blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο του 2012

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο του 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις αριθμολογίας για το μήνα Ιούνιο. Οι αριθμοί κρύβουν αρκετά σημαντικά μηνύματα για την πορεία, το μέλλον και τη ζωή μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε τις τάσεις του μήνα που διανύουμε. Διάβασε το ειδικό αφιέρωμα αριθμολογίας για το μήνα Ιούνιο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδό του με κυρίαρχη από την πλευρά σου την επιθυμία να κάνεις ένα διάλειμμα από οτιδήποτε σε βαραίνει και σε προβληματίζει και να αφιερωθείς αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου! Τώρα είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα τα παραβλέπεις σοβαρά ενώ πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με έναν τρόπο πιο ανάλαφρο! Τον Ιούνιο θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις, να διαπραγματευτείς, να συμφωνήσεις και να εξισορροπήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η δημιουργικότητά σου αγγίζει κόκκινο και οι προτάσεις και οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου. Στα επαγγελματικά σου εξακολουθεί να επικρατεί η ασάφεια και η αβεβαιότητα, ενώ τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου αρχίζουν πλέον αυτό τον μήνα να πηγαίνουν αρκετά καλύτερα! Το επίκεντρο του μήνα είναι η διασκέδαση, για αυτό λοιπόν ετοιμάσου να το ρίξεις έξω γιατί είναι και κάτι που πραγματικά το έχεις ανάγκη!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Ο Ιούνιος είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 2. Το μυαλό σου θα είναι επικεντρωμένο στον τομέα της εργασίας σου και θα χρειαστεί να αναλάβεις ευθύνες οι οποίες θα σε εξαντλήσουν, όμως στην πορεία θα φανεί πως όλη αυτή η πίεση ήταν αποκλειστικά και μόνο για το δικό σου καλό. Θα έρθουν στιγμές μέσα στο μήνα που θα νιώσεις ότι δεν σου μένει χρόνος για τον εαυτό σου και πιθανότατα η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σε απογοητεύσει! Ωστόσο τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι στα ύψη τους και αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται ούτε στιγμή να το βάλεις κάτω! Το πρώτο μήνα του καλοκαιριού, θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου γιατί ο κύριος στόχος σου θα είναι να βελτιώσεις τη ζωή σου! Πλέον θα αντιμετωπίσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα, γιατί ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνιδάκια. Προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δείξε τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί θα σου κάνουν τα παράπονά τους ότι τους παραμελείς!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των αλλαγών και των απροσδόκητων γεγονότων, για σένα που έχεις το 3 ως προσωπικό γενέθλιο αριθμό! Όσο καλό και να είναι το πρόγραμμα που θα έχεις κάνει, να προετοιμαστεί ότι θα υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές στα σχέδιά σου. Ετοιμάσου να ζήσεις λοιπόν έναν μήνα με περιπέτεια, που θα σου προσφέρει απλόχερα νέες εμπειρίες, όμως δεν θα σου δώσει την ευκαιρία να διατηρήσεις την σταθερότητα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα βρεθείς σε εγρήγορση, για να αρπάξεις νέες ευκαιρίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και πραγματικά θα καταφέρεις να δεις κάποια βελτίωση σε κάποιους τομείς της ζωής σου, όπως για παράδειγμα στον οικονομικό. Ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό να προκύψει κατά την διάρκεια του μήνα, ή πολύ πιθανό να κάνεις μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού σου! Στον τομέα του έρωτα, θα επικρατεί ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και θα έρθεις πιο κοντά στο άτομο που ποθείς. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα προκύψει ένας νέος έρωτας που θα σου πάρει τα μυαλά. Προσοχή όμως, γιατί θα στηρίζεται στον ενθουσιασμό και στην παρόρμηση!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Μπορεί να σου φαίνεται απίθανο ή δύσκολο, κι όμως τον Ιούνιο θα καταφέρεις να αποκτήσεις σταθερότητα και δύναμη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σε βρίσκει έχοντας πλέον περισσότερο κατανόηση στις ανάγκες σου και γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις και τι προσμένεις από τη ζωή αλλά και από τους ανθρώπους που υπάρχουν στο πλάι σου. Στα αισθηματικά σου έχεις να περάσεις ακόμα κάποιες δοκιμασίες, όμως θα είναι προς όφελός σου, γιατί τώρα θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και θα ξέρεις καλύτερα που πατάς και που βρίσκεσαι. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι και εσύ από την πλευρά σου θα συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα πραγματικά σου αισθήματα για έναν άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή σου και που μέχρι σήμερα δεν ήξερες ή δεν ήθελες να δεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι για εκείνον. Αν μία ερωτική σχέση καταφέρει να διατηρηθεί μετά το τέλος αυτού του μήνα, τότε θα σταθεροποιηθεί πλήρως και θα παραμείνει μόνιμη! Στον τομέα της καριέρας ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνεις μία επέκταση, να πάρεις μία προαγωγή, να αναλάβεις μία νέα εργασία ή πολύ απλά να αυξήσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου.
