blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για το 2015.

Προβλέψεις αριθμολογίας για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2015

Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Μία νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά σου και μπορείς να έχεις αυτό που πραγματικά θέλεις, αρκεί όμως να τα θέλεις πραγματικά πολύ! Ακόμα και οι πιο τρελές επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να το πιστέψεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου! Το 2015 είναι μία χρονιά δύναμης, αποφασιστικότητας αλλά και συνειδητοποίησης… Τι είναι αυτό που θα συνειδητοποιήσεις τη νέα χρονιά; Θα συνειδητοποιήσεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου εδώ και καιρό, αυτή την δύναμη που πάντα υπήρχε αλλά φοβόσουν να την εκφράσεις!

Κυρίαρχος αριθμός του έτους, το 8!

Ο κυρίαρχος αριθμός του έτους που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων της νέας χρονιάς είναι το 8, ένας από τους πιο πανίσχυρους αριθμούς, που οι δονήσεις του ασκούν έντονη επιρροή όχι μόνο στις εξελίξεις που θα έχεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά θα φέρει δυναμικές εξελίξεις και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Το 2015 είναι μία χρονιά που θα ξεκινήσουν πιο δυναμικές προσπάθειες για την επίτευξη της ισορροπίας. Σίγουρα αυτό το «έργο» δεν θα είναι και τόσο εύκολο, για το λόγο αυτό επιβάλλεται να έχεις (όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι μας) ρεαλισμό, μεθοδικότητα και πρακτική σκέψη! «Ποιος είμαι, πού πάω, τι θέλω να πετύχω»; Αυτά είναι ακριβώς τα ερωτήματα που θα κληθείς να απαντήσεις από το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, που σου επιβάλει να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τα δυνατά, αλλά και τα αδύναμα σημεία σου και σε παροτρύνει να κάνεις τις αλλαγές, που θα σε βελτιώσουν!
 
Το 2015 όλοι οι τομείς της ζωής σου θα εξαρτηθούν από τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, αλλά και την ακρίβεια που θα δείξεις σε όλες τις κρίσιμες στιγμές, που θα ανοιχτούν μπροστά σου! Στην πορεία του νέου έτους, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, ότι κάτι πρέπει να γίνει και ότι οι αναβολές δεν έχουν θέση! Οι στόχοι και οι προσδοκίες σου θα σε καθοδηγούν σε τολμηρές αποφάσεις, τις όποιες δεν θα διστάσεις να πάρεις και πράγματι, οι αλλαγές είναι προ των πυλών!
 
Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο αριθμός 8 είναι γνωστός ως ο αριθμός της δύναμης, της ύλης, του χρήματος, της κατάκτησης, της ανταμοιβής, της ικανοποίησης αλλά και της κοινωνικής προβολής. Πολλοί θα καταφέρουν αυτή τη χρονιά να κατακτήσουν ένα πολύ σημαντικό στόχο ζωής και σίγουρα και εσύ θα είσαι ένας από αυτούς!

Το 2015, οι σχέσεις και ο έρωτας…

Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα θελήσεις να αναπτύξεις σωστή κρίση, θα προσπαθήσεις να δεις πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις της προσωπικής σου ζωής και θα καταφέρεις εντέλει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω. Το 2015 χαρίζει μεγάλη εύνοια στην εξέλιξη των σχέσεων, που συνδέονται με αμοιβαία και δυνατά συναισθήματα αγάπης, αλλά δίνει την ευκαιρία και για νέες σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από ισχυρό πόθο και θα είναι ικανές να φέρουν την μεγάλη αλλαγή στη ζωή και στην εξέλιξη πολλών ανθρώπων. Βασικός στόχος της νέας χρονιάς θα είναι η βελτίωση των σχέσεων… Ό,τι δεν σε ικανοποιεί πλέον, θα το απομακρύνεις και ό,τι θέλεις να παραμείνει δίπλα σου για μία ζωή, πραγματικά θα είναι πάντα κοντά σου!

Το 2015, το χρήμα και η καριέρα…

Ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολών και υπομονή σου έχει πλέον εξαντληθεί… Έτσι λοιπόν, με το καλωσόρισμα του 2015, βάζεις μπροστά νέα σχέδια, νέα πλάνα και οι στόχοι σου είναι πλέον αρκετά πιο ισχυροί! Θέλεις να πετύχεις, να διακριθείς, να προβάλεις τις ικανότητές σου, βάζεις πιο ψηλά τον πήχη και πλέον μάχεσαι και διεκδικείς, μία καλύτερη θέση εργασίας και ένα πιο σίγουρο μέλλον για τα οικονομικά σου! Όπως γίνεται σε κάθε αγώνα, πάντα υπάρχει ο νικητής και ο ηττημένος… Ο νικητής είναι αυτός που έχει σταθεί πιο δυνατός, που έχει πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητές του, που έχει εκμεταλλευτεί με τον κατάλληλο τρόπο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και που έχει καταφέρει να είναι σε επιφυλακή, για να ξεπεράσει τα εμπόδια… Ο ηττημένος, είναι αυτός που βασίστηκε περισσότερο στους γύρω του και λιγότερο στις δικές του τις δυνάμεις, είναι αυτός που δεν πήρε και τόσο σοβαρά τον αγώνα του… Έτσι λοιπόν το 2015 αν δουλέψεις σωστά και συγκροτημένα, θα καταφέρεις να έχεις μία προαγωγή, μία άνοδο και μία σπουδαία εξέλιξη στην καριέρα και στα οικονομικά σου! Αν κάνεις λάθη, τότε το τίμημα που θα πληρώσεις, θα είναι αρκετά ακριβό!

Οι προσωπικές σου ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2015

Για να έχεις την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας, θα πρέπει να βρεις τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό και στη συνέχεια να διαβάσεις την πρόβλεψή σου. Για να βρεις τον αριθμό που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το έτος, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
 
Πρόσθεσε τα ψηφία της μέρας και του μήνα της γέννησής σου
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου πρόσθεσε 2+9+1+2=14
 
Πρόσθεσε τον αριθμό που βρήκες με το 8, που είναι ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2015.
Συνεχίζοντας το παράδειγμα, προσθέτουμε το 14 +8 = 22
 
Αν ο αριθμός που προκύπτει, είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να βρεις τον μονοψήφιο ετήσιο προσωπικό σου αριθμό.
Για το άτομο που έχει γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος προσωπικός του αριθμός είναι το 4.
 
Διάβασε την ετήσια προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το 2015.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 1

ΓΕΝΙΚΑ: Νέα ενδιαφέροντα, καινούργιες εμπειρίες και στόχοι και ένας νέος τρόπος θεώρησης των καταστάσεων, θα σε κάνουν το 2015 να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς σημαντικά. Αυτή τη χρονιά θα κατανοήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον εαυτό σου, θα αποδεχτείς τις καταστάσεις που έχεις ζήσει και θα αναγνωρίσεις ποια είναι ακριβώς τα «θέλω» σου! Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σου και εσύ, πάση θυσία, θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, να ανεξαρτητοποιηθείς, να λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα και αυτόνομα! Το 2015 θα ακολουθήσεις και θα πραγματοποιήσεις τις επιλογές που κάποτε φοβόσουν, θα ενισχύσεις το θάρρος και το κουράγιο σου, θα αποκτήσεις μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου και θα βιώσεις συναισθήματα μοναδικά!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά σου, σε βρίσκει με την επιθυμία να ανανεώσεις ουσιαστικά την αισθηματική σου ζωή! Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι μία μακρόχρονη σχέση έχει πλέον φθαρεί και στην ουσία η μόνη λύση που θα σου δώσει ικανοποίηση, είναι η απομάκρυνση. Επιπλέον, όσο ερωτευμένος και να νιώθεις, το 2015 θα έχεις ανάγκη από προσωπικό χρόνο, από ελευθερία και από αυτονομία! Πολλές στιγμές της νέας χρονιάς, τα συναισθήματά σου θα περάσουν από πολλές αλλαγές και διακυμάνσεις. Η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή είναι αβέβαιη, όμως ο ενθουσιασμός και η δίψα για νέες εμπειρίες, θα σε ωθήσουν στην δημιουργία νέων γνωριμιών ή ακόμα και μίας νέας σχέση, προκειμένου να ζήσεις όλα αυτά που σου έχουν λείψει… Ναι, η αλήθεια να λέγεται, το 2015 είναι η χρονιά που στα αισθηματικά σου μπαίνει κάτι καινούργιο!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία χρονιά γεμάτη δράση, υπερκινητικότητα, τόλμη, υπερβολή, αλλά και πολλές πρωτοβουλίες που θα κάνουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου να μπουν σε μία νέα εποχή! Το 2015 θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, θα δικτυωθείς, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα επιλέξεις να εργαστείς με έναν τρόπο διαφορετικό και η αλήθεια είναι ότι θα κάνεις και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Θα έχεις την έμπνευση, την δημιουργικότητα και το σθένος να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, θα πετύχεις έναν επαγγελματικό ή οικονομικό στόχο, που είχες εδώ και 3 χρόνια στα σκαριά! Από οικονομικής πλευράς, η χρονιά σου επιφυλάσσει διακυμάνσεις, στην ουσία όμως τώρα βάζεις τις βάσεις, για να υπάρξει άνοδος και εξέλιξη οικονομική από την επόμενη χρονιά.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 2

