blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Ελένη Φουρέιρα: Η καταξιωμένη σταρ είναι Ιχθύς στο ζώδιο

 
Ελένη Φουρέιρα: Η καταξιωμένη σταρ είναι Ιχθύς στο ζώδιο
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Ελένη Φουρέιρα - Μια Ιχθύς σταρ

Γεννημένη στις 7 Μαρτίου του 1987 στην Αθήνα, η Ελένη Φουρέιρα δικαίως έχει χαρακτηριστεί «Ελληνίδα Beyonce», αφού το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και ο αισθησιασμός της παραπέμπουν άμεσα στην Αμερικανίδα σούπερ σταρ. Ωστόσο, οι διαφορές τους είναι αρκετές, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων, μεταξύ των οποίων η ευαισθησία της, η πλούσια φαντασία της, η κλίση της προς κάθε τι το καλλιτεχνικό, η διαισθητικότητά της, ο ρομαντισμός της, και τα μεγάλα της όνειρα. Χάρη και σε αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό άλλωστε κατάφερε να πραγματοποιήσει τους στόχους της, αφού παραδέχεται ότι ονειρευόταν από παιδί να γίνει τραγουδίστρια, και θυμάται ότι από μικρή έγραφε στο λεύκωμά της ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τα απαραίτητα και ιδιαιτέρως χρήσιμα για το επάγγελμα χαρίσματα: την αυτοπειθαρχία, την αποφασιστικότητα, τη θέληση και τον δυναμισμό, στοιχεία που της δίνει το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη της. Μότο της είναι «Όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται».
 
Η παιδικότητά της, ο αυθορμητισμός της και η παιχνιδιάρικη διάθεσή της, στοιχεία που της χαρίζει η Σελήνη της στους Διδύμους, τη βοηθούν να μη φοβάται τις αλλαγές, τόσο στη ζωή της όσο και στην εμφάνισή της. Πράγμα το οποίο είναι εμφανές και από το γεγονός ότι δεν δίστασε να μετατρέψει το στιλ της σε πιο dark, σκουραίνοντας τα μαλλιά της, ισιώνοντάς τα ελαφρώς και υιοθετώντας πιο έντονο look με κατά βάση μαύρα σύνολα επί σκηνής. Αλλαγή η οποία αποφασίστηκε σε μεγάλο βαθμό από την ίδια, αφού πίστευε ότι θα ταίριαζε καλύτερα στο concept του μουσικού σχήματος στο οποίο συμμετέχει στο Αθηνών Αρένα, με τον Σάκη Ρουβά και τους Onirama. Επιπλέον στοιχεία που της προσδίδει η Σελήνη της στους Διδύμους είναι ότι αγαπά να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο και να αποκτά καινούριες φιλίες.
 
Παράλληλα, ο Ερμής της στους Ιχθείς τής χαρίζει το λαμπερό χαμόγελο και το έντονο σπινθηροβόλο βλέμμα, καθώς και τη χαρακτηριστική της μελωδική φωνή, ενώ ταυτόχρονα την ωθεί να εκφράζει τα καλλιτεχνικά της ταλέντα μέσω της τέχνης. Από μικρή επέλεξε να κάνει μαθήματα κιθάρας και θεάτρου, καθώς και να σπουδάσει σχέδιο ρούχων. Αυτό ολοκληρώνεται με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που της δίνει την ικανότητα να κάνει ως εργασία αυτά που αγαπά. Οπότε δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αρκετά από τα ρούχα που φοράει επί σκηνής τα έχει σχεδιάσει η ίδια… Μη βιαστείς ωστόσο να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η Ελένη πεθαίνει για διαφόρων ειδών λούσα, αφού όπως δηλώνει μπορεί να της αρέσουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, όμως δεν «κολλάει» με αντικείμενα και μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά, πράγμα το οποίο πιστοποιεί και ο Κρόνος της στον Τοξότη.
 
Ένα από τα ιδιαιτέρως θετικά στοιχεία είναι ότι η Αφροδίτη της βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία της, οπότε η τύχη τη συντροφεύει διαρκώς, ακόμα και σε φαινομενικά δύσκολες στιγμές, ενώ τη βοηθάει να μοιράζεται με τους γύρω της την αγάπη, τη χαρά της και κυρίως την αισιοδοξία της. Ο Ουρανός της, που βρίσκεται στον Τοξότη, ενισχύει περαιτέρω την αισιόδοξη φύση της, αφού της προσδίδει κέφι, χαμόγελο και ζωντάνια, γι’ αυτό δεν είναι και να απορούμε που η Ελένη ανήκει στα άτομα που έχουν ιδιαίτερο χιούμορ και λατρεύουν τις πλάκες. Επιπλέον ενίσχυση της αισιοδοξίας της είναι το γεγονός ότι ο Ήλιος της βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που τη βοηθάει να έχει μεγάλη ενέργεια και να μην αναλώνεται σε αρνητικά συναισθήματα, αλλά να τα αποβάλει μέσα από την έντονη παραγωγικότητα και δραστηριότητα. Στοιχείο το οποίο εκφράζει και η ίδια χωρίς περιστροφές, όταν δηλώνει ότι δεν έχει αφήσει τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Γούτο να τη βυθίσει στην κατάθλιψη, αφού εστιάζει στα θετικά της ζωής της στα οποία συγκαταλέγεται και η δουλειά της. «Δόξα τω Θεό, αφού πάει καλά αυτό το κομμάτι της ζωής μου δεν έχω κανένα λόγο να είμαι λυπημένη επειδή δεν μπόρεσα να πετύχω το ιδανικό: την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε συνδυασμό με την προσωπική ευτυχία», δηλώνει σε ερώτηση για το πώς καταφέρνει να συνεχίσει μετά τον χωρισμό της.
 
Η Ελένη Φουρέιρα ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αγαπάνε τα ψέματα. Της αρέσει να μιλάει στα ίσια και χωρίς περιστροφές, στοιχείο το οποίο ενισχύεται και από τον Δία της που βρίσκεται στον Κριό. «Ποτέ δεν κρύφτηκα», δηλώνει η ίδια, «ποτέ δεν είπα ψέματα. Η προσωπική ζωή είναι ένα δύσκολο κομμάτι, ειδικά όταν εμπλέκονται τα media», απαντά σε ερώτηση για το πώς λειτουργεί στα προσωπικά της. Και επειδή δεν κρύβεται και δεν μασάει τα λόγια της, η Ελένη δεν διστάζει να ομολογήσει ότι στο παρελθόν έχει ψάξει το κινητό του τότε συντρόφου της και ότι πιστεύει πως εάν είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορεί να της έβγαιναν ξανά στην επιφάνεια τέτοιες συμπεριφορές. «Όλες οι γυναίκες γινόμαστε λίγο κατίνες πού και πού», δηλώνει με χιούμορ, ειλικρίνεια και αμεσότητα. Δεν κρύβει επίσης ότι είναι κορίτσι για σχέση και σπίτι, κορίτσι που δεν κάνει one night stand και άσκοπα φλερτ, αλλά ονειρεύεται να δημιουργήσει αργότερα οικογένεια. «Θέλω να κάνω οικογένεια, θέλω να κάνω πολλά παιδιά, δεν έχω κανένα πρόβλημα και μου αρέσει», δηλώνει, και πώς να μην ισχύει κάτι τέτοιο άλλωστε, εφόσον ο Άρης της που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον της, σε συνδυασμό με μία έντονη σεξουαλικότητα και ερωτισμό απέναντι στον σύντροφό της.
 
Μπορεί λοιπόν τώρα να διανύει μία περίοδο μοναξιάς στα ερωτικά της, συνεχίζει όμως απτόητη δηλώνοντας ότι «είναι καλό να περνάμε και μερικές φάσεις μοναξιάς», και ότι αυτή την περίοδο χαίρεται που είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στη δουλειά της. Και πώς να μην αντλεί μεγάλη χαρά από αυτή, αφού τόσο η άνοδος του «Reggaeton» στις λίστες των μεγαλύτερων επιτυχιών του Youtube, όσο και το νέο της κομμάτι, το “All I Need” το οποίο μας παρουσίασε στο πολυσυζητημένο Madwalk, μας δείχνουν ότι έχουμε πολλά ακόμα να περιμένουμε από την εκρηκτική αυτή παρουσία, τη γοητευτική, ονειροπόλα και υπομονετική Ιχθύ που καταφέρνει χρόνο με το χρόνο να πραγματοποιεί όλο και περισσότερα από όσα ονειρεύεται. Stay tuned λοιπόν για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Ελένη Φουρέιρα στην πορεία της, γιατί ένα είναι βέβαιο: αυτό το κορίτσι έχει άστρο!
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2012 00:00:00