blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Ωροσκόπος
 
blank

Ωροσκόπος Καρκίνος

 
Ωροσκόπος Καρκίνος
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 34
 

Μάθετε τι σημαίνει να έχετε Ωροσκόπο Καρκίνο και διαβάστε τα χαρακτηριστικά σας. Δείτε το συνδυασμό του ζωδίου με τον ωροσκόπο σας και μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας!

Sponsored Links

Ωροσκόπος Καρκίνος - Χαρακτηριστικά

Κυβερνήτης του ωροσκόπου Καρκίνου είναι η Σελήνη που σας προικίζει με διαίσθηση και ευαισθησία και σας βοηθάει να προσαρμόζεστε με ευκολία σε όλες τις συνθήκες.

 

Είστε φιλικοί, κοινωνικοί, ευπροσήγοροι και προσπαθείτε πάντα να προστατεύετε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε από κάθε κίνδυνο. Γίνεστε το λιμάνι για τον φίλο και τον γνωστό που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και προσφέρετε αφιλοκερδώς κάθε δυνατή βοήθεια.

 

Η έννοια του σπιτιού και της οικογένειας είναι το νόημα της ζωής σας. Δεν επιδιώκετε τόσο πολύ την πολυτέλεια, όσο την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρει ο προσωπικός σας χώρος. Ο χώρος, όπου βρίσκονται τα αγαπημένα σας αντικείμενα και στον οποίο μπορείτε να αποσυρθείτε όταν αισθάνεστε ευάλωτοι.

 

Έχετε την ανάγκη να γίνεστε αποδεκτοί, και η συναισθηματική ικανοποίηση είναι περισσότερο απαραίτητη και σημαντική από οποιαδήποτε άλλη επιτυχία ή αξία που μπορεί να αποκτήσετε στη ζωή σας.

 

Είστε αρκετά κτητικοί και καμιά φορά ζηλεύετε χωρίς λόγο. Θέλετε να έχετε διαρκώς το ενδιαφέρον του συντρόφου σας στραμμένο πάνω σας κι όταν δεν το εισπράττετε, πέφτετε σε βαθιά απογοήτευση. Λόγω αυτού του γεγονότος μπορεί να οδηγηθείτε σε μια μυστική ερωτική σχέση, ή συμμαχία, απλά και μόνο για να βρείτε το ενδιαφέρον που σας λείπει, αψηφώντας τους κινδύνους που θέτετε τον εαυτό σας.

 

Έχετε αναπτυγμένη διαίσθηση και φαντασία που τις χρησιμοποιείτε ως μέσο για να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις και τις επιδιώξεις των άλλων απέναντί σας. Μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα, - κοινωνικά, συναισθηματικά, και ψυχικά - όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε ή να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

Η χρηματοοικονομική ασφάλεια είναι για σας το κλειδί για μια ευτυχισμένη οικογένεια και ξέρετε ότι μπορείτε να την εξασφαλίσετε μόνο μέσα από την εργασία σας. Εργάζεστε με συνέπεια και γρήγορα αποκτάτε μια καλή θέση, ενώ έχετε μοναδικές διαπραγματευτικές ικανότητες που σας βοηθούν να κάνετε καλές επενδύσεις.

 

Πολλές φορές «καμουφλάρετε» την ανασφάλειά σας, εκφράζοντας ιδέες και απόψεις που δεν πιστεύετε πραγματικά, προκειμένου να μην θεωρηθείτε οπισθοδρομικοί. Με αυτή τη συμπεριφορά όμως, χωρίς να το καταλαβαίνετε, κρατάτε σε συναισθηματική απόσταση τα άτομα που ενδιαφέρονται για σας, αφήνοντάς τα σε μόνιμη απορία για τα συναισθήματά σας.

 

Η πορεία της Σελήνης είναι φυσικό να επηρεάζει τη διάθεσή σας, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να γίνονται πολύ ευαίσθητες κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, ενώ οι άνδρες της περίοδο της Νέας Σελήνης.

 

Γενικά, στον τρόπο ζωής του ωροσκόπου Καρκίνου, κυρίαρχη θέση κατέχουν τα έντονα σε βάθος και διάρκεια συναισθήματα. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε σχέση με τα προβλήματα των άλλων, δείχνουν συμπόνια, ακούν και παρηγορούν αυτούς που το έχουν ανάγκη. Διαθέτουν ζωηρή φαντασία, ονειρεύονται ρομαντικές καταστάσεις και είναι κάπως μελοδραματικοί. Δένονται με το σπίτι και με την οικογένειά τους, κυρίως με τη μητέρα τους. Η συναισθηματική ιδιοσυγκρασία τους τούς καθιστά ευάλωτους στην κριτική ματιά των άλλων. Αισθάνονται ασφαλείς όταν είναι δεμένοι με το παρελθόν και τις παραδόσεις και χαίρονται με τα απλά πράγματα της καθημερινότητας, όπως μ’ ένα κομμάτι αχνιστής πίτας, φτιαγμένης από τη μαμά, με τη θαλπωρή κοντά στο τζάκι παρέα με το αγαπημένο τους βιβλίο ή απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί με καλή παρέα. Αποστολή των ατόμων με αυτόν τον ωροσκόπο είναι να μάθουν να διαχειρίζονται ζητήματα σχετικά με υλικά αγαθά, αλλά και να αποκομίζουν πολύτιμες συναισθηματικές εμπειρίες.

 

Διάσημοι με Ωροσκόπο στον Καρκίνο: Angelina Jolie, Salvador Dali, Albert Einstein, Cameron Diaz, Farrah Fawcett, Bill Gates, John Travolta, Cindy Crawford, Karla Bruni Sarkozy, George Michael, Cameron Diaz, Cindy Crawford, Cher, Farrah Fawcett, Fergie, Inna Shevchenko, Jane Russell, Jayne Mansfield, Jennifer Garner, Judy Garland, Julia Roberts, Kate Hudson, Karen Black, Karen Carpenter, Liv Tyler, Lauren Bacall, Tyra Banks, Molly Ringwald, Victoria Beckham, Ursula Andress, Valentino.

Ο Ωροσκόπος Καρκίνος σε συνδυασμό με τα ζώδια

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Καρκίνου συνδυασμό με τα ζώδια.

Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί πολλές εσωτερικές αντιφάσεις και αρκετά μεταβλητή διάθεση, ενώ σας ωθεί να χρησιμοποιείτε πολλές φορές την επιθετικότητα σαν «μάσκα». Είστε ανεξάρτητοι και ικανοί να πετύχετε πολλά στη ζωή σας, αλλά η μεγάλη σας ευαισθησία σας κάνει αρκετά ευερέθιστους. Η ταυτόχρονη επιρροή της Σελήνης και του Άρη φέρνει συνήθως αλλαγές κυρίως στον τομέα της καριέρας.

Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μεγάλη δημοτικότητα. Αγαπάτε βαθιά και το πιθανότερο είναι ότι θα αποκτήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Σας αρέσει η τάξη και η ασφάλεια και δεν θα αφήσετε τίποτα και κανένα να διαταράξει την ζωή σας. Προσέξτε τις διατροφικές ατασθαλίες οι οποίες μπορεί να σας προσθέσουν περιττά κιλά.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει ευμετάβλητους και πολύπλευρους. Μπορείτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και είστε πολύ δημιουργικοί. Είστε απρόβλεπτοι, έχετε πλούσια φαντασία και διαίσθηση που σας οδηγούν συχνά σε περίεργες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα σας αρέσει να γεύεστε απαγορευμένους καρπούς πράγμα το οποίο θα δημιουργήσει προβλήματα στο γάμο σας και θα χρειαστεί προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Σας διακρίνει μεγάλη ευαισθησία. Όσο ετών κι αν είστε, εξακολουθείτε να νιώθετε ένα παιδί που χρειάζεται φροντίδα και αγάπη. Αναζητάτε ένα σύντροφο που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και αφοσίωση, γεγονός που θα συμβάλει σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο. Στον επαγγελματικό τομέα η ικανότητά σας να διαπραγματεύεστε θα σας φέρει σημαντικά εισοδήματα, ωστόσο η μεγάλη πρόοδος θα έρθει μετά τη μέση ηλικία. 

Λέων με Ωροσκόπο Καρκίνο

Οι αντιθετικές δυνάμεις του νερού και της φωτιάς σάς δημιουργούν μια εσωτερική αβεβαιότητα η οποία σας ωθεί να εγκαταλείπετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας, όταν δεν βλέπετε άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να ξαναρχίσετε από την αρχή και να καταφέρετε ν’ αναρριχηθείτε στην κορυφή. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τους εχθρούς που καραδοκούν και προστατευτείτε.

Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε υπερευαίσθητοι, αλλά φροντίζετε να κρύβετε τα συναισθήματά σας βαθιά μέσα σας. Έχετε πλούσια φαντασία και μπορείτε να προσαρμοστείτε εύκολα σε κάθε περιβάλλον και σε κάθε κατάσταση. Διαθέτετε μεγάλη επαγγελματική ικανότητα, ξέρετε να προετοιμάζετε πολύ καλά τη δουλειά σας και εξασκείτε τα καθήκοντά σας με μεγάλη επιμονή. Αυτά τα προσόντα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, παρόλο που στα οικονομικά σας θα έχετε στιγμές με δυσκολίες.

Ζυγός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Διαθέτετε έναν ισχυρό χαρακτήρα και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορείτε να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα για να διαμορφώσετε ένα περιβάλλον ζεστό στο οποίο θα μπορείτε να ζείτε με αγάπη. Στον επαγγελματικό τομέα σας ταιριάζουν οι δουλειές που σχετίζονται με οικογενειακές επιχειρήσεις, με πωλήσεις ή με τη διακόσμηση ακινήτων. Η αφοσίωσή σας στο αντικείμενο που αγαπάτε θα σας ανταμείψει με μια καλή θέση και οικονομική άνεση.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Έχετε έντονα και βαθιά συναισθήματα, καθώς και μια θαυμάσια αίσθηση του χιούμορ. Μπορείτε να αγαπήσετε βαθιά, αλλά ο συνδυασμός αυτός σας κάνει επιρρεπείς σε κάθε είδους «ατασθαλίες» και είναι πιθανό να ενδίδετε σε πειρασμούς ή να σπαταλάτε χρήματα σε διασκεδάσεις. Αν σας πληγώσει ο σύντροφός σας η αντίδρασή σας θα είναι βίαιη και άσχημη. Η ενασχόληση με θέματα εσωτερισμού θα σας φανεί χρήσιμη για την εξέλιξή σας.

Τοξότης με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε μια πολυσχιδής προσωπικότητα που δύσκολα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Είστε ευαίσθητοι, έχετε πλούσια φαντασία και μεγάλη καλλιτεχνική ικανότητα. Αγαπάτε τις ανέσεις και σας αρέσουν οι μετακινήσεις και οι αλλαγές. Κατά βάθος θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να φύγετε κάπου μακριά, αλλά η οικογένεια και οι παραδόσεις δεν σας αφήνουν. Υπάρχει κάτι μυστικιστικό πάνω σας που σας κάνει να βλέπετε προφητικά όνειρα.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε πολύ φιλόδοξοι αλλά και ευάλωτοι. Το οικογενειακό σας περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας και πολλές φορές είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία σας. Η πλούσια φαντασία σας όμως σας επιτρέπει πολλές φορές να ζήσετε ασυνήθιστες καταστάσεις και περιπέτειες. Στον αισθηματικό τομέα είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, με αποτέλεσμα να αργήσετε να δημιουργήσετε οικογένεια.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Φαίνεστε ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ρομαντικοί, αλλά στην πραγματικότητα είστε πολύ περίεργοι και εντελώς απρόβλεπτοι. Στον αισθηματικό τομέα από τη μια πλευρά διψάτε για ελευθερία και από την άλλη λαχταράτε να «ριζώσετε» σε μια βαθιά αγάπη. Είστε πιστοί και δεν σας αρέσει να μπλέκεστε σε παράνομες περιπέτειες, γι’ αυτό χρειάζεστε ένα σύντροφο με κατανόηση και ειλικρίνεια που δεν θα σας στερήσει την ανεξαρτησία σας.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε αρκετά ευαίσθητοι και έχετε συνεχείς ψυχολογικές μεταπτώσεις. Το συναίσθημα και η διαίσθησή σας μπορούν να σας κατευθύνουν σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και προσπαθείτε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Έχετε μάλιστα μια λαμπρή μνήμη που σας βοηθάει να θυμάστε (σχεδόν) τα πάντα! Η φυσική ατολμία των Ιχθύων μετριάζεται αρκετά, ωστόσο χρειάζεστε ένα δυναμικό σύντροφο που θα συμπαραστέκεται στα προβλήματά σας.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο άλλον ωροσκόπο. Επίσης, διαβάστε τις ιδιότητες του ζωδίου σας στο καρκίνος χαρακτηριστικά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2017 15:27:00