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 έρχεται για να σε μάθει ότι η υπομονή είναι μία μεγάλη αρετή, την οποία πρέπει να την έχεις σαν οδηγό σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσεις μεγάλα προβλήματα και σπουδαίες δοκιμασίες, σημαίνει όμως ότι δεν θα έρχονται όλα στην ώρα τους, όταν θα τα περιμένεις… Κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς θα αναγκαστείς να αποδεχτείς ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις, θα ξεπεράσεις τον θυμό και την πικρία και θα κοιτάξεις μπροστά! Θα δώσεις έμφαση στις προσωπικές σου σχέσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι η μοναξιά δεν σου ταιριάζει! Θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με όλα όσα αγαπάς… Σημαντικό στοιχείο της νέας χρονιάς, θα είναι η διαίσθησή σου, η οποία θα σου δίνει σημαντικά μηνύματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου… Εμπιστέψου τη!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να βρεις το σταθερό σου λιμάνι, να αφεθείς στην ζεστή αγκαλιά ενός συντρόφου, που θα παραμείνει για πάντα στο πλάι σου και θα σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι και για αυτό που αισθάνεσαι. Αναζητάς την αμοιβαία αγάπη, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια! Αυτό ακριβώς μπορείς να το έχεις τη νέα χρονιά, αρκεί να παραδειγματιστείς από το παρελθόν, να φερθείς ώριμα στο παρόν και να αποφασίσεις σοβαρά για την πορεία του μέλλοντος! Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά δεν θα σου αρκεί να ζεις μόνο τη στιγμή, θα αναζητάς αυτό το κάτι παραπάνω, που θα μπορείς να βασιστείς πάνω του και να χαράξεις μαζί του κοινή πορεία! Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία επισημοποίηση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία γνωριμία θα ξυπνήσει μέσα σου το ισχυρό ένστικτο για την δημιουργία ενός μόνιμου δεσμού!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2015 φέρνει κάποιες δοκιμασίες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά και εμπόδια, στα οποία πρέπει να δείξεις υπομονή και να συνεχίσεις τον αγώνα, προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση! Ακόμα και μπροστά σε μία επαγγελματική αποτυχία, θα πρέπει να θυμάσαι πως κάθε τι συμβαίνει για έναν σημαντικό λόγο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει πάντα να σηκώνεις τα χέρια ψηλά, καταθέτοντας τα όπλα χωρίς αγώνα. Κατά την διάρκεια του 2015 ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι ομαδικές εργασίες. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να μην εργαστείς μεμονωμένα και ανεξάρτητα, αλλά ομαδικά! Δείξε περισσότερη διπλωματία στις επαγγελματικές και οικονομικές σου επαφές και διαχειρίσου με πιο έξυπνο τρόπο τα οικονομικά σου, που φαίνεται ότι δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικά, όσο θα περίμενες.
 
Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2014 έβαζες ως προτεραιότητά σου τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων, παραμερίζοντας πολλές φορές τις δικές σου επιθυμίες και παραμελώντας τα δικά σου θέλω. Το 2015 είναι η χρονιά που θα σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις την πλήρη ευτυχία! Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, όχι μόνο θα κατανοήσεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις χαρά, αλλά θα καταφέρεις να φτάσεις ακριβώς στο σημείο που θέλεις… Θα βρεις την ευτυχία και την ολοκλήρωση! Αυτή τη χρονιά θα κάνεις νέους φίλους, θα εκφραστείς, θα ταξιδέψεις, θα επικοινωνήσεις, θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες, θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα κέφι και αισιοδοξία. Θα απομακρύνεις όλα αυτά τα μαύρα σύννεφα, που σε έκαναν να αισθάνεσαι μελαγχολία!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει, χωρίς να λογαριάσεις τις συνέπειες και χωρίς να υπολογίσεις αν πληγώσεις ή αν πληγωθείς. Τα αισθηματικά σου το 2015 μπαίνουν σε ένα στάδιο μεταμόρφωσης, όπου θα υπάρξουν εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και νέες γνωριμίες, που θα σου χαρίσουν κέφι και ζωντάνια! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα διεκδικήσεις περισσότερη ελευθερία και αν η σχέση σου δεν σε καλύπτει, θα έχεις το σθένος να πεις ελεύθερα την άποψη σου ή ακόμα και θα έχεις και τον δυναμισμό να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας πλέον κάτι νέο! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, το 2015 είναι η χρονιά που θα καταφέρεις να δικτυωθείς και να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2015 θέλεις να πρωτοπορήσεις, να δράσεις με έναν τρόπο διαφορετικό στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που θα σκεφτείς ή και θα διαπραγματευτείς μία επαγγελματική μεταγραφή ή ακόμα και μία πρόταση για εργασία στο εξωτερικό! Η νέα χρονιά φέρνει διαπραγματεύσεις και δικτύωση, η οποία θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Δείξε εμπιστοσύνη στις στιγμές έμπνευσης, που θα σου δώσουν ιδέες που θα διευκολύνουν τις εργασιακές σου υποθέσεις. Στα οικονομικά θα υπάρξουν κάποια συμφωνητικά ή κάποιες αλλαγές στους οικονομικούς όρους συνεργασιών, που θα σε βοηθήσουν να έχεις κέρδος!

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 4

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 είναι η χρονιά που θα αναπτύξεις ιδιαίτερα την δύναμη της θέλησης. Οι στόχοι σου θα αλλάξουν και τα γεγονότα γύρω σου θα σε κάνουν να αναπτύξεις περισσότερο τα «θέλω» σου, τις επιθυμίες σου και όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις ότι για να πετύχεις κάποια πράγματα, πρέπει να κάνεις θυσίες ή και να περιοριστείς, όμως το σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσεις βάση σχεδίου, προκειμένου να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Το σπίτι, η οικογένεια και τα οικονομικά, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα πάρεις αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς, προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 είναι η χρονιά που σου δίνει την δυνατότητα να χτίσεις γερές βάσεις σε μία σχέση. Αυτή η διαδικασία δεν είναι και τόσο εύκολη, γιατί μία σχέση απαιτεί θυσίες, χρόνο, υπομονή αλλά και μεγάλη προσπάθεια. Αν διατηρείς ήδη έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα περάσεις κάποιες δοκιμασίες, που θα κρίνουν την ποιότητα της σχέσης και πλέον θα ξέρεις ποια μπορεί να είναι η εξέλιξή της. Οι απαιτήσεις σου από αυτή τη σχέση θα είναι πλέον περισσότερες, ενώ η σκέψη του γάμου και της οικογένειας θα τριγυρίζει στο μυαλό σου! Η επισημοποίηση θα συμβεί με εσένα που πράγματι, έχεις δοκιμάσει καλά τη σχέση σου και ξέρεις ότι ο γάμος είναι το αμέσως επόμενο σωστό στάδιο, που πρέπει να ακολουθήσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, οι ερωτικές σου επιλογές φέτος, θα γίνονται κάτω από το πρίσμα της λογικής. Θα βρεις τον άνθρωπο που πραγματικά σου αξίζει, απλά θα πρέπει να μάθεις να αφήνεις τον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο στο συναίσθημα.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία αγωνιστική χρονιά ξεκινά και εσύ φέτος πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στα επαγγελματικά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μία πιο σταθερή πορεία. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, θα συναντήσεις εμπόδια και κάποιες στιγμές θα αναγκαστείς να περιοριστείς, να κάνεις θυσίες ή ακόμα και να δουλέψεις πιο σκληρά. Θα υπάρξουν στιγμές αυτού του έτους, που θα νιώσεις ότι έχεις παγιδευτεί και δεν θα γνωρίζεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος, που πρέπει ακολουθήσεις. Πάρε το χρόνο σου, δούλεψε συγκροτημένα και μεθοδικά και σίγουρα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Στα οικονομικά σου, η χρονιά σε ευνοεί για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και για την δημιουργία ενός καλύτερου πλάνου, που θα σε βοηθήσει εντέλει να πάρεις ανάσα.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 5

ΓΕΝΙΚΑ: Μία τολμηρή χρονιά ανοίγεται μπροστά σου, με νέες ευκαιρίες και με την επιθυμία σου να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου! Μετά από τα τελευταία 4 χρόνια στασιμότητας και περιορισμού, η ταχύτητα των γεγονότων θα είναι πλέον αρκετά αυξημένη και εσένα κανείς δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει να ανανεώσεις όλη σου τη ζωή! Το 2015 θα λειτουργήσεις αυτόνομα, φιλελεύθερα, χωρίς βάρος και πίεση, θα κάνεις ό,τι σου αρέσει και θα μπουν στα σκαριά νέα σχέδια για το μέλλον σου! Αυτή τη χρονιά μπορεί να αλλάξεις σπίτι, δουλειά ή ακόμα και σχέση… Θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες, θα έχεις ευχάριστες προκλήσεις και τους περισσότερους μήνες αυτού του έτους, θα έχεις την τόλμη και τον ενθουσιασμό για να κάνεις νέα ξεκινήματα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 αναγνωρίζεις τα λάθη που έχεις κάνει στα αισθηματικά σου, συμβιβάζεσαι με αυτά και ανοίγεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή… Θέλεις να απεγκλωβιστείς από κάθε τι που σε βάραινε, για παράδειγμα μία σχέση ή μία κατάσταση που βρισκόταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα! Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά ζητάς ερωτική δράση και θα την έχεις, γιατί δεν πρόκειται ούτε στιγμή να κάτσεις φρόνιμα. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, η εξέλιξη της αυτή τη χρονιά θα εξαρτάται αποκλειστικά σε εσένα… Ο σύντροφός σου δεν θα αλλάξει, η στάση του θα είναι η ίδια. Αν εσένα σε ικανοποιεί αυτό, τότε θα μπορείς να παραμείνεις μαζί του, αν όχι τότε είναι βέβαιο ότι αυτή τη χρονιά θα κάνεις την επανάστασή σου και θα επιλέξεις να ακολουθήσεις πιο μοναχικά μονοπάτια. Αν δεν έχεις σχέση, τότε να ξέρεις ότι το 2015 θα κάνεις πολλές γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν. Στην ουσία όμως δεν θα αναζητάς την δέσμευση και την σταθερότητα, αλλά θα θέλεις απλά και μόνο να περάσεις καλά!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου για τον τομέα της καριέρας σου, από το ξεκίνημα κιόλας του 2015. Αυτή την χρονιά θα θέλεις να πρωτοτυπήσεις, να δημιουργήσεις, να κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα… Κάποια σχέδια που είχες στο παρελθόν σου, θα αρχίσεις τώρα να τα υλοποιείς και θα ενθουσιαστείς, γιατί θα ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες, που θα αυξήσουν την δημιουργικότητά σου! Αν το επάγγελμα σου σχετίζεται με την τέχνη, τότε αυτή τη χρονιά θα διαπρέψεις, θα ακουστεί περισσότερο το όνομά σου και θα δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, όμως η νέα χρονιά δίνει και ευκαιρίες ανόδου και αύξησης του εισοδήματος, αρκεί να μπορέσεις να διαχειριστείς πιο έξυπνα τα οικονομικά σου!
 
Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ετήσιος Προσωπικός αριθμός 6

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 είναι η χρονιά που δίνει έμφαση στα ζητήματα αγάπης! Θα σε απασχολήσουν πολύ θέματα που αφορούν το γάμο, την οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους, το σπίτι, την μόρφωση, αλλά και την δημιουργικότητα. Θα θελήσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τα εμπόδια που προέκυψαν στους παραπάνω τομείς! Με κίνητρό σου την αγάπη και τις επιθυμίες σου, θα προσπαθήσεις να κάνεις ό,τι καλύτερο στους παραπάνω τομείς. Καθώς η χρονιά προχωρά, θα έχεις την ανάγκη να ελέγξεις περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σου, προκειμένου να τις βελτιώσεις. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το 2015, τόσο εσύ όσο και οι άνθρωποι γύρω σου, αντιλαμβάνεστε το πόσο πολύ έχεις αλλάξει… Δεν θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν πρώτα, θα εξελιχθείς σημαντικά!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτή τη χρονιά θα έχεις περισσότερο την ανάγκη να αράξεις στο πλευρό μίας σχέσης, που θα σου δίνει την σταθερότητα, την ζεστασιά, την συμπόνια και την αλληλοκατανόηση. Ξέρεις πολύ καλά ότι οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση και ότι για να μπορέσεις να κρατήσεις ένα πρόσωπο στο πλάι σου, θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτή τη χρονιά… Η ερωτική «παγίδα» του 2015 είναι ότι πολλές φορές μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα απ’ όσα θα πάρεις. Μπορεί να νιώσεις συναισθήματα ενοχής, όταν θα συνειδητοποιείς ότι τα αισθήματα που τρέφεις για έναν άνθρωπο, δεν είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που νοιώθει εκείνος, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και να ρίχνεις όλες τις ευθύνες σε εσένα! Ο φόβος της μοναξιάς θα είναι κυρίαρχος σε αυτή τη χρονιά, όμως θυμήσου, ότι κάποιες στιγμές είναι απαραίτητο να μένουμε μόνοι, προκειμένου να μην είμαστε με το λάθος σύντροφο, τον σύντροφο που δεν καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μας!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες επαγγελματικές ευθύνες έρχονται το 2015, για να κάνουν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου αρκετά πιο φορτωμένο. Το άγχος δεν θα λείψει κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, γιατί πολλές φορές θα αναλαμβάνεις περισσότερες εργασίες από αυτές που μπορεί να διαχειριστείς. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να βάλεις προτεραιότητες, να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την τάξη στις υποχρεώσεις σου! Αυτή τη χρονιά θα εμπιστευτούν σε εσένα ένα μεγάλο επαγγελματικό έργο, το οποίο θα καταφέρεις να το ολοκληρώσεις με επιτυχία! Δεν είναι σίγουρο ότι θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος από την πλοκή των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Θέλεις πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορείς να έχεις… Η χρονιά σου επιβάλει να ακολουθήσεις μελετημένες κινήσεις και να κάνεις θυσίες, προκειμένου να πετύχεις κάποια πράγματα!

Ετήσιος Προσωπικός αριθμός 7

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 θα θελήσεις να αναλύσεις περισσότερο τα γεγονότα γύρω σου, θα λειτουργήσεις περισσότερο με το συναίσθημα και την διαίσθηση και θα θελήσεις να πάρεις απαντήσεις για πολλά παρελθοντικά γεγονότα, που συνεχίζουν να επηρεάζουν και το παρόν σου! Οι καταστάσεις γύρω σου θα εξελίσσονται με έναν τρόπο πιο αργό, με αποτέλεσμα να δοκιμάζεσαι και να προβληματίζεσαι… Αυτό το έτος θα αναγνωρίσεις κάποια σημαντικά λάθη σου και θα αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου! Θα αποκτήσεις περισσότερη σοφία και ωριμότητα και θα θελήσεις έστω και για λίγο, να απομονωθείς για να κάνεις τον απολογισμό σου… Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, πράγμα που θα το πετύχεις.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με εσένα να σε προβληματίζει έντονα η πορεία μίας σχέσης, η οποία δεν είναι πλέον και τόσο σταθερή! Θέλεις να κάνεις το σωστό, να αποφύγεις τα λάθη, που σε οδηγούσαν σε ερωτικά αδιέξοδα… Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, θα πάρεις την απόφαση να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τον σύντροφό σου, προκειμένου να σκεφτείς και να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα. Η διαίσθησή σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για τα ερωτικά σου προβλήματα και πρέπει να μην τα αφήσεις να πάνε χαμένα! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτή τη χρονιά πρέπει να προσέξεις το εξής: Για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, πρέπει πρώτα να έχεις αντιμετωπίσει και ξεπεράσει το παρελθόν σου! Διώξε την πίκρα και τα απωθημένα από παλαιότερες ερωτικές καταστάσεις και κάνε ένα βήμα παρακάτω, όταν εσύ νιώσεις ότι είσαι έτοιμος! Άφησε το παρελθόν πίσω σου και κοίταξε μπροστά…
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αισθάνεσαι πως έκανες ό,τι μπορούσες, πως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, που θα μπορούσε να γίνει… Η καριέρα και τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ανησυχητική στασιμότητα και εσύ δεν ξέρεις τι άλλο πρέπει να κάνεις, για να ξεφύγεις από αυτό το στάδιο… Το 2015 θα εργαστείς περισσότερο, θα δώσεις περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και μπορεί να μην δεις ακριβώς τα αποτελέσματα που θα ήθελες ή που θα περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν θα βρίσκονται και στα καλύτερά τους, όμως αυτό δεν θα σε ανησυχήσει και τόσο, γιατί το χρήμα δεν θα είναι ο αυτοσκοπός σου αυτή τη χρονιά!

Ετήσιος Προσωπικός αριθμός 8

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 είναι μία σπουδαία χρονιά για σένα, που έχεις ετήσιο προσωπικό αριθμό και τον αριθμό που αντιπροσωπεύει το νέο έτος! Είναι μία χρονιά σαν «γιορτή» για σένα, την οποία και θα θυμάσαι όσα χρόνια και να περάσουν! Γιατί θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά το 2015 θα κατακτήσεις σημαντικούς στόχους, θα έχεις ανάπτυξη, εξέλιξη, πρόοδο και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και την πορεία σου… Θα αλλάξεις σκέψεις, ιδέες, συνήθειες και θα απομακρύνεις από κοντά σου κάθε τι φθαρμένο. Θα έχεις άνοδο στη δουλειά σου και θα γευτείς την πλήρη επιτυχία! Δεν υπάρχει κάτι άσχημο και δυσάρεστο γι’ αυτό το έτος… Τα πράγματα θα σου πάνε πιο καλά και από ό,τι φαντάζεσαι!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις να κάνεις πραγματικότητα τα πάθη σου, να ζήσεις τα λάθη σου, να απολαύσεις έντονες στιγμές στα αισθηματικά σου και να ζήσεις στιγμές που σου είχαν λείψει. Αυτό ακριβώς θα κάνεις τη νέα χρονιά, θα απολαύσεις όλα όσα σου έλειψαν, χωρίς να έχεις τον φόβο και την ανασφάλεια τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δεις πως όταν δεν τρώγεσαι με τα ρούχα σου και όταν απλά ζεις αυτό που ανοίγεται μπροστά σου, μπορείς να περάσεις καλύτερα! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αυτή τη χρονιά θα φουντώσει ο πόθος και η επιθυμία σου για το σύντροφό σου. Πολλές φορές μπορεί να σε πιάσουν οι ζήλιες σου ή η στάση σου να γίνει αρκετά επίμονη και επιβλητική… Δεν θα λείψουν και οι καβγάδες με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ναι, θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα σε κάνει να βρεις το νόημα, που είχες χάσει… Θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα είναι το ζητούμενο του 2015, να αναβαθμιστείς επαγγελματικά και οικονομικά, και αυτό είναι πράγματι κάτι που θα καταφέρεις να το πετύχεις! Η νέα χρονιά έρχεται για να αναδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου! Θα έχεις μία επαγγελματική προαγωγή, θα δικτυωθείς σε νέους επαγγελματικούς κύκλους, θα αξιοποιήσεις όλες τις ικανότητές σου και θα πετύχεις… Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθείς φέτος! Στα οικονομικά σου θα υπάρξει αισθητή άνοδος, που θα σου δώσει ικανοποίηση. Θα ανταμειφτείς για όλο τον κόπο, την προσπάθεια και τον περιορισμό που είχες τα περασμένα έτη.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 9

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 έρχεται για να ολοκληρώσεις τον κύκλο κάποιων γεγονότων που σε ταλαιπώρησαν τα τελευταία έτη! Θα καταλήξεις σε σοβαρά συμπεράσματα και θα βάλεις τελεία και παύλα σε καταστάσεις, που δεν έχουν μέλλον και εξέλιξη. Θα αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις, που θα αφορούν το μέλλον σου! Θα αναγνωρίσεις πού βρίσκεσαι τώρα και ποιος είναι ο προορισμός σου! Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου και θα δεις ικανοποιητικά αποτελέσματα από όλες τις επιλογές που θα πάρεις. Η νέα χρονιά δεν φέρνει μαζί της αυτή τη φορά νέα ξεκινήματα, σε βοηθά όμως να αντιμετωπίσεις και να ολοκληρώσεις ότι είχες αφήσει στη μέση!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, δεν έχουν έρθει έτσι όπως υπολόγιζες και αυτό σε πληγώνει… Από το ξεκίνημα του 2015 προσπαθείς να βρεις μέσα σου τους λόγους, για τους οποίους η αισθηματική σου ζωή δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες. Θα συνειδητοποιήσεις ότι οι ερωτικές επιλογές που έχεις κάνει ως τώρα, δεν ήταν και οι κατάλληλες. Θα προβληματιστείς για την πορεία της σχέσης σου και ίσως τώρα δεις μπροστά σου ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, δεν είναι αυτό που φανταζόσουν ή που περίμενες. Θα δεις ότι μία σχέση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και ότι το επόμενο στάδιο είναι να πας παρακάτω. Αυτό μπορεί να σε πληγώνει και να σε στεναχωρεί, είναι όμως για το καλό σου! Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό που δεν μπορεί να αλλάξεις! Αν δεν έχεις σχέση, τότε υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τη νέα χρονιά… Θα υπάρξει μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που ναι μεν μπορεί να μην ερωτευτείς, αλλά θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ζεστά και όμορφα. Αν αφήσεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο συναισθηματικά, τότε αυτή η σχέση θα μπορέσει να αναπτυχθεί και να σου δώσει αυτό που έχεις ανάγκη!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι αναγκαίο αυτή τη χρονιά να βάλεις σε μία τάξη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Το 2015 θα κλείσεις εκκρεμότητες, θα ολοκληρώσεις συνεργασίες που δεν αποδίδουν, θα απαλλαγείς από σκοτούρες που σε βάραιναν. Θα βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να υπάρξει μία νέα πρόταση που σε φοβίζει, γιατί θα πρέπει να αφήσεις το σίγουρο, το οποίο όμως δεν σου αποδίδει έτσι όπως θα θελες. Στα οικονομικά σου, κατακτάς αυτή τη χρονιά έναν σημαντικό στόχο!
 
Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2014 11:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι