blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο του 2015.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο του 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Αριθμολογία Φεβρουαρίου 2015

Αριθμολογία Φεβρουαρίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον, στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε… Αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που περνά ο Φεβρουάριος του 2015. Το μέλλον είναι μπροστά μας, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και είναι πραγματικά στο χέρι μας να φτιάξουμε κάποια πράγματα ακριβώς όπως τα θέλουμε, αφού οι ευκαιρίες θα δοθούν! Ο δεύτερος μήνας του 2015 έχει αλλαγές, νέα ξεκινήματα, δράση και ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς! Η Αριθμολογία μας υπόσχεται ότι ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους πιο δυναμικούς μήνας του 2015

Αριθμός Φεβρουαρίου: 1

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα είναι το 1, ο πρώτος αριθμός που αντιπροσωπεύει το παν, την ολοκλήρωση και τον πυρήνα, από τον οποίο στην συνέχεια, θα υπάρξουν νέα γεγονότα. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που μας παρασύρει να γυρίσουμε μία νέα σελίδα στη ζωή μας, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, να μπούμε σε έναν νέο κύκλο γεγονότων, που άλλοτε θα μας συναρπάσουν και άλλοτε θα μας προκαλέσουν εκνευρισμό και ένταση! Ο αριθμός 1 δηλώνει την ελευθερία, τον αυθορμητισμό και τον εγωισμό! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί θα στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και θα βάλουμε ως προτεραιότητα την ευτυχία και την ολοκλήρωση μας, αδιαφορώντας κάποιες στιγμές για το τι συμβαίνει γύρω μας.

Νέοι έρωτες δημιουργούν την τόλμη και το πάθος για μία νέα αρχή…

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την διάθεση για ανανέωση της αισθηματικής μας ζωής! Αυτό που μας κούραζε, μας ταλαιπωρούσε και δεν μας έδινε αυτό που αξίζουμε, θα μείνει αυτή την περίοδο στην άκρη και θα υπάρξει η τόλμη και η επιθυμία να κυνηγήσουμε νέες ερωτικές προκλήσεις! Ο αριθμός 1 θα φέρει νέους, ξαφνικούς έρωτες, που θα προκαλέσουν έντονο πάθος και θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη. Αυτοί οι νέοι έρωτες θα δοκιμαστούν τους επόμενους μήνες και δεν θα είναι απόλυτα σταθεροί! Οι μόνιμες σχέσεις θα περάσουν μία περίοδο κόντρας και διεκδίκησης ελευθερίας… Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που θα νιώσουν πιεσμένοι από τη σχέση που ήδη έχουν και θα θελήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους για να νιώσουν και πάλι την ελευθερία!

Οι προτάσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά πέφτουν σαν βροχή…

Από το ξεκίνημα του νέου μήνα θα υπάρξουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά! Οι εργασιακές συνθήκες θα αλλάξουν, νέες συνεργασίες θα δώσουν άλλο νόημα και άλλο κίνητρο στις επαγγελματικές εξελίξεις. Αρκετοί άνεργοι θα καταφέρουν αυτό το μήνα να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική δράση! Τα οικονομικά δεν θα είναι και στα καλύτερά τους, ενώ χρειάζεται προσοχή, γιατί ο ενθουσιασμός και το ρίσκο μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη!
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον μήνα Φεβρουάριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Φεβρουάριο 2015

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 1, ενώ ο μηνιαίος αριθμός που αντιπροσωπεύει τις τάσεις του Φεβρουαρίου, είναι το 2. Ετοιμάσου να ζήσεις έναν μήνα που θα σε αφυπνίσει, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά την αλήθεια! Εμπιστέψου το ένστικτό σου και τα όνειρα που θα δεις σε αυτό το μήνα της χρονιάς γιατί θα σου δώσουν σημαντικά νοήματα. Δώσε προσοχή στις σχέσεις σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τριβές.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συναισθηματική ολοκλήρωση θα έχεις αυτό το μήνα της χρονιάς! Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και τα αγνά, ανιδιοτελή και αμοιβαία συναισθήματα, θα σε κάνουν να βιώσεις με μεγάλη γλυκύτητα και απόλαυση τον έρωτα. Πρόσεξε όμως, γιατί δεν σημαίνει ότι οι διαθέσεις και οι προθέσεις οι δικές σου, είναι απόλυτα κατανοητές και από το άτομο που σε ενδιαφέρει!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανακατατάξεις θα έχεις αυτό το μήνα στις συνεργασίες σου και θα υπάρξουν νέες προκλήσεις και νέα σχέδια, που τη μία θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό και την άλλη θα σου προκαλούν φόβο και ανασφάλεια για το αύριο! Ο μήνας δεν ευνοεί τα μεγάλα επιχειρηματικά ξεκινήματα ή τις σπουδαίες αλλαγές! Σε βοηθά όμως να σταθεροποιήσεις τόσο την εργασία όσο και τα οικονομικά σου! Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός αριθμός σου είναι το 2 ενώ ο μηνιαίος προσωπικός σου αριθμός είναι το 3! Μπορεί να είσαι από τη φύση σου ένας άνθρωπος, που του αρέσει να διατηρεί τις ισορροπίες και την σταθερότητα, όμως αυτό το μήνα της χρονιάς θα λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα και τολμηρά, επιδιώκοντας να απολαύσεις το άγνωστο και το καινούργιο που θα σε εξιτάρει!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το Φεβρουάριο χαλαρώνεις, συμβιβάζεσαι, υποχωρείς και κουβεντιάζεις τα θέματα που απασχολούν την αισθηματική σου ζωή! Αντιλαμβάνεσαι ότι για να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία μίας σχέσης, πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να πεις αυτό που θέλεις! Αν δεν έχεις σχέση, σίγουρα αυτό το μήνα θα δεχτείς προσκλήσεις, θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες ευκαιρίες θα έρθουν αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα σχετίζονται με συμφωνίες, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό! Επιπλέον, θα δεχτείς εύνοια μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο και θα δραστηριοποιηθείς περισσότερο στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά σου, κυριαρχεί μια τάση για σπατάλη και μάλλον δεν θα μπορείς να συγκρατηθείς σε διασκέδαση, λούσα και καλοπέραση! Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός αριθμός σου είναι το 3, ενώ ο μηνιαίος προσωπικός σου αριθμός είναι το 4! Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, στην οικογένεια και στο σταθερό σου περιβάλλον! Θα κάνεις συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να ανοιχτείς και να νιώσεις πιο ανάλαφρα! Επιπλέον, αυτό το μήνα θα βάλεις τάξη και οργάνωση στη ζωή σου, θα κόψεις κακές συνήθειες και θα επιμεληθείς περισσότερο την φυσική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνιση!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να σοβαρεύουν, γιατί ξεκινάς να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πιο λογικά και πρακτικά! Θα σε πιάσει το πείσμα σου να πετύχεις έναν ερωτικό σου στόχο και θα λειτουργήσεις απόλυτα και διεκδικητικά! Το συναίσθημα θα παραμείνει στην άκρη και αυτό το μήνα θα δώσεις προτεραιότητα στη λογική σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις αρκετές εκκρεμότητες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά, όμως αυτό το μήνα θα βάλεις σε μία σειρά όλες αυτές τις υποχρεώσεις! Ο μήνας αυτός σε ευνοεί να βάλεις σε τάξη τις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Θα αναλάβεις νέες ευθύνες, που θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος, όμως θα μπορέσεις εντέλει να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις! Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός αριθμός σου είναι το 4, ενώ ο μηνιαίος προσωπικός σου αριθμός είναι το 5! Οι εκπλήξεις θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Φεβρουαρίου. Μπορεί να ταξιδέψεις, να μετακινηθείς, να δεχτείς μία ξαφνική πρόταση! Δώσε προσοχή στα νέα σχέδια που θα ανοιχτούν τώρα μπροστά σου και μην διστάσεις να αρνηθείς, αν κάτι σου φαίνεται τολμηρό ή αβέβαιο! Νέα πλάνα από την πλευρά σου μπαίνουν τώρα στα σκαριά και σε γεμίζουν με ενθουσιασμό!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας γίνεται ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, προκλήσεις και μεγάλες αλλαγές! Είναι η στιγμή που θα εξωτερικεύσεις τις κρυφές σου σκέψεις, τα συναισθήματά σου, και θα αφήσεις στην άκρη της άμυνές σου, ακολουθώντας τον έρωτα και όπου σε βγάλει! Αν είσαι σε σχέση, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και για να δεις την πλήρη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένας νέος άνθρωπος θα σε ενθουσιάσει!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Φεβρουάριο σου δίνεται η ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει κάποια μορφή επιβεβαίωσης! Νέα δημιουργικά σχέδια ξεκινούν τώρα και εσύ ενθουσιάζεσαι από την ροή των γεγονότων. Στα οικονομικά ο μήνας ευνοεί τις επενδύσεις κάθε είδους. Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός αριθμός σου είναι το 5, ενώ ο μηνιαίος προσωπικός σου αριθμός είναι το 6! Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος από υποχρεώσεις και νέες ευθύνες που μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα, όμως θα σε βοηθήσουν να αναγνωριστούν οι προσπάθειες και οι ικανότητές σου. Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι στο πλάι σου, δείχνοντας έμπρακτα και ουσιαστικά την υποστήριξή τους!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μήνας αφοσίωσης, αγάπης και δοτικότητας είναι ο Φεβρουάριος για σένα! Τώρα είναι που θα επιβεβαιωθούν τα συναισθήματα που τρέφει για σένα το ταίρι σου, γιατί θα σου σταθεί σε μία προσωπική σου υπόθεση με τον καλύτερο τρόπο. Θα βιώσεις στιγμές γεμάτες ζεστασιά, δυναμισμό και θα συσφίγξεις τη σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή είσαι μαζί!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προκλήσεις είναι πολλές, όμως τον Φεβρουάριο θα εμπιστευτούν την επαγγελματική σου πείρα και θα σου αναθέσουν μία νέα εργασία, η οποία θα είναι σοβαρή και θα σταθεί το σκαλοπάτι για την αναγνώριση της αξίας σου! Επαγγελματικά θα τα πας καλά, στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες, που σε κάνουν να πιέζεσαι. Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 6 ενώ ο μηνιαίος αριθμός για τον Φεβρουάριο είναι το 7! Αυτό το μήνα θέλεις να απομονωθείς, να σκεφτείς, να συλλογιστείς τις επιθυμίες σου και να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να σε πιάνει συχνά το αίσθημα της μελαγχολίας, όμως θα καταφέρεις να δεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις πιο ώριμα και σοβαρά.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής είναι παγερό αυτό το μήνα, γιατί κάτι είναι αυτό που δεν σε καλύπτει, που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς συναισθηματικά! Υπάρχουν προβληματισμοί και θέλεις επιτέλους να βάλεις σε μία σειρά τη σχέση σου, αλλά γενικότερα και την αισθηματική σου πορεία! Αν διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, να αναμένεις ότι θα περάσεις μία μικρή περίοδο απομάκρυνσης! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου μία παλιά ερωτική ιστορία.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν οι λόγοι που θα σε αναγκάσουν να στραφείς αποκλειστικά στον τομέα της εργασίας σου αυτό το μήνα της χρονιάς. Θα δουλέψεις σκληρά για να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου και θα τα καταφέρεις! Τα οικονομικά σου δεν είναι και στο καλύτερο στάδιο όμως θα βρεις τον τρόπο για να τα βάλεις σε τάξη. Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 7 και ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το μήνα Φεβρουάριο, είναι για σένα το 8! Επικεντρώνεσαι στην ύλη, στην απόλαυση, στο σεξ, στο χρήμα και σε κάθε τι που σε γεμίζει και που εξιτάρει τις αισθήσεις σου! Ζητάς ένα καλύτερο αύριο και θα το έχεις, αφού θα κινηθείς αρκετά πιο απόλυτα!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο πόθος σου φουντώνει για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν μπορείς να συγκρατήσεις την ζήλια, την ένταση και την επιθυμία σου να το κατακτήσεις και να το κερδίσεις για πάντα δικό σου! Να θυμάσαι πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα! Η απόλυτη στάση σου μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα είναι ευχάριστα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Οι κόποι σου ανταμείβονται, οι προσπάθειές σου αποδεικνύεται ότι δεν πήγαν χαμένες και ξεκινά τώρα ένα καλύτερο «αύριο» για την εργασία, αλλά και για το πορτοφόλι σου. Πιθανή είναι μία προαγωγή ή ένα έξτρα έσοδο, που θα σε βοηθήσει σημαντικά! Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 8 και ο αριθμός σου για το μήνα Φεβρουάριο είναι το 9, ο αριθμός της ολοκλήρωσης και της τελειοποίησης. Τα συναισθήματά σου αλλάζουν, αρχίζεις να κατανοείς περισσότερο τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, αλλά και τις δικές σου ανάγκες!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σημαντικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής… Θα δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την πορεία μίας σχέσης. Μπορεί να αποφασίσεις να τερματίσεις έναν δεσμό που δεν εξελίσσεται, για να πας ένα βήμα παρακάτω! Για σένα που δεν έχεις σχέση, μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία ξεκινά τώρα.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα σου βαδίζει σε ένα πολύ καλό στάδιο και αυτό το μήνα σταθεροποιείς την θέση σου, δίνεις και παίρνεις βοήθεια και υποστήριξη! Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και το ομαδικό πνεύμα δουλειάς. Τα οικονομικά, είναι και αυτά με τη σειρά τους σε καλή φάση και εσύ επιθυμείς να βοηθήσεις ουσιαστικά κάποιο δικό σου άνθρωπο, που θα έχει την ανάγκη σου! Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 9 και o μηνιαίος σου προσωπικός αριθμός Φεβρουαρίου είναι το 1. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε ενθουσιάσουν, ενώ οι εξελίξεις του μήνα θα είναι δυναμικές και ιδιαίτερα ευχάριστες! Θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, που θα πρέπει πολύ γρήγορα να τις αξιοποιήσεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα γύρω σου εντελώς διαφορετικά! Θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά και θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά από όσα έλεγες και πίστευες ως τώρα! Αν δεν έχεις σχέση, τότε σίγουρα θα απολαύσεις στο έπακρο τις εξελίξεις που θα υπάρξουν! Αν όμως ήδη είσαι σε σχέση, τότε οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι πολλοί και δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το Φεβρουάριο μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων! Με την δημιουργικότητα και τον δυναμισμό που θα έχεις, θα μπορέσεις να κάνεις την διαφορά και να δεις σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σου! Επιπλέον, θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα σε ευνοήσουν! Κάλεσε την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη στο 14788 για μια προσωπική πρόβλεψη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-02-2015 23:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι