blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούλιο του 2012

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούλιο του 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις αριθμολογίας για το μήνα Ιούλιο. Οι αριθμοί κρύβουν αρκετά σημαντικά μηνύματα για την πορεία, το μέλλον και τη ζωή μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε τις τάσεις του μήνα που διανύουμε. Διάβασε το ειδικό αφιέρωμα αριθμολογίας για το μήνα Ιούλιο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού!

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Είναι ένα διάστημα που θα αναλάβεις να διεκπεραιώσεις αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, την καριέρα και τα οικονομικά, παράλληλα όμως θα επιδοθείς και στην διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την κοινωνική σου ζωή. Δείξε ψυχραιμία και υπομονή και δώσε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις πιο ήρεμες τις καλοκαιρινές σου διακοπές που θα ακολουθήσουν. Ο Ιούλιος σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις λίγο οργάνωση στη ζωή σου, να ξεκινήσεις νέες εργασίες αλλά και να συσφίγξεις τις σχέσεις σου με άτομα που είχες απομακρυνθεί. Τα άτομα του περιβάλλοντός σου, θα χρειαστούν αυτό το μήνα την βοήθειά σου και εσύ θα λειτουργήσεις υποστηρικτικά απέναντί τους! Στα ζητήματα καρδιάς, είτε είσαι σε σχέση, είτε βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αυτό το μήνα έχεις την εύνοια να σταθεροποιήσεις μία σχέση και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ερωτικής δέσμευσης για εσένα!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των απρόβλεπτων εξελίξεων, για σένα που ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σου είναι το 2. Τα πράγματα θα εξελίσσονται εντελώς απρόσμενα και συχνά θα βγαίνεις εκτός προγράμματος, ενώ οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Αυτός ο μήνας σε καλεί να καταρρίψεις σκέψεις και πιστεύω που είχες από το παρελθόν και σε ωθεί να ανανεώσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Είναι ένας μήνας ανάπτυξης και εξέλιξης, ενώ σιγά – σιγά θα διαπιστώσεις ότι οι επιθυμίες σου αλλά και οι σκέψεις σου διανύουν ένα μεταβατικό στάδιο μεταμόρφωσης. Θα μάθεις νέες πληροφορίες και θα αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Παράλληλα θα αλλάξει και η άποψή σου για κάποια άτομα που υπάρχουν στη ζωή σου και τώρα ποια θα τα δεις με διαφορετικό μάτι! Τον Ιούλιο θα προκύψουν μετακινήσεις, ένα ανανεωτικό ταξιδάκι, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, emails, ειδήσεις και επαφές με άτομα που έχεις καιρό να μάθεις νέα τους! Μπορεί κάποιες στιγμές να διαπιστώσεις ότι έχεις έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ή ότι έχεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να ξεφύγεις από κάθε τι που σε ζορίζει. Το δυνατό σου σημείο όμως αυτό το μήνα θα είναι η δημιουργικότητα αλλά και η φαντασία σου. Στον τομέα των σχέσεων, τόσο των φιλικών όσο και των ερωτικών διακρίνεσαι από διάθεση για έντονες, δυνατές στιγμές. Είσαι πολύ κοντά στην ανανέωση, απλά πρόσεξε λίγο περισσότερο την επιπολαιότητά σου για να μην κάνεις λάθη που αργότερα θα μετανιώνεις!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Ο Ιούλιος είναι ένας ιδανικός μήνας για την εξέλιξη των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου υποθέσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υστερήσεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν, όμως αυτό το μήνα θα υπάρξει και ισορροπία γιατί πολύ απλά ότι δίνεις, μετά από λίγο θα το παίρνεις πίσω! Θα δεχθείς επιβράβευση για τις προσπάθειές σου και θα μπορέσεις να καλύψεις τα κενά του παρελθόντος! Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα σου ζητήσουν να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη με ένα κοντινό σου πρόσωπο, όπου θα χρειαστεί την υποστήριξη και την βοήθειά σου! Κατά την διάρκεια του μήνα θα διακρίνεις ότι πλέον δεν μπορείς εύκολα να σηκώσεις μύγα στο σπαθί σου και θα λες στους γύρω σου τα πράγματα με το όνομά τους , έστω και αν ξέρεις ότι τα λόγια σου μπορούν να πικράνουν. Άθελά σου μπορεί να πιέζεις τον σύντροφό σου, την οικογένειά σου ή ακόμα τους φίλους και τους συνεργάτες σου, να δουν τα πράγματα γύρω τους με τον τρόπο το δικό σου και η επίμονη στάση σου, θα οδηγήσει σε αντιθέσεις και καβγαδάκια. Το χαρούμενο νέο για τον Ιούλιο είναι ότι θα προκύψει ένα αναπάντεχο ταξιδάκι – που δεν το έχεις μέχρι τώρα στο πρόγραμμα- στο οποίο θα περάσεις πολύ καλά!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Πολλά αλλάζουν γύρω σου αυτό το μήνα αλλά η πιο σημαντική αλλαγή γίνεται μέσα σου! Τον Ιούλιο νιώθεις ανανέωση και ξαλαφρώνεις επιτέλους από δυσάρεστες σκέψεις και προβληματισμούς που σε έφθειραν μέχρι σήμερα! Είσαι σε ετοιμότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που θα το θέσεις σε εφαρμογή από αυτό τον μήνα. Γνωρίζεις καλά ότι οι επιλογές που έχεις να κάνεις δεν θα επηρεάσουν μόνο τη ζωή την δική σου αλλά και της οικογένειάς σου ή του συντρόφου σου και έστω και αν μέχρι τώρα δείλιαζες, φοβόσουν ή απλά το απέφευγες, τώρα θα κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια και θα κάνεις το επόμενο βήμα. Ο ενθουσιασμός, η ανυπομονησία και η λαχτάρα να γευτείς νέες εμπειρίες είναι τα κυρίαρχα συναισθήματά σου για αυτό τον μήνα. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, άκουσε την φωνή της καρδιάς αλλά και του ενστίκτου σου που θα σου δώσουν όλες τις απαντήσεις για αυτό που σε ανησυχούν! Τα οικονομικά και η καριέρα σου μπορεί να μην είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου για αυτό το μήνα, όμως θα κάνεις κάποια σχέδια για το μέλλον σου, που παρόλο που θα είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο, αργότερα αυτά τα σχέδια θα αποδειχθούν επιτυχημένα!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
 Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των ευκαιριών για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 5, για αυτό δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να μείνεις με σταυρωμένα χέρια! Η δουλειά και τα οικονομικά θα έχουν την προτεραιότητα στις δραστηριότητές σου και θα χρειαστεί από πλευράς σου να εργαστείς έξυπνα αλλά και σκληρά προκειμένου να πετύχεις κάποιους προσωπικούς σου στόχους. Η λογική και η πρακτικότητα θα σε διακρίνουν σε όλη την διάρκεια του μήνα και έστω και αν αυτή τη στιγμή σου φαίνεται ανέφικτο, πράγματι θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ή θα έχεις κάποιο οικονομικό κέρδος που θα σε ικανοποιήσει. Ακόμα και η τύχη είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου, για αυτό μην διστάσεις να την κυνηγήσεις, πάντα όμως με τρόπο συνετό και συγκροτημένο. Στον αισθηματικό τομέα, θα διακρίνεσαι από έντονο ερωτισμό, όμως η δέσμευση προς το παρόν σε τρομάζει ή απλά σε κουράζει!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Ο Ιούλιος είναι μία δοκιμαστική περίοδος για τις σχέσεις σου, κατά την οποία θα υπάρξουν προκλήσεις που θα τεστάρουν ποιους ανθρώπους πρέπει να διατηρήσεις στη ζωή σου και σε ποιους πρέπει να δώσεις «κόκκινη κάρτα»! Θα χρειαστεί να κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό, να σκεφτείς σοβαρά ποιες είναι οι προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες σου και εντέλει να πάρεις μία απόφαση για το πώς θα κινηθείς στο μέλλον με κάποιους ανθρώπους που σου αφήνουν αυτή τη στιγμή κάποια κενά. Σαφώς θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς και να προοδεύσεις και αυτό για την ώρα δεν σου φαίνεται ως μία εύκολη διαδικασία, αλλά σε τρομάζει και μόνο η σκέψη! Προσπάθησε να μην γίνεις έρμαιο των συναισθημάτων σου και μην αφήνεις την μελαγχολία και την αναπόληση να σταθούν εμπόδιο στο καλύτερο μέλλον που αναζητάς. Στα οικονομικά, δώσε προσοχή στους λογαριασμούς σου, γιατί μπορείς εύκολα να τους «φουσκώσεις» από λάθος προϋπολογισμό που μπορεί να κάνεις!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Λαχταράς με όλη την δύναμη της ψυχής σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να αλλάξεις τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω σου και σαν με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορέσεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου και να την κάνεις ακριβώς όπως έχεις ονειρευτεί! Ο Ιούλιος σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, σου χαρίζει δυναμισμό, κουράγιο αλλά και ανυπομονησία! Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στα καλύτερά της και με την αυθεντικότητά σου αλλά και τις λαμπρές σου ιδέες θα μπορέσεις να κάνεις πράξη πολλά από όσα έχεις στο μυαλό σου! Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία αλλαγή στο χώρο της εργασίας σου, ή να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά. Μπορεί να αναπτύξεις ένα νέο ταλέντο ή να διευρύνεις με κάποιον τρόπο τις γνώσεις σου! Στον αισθηματικό τομέα θα διακρίνεσαι από ρομαντισμό, ακόμα και αν δεν είσαι σε μία σχέση, τότε θα προκύψει ένα νέο άτομο που θα σε κάνει να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Οι σχέσεις σου τον Ιούλιο βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και όταν λέω σχέσεις, ενώ τις φιλικές, τις οικογενειακές, τις επαγγελματικές και πολύ παραπάνω τις αισθηματικές. Αρκετές στιγμές μπορεί να παρασύρεσαι και να μην αντιλαμβάνεσαι ποιες είναι οι ανάγκες αλλά και τα συναισθήματα των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη ή να εκδηλώνεις μία συμπεριφορά που απομακρύνει τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και έρχεσαι σε επαφή μαζί τους. Προσπάθησε λοιπόν αυτό το μήνα να περιορίσεις τον εγωισμό σου και να σκεφτείς ότι οι άνθρωποι γύρω σου, έχουν και αυτοί από την πλευρά τους την ανάγκη σου! Τον Ιούλιο θα χρειαστεί από την πλευρά σου να παίξεις το ρόλο του ισορροπιστή ή ακόμα και του ψυχαναλυτή γιατί κάποια σημαντικά άτομα για σένα, θα έχουν την ανάγκη σου! Στον αισθηματικό τομέα πρόσεξε το εξής: Είτε είσαι σε σχέση, είτε διανύεις περίοδο ελευθερίας, είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο στο χώρο της εργασίας σου, το οποίο θα σε φέρει σε μπελάδες ή θα σε μπερδέψει ψυχοσυναισθηματικά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την επιφυλακτικότητά σου και μην βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου! Θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου και θα καταφέρεις να πετύχεις καλύτερους όρους οικονομικής συνεργασίας , στους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Κατά την διάρκεια του μήνα, έστω και αν σου φαίνεται απίθανο, θα καταφέρεις να βρεις μία νέα πηγή εσόδων, που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πιο εύκολα πέρα, με τις υποχρεώσεις σου! Η αλλαγή εργασίας είναι μέσα στα πλάνα του μήνα όπως επίσης είναι πιθανό να έχεις μία μετακίνηση στην εργασία σου ή αλλαγή καθηκόντων. Η ανάγκη σου για αλλαγή θα σε ωθήσει να ρισκάρεις και να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Στις σχέσεις σου θα ήταν καλύτερο για σένα να αποφύγεις την ειρωνική στάση αλλά και την αυστηρή κριτική για να αποφύγεις τους καβγάδες και τις απομακρύνσεις. Μέσα στον Ιούλιο θα έρθεις σε επαφή με παλιούς φίλους, συνεργάτες, συγγενής ή ακόμα και με έναν παλιό σου έρωτα. Στα αισθηματικά σου θα διακρίνεσαι από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία. Προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο πολύ στα σοβαρά τα γεγονότα που υπάρχουν γύρω σου για να μπορέσεις να διατηρήσεις ένα πιο αρμονικό κλίμα σε μία σχέση ή γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Προς τα τέλη του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία, να ανανεωθείς και να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Ένα ταξιδάκι θα σε βοηθήσει να βρεις τον παλιό καλό σου εαυτό!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-07-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι