Μέντιουμ Ταρώ

Τερέζα

Χαρισματική μέντιουμ με ισχυρή διόραση
Περιζήτητη σε αυτούς που αποζητούν άμεσες λύσεις για το πρόβλημά τους.
Κάλεσε τώρα στοbanner
Με SMS στείλε ΑΣΤΡΟ στοbanner

Είμαι η Τερέζα, μέντιουμ και διαθέτω το χάρισμα της ισχυρής διόρασης, που συνδυάζω στην πρόβλεψη με την άριστη τεχνογνωσία που έχω στην τράπουλα Ταρώ.

Από την παιδική μου ηλικία είχα το χάρισμα να διαισθάνομαι τα γεγονότα που θα συνέβαιναν στο μέλλον στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου. Από τότε ως και σήμερα η διαίσθησή μου έχει αναπτυχθεί και πλέον μπορώ να δω, να αισθανθώ και να ακούσω τις απαντήσεις στις πιο προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να μου θέσει κάποιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνομαι δέκτης διάφορων σημάτων που με βοηθάνε να είμαι ξεκάθαρη και άμεση στις απαντήσεις μου κι έτσι καθημερινά βοηθάω πολλούς ανθρώπους να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που τους απασχολούν στην ερωτική του ζωή, στα επαγγελματικά τους καθώς και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Η αμεσότητά μου στην επικοινωνία με βοηθάει στο να μεταφέρω όλα αυτά που βλέπω με πολύ σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. Επειδή έχω προβλέψει συγκεκριμένα γεγονότα με ακριβή χρονικά περιθώρια είμαι γνωστή και περιζήτητη σε αυτούς που αποζητούν άμεσες λύσεις για το πρόβλημά τους. Αντιμετωπίζω τη δουλειά μου εδώ και 20 χρόνια πολύ σοβαρά κι αυτό απορρέει από το γεγονός ότι την νιώθω ως λειτούργημα. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα τη στιγμή που οι άνθρωποι με καλούν και με ευχαριστούν για την βοήθεια που τους προσφέρω. Αν έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού και σε έχουν πνίξει τα προβλήματα που νιώθεις ότι δεν έχουν λύση, τότε πρέπει να με καλέσεις άμεσα και θα διαπιστώσεις από το πρώτο λεπτό ομιλίας ότι έκανες πολύ καλά.

Γνωρίστε καλύτερα την Τερέζα. Διαβάστε πρόσφατη συνένετυξη της!

1. Πως και πότε ανακάλυψες για πρώτη φορά τις ικανότητες σου;

Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει πως μπορώ να προβλέπω γεγονότα φίλων, συμμαθητών και ανθρώπων του κοντινού οικογενειακού μου περιβάλλοντος. 
 
2. Πως ήταν η ζωή σου με αυτές τις εξαιρετικές ικανότητες; Μιλάμε για κάποιες φυσικές ικανότητες ή μήπως αναπτύχθηκαν με μελέτη;

Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους κι επειδή τότε οι άνθρωποι δε σκεφτόντουσαν τόσο ανοιχτά όσο σήμερα, δυσκολεύτηκα να το μοιραστώ γιατί φοβόμουν ότι θα με αντιμετώπιζαν με καχυποψία. Από τη στιγμή όμως που οι γονείς μου κατάλαβαν το χάρισμα που διέθετα, με προέτρεψαν να το εξελίξω με τη συνεχή μελέτη και πίστεψαν πολύ σε μένα. Το γεγονός αυτό μου έδωσε μεγάλη ώθηση.
 
3. Πιστεύετε ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του αυτές τις ικανότητες;

Το χάρισμα αυτό η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ έμφυτο, το θέμα μου όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι αρνούνται να το παραδεχτούν ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό. Ξέρετε, είναι λίγο δύσκολο για αυτόν που το βιώνει και διαθέτει το χάρισμα να ξέρει τι θα γίνει πριν γίνει. Αν το αξιοποιήσεις όμως θα δεις ότι μέσα από αυτό μπορείς να προφυλάξεις πολλούς ανθρώπους από κακοτοπιές, άτυχες στιγμές κι άλλες δύσκολες καταστάσεις.
 
4. Τι είδος ψυχισμού πιστεύετε ότι χρειάζεται για να αναπτυχθούν αυτά τα προσόντα;

Λένε πως ότι κάνεις με τη δύναμη της ψυχής σου και σου αρέσει τότε σου αποδίδει και ποτέ δεν πέφτεις έξω. Αυτό ακριβώς είναι για μένα το κλειδί, να πιστέψεις βαθιά σε αυτό που διαθέτεις και να το εξελίξεις όσο μπορείς περισσότερο.
 
5. Πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε αυτές τις ψυχικές ικανότητες να λειτουργήσουν ή να διακοπούν. Υπάρχει κάποια διαδικασία για να μπορέσουν να λειτουργήσουν;

Επειδή ακριβώς μιλάμε για έμφυτο χάρισμα γι' αυτόν λοιπόν το λόγο δε μπορείς να το σταματήσεις ή να θέσεις εσύ φραγμούς μέχρι που μπορεί να φτάσει. Σε αυτή τη ψυχική διάσταση φτάνω πολύ αυθόρμητα και χωρίς κάποια ιδιαίτερη διεργασία.
 
6. Πως ξεκινήσατε τις προβλέψεις;
 
Το χάρισμα προϋπήρχε ήθελα όμως να τελειώσω τον κύκλο σπουδών μου στο πανεπιστήμιο να γεμίσω με εμπειρίες και γνώσεις και μετά να ασχοληθώ επαγγελματικά με τις προβλέψεις, όπως κι έγινε. 
 
7. Τι γίνεται κατά την διάρκεια αυτών των προβλέψεων;

Οι εικόνες είναι αυτές που συνθέτουν το σκηνικό της πρόβλεψης, αρχικά λοιπόν βλέπω εικόνες οι οποίες περιγράφουν και τα μελλούμενα. Αυτό σε αρχικό στάδιο στην αρχή της επικοινωνίας μου με το συνομιλητή μου. Στην πορεία κι όσο κυλάει ο χρόνος κι έρχομαι πιο κοντά με το συνομιλητή τα γεγονότα γίνονται ολοένα και περισσότερα αλλά και πιο ξεκαθαρισμένα ως προς το χρονικό περιθώριο υλοποίησής τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζεται να κάνω 10 ερωτήσεις για να κάνω την πρόβλεψη, δε με βοηθάει αυτός ο τρόπος γιατί τα βλέπω όλα μόνη μου. 
 
8. Ποιο είναι το πρωταρχικό σας μέσο για την μαντική; / Που ειδικεύεστε; 
 
Στην προσπάθειά μου να εξελίξω τις γνώσεις μου πάνω στην πρόβλεψη έχω μάθει πολλούς τρόπους ριξίματος χαρτιών όπως Ταρώ, Χαλ κλπ. Η αλήθεια που απορρέει από την 20χρονη πορεία μου όμως δείχνει ότι δε μου χρειάζονται πουθενά αυτοί οι τρόποι πρόβλεψης διότι οι πληροφορίες που λαμβάνω από την έμφυτη μαντική τέχνη που διαθέτω είναι πολύ πιο χρήσιμες για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Πρόβλεψη σε σταθερό αριθμό stars
και χαμηλή τιμή από Ελλάδα και Εξωτερικό
10' ΛΕΠΤΑ
14€
20' ΛΕΠΤΑ
26€
30' ΛΕΠΤΑ
36€
60' ΛΕΠΤΑ
66€
90' ΛΕΠΤΑ
90€
120' ΛΕΠΤΑ
114€
0,95€/λεπτό
Η εμπειρία των πελατών της Τερέζας stars
Γιατί πρέπει να καλέσεις
Πέρασα υπέροχα με την κυρία Τερέζα, παρά το προσωπικό μου πρόβλημα. Με την πρόβλεψη, τη γλυκύτητα και τις συμβουλές της, μπόρεσε να με βοηθήσει να δω ξεκάθαρα την κατάσταση.
avatar
Θωμάς
Μου είπε συγκεκριμένη ημερομηνία που ο σύντροφος μου θα επέστρεφε και έπεσε μέσα. Είναι πραγματικά εκπληκτική! Μου έχει πει και μια άλλη ημερομηνία για κάτι λεφτά που περιμένω, αλλά επειδή πρόκειται για κάποιους μήνες μετά, θα ενημερώσω όταν συμβεί. Είναι τέλεια!
avatar
Νάντια
Γρήγορη και ακριβής! Τηλεφώνησα για μια παλιά σχέση και μου πρόβλεψε ότι θα βρω μια νέα δουλειά και εκεί θα γνωρίσω έναν άνδρα... έτσι συνέβη... βρήκα δουλειά και ερωτεύτηκα... έχω όνειρα να κάνω ένα παιδί μαζί του... κεραυνοβόλος έρωτας. Τι άλλο να πω για την ακρίνβεια της πρόβλεψης!!!! Τη συστήνω !!!!!
avatar
Ρόζα
Σωστή πρόβλεψη, πολύ προσεκτική και αυτά που πρόβλεψε βγαίνουν με τη σειρά όπως τα είπε. Ελπίζω τώρα τα καλύτερα για το μέλλον.
avatar
Ελένη
Εξαιρετική!!! Φοβερή στην πρόβλεψη. Ευτυχώς που τη γνώρισα, αν αισθάνομαι καλά σήμερα, της το οφείλω! Όσα μου είπε ήταν όλα αληθινά.... Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας.
avatar
Λία
Ευτυχώς που της τηλεφώνησα, της οφείλω πολλά! Όσα μου είπε ήταν όλα αληθινά...
avatar
Μαρίνα
Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr.
Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!