Μέντιουμ Ταρώ

Βαλεντίνα Πολίτη

Τίποτε δεν μένει κρυφό.
Η Βαλεντίνα θα σου πει αυτά αμέσως που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σου!
Κάλεσε τώρα στοbanner
Με SMS στείλε ΑΣΤΡΑ στοbanner

Η Βαλεντίνα Πολίτη είναι η πιο έμπειρη χαρτομάντης και ταυτόχρονα ένα από τα πιο ισχυρά μέντιουμ που γνωρίσατε ποτέ.

Αν τη γνωρίσετε από κοντά, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι είναι ερωτευμένη με τις τράπουλες της και τις μαντικές τέχνες. Ασκεί το επάγγελμα της χαρτομαντείας για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ισχυρό Μέντιουμ Βαλεντίνα Πολίτη: Ένα όνομα μία εγγύηση. Απλά το ραντεβού με το πεπρωμένο.

Όμως, η Βαλεντίνα δεν είναι μια απλή χαρτομάντης. Διαθέτει εκ γενετής το χάρισμα του μέντιουμ και έχει τεράστια επαγγελματική εμπειρία. Οι χιλιάδες προβλέψεις που έχει κάνει στη ζωή της, της επέτρεψαν να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις ικανότητες της. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές συμβαίνει να σας λέει πράγματα που συνέβησαν στη ζωή σας και μόνο εσείς γνωρίζετε.

Γιατί η Βαλεντίνα έχει 100% επιτυχία στις προβλέψεις

Με την πολυετή εμπειρία της, μπορεί να σου δώσει τις πιο αξιόπιστες προβλέψεις που άκουσες ποτέ. Είναι εδώ για να σε διαφωτίσει, να αποκαλύψει τα μυστικά της ζωής σου και των άλλων και να σου δείξει το δρόμο που θα ακολουθήσεις!

Με 6 διαφορετικές τεχνικές χαρτομαντείας, που κάθε μια χρησιμοποιείται ανάλογα με το θέμα που σας απασχολεί, η Βαλεντίνα θα σας δώσει την πιο έγκυρη απάντηση. Είναι γνωστό, ότι κάθε τράπουλα έχει διαφορετικές δυνατότητες. Άριστη χειρίστρια στις τράπουλες Ταρώ, Λένορμαν, Κέλτικος Σταυρός, Κισμέτ ή Τσιγγάνικη, η Βαλεντίνα θα χρησιμοποιήσει εκείνη που θα δώσει την ακριβή απάντηση στο ερώτημα σου.

Για αισθηματικά και επαγγελματικά, τίποτε δεν μένει κρυφό

Θέλεις να μάθεις για τα κοντινά και άμεσα γεγονότα; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει;  θα πάρεις άμεση και έγκυρη απάντηση και θα λυθούν όλες σου οι απορίες.

Θέλεις να ξέρεις τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου στα επαγγελματικά σου; Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να εμπιστεύεσαι; Θα αλλάξεις θέση; Θα πάρεις χρήματα;

Η Βαλεντίνα μέσα σε λίγα λεπτά θα λύσει όλα σου τα ερωτήματα ανοίγοντας την κατάλληλη τράπουλα.

Ποιες απαντήσεις θα σου δώσει η Βαλεντίνα

Το όνομα και τα χαρακτηριστικά του ατόμου για το οποίο καλείς ή με το οποίο θα είσαι μαζί.

Τα συναισθήματα και οι κρυφές σκέψεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Μελλοντικά γεγονότα με ημερομηνίες.

Έγκυρη πρόβλεψη για παρελθόν, παρόν και μέλλον μέσα σε 15 λεπτά.

Άμεση απάντηση, χωρίς περιττά λόγια και άσκοπες ερωτήσεις.

 

Πρόβλεψη σε σταθερό αριθμό stars
και χαμηλή τιμή από Ελλάδα και Εξωτερικό
10' ΛΕΠΤΑ
14€
20' ΛΕΠΤΑ
26€
30' ΛΕΠΤΑ
36€
60' ΛΕΠΤΑ
66€
90' ΛΕΠΤΑ
90€
120' ΛΕΠΤΑ
114€
0,95€/λεπτό
Η εμπειρία των πελατών της Βαλεντίνας Πολίτη stars
Γιατί πρέπει να καλέσεις
Η Βαλεντίνα είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και η ανάλυσή της ήταν απίστευτα ακριβής. Μου είπε με ακρίβεια πως είναι το άτομο για το οποίο ζήτησα πληροφορίες και τι θα συμβεί.
avatar
Ζήνα
Όλα έγινα όπως τα είπες δεν λέω εδώ λεπτομέρεις... αλλά θα καταλάβεις με όσα σου είπα και το σημαντικό είναι ότι όλα είναι παρελθόν.. και όπως το είδες ... Πολλά Φιλιά !!!
avatar
Κάλια
Επιστροφή γλυκιά μου νεράιδα σε αυτό που ξέρεις.... ❤ είναι υπέροχο και νιώθω καλά .... ❤ το είχες δει πριν μερικές μέρες.... και έγινε πραγματικότητα ..
avatar
Μίκα
Θέλω να πω σε όλους πως η Βαλεντίνα είναι η μόνη που μπορεί δει τα πάντα...Βλέπει ακόμη και πράγματα που μόνο εγώ τα ξέρω και κανείς άλλος. Υποκλίνομαι μπροστά της!!!!
avatar
Μαρίνα
Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να σου πω λίγα σχόλια από τη χθεσινή συζήτηση μας. Έβγαλες ένα αγκάθι από την καρδιά μου, ειλικρινά. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
avatar
Βασίλης
BALENTINA EYXARISTO GIA TIN PROBLEPSH KAI TON EPAGGELMATISMO SOU. DEN XERW AN ME THYMASAI, ALLA OLA SYNEBISAN ME TI SEIRA POU MOU TA EIPES.
avatar
Λένα
Επιστροφή !! άλλο ένα μπράβο!!!! Είναι πίσω, είχες απόλυτο δίκιο. Επίσης, σωστά μου είπες να ακυρώσω αυτό που θα έκανα τον προηγούμενο μήνα για να το κάνω τώρα!! Γιατί τα πρόβλεψες όλα...
avatar
Λία
Μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τη μαρτυρία σας στο info@myastro.gr.
Για να προστατέψουμε την ανωνυμία σας, μόνο το μικρό σας όνομα θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο. Σας ευχαριστούμε!