blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Αριθμολογία: Ο αριθμός του πεπρωμένου σου.

 
Αριθμολογία: Ο αριθμός του πεπρωμένου σου.
Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 8
 

Αριθμολογία: Βρες εδώ τον αριθμό του πεπρωμένου σου με βάση την ημερομηνία γέννησης σου και μάθε τι σημαίνει για τη σχέση σου, τα επαγγελματικά και τον χαρακτήρα σου. Η αριθμολογία μας αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για το πεπρωμένο μας, την προσωπικότητά μας, αλλά και το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας! Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθούν να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Διάβασε παρακάτω τα χαρακτηριστικά σου, και δες στο τέλος του άρθρου όλα όσα αφορούν τη σχέση σου, καθώς και τις προβλέψεις αριθμολογίας για σένα.

Sponsored Links

Βρες τον προσωπικό αριθμό σου και μάθε τι σημαίνει

Στην αριθμολογία, για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του πεπρωμένου μας, προσθέτουμε την ημέρα, τον μήνα και το έτος γέννησης. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 26 Νοεμβρίου 1984, γράψτε σ’ ένα χαρτί την ημερομηνία 26-11-1984 και αθροίστε ένα – ένα τα ψηφία: 2+6+1+1+1+9+8+4=32. Αν το αποτέλεσμα της πρόσθεσης είναι μεγαλύτερο του 9, τότε προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία του αποτελέσματος, μέχρι να προκύψει μονοψήφιος αριθμός (από το 1 έως το 9). Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση, προσθέτουμε τα ψηφία 3+2, οπότε ο προσωπικός αριθμός σας είναι το 5.

Δες λοιπόν τώρα την ερμηνεία της αριθμολογίας και και τι σημαίνει για τη σχέση σου, τα επαγγελματικά, τον χαρακτήρα σου και γενικά τη διαδρομή σου στη ζωή.

Αριθμολογία 1: Ο ηγέτης

Στην αριθμολογία, μεταξύ των εννέα μονοψήφιων αριθμών, ο αριθμός 1 κατέχει ξεχωριστή θέση. Σύμφωνα και με την πυθαγόρεια αριθμολογία, το 1 είναι ο αριθμός της δημιουργίας, η πρωταρχική δύναμη από την οποία προκύπτουν όλοι οι άλλοι αριθμοί.

Ο αριθμός 1 είναι μια ισχυρή δύναμη που παράγει αποτελέσματα και δεν επιτρέπει σε κανέναν ή σε οτιδήποτε να περιορίσει τις δυνατότητές του. Το 1 είναι με τη θετική πλευρά της λέξης επιθετικό και διαθέτει την απαραίτητη ενέργεια για τη δημιουργία και την παραγωγή. Το 1 είναι πάντα στο προσκήνιο και κατευθύνει και οδηγεί τους άλλους. Το σχήμα του αριθμού 1, όπως το σχήμα όλων των άλλων συμβόλων, αντανακλά το νόημα του. Στέκεται όρθια, με υπερηφάνεια και σκοπό. Ισχυρό, αποφασισμένο, σταθερό και με συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό, το 1 μπορεί να μετατρέψει τα όνειρα και τις ιδέες σε πραγματικότητα. Βάζει τα εμπόδια στην άκρη ή απλά διαπερνά μέσα από αυτά.

Έχοντας τον αριθμό 1 τείνεις να αντιμετωπίζεις κατάματα την πολυπλοκότητα της ζωής. Θα το έχεις ήδη καταλάβει, το 1 είναι το πιο αρσενικό όλων των αριθμών. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ξέρεις να διαχωρίζεις εύκολα το σωστό από το λάθος. Δεν χάνεις χρόνο σε αφηρημένες ιδέες ή οτιδήποτε άλλο που δεν συμβαδίζει με την επιδίωξη των στόχων σου. Είσαι ρεαλιστής, εξωστρεφής πολεμιστής, και δεν διστάζεις να έλθεις σε αντιπαράθεση για να επιβάλλεις τις αξίες σου. Είσαι εξαιρετικά πεισματάρης, θαρραλέος και πρόθυμος να δοκιμάσεις οτιδήποτε καινούργιο, ακόμη και με ρίσκο, προκειμένου να υλοποιήσεις τα όνειρα σου. Έχεις μια υψηλή ποιότητα, μια αίσθηση τιμής και ευθύνης που απαιτεί τον σεβασμό των άλλων και διαθέτεις μια αίσθηση δικαιοσύνης που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Δεν αντέχεις να δεις την αδικία χωρίς να επέμβεις για να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Η καθαρότητα του στόχου είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό σου. Βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και η υποκρισία δεν έχει καμία πιθανότητα ύπαρξης στη ζωή σου. Κάνεις φίλους για τη ζωή και αποφεύγεις τις επιφανειακές σχέσεις. Δεν έχεις άσχημα συναισθήματα και σου αρέσει η διασκέδαση με φίλους. Οι άλλοι θαυμάζουν το χιούμορ σου και δημιουργείς ευχάριστη ατμόσφαιρα στην παρέα. Είσαι πάντα στο πλευρό των άλλων όταν χρειάζονται βοήθεια. Είσαι ο πλέον αφοσιωμένος προστάτης ή ο πιο γενναιόδωρος συνεργάτης που μπορεί κάποιος να συναντήσει στη ζωή του.

Όσον αφορά τα ερωτικά σου, είσαι ο πιο δύσκολος από όλους τους εραστές: απαιτητικός, ζηλότυπος, αντιπαραθετικός και ανυπόμονος. Στην εργασία, οι συνεργάτες σου θα περάσουν δύσκολες στιγμές, εξαιτίας ότι θέτεις υψηλούς στόχους και πρέπει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου. Αλλά, μέσα από αυτή τη στάση σου, οι άλλοι διδάσκονται πολλά από σένα και θα ανταμειφθούν για τους κόπους τους. Αν κάποιος έλθει σε άδικη αντιπαράθεση μαζί σου, θα του κάνεις δύσκολη τη ζωή.

Γενικά στη διαδρομή της ζωής, η ευτυχία και η ικανοποίησή σου θα προέρχονται από την εργασία σου, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Ο αριθμός 1 εν συντομία: Είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός και εξωστρεφής! Θέλεις να έχεις πάντα την πρωτιά και να υπερέχεις σε όλους τους τομείς της ζωής! Βασική προτεραιότητά σου είναι η καταξίωση σου και υπερβάλεις των δυνάμεων σου προκειμένου να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις δραστηριότητές σου! Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και διαθέτεις αποφασιστικό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα μπορούσαν να σε περιγράψουν ατίθασο και ασυμβίβαστο, γιατί πράγματι θέλεις να κάνεις πάντα το δικό σου, έστω και αν μέσα σου ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος!

Στον έρωτα λατρεύεις το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, δεν μπορείς όμως εύκολα να δεχτείς την απόρριψη! Στον επαγγελματικό τομέα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σου δίνουν την ευκαιρία να ηγείσαι ή να κατευθύνεις μία ολόκληρη ομάδα, για αυτό άνετα θα μπορούσες να διαπρέψεις ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας.

Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως η καθημερινότητά μας είναι μία μεγάλη αρένα, που πρέπει καθημερινά να δίνουμε τις μάχες μας. Σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις, καθώς και να περιορίσεις τις εγωιστικές σου τάσεις. Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 2: Ο διπλωμάτης

Στην αριθμολογία, ως ο πιο θηλυκός μεταξύ όλων των αριθμών, εκ πρώτης όψεως, το 2 δεν συνδέεται με ισχύ και δύναμη. Πριν από όλα, από τη φύση του, είναι σχεδόν πάντοτε απαλό, διακριτικό, ενεργεί με διπλωματία, συγχωρεί και κατανοεί. Του αρέσει να ζει ειρηνικά και να αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σε ξεγελά, γιατί το 2 έχει τον τρόπο του για να αποφεύγει τις δύσκολες καταστάσεις και να ξεπερνά τα όποια προβλήματα.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Αν κοιτάξεις το σχήμα του 2, θα αναγνωρίσεις μια συμβολική αναπαράσταση ανθρώπου που λυγίζει σε ένα γόνατο με το κεφάλι και την πλάτη να υποκλίνονται με ταπεινοφροσύνη. Όταν ο ταπεινός 2 δεχθεί επίθεση και επιβαρυνθεί με ένα μεγάλο βάρος, θα λυγίσει και θα κάμψει όσο χρειάζεται. Και μόλις το βάρος απομακρυνθεί, η ελαστική και ευλύγιστη φύση του θα του επιτρέψει να έρθει αμέσως προς τα πίσω, φαινομενικά με ελάχιστη βλάβη και θα συνεχίσει να παίζει το ρόλο του.

Η δύναμή σου λοιπόν είναι ανθεκτική και διαρκής, ακριβώς όπως το σχήμα του αριθμού 2 το αντανακλά τόσο όμορφα. Διαθέτεις κάτι περισσότερο από εκείνο που βλέπει κανείς όταν σε κοιτά για πρώτη φορά και γι’ αυτό συχνά είσαι εσύ η αληθινή δύναμη μέσα σε μια οικογένεια ή μια παρέα. Είσαι  ιδανικός για να παρέχεις έξυπνες και διορατικές συμβουλές στους άλλους.

Είσαι έξυπνος, διπλωμάτης, διαθέτεις χάρη, αισθησιασμό και ξέρεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου με την ήπια δύναμη της πειθούς σου. Είσαι γεννημένος ψυχολόγος, δεν υπάρχει τίποτα για την ανθρώπινη φύση που να σου διαφεύγει. Ελέγχεις συχνά το αποτέλεσμα των γεγονότων, χωρίς να το γνωστοποιείς στους άλλους. Στην καθημερινή ζωή, συμβαίνει συχνά κάποιοι άλλοι να επιβραβεύονται για τις ενέργειες και τα επιτεύγματα σου, λόγω ότι ο ίδιος δεν θα τα διαλαλήσεις ποτέ. Αυτό δεν σε ενοχλεί, γιατί έχεις το χάρισμα να διαθέτεις υπομονή. Γνωρίζεις ότι θα έρθει η ώρα της αναγνώρισης. Αλλά ακόμα κι αν δεν παίρνεις πάντα την αναγνώριση που σου αξίζει, καταλαμβάνεις μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των άλλων.

Σου αρέσει η τέχνη και η μουσική, έχεις στυλ στην εμφάνιση και το ντύσιμο σου. Μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημά σου είναι η αίσθηση του χιούμορ σου που σε καθιστά εξαιρετικά δημοφιλή.

Στη σχέση σου συμπεριφέρεσαι με ευγένεια και προσφέρεις αγάπη, αλλά θα εκφράσεις τρομερό θυμό αν το ταίρι σου σε προδώσει. Αν ο/η σύντροφος σου σε απατήσει θα τηρήσεις εκδικητική, σκληρή στάση και θα απομακρυνθείς χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου ή να εκφράσεις αισθήματα λύπης ή τύψεις. Το μόνο που θα κάνεις είναι να δεις πως θα σηκωθείς το συντομότερο για να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου.

Ως σύντροφος, είσαι ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο. Θα υπερασπιστείς το ταίρι σου με κάθε κόστος και η αφοσίωσή σου θα είναι σταθερή και διαχρονική. Είσαι αφιερωμένος στον σύντροφο σου, αλλά επίσης απαιτείς να αφιερωθεί και αυτός σε σένα. Αν και δεν είσαι ιδιαίτερα υλιστής, σου αρέσει ο σύντροφος σου να σου δείχνει την προσοχή του με μικρά δώρα ή λουλούδια.

Με άλλα λόγια, είσαι ένας αισθησιακός, χαριτωμένος, πιστός συνεργάτης ή σύντροφος που μπορεί να είναι λίγο απαιτητικός, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Υπάρχει και μια άλλη σημαντική πτυχή του αριθμού 2. Είσαι διαισθητικό άτομο και προσελκύεσαι από το απόκρυφο και το μεταφυσικό. Έχεις ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση, την οποία όμως δεν εκμεταλλεύεσαι για δικό σου όφελος. Η πραγματική αξία της διαισθητικής σου ανιδιοτέλειας φαίνεται με τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους, ενεργώντας μεν με τακτική, αλλά και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Όπως ένας καλός διπλωμάτης ή πολιτικός, συχνά αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα αληθινά κίνητρα των άλλων, και με τη σαφήνεια των παρατηρήσεων και συμβουλών σου συχνά βοηθάς τους άλλους να κατανοήσουν καλύτερα τους εαυτούς τους.

Ο αριθμός 2 εν συντομία: Αν στην αριθμολογία έχεις τον αριθμό 2, η συντροφικότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά των σχέσεων είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου! Είσαι ένας γλυκός, ευγενικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιόδοξη σκέψη για τη ζωή. Μπορείς να λειτουργήσεις πιο αποδοτικά όταν είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό και προσπαθείς πολύ προκειμένου να διατηρείς ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου!

Η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα, είναι δύο από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου. Αρκετά συχνά δεν ξέρεις τι θέλεις, μπερδεύεσαι και έχεις ανάγκη από μία συμβουλή και καθοδήγηση προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Για να βγεις από την δύσκολη θέση, ρίχνεις αρκετές στιγμές το μπαλάκι στους ανθρώπους που αγαπάς, προκειμένου να αποφασίσουν για ένα φλέγον θέμα που σε αφορά! Με την διπλωματία και την ευγένεια που διαθέτεις καταφέρνεις να έχεις μόνο κύκλο θαυμαστών γύρω σου.

Στον ερωτικό τομέα, θέλεις να έχεις στο πλάι σου ένα ερωτικό ταίρι με το οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, αποφεύγεις τους καβγάδες και τους χωρισμούς και η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μονάχα, γιατί πολλές φορές παραβλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν στις αισθηματικές σου σχέσεις και συμβιβάζεσαι με πολύ λιγότερα από αυτά που πραγματικά σου αξίζουν!

Στον επαγγελματικό τομέα φημίζεσαι για τους έξυπνους και μεθοδικούς χειρισμούς σου και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και με την πολιτική! Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή είναι ότι με την αγάπη και την ενότητα, όλα γύρω μας μπορούν να γίνουν πιο όμορφα! Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 3: Ο επικοινωνιακός

Στην αριθμολογία, με τον αριθμό 3 έχεις τον χαρακτήρα ενός ταλαντούχου έφηβου που εξακολουθεί να είναι υπό την προστασία των γονέων του ή του περιβάλλοντος του: λίγο χαλασμένος, σίγουρα διάσπαρτος και συνεχώς σε ανάγκη καθοδήγησης. Παρόλα αυτά, έχεις μια εκπληκτική ικανότητα να εκφράζεσαι στο δημιουργικό πεδίο. Έχεις μια μεγάλη ανάγκη έκφρασης συναισθημάτων, ιδεών και οραμάτων, που σε συνδυασμό με την εξωστρεφή προσωπικότητα σου, είναι πιθανό να επιδιώξεις μια σταδιοδρομία στην τέχνη, όπως ζωγραφική, χορό, αλλά μπορεί να εξελίξεις το ταλέντο σου και ως ηθοποιός, εκφωνητής, παρουσιαστής, τραγουδιστής, συγγραφέας ή ποιητής. Οι κοινωνικές σου δεξιότητες είναι επίσης εξαιρετικές. Διαθέτεις γοητεία, ευστροφία και αίσθηση του χιούμορ και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η καλή εμφάνιση και η γοητεία σου σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό στους γύρω σου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι επιδιώκουν την παρέα σου. Οι φίλοι και συγγενείς σου είναι σχεδόν πάντα πρόθυμοι να συγχωρήσουν τα λιγότερο θετικά γνωρίσματα σου, όπως η έλλειψη εστίασης, η αναποφασιστικότητα, η τάση να χρονοτριβείς, η αδυναμία να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου και η απροθυμία να αναλάβεις ευθύνες. Γενικά, έχεις την τάση να απολαμβάνεις την καθημερινή ζωή εφ' όσον όλα είναι καλά, αλλά όταν προκύπτουν προβλήματα χρειάζεσαι τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Παρόλα αυτά, μια εκπληκτική ιδιότητα που έχεις είναι η τάση σου να είσαι "τυχερός", ή μάλλον, να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αυτό δεν τυχαίο, αλλά συνδέεται με την έμφυτη ισχυρή διαίσθηση που διαθέτεις.

Οι σχέσεις, τουλάχιστον αυτές που περιλαμβάνουν μακροπρόθεσμη δέσμευση και πίστη, αποτελούν μια πρόκληση για σένα. Με πολλές γνωριμίες (πιθανώς περισσότερο από τον μέσο όρο των υπόλοιπων ανθρώπων), αισθάνεσαι εγκλωβισμένος όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση που απαιτεί δέσμευση. Αν κάποιος όμως σε απορρίψει θα εκφράσεις συναισθήματα ζήλειας, που γρήγορα θα ξεχάσεις για να στραφείς σε άλλες αγκαλιές. Αυτό συμβαίνει λόγω ότι έχεις μια βαθιά κρυμμένη αίσθηση ανασφάλειας, και νιώθεις πάντα ότι κάτι σου διαφεύγει.

Δύσκολα ο χαρούμενος τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα θα αντικατασταθεί από την ήσυχη ηρεμία που φέρνει μόνο η αληθινή σοφία. Προτιμάς να είσαι ευτυχισμένος, αισιόδοξος και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος διαβίωσης μπορεί να σε βρει απροετοίμαστο για τις πιο απαιτητικές εμπειρίες που φέρνει αναπόφευκτα η ζωή. Και ενώ στον κόσμο που ζούμε επικρατεί η νοοτροπία ότι οι χαρούμενες στιγμές είναι το ιδανικό, οι δυσάρεστες εμπειρίες μπορούν να είναι αυτές που φέρνουν πολύ μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στη ζωή μας.

Για τον αριθμό 3, η ευτυχία μπορεί να είναι εύκολο να επιτευχθεί, αλλά είναι σχεδόν πάντα μια συνέπεια υλιστικής ή φευγαλέας ικανοποίησης, όπως η απόκτηση ενός αγαθού, μια νέα σχέση ή μια εκδρομή. Η μεγαλύτερη πρόκληση για σένα είναι να μάθεις ότι η πραγματική ομορφιά της ζωής δεν βρίσκεται στα αποκτήματα ή τις αυταπάτες μας, αλλά μάλλον είναι κρυμμένη μέσα στους συνανθρώπους μας και τη σχέση που έχουμε με αυτούς. Όταν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το μειονέκτημα σου, τότε θα αποκτήσεις μια μοναδική ικανότητα να καθοδηγήσεις και να βοηθήσεις άλλους να φτάσουν στον ίδιο στόχο.

Ο αριθμός 3 εν συντομία: Όπου υπάρχει διασκέδαση, πάρτι και χαρά, είσαι και εσύ μέσα, αφού είσαι ένας άνθρωπος πρόσχαρος, κεφάτος και γλεντζές! Ο αριθμός πεπρωμένου 3, φανερώνει ότι είσαι ένα επικοινωνιακό, κοινωνικό, αλλά και αισιόδοξο άτομο, γεμάτο δίψα για ζωή. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Διαθέτεις ταλέντο στο λόγο – είτε στον γραπτό, είτε στον προφορικό- μπορείς με τον συνδυασμό των λέξεων αλλά την πειστικότητα που διαθέτεις να μεταδίδεις τις ιδέες σου και να επηρεάζεις με θετικό τρόπο τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Διαθέτεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και η παρουσία σου είναι περιζήτητη παντού, αφού όλοι σε αποκαλούν η ψυχή της παρέας. Μεταδίδεις θετική ενέργεια στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, για αυτό και όταν κάποιο δικό σου άτομο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, αναζητά την παρουσία σου για να αποφορτιστεί και για να νιώσει καλύτερα. Λατρεύεις τα ταξίδια, την γνώση και τις νέες εμπειρίες. Θέλεις παντού να δίνεις το προσωπικό σου στίγμα και να πρωτοπορείς!

Στον έρωτα λειτουργείς με πάθος και ερωτισμό, όμως για να σε εξιτάρει ένας άνθρωπος ερωτικά, πρέπει πρώτα από όλα να μοιράζεσαι μαζί του καλή επικοινωνία και να έχει καταφέρει με την εξυπνάδα και την ευστροφία του να συνεπάρει το μυαλό σου, χωρίς να σου ασκήσει πίεση!

Στον επαγγελματικό τομέα, φροντίζεις πάντα να καινοτομείς και σου ταιριάζουν απόλυτα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες και τα ταξίδια!

Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι ότι τα υλικά αποκτήματα δεν είναι το παν και πως με τον διάλογο και την σωστή επικοινωνία, λύνονται τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της ζωής. Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 4: Ο ισχυρός

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 4 αντανακλά δύναμη και σταθερότητα. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αξιοπιστία, η παραγωγικότητα, η ακρίβεια και η υπακοή.

Είσαι ένα αξιόπιστο, συμβατικό και παραδοσιακό άτομο. Δεν σου αρέσει η έντονη κοινωνική ζωή, προτιμάς την ηρεμία. Είσαι σταθερός χαρακτήρας και κυνηγάς τους στόχους σου με επιμονή. Παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματά σου, αλλά δεν κυνηγάς οικονομική ανταμοιβή ή δημόσια αναγνώριση, σου αρκεί η ηθική ικανοποίηση. Είσαι ταπεινός, ντύνεσαι απλά και προσαρμόζεσαι εύκολα στο περιβάλλον σου.

Σου αρέσει η καθαριότητα και η τάξη. Δεν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή των άλλων, αλλά δεν θα διστάσεις να έλθεις σε αντιπαράθεση και θα αγωνιστείς με νύχια και με δόντια αν κάποιος προσπαθήσει να σε βλάψει. Πιστεύεις στην προσπάθεια και τον έλεγχο, και σίγουρα εστιάζεις στο στόχο, αν και συνήθως οι στόχοι σου είναι απλοί. Δεν είσαι οραματιστής, αλλά σου αρέσει να παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια. Είσαι ικανός, έχεις εξαιρετική μνήμη και δεν τεμπελιάζεις. Είσαι ο τέλειος υπάλληλος, αλλά οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι στα ατού σου. Αποδίδεις καλύτερα όταν εργάζεσαι σε περιβάλλον που νιώθεις σιγουριά και που σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο.

Δεν σου αρέσει να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου, προτιμάς να σκέφτεσαι και να δρας γήινα και συμβατικά. Μπορείς να εξελιχθείς σε έναν εξαιρετικό επαγγελματία και διοργανωτή. Δεν υποχωρείς εύκολα, ειδικά όταν είσαι πεπεισμένος ότι κάνεις το "σωστό" και αποδίδεις καλύτερα όταν σου ανατίθενται καθήκοντα που περιλαμβάνουν διοικητικές και οργανωτικές εργασίες. Να ξέρεις πως αρκετά άτομα με τον αριθμό 4 βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες των επιχειρήσεων. Επίσης, γίνονται ικανοί πολιτικοί. Αν δουλέψεις σκληρά θα μπορέσεις να φτάσεις στην κορυφή του επαγγέλματός σου, αν γίνεις πιο κοινωνικός.

Όπως και με οποιονδήποτε αριθμό, υπάρχουν κάποια αντιφατικά χαρακτηριστικά μέσα στο 4. Για παράδειγμα, ενώ δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και δεν επιδιώκεις τη διασκέδαση, έχεις εκπληκτικό χιούμορ. Επιπλέον, παρόλο που είσαι αυστηρός και πειθαρχημένος γονέας, είσαι επίσης εξαιρετικά αφοσιωμένος στην οικογένεια σου και θα κάνεις οτιδήποτε για να έχουν τα παιδιά σου αυτό που χρειάζονται.

Ο αριθμός 4 έν συντομία: Ο προορισμός σου σε αυτή τη ζωή είναι να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις και να βάλεις γερά θεμέλια που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Ο αριθμός πεπρωμένου 4 υποδηλώνει ότι είσαι γεννημένος/η για σπίτι και οικογένεια.

Είσαι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο και οργανωτικό! Όλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σου, γιατί ξέρουν εκ των προτέρων ότι λειτουργείς με σεβασμό και συνέπεια σε κάθε τομέα της ζωής σου. Είσαι λάτρης της παράδοσης και διαθέτεις ηθικές αξίες, τις οποίες δεν επιτρέπεις ποτέ και σε κανέναν να τις καταπατά! Διαθέτεις μεγάλη αγάπη για την οικογένειά σου, την οποία σέβεσαι και στηρίζεις με κάθε τρόπο! Αρκετές στιγμές γίνεσαι συντηρητικός και σεμνότυφος και δεν μπορείς να συμβαδίσεις με το σύγχρονο ρεύμα της εποχής. Είσαι ένας άνθρωπος που ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς και τηρείς κατά γράμμα όλες τις αρχές που έχεις μάθει από μικρό παιδί!

Δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις με λόγια όσα αισθάνεσαι και πολλές φορές μπορεί η στάση σου να φαίνεται ψυχρή και απόμακρη. Στην πραγματικότητα όμως είσαι ένας πιστός άνθρωπος που αγαπά δίχως όρια. Στον έρωτα λειτουργείς με σοβαρότητα, δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις και θέλεις να ζήσεις την μεγάλη αγάπη που θα φτάσει και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στον επαγγελματικό σου τομέα, είσαι ένας υπεύθυνος και οργανωτικός εργαζόμενος που επιθυμείς την επαγγελματική σου καταξίωση και την εξασφάλιση της σταθερότητας. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, αφού είναι στη φύση σου να τα διαχειρίζεσαι με τελειότητα! Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 5: Ο ανεξάρτητος

Στην αριθμολογία, έχοντας τον αριθμό 5 ανήκεις στην κατηγορία των πλέον δυναμικών ατόμων και διαθέτεις εξαιρετικά μεγάλη ενέργεια. Είσαι απρόβλεπτος, πάντα σε κίνηση και διαρκώς σε αναζήτηση αλλαγής. Είσαι ανεξάρτητος στο μυαλό και την ψυχή και δεν σου αρέσει να σε ελέγχουν. Σου είναι δύσκολο να παραμείνεις σε ένα μέρος, σε μια δουλειά, σε ένα σπίτι ή σε μία σχέση. Η αλλαγή είναι για σένα μια απόλυτη αναγκαιότητα, αν και όταν κάνεις σταθερή σχέση είσαι πιστός και ερωτεύεσαι με πάθος. Μπορεί να διαλύσεις μια σχέση λόγω της ανήσυχης φύσης σου, αλλά δεν θα απατήσεις τον σύντροφό σου. Ωστόσο, όταν απομακρύνεσαι από μια σχέση, θεωρείς ότι είσαι ελεύθερος, θα κάνεις αρκετές εφήμερες σχέσεις και δύσκολα θα δεσμευτείς εκ νέου.

Για να βρεις μια κατάλληλη σταδιοδρομία, δοκιμάζεις προηγουμένως μια σειρά διαφορετικών θέσεων εργασίας, αφήνοντας πίσω δραστηριότητες όπου πλήττεις ή δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που επιθυμείς. Συνήθως, σταθεροποιείσαι επαγγελματικά περίπου στην ηλικία των 30 ετών, καθώς είσαι πλέον πιο ώριμος πνευματικά. Η προσήλωση σου στους στόχους, η ενέργεια και το γρήγορο μυαλό σου βοηθούν επαγγελματικά να ανέβεις πιο γρήγορα και με λιγότερη προσπάθεια από άλλους. Σου αρέσει να έχεις επαγγελματικές ασχολίες που απαιτούν ταξίδια ή προσφέρουν τακτικά μια αλλαγή περιβάλλοντος.

Προσαρμόζεσαι γρήγορα στις όποιες αλλαγές εμφανίζονται στο δρόμο σου, και αυτό αφορά και το περιβάλλον εργασίας. Εκτός από αυτό, είσαι γοητευτικό και χαρισματικό άτομο, δηλαδή διαθέτεις όλα εκείνα τα επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορεί να υποστηρίξουν την καριέρα σου, από τη στιγμή που έχεις το μυαλό σου σε αυτήν. Επιπλέον, είσαι ευπροσάρμοστος, έξυπνος, προοδευτικός και ανεκτικός. Είσαι κοινωνικός, ευχάριστος, με χιούμορ και κάνεις τους άλλους να αισθάνονται άνετα. Σου αρέσει η διασκέδαση και συχνά περιβάλλεσαι από φίλους και γνωστούς.

Αλλά ίσως το πιο βασικό χαρακτηριστικό σου είναι ότι θέλεις να έχεις ελευθερία σκέψης και δράσης. Για παράδειγμα, μπορεί να είσαι παθιασμένος με τα πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα, αλλά δύσκολα θα ενταχθείς σε ένα κόμμα ή μια οργάνωση.

Έχεις μια υγιή αίσθηση του χιούμορ και δεν ιδρώνει το αυτί σου για μικροπράγματα.

Είσαι ανιδιοτελής, αυθόρμητος και σε μια σχέση δεν περιμένεις αντάλλαγμα, γι’ αυτό μπορεί εύκολα να δώσεις την καρδιά σου σε λάθος άτομο.

Στα αρνητικά χαρακτηριστικά σου είναι ότι μπορεί να συμπεριφερθείς ανεύθυνα. Σπάνια βλέπεις το μέλλον πέρα από το αύριο ή τις επόμενες μέρες και η ανησυχία δεν είναι στη φύση του χαρακτήρα τους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξεις και να αποκτήσεις πειθαρχία για να μη βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο αριθμός 5 έν συντομία: Είσαι ένας φιλελεύθερος και δημιουργικός άνθρωπος, με μοντέρνες πρωτοποριακές ιδέες αλλά και εκρηκτικές διαθέσεις! Διαθέτεις γενναιοδωρία, δίνεσαι στους ανθρώπους δίχως να περιμένεις αντίκρισμα και σου αρέσει να σκορπίζεις γύρω σου το γέλιο και τη χαρά! Οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να αφήνεις παντού το δικό σου, προσωπικό, ξεχωριστό στίγμα!

Έχεις πολύ σύγχρονες αλλά και φιλελεύθερες απόψεις για τη ζωή, σου αρέσει να ενημερώνεσαι και να εξελίσσεσαι ώστε να μπορείς να λειτουργείς προοδευτικά και να κάνεις την διαφορά! Επηρεάζεσαι από ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς, σου αρέσει να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις ανθρώπους από ξένα κράτη, αλλά σου αρέσει παράλληλα να ενημερώνεσαι μέσα από το ίντερνετ! Μαθαίνεις πολύ γρήγορα και εύκολα, ρουφάς σαν σφουγγάρι τις γνώσεις και έχεις κλίση προς τις ξένες γλώσσες! Το δυνατό σου σημείο είναι ότι κάθε φορά που θα εκφέρεις μία άποψη θα φροντίσεις να την τεκμηριώσεις με δυνατά επιχειρήματα!

Στον έρωτα τα δίνεις όλα, ερωτεύεσαι με πάθος, όμως δεν μπορείς να μπεις στα στενά όρια μίας αποκλειστικής δέσμευσης, αλλά προτιμάς να συνάπτεις σχέσεις που σου δίνουν περιθώρια ελευθερίας!

Στον επαγγελματικό τομέα ξεχωρίζεις για την δημιουργικότητά σου και η δουλειά που επιλέγεις είναι παράλληλα το χόμπι και το μεράκι σου. Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα!

Το καρμικό σου μάθημα είναι πως τα όρια είναι για να τα υπερβαίνουμε για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι! Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 6: Ο προστάτης

Στην αριθμολογία, το 6 θεωρείται ως ο πιο αρμονικός όλων των μονοψήφιων αριθμών και η πιο σημαντική ιδιότητα του είναι η αγάπη και η φροντίδα που παρέχει στους άλλους. Ονομάστηκε σωστά ο αριθμός της μητρότητας, θυσίας, φροντίδας, θεραπείας, προστασίας και διδασκαλίας των άλλων. Καμία οικογένεια ή κοινότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη δύναμη κάποιου που έχει τον αριθμό 6, γιατί αυτός θα τους κρατήσει ενωμένους και ασφαλείς.

Κατά συνέπεια, έχεις ηγετικές ικανότητες και μπορείς να καθοδηγείς τους άλλους. Ωστόσο, μερικές φορές το παρακάνεις με την υπερπροστατευτικότητα σου, οπότε γίνεσαι ενοχλητικός στους γύρω σου. Παρ 'όλα αυτά, ως αντάλλαγμα, όλοι σε εκτιμούν και σου δίνουν την αγάπη τους. Φροντίζεις πάντα να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους. Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ειρήνης και αρμονίας είναι πάντα η ισχυρότερη ώθηση σου. Επιπλέον, σου αρέσει να διδάσκεις και να καθοδηγείς τους άλλους, ειδικά τους νέους, τους ηλικιωμένους και τους λιγότερο τυχερούς.

Εκφράζεις συμπάθεια για τους αδύναμους και έχεις καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της δικαιοσύνης. Όταν αντιλαμβάνεσαι την αδικία, θα θυσιάσεις όλο το χρόνο τους και θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου. Ποτέ δεν θα βλάψεις σκόπιμα κανέναν. Έχεις έντονο αίσθημα ευθύνης και στον εργασιακό χώρο είσαι εξαιρετικός συνεργάτης. Εργάζεσαι με ανιδιοτέλεια και το χρήμα δεν είναι αυτοσκοπός για σένα.

Είσαι ιδεαλιστής, εμπιστεύεσαι εύκολα και γι’ αυτό μερικές φορές γίνεσαι θύμα εξαπάτησης. Συμπονάς και συχνά οι άλλοι προστρέχουν σε σένα για να ζητήσουν ψυχική ή ακόμα και υλική υποστήριξη.

Τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, είσαι ζεστός, αστείος, χαρούμενος και οι άλλοι επιζητούν την παρέα σου. Μπορείς να αναλάβεις υψηλές θέσεις στον εργασιακό χώρο, επειδή έχεις αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης, αλλά και λόγω ότι είσαι σεβαστός από τους γύρω σου. Στις σχέσεις σου είσαι καλός σύντροφος και επιζητάς να ανταμειφτείς για την αγάπη που δίνεις.

Στα αδυναμίες σου, καταγράφεται το γεγονός ότι ζηλεύεις και ότι μπορεί πολύ εύκολα να θυσιαστείς για ένα άτομο που δεν αξίζει τον κόπο. Παρά τη μεγάλη ψυχική δύναμη που διαθέτεις για να υποστηρίξεις τους άλλους, ο ίδιος νιώθεις συχνά άγχος και ανασφάλεια.

Ο αριθμός 6 εν συντομία: Είσαι ένας άνθρωπος που εκπέμπεις ηρεμία, γαλήνη και ζεστασιά! Νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, σου αρέσει να φροντίζεις και να δείχνεις με πράξη όλα όσα αισθάνεσαι! Πολλές φορές θυσιάζεις τις προσωπικές σου επιθυμίες, προκειμένου να ικανοποιήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Αρκετές στιγμές μπορεί να παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί η προτεραιότητά σου είναι οι γύρω σου.

Όλοι έχουν να σου αναγνωρίσουν ότι είσαι ένας πιστός φίλος, που δίνεις ακόμα και την ψυχή σου για να δώσεις χαρά σε όποιον αγαπάς! Διατηρείς μακρόχρονες σχέσεις και φροντίζεις να κρατάς πάντα τις ισορροπίες γιατί ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου είναι να μην χάσεις από το πλευρό σου ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να «πνίξεις» μέσα σου τα παράπονά σου και να γίνεις το «θύμα» των σχέσεών σου, για να μην δυσαρεστήσεις τους γύρω σου και για να μην υπάρξουν τριβές, καβγάδες και ρήξεις.

Έχεις εξαιρετικό γούστο, προσέχεις την εμφάνιση σου και ακολουθείς πιστά όλες τις τάσεις της μόδας, γιατί θέλεις να αρέσεις και να γοητεύεις τους γύρω σου! Στον έρωτα έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με συντρόφους που δεν σου ταιριάζουν και μετράς αρκετές συναισθηματικές πληγές, γιατί δεν μπορείς να βάζεις όρια στις σχέσεις σου!

Στον επαγγελματικό τομέα, διαθέτεις άριστη ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία ακόμα και τα πολύ δύσκολα project, γιατί έχεις υπομονή και επιμονή! Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που αποτελεί και κοινωνικό έργο, αφού σου αρέσει να προσφέρεις!

Το καρμικό σου μάθημα είναι ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να κάνεις θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου! Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 7: Ο ερευνητής

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 7 είναι ο στοχαστής, ο ερευνητής, ο αναζητητής της Αλήθειας (με κεφαλαίο το "Α"). Δεν βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά, αλλά προσπαθείς να κατανοήσεις τις υποκείμενες κρυφές αλήθειες. Γνωρίζεις ότι τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται και ότι η πραγματικότητα συχνά κρύβεται πίσω από ψευδαισθήσεις.

Γίνεσαι εύκολα αποδεκτός από τους γύρω σου. Είσαι κάπως εσωστρεφής, ίσως ντροπαλός και δεν αισθάνεσαι αληθινά άνετα στα κοινωνικά σκηνικά. Ανήκεις στην κατηγορία των διανοούμενων, αλλά η ευφυΐα σου δεν είναι πάντα προφανής, ειδικά σε νεαρή ηλικία.

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα αιώνια ερωτήματα για το τι είναι η ζωή, για ποιο λόγο είμαστε εδώ, ποιοί είμαστε και η αναζήτηση αυτή αποτελεί το νόημα της ζωής σου. Το χιούμορ σου είναι έξυπνο και καυστικό, αλλά δεν είσαι από αυτούς που απομνημονεύουν ανέκδοτα. Γενικά, δεν είσαι επιφανειακός σαν χαρακτήρας, αλλά σου αρέσει η εμβάθυνση των πραγμάτων. Διαθέτεις εξαιρετικό γούστο και αγάπη και κατανόηση της τέχνης. Δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την πολιτική, αλλά έχεις μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης.

Έχεις προστατευτικά συναισθήματα, συμπονάς τους άλλους και οι άλλοι συχνά προστρέχουν σε σένα για συμβουλές ή βοήθεια.

Μένεις μακριά από κακίες, κουτσομπολιά και δεν παρασύρεσαι σε χαζές συζητήσεις. Το χρήμα δεν είναι σημαντικό για σένα και δεν θα προχωρήσεις ποτέ σε μια επιλογή ή μια απόφαση που θα βασίζεται σε ένα προσδοκώμενο οικονομικό αποτέλεσμα.

Συχνά, θα βρεις άτομα με αριθμό 7 στον χώρο των ακαδημαϊκών και της επιστήμης και άλλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες όπου η λογική και μεθοδολογική ανάλυση των γεγονότων είναι οι βασικές απαιτήσεις της εργασίας. Ωστόσο, διατρέχουν συχνά τον κίνδυνο να ξεφύγουν από τον στόχο τους, επιλέγοντας συχνά μια πιο "ενδιαφέρουσα" αλήθεια από την πραγματική αλήθεια. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα γύρω από ένα τέτοιο άτομο, εξαιτίας της διεισδυτικότητας του βλέμματος του και την αίσθηση ότι ακόμα και όταν φαίνεται να ακούει, στην πραγματικότητα αναλύει το πώς εκφράζεται και κινείται ο συνομιλητής τους.

Οι γυναίκες είναι συχνά όμορφες, αν και δεν ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας. Δεν έχουν την τάση να περνούν ώρες μπροστά στον καθρέφτη, αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ γοητευτικές και αισθησιακές.

Ένα πράγμα πρέπει να προσέξεις! Το γεγονός ότι το πιο δυνατό εργαλείο σου είναι το μυαλό σου, μπορεί ταυτόχρονα να αποβεί και ο μεγαλύτερος περιορισμός σου. Ορθολογικός, ευφυής, ευέλικτος και πεινασμένος για τη γνώση, το μυαλό σου πηγαίνει εκεί που δεν μπορεί να φτάσει των άλλων. Έτσι τείνεις να είσαι μοναχικός τύπος. Η ικανοποίηση και ευτυχία που βρίσκεις από τις ψυχικές εξερευνήσεις σου επιτρέπει να περάσεις πολλές ώρες στη μοναξιά και να αισθάνεσαι καλά. Ωστόσο, ταυτόχρονα, δίνεις υπερβολική σημασία στις νοητικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνεις συχνά την ουσία και τη χαρά της ζωής.

Ο αριθμός 7 εν συντομία: Από τα παιδικά σου χρόνια διαθέτεις σοφία, ωριμότητα, αλλά και σοβαρότητα! Είσαι ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό, δίψα για γνώση και πνευματική εξέλιξη! Σου αρέσει το διάβασμα, η αναζήτηση νέων πληροφοριών και γνώσεων και πριν σχηματίσεις μία άποψη έχεις φροντίσει πρώτα να ερευνήσεις σε βάθος κάθε υπόθεση!

Είσαι αρκετά μοναχικός και θέλεις κάποιες στιγμές μόνο για τον εαυτό σου! Έχεις λίγους, αλλά καλούς φίλους και φροντίζεις τις σχέσεις σου να τις διατηρείς χρόνια! Οι κοντινοί σου άνθρωποι τρέχουν πάντα στο πλευρό σου, όταν θέλουν μία συμβουλή ή όταν επιθυμούν να εκμυστηρευτούν ένα προσωπικό τους πρόβλημα.

Διαθέτεις μία ηρεμία και γαλήνη, δίνεις πάντα αντικειμενικές συμβουλές και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο της μαμάς (ή του μπαμπά) στις σχέσεις σου, αφού προσπαθείς να συνετίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν ξεφεύγουν από τα όρια! Το δυνατό σου σημείο είναι η διαίσθησή σου, που ποτέ δεν σε ξεγελά. Κάθε φορά που συναντάς έναν άνθρωπο μπορείς να κατανοήσεις τις προθέσεις του και να κρίνεις τον χαρακτήρα του και ποτέ δεν πέφτεις έξω! Σε μαγεύουν οι γνώσεις που σχετίζονται με την μεταφυσική ή την αστρολογία και προσπαθείς να συλλέγεις στοιχεία και να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούριο!

Στον έρωτα αγαπάς με πίστη και αφοσίωση, όμως θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σέβεται την επιθυμία σου για ανεξαρτησία! Στα επαγγελματικά σου άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με την έρευνα και την πνευματική αναζήτηση!

Το καρμικό σου μάθημα είναι ότι η γνώση είναι ένα ισχυρό όπλο, που μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς! Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 8: Ο δυνατός

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 8, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αριθμό, δίνει έμφαση στους τομείς της σταδιοδρομίας, των επιχειρήσεων, των οικονομικών και της εξουσίας. Ωστόσο, το σχήμα του αριθμού 8 αντικατοπτρίζει τη σημαντικότερη ιδιότητά του, δηλαδή, πρωτίστως, ισορροπία (και ανάποδα να το γυρίσεις, πάλι 8 θα δεις). Ο 8 είναι ο μεγάλος καρμικός ισοσταθμιστής, μια δύναμη που δημιουργεί εξίσου εύκολα όπως καταστρέφει. Αν κάποιος με αριθμό 8 σας χτυπήσει, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα θερίσετε αυτό που έχετε σπύρει.

Αν έχεις τον αριθμό 8 γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλον να διατηρείς την ισορροπία ανάμεσα στους υλικούς και άυλους κόσμους, δηλαδή ενδιαφέρεσαι τόσο για το πνεύμα όσο και την υλιστική πλευρά της ζωής. Όσον αφορά την πνευματική πλευρά είσαι πρακτικό, ρεαλιστικό και έξυπνο άτομο. Γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλον τη διαφορά ανάμεσα στις φανταστικές και τις γνήσιες πνευματικές αντιλήψεις.

Στο υλικό επίπεδο, επικεντρώνεσαι στα αποτελέσματα, επιδιώκοντας την αποκόμιση χρημάτων. Ωστόσο, δεν είσαι άπληστος, βλέπεις τα χρήματα ως εργαλείο, όχι ως τελικό αποτέλεσμα. Είσαι γενναιόδωρος και πρόθυμος να αναλάβεις ρίσκα. Αν συναντήσεις ατυχίες κατά τη διάρκεια της ζωής σου δεν θα οπισθοχωρήσεις ή θα πέσεις σε κατάθλιψη, αλλά, μάλλον, να βγεις ισχυρότερος και πιο προσανατολισμένος στην επιτυχία από ό, τι πριν.

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά σου είναι η καθοδήγηση, η φιλοδοξία, η αποδοτικότητα, η οργάνωση, η διαχείριση, η πειθαρχία και ο έλεγχος. Είσαι προσανατολισμένος στον στόχο, επικεντρώνεσαι, έχεις καλή κρίση, μπορείς να διακρίνεις το σωστό από το λάθος και είσαι ρεαλιστής.

Ο πλησιέστερος συγγενής σου στην αριθμολογία είναι ο αριθμός 1, δεδομένου ότι και οι δύο αριθμοί είναι ισχυροί, έχουν μεγάλες ηγετικές ικανότητες, αλλά αν βρεθείς μαζί του δεν θα αποφύγεις τη σύγκρουση. Ωστόσο, τα άτομα με αριθμό 1 στερούνται διπλωματικών δεξιοτήτων και κατανόησης των αδυναμιών της ανθρώπινης φύσης, και αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που τα άτομα με αριθμό 8 τα καταφέρνουν καλύτερα σε ηγετικές θέσεις ή σε επιχειρήσεις.

Γενικά, να ξέρεις πως ίσως χρειαστεί να λάβεις υποστήριξη από άλλα άτομα για να επιτύχεις στη ζωή σου και το ιδανικό είναι να συναναστρέφεσαι με άτομα που έχουν τον αριθμό 4 που θα σου εφιστούν την προσοχή σε σημαντικές λεπτομέρειες ή με εκείνα που έχουν αριθμό 9 που θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό και τα συναισθήματα σου. Γενικά, οι συναναστροφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα άτομα με αριθμό 8 έχουν υψηλότερα από το μέσο όρο ποσοστά στα υψηλά κλιμάκια της κοινωνίας, αλλά υπάρχει επίσης ένα δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό ατόμων μεταξύ των αστέγων.

Έχεις μεγάλη ενέργεια, εστιάζεις στους στόχους σου, διαθέτεις αυτοπεποίθηση και εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους. Είσαι ειλικρινής, παραδέχεσαι τα λάθη σου, γενναιόδωρος, χωρίς μνησικακία, συγχωρείς εύκολα.

Στη ζωή σου θα έχεις αρκετές ερωτικές σχέσεις, μέχρι να επιλέξεις το άτομο που ταιριάζει. Δεν είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός, καθώς προτιμάς μια πρακτική και ευθεία προσέγγιση, αλλά αγαπάς και προσέχεις το ταίρι σου.

Ο αριθμός 8 εν συντομία: Κύρια επιδίωξη της ζωής σου είναι να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία και να έχεις εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερότητα και ανάπτυξη! Ο αριθμός πεπρωμένου 8 σε κάνει άνθρωπο εργατικό και συγκροτημένο, με υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες. Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το κάνεις πραγματικότητα και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις!

Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω της ζωής σου, γιατί μέσα από τη δουλειά παίρνεις ηθική ικανοποίηση! Αρκετές στιγμές επικεντρώνεσαι στις υλικές σου ανάγκες αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου! Επιθυμία σου είναι να αποκτήσεις κάποια υπάρχοντα (σπίτι, αυτοκίνητο), γιατί δεν θέλεις ποτέ σου να υποχρεώνεσαι σε κανέναν!

Στα νεότερα χρόνια της ζωής σου, μπορεί να δίνεις στους γύρω σου την αίσθηση ότι είσαι ένας ψυχρός και απόμακρος άνθρωπος, γιατί περιορίζεις το συναίσθημά σου επειδή η προτεραιότητά σου είναι η καριέρα και το χρήμα! Όταν καταφέρεις στη ζωή σου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, τότε αφήνεσαι και απολαμβάνεις όλα όσα με κόπο κατέκτησες!

Στον έρωτα έχεις έκρυθμο ερωτισμό και δεν μπορείς εύκολα να δαμάσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες. Θα περάσουν πολλές σχέσεις στη ζωή σου, μέχρι να βρεις αυτό που σε γεμίζει απόλυτα …εξάλλου τα standards σου είναι υψηλά! Στην καριέρα σου η επιτυχία είναι δεδομένη και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που σχετίζεται με επιχειρήσεις!

Το μάθημά σου σε αυτή τη ζωή είναι ότι για να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου πρέπει να κάνεις θυσίες! Eπίσης στο τέλος αυτής της σελίδας επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Αριθμολογία 9: Ο ανθρωπιστής

Στην αριθμολογία, έχοντας τον αριθμό 9, είσαι κοσμικός και εκλεπτυσμένος και έχεις κάποιες ομοιότητες με τα άτομα που έχουν αριθμό 6.  Ωστόσο, αυτοί που ανήκουν στο 6 δίνουν τη φροντίδα και την αγάπη τους σε φίλους ή την οικογένεια, ενώ εσύ εκφράζεις τη γενναιοδωρία σου προσφέροντας στον κόσμο γενικότερα. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αριθμό, έχεις παγκόσμια συνείδηση. Καταλαβαίνεις τις σχέσεις μεταξύ ολόκληρης της ανθρωπότητας και δεν ζεις μέσα σε ένα μικρόκοσμο. Είσαι ανθρωπιστής και δεν κάνεις διάκριση μεταξύ του γείτονα και ενός ατόμου που ζει σε έναν πολύ διαφορετικό πολιτισμό και περιβάλλον στην άλλη άκρη του κόσμου. Είσαι ανεκτικός, συνειδητοποιημένος και μοιράζεις απλόχερα αγάπη.

Αν και έχεις αριστοκρατική εμφάνιση, αισθάνεσαι στενά συνδεδεμένος με την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Λειτουργείς σαν "Μητέρα Τερέζα", επειδή όταν βλέπεις αδικία ή ταλαιπωρία, δεν θα διστάσεις να αφιερώσεις τον εαυτό σου για να βοηθήσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι το κάνεις χωρίς να περιμένεις αναγνώριση ή αντάλλαγμα.

Ωστόσο, κατά έναν περίεργο τρόπο, δεν θα σου λείψουν τα χρήματα στη ζωή σου, παρά το γεγονός ότι δεν σε ενδιαφέρουν.

Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς, δεν είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός. Κρύβεις τα συναισθήματα σου, ακόμα και σε άτομα που γνωρίζεις από παλιά. Είσαι αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος και φίλος, αλλά δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνει ευάλωτος. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα σου είναι ότι βλέπεις πιο μακριά από ό, τι μπορεί να δει το μάτι. Παρατηρείς, εμβαθύνεις και έχεις πάντα επίγνωση του περιβάλλοντος, όπως ένα άτομο με υπερβολικά αναπτυγμένη διαίσθηση.

Όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους, έχεις και εσύ τη σκοτεινή πλευρά σου. Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις πέσει θύμα αδικίας, τότε μπορεί να γίνεις εκδικητικός ή αδιάφορος.

Ο αριθμός 9 εν συντομία: Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα και ευαισθησίες! Νοιάζεσαι για τους γύρω σου και θα ‘θελες με τον τρόπο σου να μπορούσες να αλλάξεις τον κόσμο και να τον κάνεις ακόμα πιο όμορφο! Έχεις φιλανθρωπικές ευαισθησίες και φροντίζεις πάντα να προσφέρεις την βοήθειά σου στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες! Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και έχεις την ικανότητα να μπορείς να συμβαδίζεις με ευκολία με κάθε άνθρωπο, έστω και αν σας χωρίζει μεγάλο χάσμα! Είσαι πρωτοστάτης σε κάθε αγώνα που γίνεται για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής και εργασίας και σου αρέσει να εμπλέκεσαι σε συλλόγους και ομάδες, που δρουν για ένα καλύτερο αύριο!

Η φαντασία σου καλπάζει και πολλές φορές σε παρασύρει σε σκέψεις και όνειρα, που είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα! Η αγκαλιά σου είναι ανοιχτή για όλους και έχεις τον τίτλο του καλού και συγκροτημένου ανθρώπου, που αγαπάς άνευ ορίων! Δείξε λίγο προσοχή στην τάση σου να παρασύρεσαι, γιατί πολλές φορές συμπεριφέρεσαι ευκολόπιστα!

Στον έρωτα αναζητάς την μεγάλη αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, γι' αυτό και μπορεί να πληγωθείς αρκετά μέχρι να βρεις αυτό που αναζητάς! Στην καριέρα δεν μπορείς να λειτουργείς κάτω από πιεστικές συνθήκες, αλλά με τη δημιουργικότητά και το φιλότιμο που σε διακρίνει μπορείς να έχεις επιτυχία!

Το καρμικό σου μάθημα είναι πως όσα περισσότερα δίνουμε στη ζωή, τόσα περισσότερα θα λάβουμε. Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να προσφέρεις στους γύρω σου!

Παρακάτω, επίλεξε και άλλα άρθρα για το πως η αριθμολογία επηρεάζει τη ζωή σου.

Οι μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2018

Αριθμολογία και σχέσεις: Με ποια άτομα ταιριάζεις

Ερωτική αριθμολογία των ονομάτων: Πόσο ταιριάζεις με το ταίρι σου

Αριθμολογία: τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της σχέσης σου

Η αριθμολογία του έρωτα: Η ημερομηνία γέννησης του, αποκαλύπτει πώς βλέπει την αγάπη

Βρες πόση τύχη κρύβει ο προσωπικός σου αριθμός

Αριθμολογία ονομάτων: Το όνομά σου αποκαλύπτει τι πρέπει να μάθεις στη ζωή

Οικιακή αριθμολογία: Πως επηρεάζει τη ζωή σου ο αριθμός του σπιτιού σου στην οδό που μένεις

Όταν οι αριθμοί γίνονται οιωνοί! Τι σημαίνει να βλέπεις ή να συναντάς συχνά έναν αριθμό

Αριθμολογία: Τι συμβολίζει το σχήμα των αριθμών για την εξέλιξη του ανθρώπου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2018 12:48:00