να δώσουν ελεύθερα την αγάπη. Υπάρχει μια ατελείωτη προσφορά. Αν δώσεις αγάπη, θα πάρεις ακόμα περισσότερη.
Πρόβλεψη σε σταθερό αριθμό stars
και χαμηλή τιμή από Ελλάδα και Εξωτερικό
10' ΛΕΠΤΑ
14€
20' ΛΕΠΤΑ
26€
30' ΛΕΠΤΑ
36€
60' ΛΕΠΤΑ
66€
90' ΛΕΠΤΑ
90€
120' ΛΕΠΤΑ
114€
0,95€/λεπτό
Η εμπειρία των πελατών της Βίβιαν stars
Γιατί πρέπει να καλέσεις
Τηλεφώνησα για επαγγελματικό θέμα. Η πρόβλεψη της με έκανε να αλλάξω γνώμη και να πάρω μια σωστή απόφαση που μου βγήκε σε καλό. Χωρίς τη Βίβιαν θα είχα χαθεί οικονομικά.
avatar
Αντρέας
Η Βίβιαν είδε τις δυσκολίες μου από την αρχή. Όσα μου ειπε βγήκαν αληθινα.. Μια πολύ ωραία πρόβλεψη, τα λέει σταράτα, κανένα παράπονο. Όλα τέλεια, με είχε προειδοποιήσει για κάτι που θα συνέβαινε και βγήκε αληθινό. Της οφείλω πολλά.
avatar
Αλίκη
Συμβουλεύομαι την κα Βίβιαν εδώ και κάποια χρόνια για τα επαγγελματικά μου. Πάντα μου δίνει σωστές προβλέψεις για συμφωνίες και οικονομικά. Για μένα δεν είναι απλά ένα μέντιουμ, είναι μια φίλη!
avatar
Νίκος
Βίβιαν ευχαριστώ για την επιστροφή αυτού που ξέρεις, σε ευχαριστώ για τη γλυκύτητα και τις συμβουλές σου. Θα σε κρατήσω ενήμερη για την εξέλιξη, κάτι που δεν χρειάζεται να κάνω, αφού είμαστε πλέον μαζί! Είσαι θησαυρός, σε ευχαριστώ.
avatar
Κωνσταντίνα
Μόνο στη Βίβιαν έχω εμπιστοσύνη. Με έσωσε σε μια δύσκολη κατάσταση.
avatar
Μαίρη
Το λέω σε όλους, για μη χάνετε άλλο το χρόνο σας. Αν θέλετε να μάθετε κάτι, μιλήστε με τη Βίβιαν. Δεν κάνει ποτέ λάθος!
avatar
Ζέτα
Και σήμερα είδες τα πάντα όπως κάθε φορά.. Είσαι πολύ δυνατή, σε ευχαριστώ που είσαι εκεί. σ \'αγαπώ και να προσέχεις τον εαυτό σου . πολλά φιλιά...
avatar
Γιώτα
Θα πω για μια προβλεψη που εκανε πριν δυο μηνες και πραγματοποιήθηκε για ένα ακίνητο. ειχα τηλεφωνησει για μια σχεση και η Βίβιαν στο ασχετο μου είπε ότι θα αποκτησω σπιτι. Ενας φιλος πριν μερικεσ μερες αποφασισε να ζησει στοι εξωτερικο λογω δουλειας και μου αφησε το διαμερισμα του σε πολυ φτηνη τιμη...
avatar
Ανθή
Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr.
Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!