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σε βρίσκει με μία απόμακρη και σκεπτική διάθεση, αφού τώρα έχεις την ανάγκη να συλλογιστείς το παρελθόν σου, να σκεφτείς το παρόν σου και να προγραμματίσεις το μέλλον σου! Θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη σοβαρότητα και ωριμότητα και θα θελήσεις να μελετήσεις σε βάθος τις επόμενες κινήσεις σου, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις. Στον τομέα των αισθηματικών σου, είναι βέβαιο ότι για την ώρα θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, ή δεν είσαι ακόμα σε ετοιμότητα για κάτι πιο σταθερό ή μόνιμο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε θα νιώσεις την ανάγκη για λίγο να αποτραβηχτείς από το σύντροφό σου προκειμένου να σκεφτείς σοβαρά ποιο θέλεις να είναι το μεταξύ σας μέλλον. Εμπιστέψου αυτό το διάστημα το ένστικτό σου, το οποίο δεν θα σε διαψεύσει, αλλά θα σου δώσει σωστές κατευθύνσεις. Στον τομέα της καριέρας, δεν πρέπει να φοβάσαι να διεκδικήσεις τους στόχους σου, γιατί με την μεθοδικότητα και την μαεστρία που σε διακρίνει αυτό το μήνα, σίγουρα μπορείς να καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά, η περίοδος στενότητας που σε διακρίνει θα σε κάνει να αρκεστείς σε έναν πιο λιτό τρόπο ζωής, όμως αυτό δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου.
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Με το ξεκίνημα του Ιουνίου μπαίνεις σε μία πολύ εποικοδομητική περίοδο, κατά την οποία θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών που έκανες κατά τους περασμένους μήνες. Παράλληλα αυτό το μήνα μπορείς να θέσεις νέους στόχους, να κάνεις νέα πλάνα και να τολμήσεις να διεκδικήσεις ακόμα και πράγματα που μέχρι πρότινος σου φαίνονταν ακατόρθωτα! Στον τομέα των επαγγελματικών σου, θα καταφέρεις να αποκτήσεις αναγνωρισιμότητα και η αξία σου θα επιβραβευτεί, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι τώρα μπορεί να υπάρξει μία προαγωγή ή εύρεση εργασίας με πολύ καλές συνθήκες. Στον τομέα των σχέσεων (φιλικών, αισθηματικών, οικογενειακών), θα καταφέρεις να εξομαλύνεις το κλίμα και με την διπλωματία σου αλλά και την υπομονή σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που αγαπάς. Όσο για τον τομέα των αισθηματικών σου, ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο σε όλη την διάρκεια του μήνα και έχεις να ζήσεις πολύ δυνατές συγκινήσεις. Δείξε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να προβείς σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Σίγουρα έχεις καταφέρει πολλά ως τώρα και μπορεί και εσύ ο ίδιος να αποκαλείς τον εαυτό σου «ήρωα» γιατί κατάφερες να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις γύρω σου και να σταθείς στα πόδια σου σε περίοδο που σου ήρθαν πολύ δύσκολα. Τον μήνα Ιούνιο όμως, αντί να νιώθεις ικανοποίηση από την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων, κυριαρχεί μέσα σου το αίσθημα του κενού, γιατί προσδοκάς κάτι περισσότερο και δεν μπορείς να αρκεστείς σε ότι ήδη έχεις κατοχυρώσει. Κατά την διάρκεια του Ιουνίου θα θελήσεις να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε ζητήματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν και θα κάνεις ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα με νέα κίνητρα και πολύ ενθουσιασμό! Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα λείψουν σε όλη την διάρκεια του μήνα, όμως θα χρειαστεί από πλευράς σου να μετριάσεις την εκρηκτικότητά σου και να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις, τι είναι αυτό που αισθάνεσαι και τι πραγματικά προσμένεις. Προς το τέλος του Ιουνίου θα ξέρεις πλέον πιο ξεκάθαρα όλες τις προοπτικές που έχουν οι προσωπικές σου υποθέσεις και θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον σου!
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Αυτό το μήνα θα θέσεις νέους στόχους, θα κάνεις καινούρια όνειρα και θα επικεντρωθείς με δυναμισμό αλλά και με πείσμα στην υλοποίησή τους. Ο Ιούνιος σε βρίσκει με κέφι, αισιοδοξία, ενθουσιασμό αλλά και με ισχυρά κίνητρα που σε ωθούν να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση να μεγαλουργήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στον τομέα της εργασίας, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να αναλάβεις νέα έργα, για να κάνεις νέα συμφωνίες και για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα σου δοθούν σε όλη την διάρκεια του μήνα και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Στον τομέα των ερωτικών, τόλμησε να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να έχεις την βεβαιότητα ότι θα βρεις την πλήρη ανταπόκριση. Αν δεν είσαι ήδη σε μία σχέση ή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, προετοιμάσου γιατί ο έρωτας θα προκύψει μέσα από το χώρο της εργασίας σου και θα σε βάλει σε διλήμματα. Προσπάθησε να σκέφτεσαι με σύνεση κάθε κίνηση και απόφαση σου και θα ήταν φρόνιμο για την ώρα να αποφύγεις τα επικίνδυνα ρίσκα.
 
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Έφτασε επιτέλους η στιγμή να μπεις για λίγο στην θέση των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους συναισθήματα. Τον Ιούνιο θα δεις με μεγαλύτερη ευαισθησία κάποιους τομείς της ζωής σου και θα αντιμετωπίσεις περισσότερο με την καρδιά παρά με την λογική τις καταστάσεις γύρω σου. Για τα αισθηματικά σου είναι ένα ιδιαίτερα φλογερό και ερωτικό διάστημα κατά το οποίο θα βιώσεις πολύ όμορφες ρομαντικές στιγμές που θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, τότε ναι, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα στηρίζεται στην αμοιβαία επικοινωνία και θα σου δώσει όλα τα ερεθίσματα για να θελήσεις να κάνεις μία πολύ καλή σχέση. Μία ξαφνική πρόσκληση για ένα ταξιδάκι ή για μία επίσκεψη σε ένα φιλικό πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, θα σου δώσει μέσα στο μήνα μεγάλη χαρά. Στον τομέα της καριέρας σου, αυτό το μήνα θα υπάρξει πνεύμα συναδελφικότητας και μέσα από την ομαδική εργασία θα καταφέρεις να πετύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Για τα οικονομικά σου, καλύτερα να αποφύγεις για την ώρα τις παρορμητικές αγορές για να μην μείνεις με άδειο πορτοφόλι!

Πηγή Myastro.gr.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι