Μέντιουμ Χαρτομάντης

Δάφνη

Η κορυφαία στις μαντικές τέχνες!
Στο πρώτο τηλεφώνημα αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.
Κάλεσε τώρα στοbanner
Με SMS στείλε ΔΑΦΝΗ στοbanner

Γειά σας, είμαι η Δάφνη, μέντιουμ, παραψυχολόγος, και ερευνήτρια της μεταφυσικής και της τράπουλας ταρώ.

Το ζητούμενο μου σε αυτή τη δουλειά που έχω επιλέξει να κάνω είναι να μπορώ να σας βοηθήσω ουσιαστικά και αληθινά σε όλα όσα σας απασχολούν. Κάθε ερώτηση που κάνετε είναι σημαντική και το κάθε σας πρόβλημα είναι για μένα το μεγαλύτερο τη δεδομένη στιγμή που ασχολούμαι μαζί σας. Δουλεύοντας με τους αγγέλους και τους οδηγούς μου συσχετίζω αυτά που μου υποδεικνύουν και τα συναισθήματά τους, σύμφωνα με τις δικές σας καταστάσεις. Ασχολούμαι χρόνια με την Μεταφυσική και οι πολύχρονες  σπουδές μου σε αυτό το αντικείμενο, με καθιστούν ικανή να συμβουλεύω και να διδάσκω τη μεταφυσική και την πνευματικότητα. Είμαι μία εντεταλμένη πνευματική εκπρόσωπος, ειδικευμένη στο Ρείκι, και μια σωστή επαγγελματίας, που θα σας βοηθήσει με όλο της το είναι στα προβλήματα σας. Χωρίς μισές αλήθειες και χωρίς ανακρίβειες.

 

Γνωρίστε καλύτερα τη Δάφνη! Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη της!

1.   Πότε και πώς ανακάλυψες αυτές σου τις ικανότητες;
 
Πριν από πολλά χρόνια παρακολούθησα μία εκπομπή στην τηλεόραση στην οποία καλεσμένη ήταν κάποια συγγραφέας που μιλούσε για τα βιβλία της, στα οποία ανέφερε για την αγάπη και τα θαύματα. Μου έκανε τόση εντύπωση ο τίτλος που έπρεπε να τα αγοράσω. Αυτή η εκπομπή ήταν η αιτία για να μου αλλάξει η ζωή. Με οδήγησε σε πιο πολλά θέματα και στον πρώτο μου δάσκαλο που μου είπε ότι είχα το χάρισμα να κάνω προβλέψεις και μου εξήγησε ότι αυτά τα χαρίσματα είναι σταλμένα από το Θεό, και γι αυτό το λόγο θα έπρεπε να τα τιμώ και να τα χρησιμοποιώ σωστά.
 
2.   Οι ικανότητες σου αυτές έχουν υπάρξει εμπόδιο στη ζωή σου;
 
Κοιτάζοντας το παρελθόν μου συνειδητοποιώ ότι πάντα ένοιωθα σαν να μην ανήκω εδώ. Όλα αυτά τα συναισθήματα που είχα η ευαισθησία, η συμπόνια και η βαθιά κατανόηση ήταν περισσότερο από το κανονικό. Πιστεύω ότι υπάρχουν ορισμένες πτυχές της διαισθητικότητας που μπορούν να διδαχτούν. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές για το διαλογισμό και για την ηρεμία του μυαλού που μπορούν να διδαχτούν. Η εξέλιξη μέσω της πρακτικής είναι ο πραγματικός τρόπος για να ενισχυθούν αυτά τα χαρίσματα.
 
3.   Πιστεύεις ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του αυτές τις ικανότητες;
 
Φυσικά. Όλοι μας έχουμε αυτό το ένστικτο μέσα μας, μία έκτη αίσθηση σε κάποιο επίπεδο. Απλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτό γιατί δεν τους ενδιαφέρει ή το φοβούνται. Μου έχουν τύχει αρκετοί πελάτες που με ρωτάνε πώς να ενισχύσουν και να αναπτύξουν αυτήν τους τη διαίσθηση.
 
4.   Τι είναι, πιστεύεις, αυτό που χρειάζεται ώστε κάποιος να μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμα σου ή έστω να μπορεί να διαβάζει τα μελλούμενα; 
 
Πάντα συνηθίζω να λέω στους πελάτες μου ότι πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι και να ψάχνουν νέους τρόπους με τους οποίους να βλέπουν τα γεγονότα. Θα πρέπει να έχουν απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη στο πνεύμα. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την διαίσθησή σου τόσο πιο δυνατή γίνεται.
 
5.   Πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις αυτές τις ψυχικές ικανότητες να λειτουργήσουν ή να διακοπούν. Υπάρχει κάποια διαδικασία για να μπορέσουν να λειτουργήσουν;
 
Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείς να είσαι συνεχώς συντονισμένος με τους άλλους ανθρώπους, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε την εισχώρηση σε προσωπικά δεδομένα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να είσαι προσγειωμένος, επικεντρωμένος και ευθυγραμμισμένος με το πνεύμα. Για μένα αυτό σημαίνει διαλογισμός και αυτοσυγκέντρωση πριν από κάθε πρόβλεψη.
 
6.   Πως ξεκινήσες τις προβλέψεις;
 
Πριν από δέκα χρόνια περίπου, ο μετέπειτα δάσκαλός μου και εκπαιδευτής μου, με πλησίασε, ενώ δούλευα σε ένα κέντρο με μέντιουμ και μου είπε ότι χρειάζεται ανθρώπους που θα μπορούν να κάνουν προβλέψεις σε πελάτες για μερικές ώρες. Με την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα και την εμπιστοσύνη μου προς το πνεύμα, οι προβλέψεις μου είχαν μεγάλη απήχηση και επιτυχία. Τότε ήταν που άρχισα να εργάζομαι σε τέτοια κέντρα. Οι ιδιωτικές μου προβλέψεις είχαν ξεκινήσει λίγα χρόνια πριν.
 
7.   Τι γίνεται κατά την διάρκεια αυτών των προβλέψεων;
 
Προσπαθώ να συντονιστώ με την ενέργεια, την καρδιά και τα συναισθήματα του κάθε πελάτη μου. Ότι έχει να τους πω απλά τους το μεταφέρω. Σκοπός μου κατά τη διάρκεια μιας πρόβλεψης είναι να κάνω τον πελάτη να αισθανθεί άνετα. Θέλω να απαντηθούν όλες τους οι ερωτήσεις με απόλυτη σαφήνεια.
 
8.   Ποιο είναι το πρωταρχικό σου μέσο για τη μαντική; Που ειδικεύεσαι;
 
Η πρωταρχική μου πηγή πληροφοριών είναι η επικοινωνία μου με το συνομιλητή μου. Όσον αφορά το μέσο μπορεί να είναι η Τράπουλα των Ανωτέρων Οδηγών, Αριθμολογία, καθώς και το εκκρεμές. Όποιο όμως και να είναι το μέσο, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η διορατικότητα.
 
9.   Ποιο είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορείς να προβλέψεις και από τί αυτό εξαρτάται;
 
Θα απαντήσω αντίστροφα την ερώτηση σας. Οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρονικό βάθος των προβλέψεων μου είναι καταρχάς, η ηλικία του ενδιαφερόμενου, η ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται όταν με συμβουλεύεται, η απόσταση που μας χωρίζει και τέλος κατά πόσο συγκεντρωμένος είναι στα ζητούμενα του. Αν και εφόσον όλα αυτά βρίσκονται σε μία ισορροπία μεταξύ τους και δεν υπάρχουν παρεμβολές, τότε είμαι ικανή να εντοπίσω δρώμενα της ζωής του για τα επόμενα 10 με 20 χρόνια.
Πρόβλεψη σε σταθερό αριθμό stars
και χαμηλή τιμή από Ελλάδα και Εξωτερικό
10' ΛΕΠΤΑ
14€
20' ΛΕΠΤΑ
26€
30' ΛΕΠΤΑ
36€
60' ΛΕΠΤΑ
66€
90' ΛΕΠΤΑ
90€
120' ΛΕΠΤΑ
114€
0,95€/λεπτό
Η εμπειρία των πελατών της Δάφνης stars
Γιατί πρέπει να καλέσεις
Αγαπημένη χίλια ευχαριστώ. Όλα όσα μου είπες βγήκαν αληθινά. Το πρόσωπο δείχνει μετανιωμένος. Η αλήθεια είναι πως και εγώ τον θέλω πολύ. Ευτυχώς που σε άκουσα, χωρίς εσένα δεν θα ήμασταν πάλι μαζί.
avatar
Δανάη
Για επαγγελματικά θέματα, δεν υπάρχει καλύτερη. Τη συμβουλεύομαι κάθε μήνα για τις δουλειές μου. Δεν πέφτει ποτέ έξω. Της χρωστάω πολλά!
avatar
Γιάννης
Σε ευχαριστώ για την πρόβλεψη σου. Όταν σε κάλεσα ήμουν πραγματικά χαμένη. Νόμιζα ότι ήρθε σε επαφή με την πρώην του. Όλα ήταν καλά, όπως μου τα είπες. Θα τα ξαναπούμε, να περνάς όμορφα...
avatar
Δήμητρα
Πολύ καλη. Μού έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα καλέσω τον πρώην μου για να τα ξαναβρούμε. Χάρη σε αυτή κατάλαβα πώς να χειριστω τα πραματα και έτσι είμαστε παλι μαζι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
avatar
Μαρία
Αν και δεν στο ειπα στο τηλεφωνο, να σου πω πως σε ολα ειχες δικιο και ολα βγηκαν όπως τα ειπες και το προσωπο επεστρεψε. Με εκανες ευτυχισμένη. Ευχαριστω.
avatar
Μαρία
Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr.
Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!