blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για το 2013!

Προβλέψεις αριθμολογίας για το 2013!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η αριθμολογία αποτελεί ένα από τα πανάρχαια «εργαλεία» πρόβλεψης, το οποίο ανάπτυξε και θεμελίωσε ο Πυθαγόρας, και μας βοηθά ακόμα σήμερα να προγραμματίσουμε με καλύτερο τρόπο την μέρα, το μήνα, αλλά και τη χρονιά μας.

Αναλύοντας όλες τις προβλέψεις για το νέο έτος, παρατηρούμε ότι η πρόσθεση των ψηφίων του 2013 φέρνουν ως αποτέλεσμα τον μονοψήφιο αριθμό 6. Τι σημαίνει λοιπόν αυτός ο αριθμός για το νέο έτος και τις στιγμές που θα χαρίσει σε όλους μας;
 
Το 2013 είναι λοιπόν μία χρονιά κατά την οποία θα αναζωπυρωθούν οι σχέσεις, θα έχουμε όλοι μας την ανάγκη για συμπαράσταση, υποστήριξη, αλληλεγγύη αλλά και συντροφικότητα. Οι εγωισμοί και οι ανταγωνισμοί δεν θα έχουν πλέον θέση στη ζωή μας και όλοι μας θα θελήσουμε να δείξουμε την καλή πλευρά του εαυτού μας, με ανιδιοτέλεια και επιθυμία για αποκατάσταση, αγάπη και ζεστασιά! Τα προβλήματα στη ζωή όλων μας θα συνεχιστούν, όμως αυτό που όλοι μας θα κατανοήσουμε αυτή τη χρονιά, είναι πως μόνο με την ενότητα μπορούμε να καταφέρουμε να κοιτάξουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Τις στιγμές λοιπόν που το πορτοφόλι θα μένει άδειο και η ανησυχία για την επόμενη ημέρα θα είναι έντονη, θα υπάρχει μία ζεστή αγκαλιά, μία τρυφερή κουβέντα, αλλά και ένα χέρι βοηθείας, το οποί θα μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε!

Οι προσωπικές σου ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2013

Για να έχεις την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας, θα πρέπει να βρεις τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό και στη συνέχεια να διαβάσεις την πρόβλεψή σου. Για να βρεις τον αριθμό που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το έτος, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.
  • Πρόσθεσε τα ψηφία της μέρας και του μήνα της γέννησής σου
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου πρόσθεσε 2+9+1+2=14
  • Πρόσθεσε τον αριθμό που βρήκες με το 6, που είναι ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2013.
Συνεχίζοντας το παράδειγμα προσθέτουμε το 14 +6 = 20
  • Αν ο αριθμός που προκύπτει, είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να βρεις τον μονοψήφιο ετήσιο προσωπικό σου αριθμό.
Για το άτομο που έχει γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος προσωπικός του αριθμός είναι το 2.
 
Διάβασε την ετήσια προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το 2013.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2013

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 1

Γενικά: Το 2013 είναι μία χρονιά που θα σε διακρίνει το θάρρος, η τόλμη η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Μία νέα σελίδα ανοίγεται στη ζωή σου και εσύ τώρα έχεις το κέφι και τον ενθουσιασμό να κάνεις τις αλλαγές, που μέχρι τώρα δεν τολμούσες. Αυτή τη χρονιά, θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις, αλλά και θα σου δοθούν τα σημάδια, για την πορεία των μετέπειτα 9 ετών που θα έρθουν.
Καριέρα: Αυτή τη χρονιά σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να αλλάξεις αντικείμενο ή ακόμα και έδρα εργασίας. Θα σου δοθεί η ευκαιρία και η πρόταση που προσμένεις για να κάνεις μία νέα αρχή στην καριέρα σου.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν θεματικές εξελίξεις ή ότι ξαφνικά θα πλουτίσεις. Αυτή τη χρονιά όμως θα υπάρξει μία πρόταση, που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τα οικονομικά σου και η πρόοδος θα φανεί λίγο αργότερα.
Αισθηματικά: Παιχνιδιάρικο θα είναι αυτό το έτος στα αισθηματικά σου, ενώ θα διψάς για επιβεβαίωση, αλλά και ερωτικά φλερτάκια… Μία σταθερή σχέση μπορεί να οδηγήσει τώρα σε έναν γάμο, ενώ αν είσαι χωρίς ερωτικό ταίρι, ετοιμάσου για ερωτικές περιπέτειες. Οι επιλογές σου θα είναι αρκετές.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 2

Γενικά: Το 2013 θα βάλεις σταθερές βάσεις για την πορεία και την εξέλιξή σου και σε αυτό θα συντελέσει ο τρόπος που θα χειριστείς τα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι που θα σταθούν στο πλάι σου, που με την υποστήριξη και τις συμβουλές τους, θα σε κάνουν να δεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι…
Καριέρα: Αυτή τη χρονιά να «ποντάρεις» σε νέες συνεργασίες, σε ομαδική εργασία και σε συμφωνίες, που θα μπορούν να σου δώσουν την επαγγελματική σταθερότητα που προσμένεις. Με την διπλωματία αλλά και τον συμβιβασμό, θα φέρεις την καριέρα σου στο σημείο που θέλεις.
Οικονομικά: Η χρονιά αυτή θα είναι πολύ καλύτερη από την περασμένη για τα οικονομικά σου. Κάποιες ενέργειες που έκανες για οικονομική άνοδο κατά το περασμένο έτος, τώρα θα ευοδωθούν.
Αισθηματικά: Θέλεις την ζεστή αγκαλιά που θα σου δώσει ασφάλεια, σιγουριά αλλά και μελλοντικές προοπτικές και αυτή τη χρονιά σίγουρα το νερό… θα μπει στο αυλάκι. Αν είσαι σε σχέση, θα δεθείς ακόμα περισσότερο με το σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχεις κάτι μόνιμο, τότε έρχεται μία γνωριμία που θα σου χαρίσει όλες τις στιγμές, που σου έχουν λείψει.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3

Γενικά: Μία χαρούμενη, κοινωνική αλλά και διασκεδαστική χρονιά σε περιμένεις, που θα σε κάνει να βρεις και πάλι τις δυνάμεις σου και θα σου χαρίσει στιγμές που σου είχαν λείψει. Ένα ταξίδι που θα προκύψει αυτή τη χρονιά, θα σου δώσει την δύναμη και την αισιοδοξία που σου λείπει.
Καριέρα: Αυτή τη χρονιά θα προκύψουν επικοινωνίες, συμφωνίες αλλά και μετακινήσεις στον τομέα της καριέρας σου, που θα σου δώσουν νέα κίνητρα για το μέλλον σου. Παράλληλα θα αναπτύξεις και κάποιο νέο ταλέντο σου, το οποίο θα σε βοηθήσει για την πορεία σου.
Οικονομικά: Ούτε κρύο, αλλά ούτε και ζέστη για τα οικονομικά σου! Παρόλο που οι ευκαιρίες δεν θα σου δίνονται απλόχερα, εσύ θα έχεις τον τρόπο μέσα από την δικτύωση, αλλά και τα συμφωνητικά που θα κάνεις, να έχεις κάποια επιπλέον έσοδα.
Αισθηματικά: Το 2013 είναι η χρονιά που μέσα από τον διάλογο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου. Για σένα που το νέο έτος σε βρίσκει σε μοναχική περίοδο, να ξέρεις ότι θα προκύψει μία γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά…

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 4

Γενικά: Το 2013, είναι η χρονιά που θα αντιμετωπίσεις με πιο σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο τη ζωή σου, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα θελήσεις να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι η προσωπική σου φωλιά, στην οποία θα νιώθεις ζεστασιά, σε όλη την περίοδο του έτους.
Καριέρα: Στα επαγγελματικά σου, δεν κινδυνεύεις αυτή τη χρονιά, ίσα-ίσα που θα κάνεις τα σωστά βήματα, που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τη δουλειά σου και να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση. Μέχρι το τέλος του 2013 θα νιώθεις σιγουριά από την πορεία των επαγγελματικών σου.
Οικονομικά: Αρκετά έξοδα θα προκύψουν στο σπίτι και στην οικογένεια, όμως θα τα κάνεις μέσα από την καρδιά σου και θα πιάσουν τόπο. Στα οικονομικά δεν θα σημειώσεις κάποια θεαματική άνοδο, αλλά με τους έξυπνους χειρισμούς σου θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα.
Αισθηματικά: Βαρέθηκες τα πάθη, που φουντώνουν ξαφνικά και εξαφανίζονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτή τη χρονιά θέλεις να βρεις την αγάπη, την σταθερότητα και την ασφάλεια και θα τα καταφέρεις… Το νέο έτος θα νοικοκυρευτείς!

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 5

Γενικά: Το 2013 θα είναι σαν να έχεις μπει σε ένα γρήγορο τρενάκι στο λούνα-παρκ, το οποίο ξαφνικά σε εκπλήσσει, σε τρομάζει, σου ανεβάζει την αδρεναλίνη, αλλά απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και θέλεις να την ζήσεις ξανά και ξανά. Η νέα χρονιά λοιπόν σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, έρωτες, εκφραστικότητα αλλά και στιγμές, που έχουν να σου χαρίσουν νέες, συγκλονιστικές εμπειρίες.
Καριέρα: Αυτή τη χρονιά θα έχεις μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και νέες δραστηριότητες στα επαγγελματικά σου, που θα σε συνεπάρουν και θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Οι πρωτότυπες ιδέες σου, θα σταθούν αφορμή για την πρόοδό σου.
Οικονομικά: Με διάθεση για σπατάλη, για δώρα και εκπλήξεις στους γύρω σου θα είσαι το νέο έτος, πρόσεξε όμως γιατί το ταμείο πολλές φορές θα είναι μείον. Το θετικό νέο της χρονιάς είναι ότι με την ευρηματικότητά σου, θα βρίσκεις τον τρόπο να βελτιώνεις τα οικονομικά σου!
Αισθηματικά: Το 2013 θα έχεις την ανάγκη να απολαύσεις την ελευθερία σου, να φλερτάρεις δίχως όρια και περιορισμούς, να ερωτευτείς, να ζήσεις τον παθιασμένο έρωτα και να χαρείς όλα όσα έχεις εδώ και καιρό να ζήσεις. Όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα, προσοχή όμως, γιατί τη νέα χρονιά θα μπλεχτείς και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις και τι να διαλέξεις.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 6

Γενικά: Το 2013 θα είναι μία ήρεμη και ευτυχισμένη χρονιά για σένα, η οποία θα σε φέρει πιο κοντά στα ζητήματα που αφορούν την καρδιά σου, τα συναισθήματά σου αλλά και τις σχέσεις σου. Είναι μία χρονιά συντροφικότητας, δέσμευσης, τρυφερότητας αλλά και εκφραστικότητας, κατά την οποία θα δεις κάποιες υποθέσεις σου να εξελίσσονται πλέον αβίαστα, χωρίς άγχος και προβληματισμούς!
Επαγγελματικά: Αυτή τη χρονιά θα καταλάβεις ότι η επαγγελματική επιτυχία κατακτιέται μόνο με σκληρή δουλειά και εσύ έχεις την διάθεση να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να πετύχεις και θα τα καταφέρεις. Αυτή τη χρονιά θα αναλάβεις μία επαγγελματική εργασία, που θα είναι αρκετά προκλητική, αλλά θα σε βοηθήσει στην πρόοδό σου.
Οικονομικά: Τα προβλήματα στα οικονομικά δεν θα λείψουν, αλλά θα προσπαθείς πάντα με θετική σκέψη και καλή οργάνωση, να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά και τις υποχρεώσεις σου. Θα αποκτήσεις χρήματα μόνο κατόπιν σκληρής προσπάθειας και εργασίας.
Αισθηματικά: Αυτή την χρονιά δεν θα έχεις ερωτικές μοναξιές, ίσα-ίσα που το κλίμα της ερωτικής σου ζωής θα γίνει αρκετά θερμό και θα λάβεις την επιβεβαίωση που προσμένεις. Ωστόσο, κάποιες στιγμές θα αλλάζει η διάθεσή σου, αλλά και τα συναισθήματά σου, γιατί θα επηρεάζεσαι πολύ από τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 7

Γενικά: Ξεκινά για σένα μία απαιτητική χρονιά, κατά την οποία θα πρέπει να έχεις πολύ καλό προγραμματισμό και έλεγχο και θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές, σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου. Το 2013 είναι η πύλη για το μέλλον σου και αυτή τη χρονιά θα αντιμετωπίσεις τα πάντα γύρω σου με έναν τρόπο πιο ώριμο, αλλά και υπεύθυνο.
Επαγγελματικά: Η υπομονή, η επιμονή, αλλά φυσικά και γνώση σου, είναι τα τρία «όπλα» για την επαγγελματική σου επιτυχία. Το 2013 είναι ένα κουραστικό έτος για τα επαγγελματικά σου, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά και θα χρειαστεί να υπερβάλεις των δυνάμεών σου, όμως θα τα καταφέρεις και το σημαντικότερο όλων, δεν θα μείνεις με τα χέρια «δεμένα», καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες…
Οικονομικά: Το 2013 είναι στερητική και περιοριστική χρονιά για τα οικονομικά σου. Οι υποχρεώσεις σου θα βγουν με συνέπεια, όμως θα αναγκαστείς να μαζευτείς, να κόψεις τα πολλά-πολλά και να περιορίσεις τα περιττά έξοδα.
Αισθηματικά: Αυτή τη χρονιά θα πάρεις σημαντικά μαθήματα στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, θα ωριμάσεις, θα σοβαρευτείς και θα θελήσεις να βάλεις σε μία νέα πορεία την αισθηματική σου ζωή. Θα περάσεις περιόδους προβληματισμού, απομάκρυνσης και αναθεώρησης, όμως θα δεις ότι τα αισθηματικά σου θα γίνουν πλέον ακριβώς όπως θα θελες.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 8

Γενικά: Το 2013 σου επιφυλάσσει στιγμές περιπέτειας και σου δίνει την ευκαιρία της επέκτασης, της εξέλιξης αλλά και της αλλαγής. Η ανάγκη σου για ελευθερία και για δημιουργία αλλά και για καινοτομία, θα είναι μεγάλη. Αυτή τη χρονιά λοιπόν θα κάνεις την διαφορά, θα εκπλήξεις τους γύρω σου και πολλές φορές ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό!
Επαγγελματικά: Η νέα χρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για τον τομέα της καριέρας σου, αφού είναι φανερό ότι το 2013 θα προοδεύσεις, θα επεκταθείς επαγγελματικά, θα έχεις σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα σου. Οι προτάσεις που θα δεχθείς, θα είναι ευνοϊκές και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανέβεις επαγγελματικά και να πετύχεις κάποιους στόχους σου!
Οικονομικά: Το σίγουρο είναι ότι με έναν καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και θα ξεφύγεις από την στασιμότητα. Κατά την διάρκεια του νέου έτους θα κάνεις μία νέα οικονομική επένδυση που θα σου αποδώσει τα μετέπειτα χρόνια.
Αισθηματικά: Ο ερωτισμός αγγίζει κόκκινο για το νέο έτος, ενώ μέσα στο μενού της νέας χρονιάς είναι και ο ερχομός ενός απογόνου. Θα νιώσεις ολοκλήρωση από την αισθηματική σου ζωή και μία ερωτική σου προσδοκία θα γίνει πραγματικότητα.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 9

Γενικά: Αυτή τη χρονιά θα αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε έχει φτάσει σε τέλμα, θα ολοκληρώσεις σχέδια, τα οποία είχες αφήσει στην μέση, και θα βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα πορεία. Το 2013 είναι το έτος της επίτευξης για σένα, κατά το οποίο θα δεις κάποια όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα.
Επαγγελματικά: Το 2013 θα αντιμετωπίσεις με περισσότερη υπευθυνότητα τον τομέα των επαγγελματικών σου και θα θελήσεις να μπεις σε ένα νέο στάδιο ή να κάνεις ένα νέο, τολμηρό ξεκίνημα, προκειμένου να πετύχεις κάποιους επαγγελματικούς σκοπούς σου!
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου δεν είναι και από τις προτεραιότητές σου για αυτή τη χρονιά, πολύ απλά γιατί θα αρκεστείς με τα πιο λίγα και θα συμβιβαστείς με τα δεδομένα, που υπάρχουν αυτό τον καιρό στη ζωή σου. Η νέα χρονιά σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές – οικονομικές υποθέσεις.
Αισθηματικά: Καταλυτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η χρονιά για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Αν ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει για σύντροφο αξίζει να είναι δίπλα σου, τότε να έχεις την σιγουριά ότι θα παραμείνει και θα έχετε μαζί μία πολύ καλή πορεία. Αν όμως η σχέση σας έχει φτάσει σε τέλμα και εσύ πρέπει να κάνεις ένα βήμα παρακάτω, τότε αυτή τη χρονιά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δώσεις τέλος. Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος αυτής της χρονιάς, τίποτα δεν θα μοιάζει με πρώτα.

Πηγή Myastro.gr.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι